| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|
+61despina aek nora Zafrina Rozmari Jane Volturi Emmi Lizzy Cullen Ms Cullen Elki kristen(a) !~Twilighter~! jennifer lopez mR.Geo John Cullen evi eleu8eriaaa emma cullen pattinson Bella13 edward cullen Darkbella stasia Εστελλα Καλεν RafaelaCullen Arianna matia* Velvet_Vamp BELLA MARIE RafaelaVolturi ΕΡΗ April Natali Cullen Fallen Angel evaki kristen4ever dora Jacob Black evangelina angepsi WhiteQueen dolores!! emerald eyes nasiatheslayer breeze of wolf LaDy_SoVeReigN Alexadruby the vampire twilightFOREVER Ashley Greene VLaSia =) christi_twilight Nemesis Of Bellin Mrs.Cullen Kimberly Fay1765 Dr. Thodoran Cullen MIKAELLA Strider kanty Renesmi MARIA SWAN CULLEN volturi girl Mrs Alice 65 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 12:35 | |
| Ευχαριστω πολυυυυυυυ............ | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 14:02 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:26 | |
| Μαρακι εμενα δεν με εβαλες σε τπτ??? Εχω δηλωσει συμμετοχη εδω και καιρο | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:43 | |
| Ωραια δεν εχω προβλημα αλλα να ειμαι βρικολακινα | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:07 | |
| Θέλω κι γώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω λύκος!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:30 | |
| A! Μπορείς να με βάλεις με τν φίλη μου:emma cullen pattison στην ίδια ιστορία; Θα 'χεί πολύ πλάκα.
Και μιά απορία:που είναι τα προηγούμενα; | |
|
| |
jennifer lopez Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 12/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 19:17 | |
| Αχ θα με βαλεις και εμένα ???Με την φιλη μου εύη(evaki)!!!!Αν γίνεται!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 19:21 | |
| Και να ξέρεις εγώ είμαι αγόρι. Α! Επίσης να προτίνω κάτι; Γιατί να μην δώσουμε όλοι φωτογραφίες μας να έχουμε μιά..ιδέα για τον άλλον; Επίσης θέλω να είμαι γλυκό σκυλάκι. Και θέλω να πλακώνομαι με την Λία...Χμ...Καλά βάλε με να έχω ιδιαίτερη σχέση με Τζέικομπ (διότι είναι πρωταγονιστής κι έτσι θα με θέλουν πολλές ) με τον Σεθ(αυτός μ'αρέσει σαν χαρακτήρας) και να πλακώνομαι με την Λία. Τον Πολ δεν τον χωνεύω κάνε ότι θες. Το ίδιο και με τον Σαμ. Όπως κατάλαβες σου έγραψα την μισή ιστορία. Γράψε εσύ 2-3 λέξεις να τελειώνουμε | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 20:07 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 21 Δεκ 2009 - 21:34 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
Επειδη δηλωσατε παραπανω και δεν ηθελα να σας αφησω εκτος αποφασισα να βαλω και guest stars,οι οποιοι ναι μεν θα κανουν μονο μια εμφανιση αλλα τουλαχιστον θα εμφανιζονται στην ιστορια! Guest stars Vlasia-βαμπιρ,dora-βαμπιρ,dora cullen-βαμπρ,emma cullen pattinson-βαμπιρ,ele8eriaaa-βαμπιρ,evi-βαμπιρ,John cullen-βαμπιρ,vamdire girl-βαμπιρ! Εχω ακομα θεσεις για guest stars για οποιον θελει! Οτι αλλαγες θελετε πειτε μου! Μαρία μπορείς να με βάλεις μαζί με την Εμμα ως.. λυκάνθρωπο ..?? Λυκάνθρωπο..?? Ναι, λυκάνθρωπο..!! Το ξέρω ότι γίνεται ένας ΧΑΜΟΣ με τις θέσεις.. - Σπόιλερ:
Εχεις γίνει δημοφιλής με τις ιστορίες σου..
Αλλά θα ήθελα τόόόόόσο πολύ να μπω μαζί με την βαμπιροκυβερνοκολλητούλα μου..!! Και, για να κλείσω από τώρα, θα ήθελα να με βάλεις και σε μια από τις επόμενς ιστορίες..!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 25 Δεκ 2009 - 10:51 | |
| Αν δεν γγίνετε να με βάλεις στην επόμενη μπορείς να με βάλεις ως guest?? Αλλά αν με βάλεις κανονικά... | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 29 Δεκ 2009 - 16:32 | |
| μαρακι μ επειδη δεν το θυμαμαι και δεν μπορω και να το βρω/δω πουθενα μπορεις να μου θυμισεις ποτε θα βγαλεις τα special fanfic σου?!!! | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Σαβ 2 Ιαν 2010 - 13:08 | |
| Λοιπον,εξαιτιας του διαγωνισμου η πρωτοχρονιατικη ιστορια με τους Καλεν εχει μεινει λιγο πισω,πιστευω ομως οτι μεχρι τις 5 του μηνα θα ειναι ετοιμη! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τετ 20 Ιαν 2010 - 22:59 | |
| Mrs Alice αν φτιαξεις και αλλη ιστορια(οποτε κ να γινει αυτο) σε παρακαλω βαλεμε κ εμενα σε καμια θεσουλα...Οπου ναναι δεν εχω προβλημα.....Αχχχ και εμμ σε παρακαλω στην ιστορια εεεμ (οχι πως θελω να σ βαλω περιορισμους) μην με βαλεις σε καμια θεση τυπου η κακια τσ υποθεσης η κατι τετοιο....Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Πεμ 21 Ιαν 2010 - 23:02 | |
| Απ'ότι είπε θα βάλει ανακοίνωση για να δηλώσουμε σημμετοχή. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 22 Ιαν 2010 - 19:50 | |
| το ξερω οτι ειδη εχω δηλωσει συμμετοχη μια φορα και πραγματικα λατρεψα το εργο σου αλλα μπορω να ξαναπαρω μερος σε παρακαλωωω . αν ναι twilightforever βρυκολακας....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 13 Αυγ 2010 - 13:13, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 22 Ιαν 2010 - 21:23 | |
| Μαρακι μου! Σε παρακαλαω μπορεις να με βαλεις (μην με θαψουν οι λυκανρωποι αυτη την φορα)χιχχιχιχι | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 22 Ιαν 2010 - 22:23 | |
| αχ τ τελειες ιστοριες!!!!! θλω κ εγω ν μπωωωωω!!!!! βρικολακας εννοειτε (κ καλος κατα προτιμιση)!!! ποτε βγαινει ανακοινωση γ τν επομενη ιστορια??? | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Παρ 22 Ιαν 2010 - 22:27 | |
| αααααααααααααααααααααα μπορώ να μπω κι εγώ σαν καλή βρικολακίνα που είμαι???? έχω να μπω πολύ καιρό....σνιφ σνιφ σνιφ!!! παρακαλώ...θυμάμαι τότε που είχα φουμώσει την μπέλλα...το συμβόλαιο της έκλειψης(εγώ θα παίξω και σας το κρύβω)...η το ραντεβού με τον κέλλαν...τι καλές οι εποχές... παρακαλώ πολύ βάλε με.... παρακαλώ.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 21:01 | |
| Είπες λίγες μέρες πριν το Βαλεντίνο.. :/ | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Δευ 15 Φεβ 2010 - 21:18 | |
| θέλω κι εγώ................ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 15:02 | |
| Κι εγώ σε λυκάνθρωπος θέλω...αλλά τί γίνετε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! Τρι 16 Φεβ 2010 - 18:51 | |
| Παιδια συγγνωμη αλλα δεν προλαβα να προγραμματισω καποιο special fanfiction για τον Αγιου Βαλεντινου! Ομως οταν ειναι για το επομενο fanfiction,εχω στο μυαλο μου μερικες ιδεες ,θα κανω ποστ για να δηλωσετε συμμετοχη! | |
|
| |
| Special Fanfictions:Δηλωστε συμμετοχη!!!!!!!! | |
|