| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Σαβ 6 Μαρ 2010 - 14:03 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Σαβ 6 Μαρ 2010 - 14:13 | |
| | |
|
| |
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 8 Μαρ 2010 - 5:09 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 18:23 | |
| Στο Mall έχει κάτι τέλεια πράγματα του Twilight αμα θέλετε να πάτε να δείτε τι έχει. | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 15 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| Σαν τι δηλαδη???Για πες για πες... | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 14:40 | |
| ΤΙ ΕΧΕΙ??????????????????????????????? με αγχωσατε τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 17 Μαρ 2010 - 14:41 | |
| Πες μας βρε μην μας κρατας σε αγωνεια...να ξερω να πανικοβληθω ή οχι...γιατι μπορει να εχω δει αυτα που λες... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 18 Μαρ 2010 - 21:50 | |
| | |
|
| |
Rosalie Hale Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : forks , washington dc Αριθμός μηνυμάτων : 111 Registration date : 24/04/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 18 Μαρ 2010 - 23:01 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:15 | |
| ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ?? ΛΟΙΠΟΝ... ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ MOZILLA FIREFOX ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ''ΝΤΥΣΟΥΝ'' ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΨΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ..ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ! ΚΑΛΟ ''ΝΤΥΣΙΜΟ '' ΛΟΙΠΟΝ! http://www.getpersonas.com/en-US/persona/71689 | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:24 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ??
ΛΟΙΠΟΝ... ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ MOZILLA FIREFOX ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ''ΝΤΥΣΟΥΝ'' ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΨΗ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ! ΛΟΙΠΟΝ..ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ! ΚΑΛΟ ''ΝΤΥΣΙΜΟ '' ΛΟΙΠΟΝ! http://www.getpersonas.com/en-US/persona/71689 Ναι εχω βρει και αλλα personnas πολυ πιο ωραια ομως...... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:30 | |
| να ρωτησω κατι σχετικα με αυτα?? αν μετα τα βαρεθουμε πως γινετε να το βγαλουμε? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 20:56 | |
| α ναι! το εχω εδω και καιρο αυτο! και εγω εκλειψης εχω | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 21:59 | |
| Αχ τι τελειααα!!! Να σας πω και εγω κοριτσακια πως μετα την εγκατασταση του νεου Mozzila εβαλα θεμα! Αλλα, επειδη ο υπολογιστης μου ειναι λιγο παλιος και κολλουσε, αναγκαστηκα να το βγαλω! Επειδη ρωτησε το Ελενακι να σας πω πως βγαινει... 1. tools (εργαλεια) 2. add ons (προσθετα) 3. κατω κατω λεει για προεπιλεγμενο θεμα! αυτο επιλεγετε Ο υπολογιστης μου γυριζει σημερα το βραδακι και ετσι ανανεομενος που θα ειναι θα μπορω χωρις προβλημα να επιβαρυνω λιγο τον firefox με καποιο θεμα Twilight!!! Επισης, μου στειλανε απο την Πλατυπους, οπως φανταζομαι και εσας. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ. Τι λετε? θα το αγορασετε???? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 26 Μαρ 2010 - 22:00 | |
| οχι ακομα! ισως αργοτερα! δεν καιγομαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 18:39 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- Επισης, μου στειλανε απο την Πλατυπους, οπως φανταζομαι και εσας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ. Τι λετε? θα το αγορασετε????
Ποιο??? Και κατι αλλο, που εχει σχεση με το Πασχα!! Εχει βγει λαμπάδα twilight???? και αν ναι θα την πέρνατε μαζι στην εκκλησια το Σαββατο για να κάνετε Ανάσταση??? | |
|
| |
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 18:50 | |
| εγώ πάντως θα το σκευτόμουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:23 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- VLaSia =) έγραψε:
- Επισης, μου στειλανε απο την Πλατυπους, οπως φανταζομαι και εσας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ. Τι λετε? θα το αγορασετε????
Ποιο???
Και κατι αλλο, που εχει σχεση με το Πασχα!! Εχει βγει λαμπάδα twilight???? και αν ναι θα την πέρνατε μαζι στην εκκλησια το Σαββατο για να κάνετε Ανάσταση??? Λοιπον, απο κερακι αποτι ειδα δεν υπαρχει λαμπαδα... Μονο κερακι-κερακι... Απο αυτα του δωματιου. Αλλα και παλι, οση μεγαλη και να ειναι η λατρεια μου δεν θα το εκανα. Και προτιμω τα απλα κερακια που εχει και η εκκλησια ή ακομη κερακια που φτιαχνουν τα παιδια της unicef ή του χαμογελου του παιδιου. Και αυτο επειδη η "λαμπαδα" ειναι κατι εντελως εμπορικο. Το θεωρω υπερβολη. Σιγουρα μου αρεσουν τα goodies σχετικα με τη saga, αλλα δεν θα πρωτοτυπουσα με τετοιο τροπο... Ειναι υπερβολη. Και αν βγαλουνε κατι τετοιο θα ειναι ξεφτιλα κατα τη γνωμη μου.. Επισης γλυκια μου παραπανω ειχα βαλει μια εικονα αλλα απο οτι βλεπω δεν εμφανιζεται τωρα. Εννοουσα οτι κυκλοφορησε το | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:49 | |
| Παλι δεν εμφανιζεται.... Και ουτε και εγω θα την επαιρνα, το θεωρω παρατραβηγμενο. αλλα γενικα οι λαμπάδες ενταξει, αν σου φερει η νονα σου ή ο νονος σου μια λαμπάδα που εχει πάνω ζωγραφισμενο ενα λουλουδι ή κατι τετοιο δεν θα την επαιρνες στην Ανάστσαη?? Εμπορικες λαμπάδες ειναι κατι τετοιες: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132007658Αλλά φανταζομαι θα υπήρχαν καποιες που θα επαιρναν λαμπάδα που να εχει σχέση με το twilight αν ηταν ασπρη με κοκκινη κορδελα ή κατι τετοιο που να ειναι απλό τουλάχιστον | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:54 | |
| Wiiiiii! Mολις μου ηρθε η επιφωτηση και η...δημιουργικοτητα μου! Μιας και εγω σιχαινομαι την καταντια μας και την εμπορικοτητα που επικρατει (ειδικα οταν εχει σχεση με Λυκοφως, παθαινω ταπηροκρανιαση) και μιας και οντως θα μου αρεσε να εχω μια twiλαμπαδα στην Ανασταση, γιατι οχι κατι χειροποιητο και συνεπως ποιοτικο?Οποτε, θα μαζεψω materials και αμα αξιωθω θα ποσταρω στο φορουμ την φτιαχτη λαμπαδα μου!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:56 | |
| Καλο!!!!! Εγω σκεφτηκα μια κοκκινη κορδελα να την τυλιξω γυρω απο μια ασπρη λαμπάδα και βουαλά!!!! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:58 | |
| Ε, νι, τι νομιζες....δεν εχω και ΤΗ δημιουργικοτητα ουτε και ΤΗΝ ορεξη! Ειμαι μπουνταλου (οικογενειακη αττακα)! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:00 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Παλι δεν εμφανιζεται....
Και ουτε και εγω θα την επαιρνα, το θεωρω παρατραβηγμενο. αλλα γενικα οι λαμπάδες ενταξει, αν σου φερει η νονα σου ή ο νονος σου μια λαμπάδα που εχει πάνω ζωγραφισμενο ενα λουλουδι ή κατι τετοιο δεν θα την επαιρνες στην Ανάστσαη?? Εμπορικες λαμπάδες ειναι κατι τετοιες: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132007658
Αλλά φανταζομαι θα υπήρχαν καποιες που θα επαιρναν λαμπάδα που να εχει σχέση με το twilight αν ηταν ασπρη με κοκκινη κορδελα ή κατι τετοιο που να ειναι απλό τουλάχιστον Για το twilight graphic novel ελεγα τελος παντων.. http://larryfire.files.wordpress.com/2010/01/twilight-graphic-novel_5102.jpg οριστε... Και οσον αφορα τις λαμπαδες, σιγουρα θα χρησιμοποιησω της νονας μου. Δυστυχως, το θεωρουν υποχρεωση, αν και δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα. Δεν θα πω ψεματα, και εγω στη βαφτιστηρα μου αγοραζω... Να μπω στον κοπο ομως να μου αγορασω.... οχι δεν το νομιζω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:10 | |
| Εγω παντως Βλασια μου το πηρα!!!!!!!!! Ειχα απο την αρχη σκοπο να το παρω αλλα και ετσι να μην ηταν αποκλειεται να μην λυγιζα οταν το ειδα!!!!!!Ειναι πανεμορφο και πραγματικα εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια!!!!! Εξαλλου εχω δωσει τοοοοσα λεφτα κατα καιρους για πολυ πιο ανουσια πραγματα σχετικα με την saga που δεν δικαιολογουμε να αρχισω τις περικοπες με ενα "καινουργιο" βιβλιο σχετικα με αυτην!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 29 Μαρ 2010 - 21:15 | |
| Iωαννακι μου αξιζει και παρα αξιζει ε??? Θα ανεβω Παρασκευη Αθηνα μονο και μονο για αυτο!! Λοιπον, ακουσα οτι στο fnac tou The Mall εχει και goodies!! Οποτε λεω να παω εκει.. Θα βρω το 2 disc εκει? Απο twilight μικροπραγματακια τι εχει?? Συγνωμη κοριτσια που σας πρηζω τοσο πολυ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να ανεβω Αθηνα, και μιας και αποφασιστηκε να το κανω, θα χρειαστει σιγουρια... | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|