| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:39 | |
| - sweety έγραψε:
- θέλω και εγώ να πάρω μέρος. Αν με βάλεις θα ήθελα να μουν λυκάνθρωπος.
Οκ sweety διαλεξε ιστορια! Εχουν μεινει 4 θεσεις! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:42 | |
| αχ αν υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις και θέλεις βάλε και εμένα... | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:44 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- sweety έγραψε:
- θέλω και εγώ να πάρω μέρος. Αν με βάλεις θα ήθελα να μουν λυκάνθρωπος.
Οκ sweety διαλεξε ιστορια! Εχουν μεινει 4 θεσεις! Δεν έχω πρόβλημα. Αν και θα προτιμούσα να μην είμαι σε αυτήν με το ρεβεγιον στους κάλεν. Αλλα αν δεν μπορείς δεν πειράζει βάλε με σε αυτην. Αλλα θα ήθελα να μπω στην ΝΥΧΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 20:49 | |
| Μαρια και evaki σας εχω ηδη σημειωσει!Μαρια να υποθεσω οτι θες να εισαι στην πρωτη ιστορια; evaki διαλεξε ιστορια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:02, 1 φορά | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:00 | |
| Μαρακι βαλε και μενα στο ρεβεγιον!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:01 | |
| αχ ωραία!!! καλέ βάλε με όπου θες!!!!αν γίνεται θα προτιμούσα στο ρεβεγιον είμαι σίγουρη λομως ότι θα έιναι τέλεια η ιστορία όυτως ή άλλως ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:06 | |
| και εγω θελω να σιμετεχω bella13 vimpire αν μπορεις οποτε θες οποια ιστορια δεν με πηραζει thanks | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:07 | |
| Οκ Ελιζα εισαι στο ρεβεγιον! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:19 | |
| Να φανταστώ οτι φινίτο οι θέσεις.? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:19 | |
| Μαράκι βάλε με όπου θες! Όπου υπάρχει χώρος! Δεν έχω πρόβλημα! | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:39 | |
| και εγω θελω αν γινετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 14 Δεκ 2009 - 22:55 | |
| Bella13 εισαι κι εσυ στα χριστουγεννιατικα fanfictions!Οι συμμετοχες εχουν συμπληρωθει!Οι υπολοιποι θα μπειτε σε καποιο απο τα επομενα!Θα γραψω αρκετα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 17:29 | |
| Πότε θα τα γράψεις τα φανφικ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 21:24 | |
| Λοιπον στην πρωτη ιστορια ΝΥΧΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ θα ειναι: Natali Cullen-βαμπιρ April-βαμπιρ BELLA MARIE P-θνητη Velvet_Vamp-βαμπιρ Darkbella-βαμπιρ Ms Cullen-βαμπιρ SloorpFor Twilight-θνητος scarlet rose-βαμπιρ angepsi-βαμπιρ sweety-λυκανθρωπος WhiteQueen-θνητη Στην δευτερη ιστορια ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΝ θα ειναι: emerald eyes -βαμπιρ matia*-θνητη Arianna-θνητη edward cullen-βαμπιρ Rafaela Cullen-βαμπιρ Εστελλα Καλεν-βαμπιρ evaki-θνητη Bella13-βαμπιρ RafaelaVoltouri-βαμπιρ stasia-βαμπιρ EPH-βαμπιρ Επειδη δηλωσατε παραπανω και δεν ηθελα να σας αφησω εκτος αποφασισα να βαλω και guest stars,οι οποιοι ναι μεν θα κανουν μονο μια εμφανιση αλλα τουλαχιστον θα εμφανιζονται στην ιστορια! Guest stars Vlasia-βαμπιρ,dora-βαμπιρ,dora cullen-βαμπρ,emma cullen pattinson-βαμπιρ,ele8eriaaa-βαμπιρ,evi-βαμπιρ,John cullen-βαμπιρ,vamdire girl-βαμπιρ! Εχω ακομα θεσεις για guest stars για οποιον θελει! Οτι αλλαγες θελετε πειτε μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Πεμ 17 Δεκ 2009 - 12:29, 5 φορές συνολικά | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 21:25 | |
| Μπορείς να με χώσεις και μένα το κακόμοιρο κάπου?? Ε,φανταστική συγγραφέα??? Ότι θες βάλε με!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emma cullen pattinson στις Τρι 15 Δεκ 2009 - 22:24, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 21:27 | |
| - emma cullen pattinson έγραψε:
- Μπορείς να με χώσεις και μένα το κακόμοιρο κάπου??
Ε,φανταστική συγγραφέα??? Θα εισαι guest star ok; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 21:37 | |
| Πόπο είμαι η μοναδική λυκάνθρωπος. Γουστάρω. Χεχεχεχε!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 22:19 | |
| ευχαριστώ πολυ που με έβαλες!! | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 23:09 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 15 Δεκ 2009 - 23:14 | |
| Εχει μεινει καθολου χωρος για να χωθω και εγω καπου....? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 1:01 | |
| eleu8eriaaa και evi σας σημειωσα ως guest stars οκ; | |
|
| |
eleu8eriaaa Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : κάπου ανάμεσα στο έπος του λυκόφωτος... Αριθμός μηνυμάτων : 78 Registration date : 01/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 1:05 | |
| | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 1:45 | |
| | |
|
| |
John Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 12/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 10:47 | |
| Ε,κι εγώ που θα είμαι??? Εμένα γιατί δεν με βάλατε???[βασικά,δεν δήλωσα συμμετοχή,αλλά...ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!] Τι είμαι εγώ δηλαδή??? Που Κ********???Στο πηγάδι??? | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|