| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 8 Ιουν 2010 - 18:33 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:20 | |
| εμεις δεν θα σε βρισουμε μην φοβασαι. εγω ειμαι φανατικη και θα σου πω την δικη μου αποψη.δεν θελω τον τζεικ γιατι πιστευω οτι σκοπιμα εκατσε να τη βοηθησει ωστε να τον ερωτευτει μετα. δηλαδη επαιζε το παιχνιδι του και οπως και εκεινος ειπε στην εκλειψη ειχε το δικο του σχεδιο και αν δεν γινοταν ολα αυτα με τους βολτουρι θα το συνεχιζε. ενω ο εντι το παιδι μας την ερωτευτηκε και επειδη την αγαπαει τοσο πολυ στην αρχη εβαλε τα αισθηματα του σε δευτερη μοιρα μονο και μονο για την ασφαλεια της. αυτο δειχνει το μεγαλειο της αγαπης του και φυσικα του χαρακτηρα του οχι κολπα και τετοια απλα αληθινη αγαπη | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:21 | |
| οσο για τα mtv awards δεν ξερω πραγματικα αν τα βρεις πες και σε μενα please | |
|
| |
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 8 Ιουν 2010 - 20:55 | |
| οοοοοοοοοοοοοοοοοοο ευχαριστω πολυ!!!! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 9:45 | |
| Μπορει και να μην σκεφτοταν καν να κανει cliff diving και να απλώς οταν ερχοταν ο εντ (γιατι θα ερχοταν) θα την εωρισκε σε μια καπως χειροτερη κατασταση.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 10:45 | |
| ναι ισως να την εβρισκε σε καπως πιο ασχημη κατασταση αλλα ο εντι α ερχοταν ετσι και αλλιως θα την παρακαλουσε και εκεινη θα τον δεχοταν ετσι και αλλιως | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 10:48 | |
| ναι για αυτο πιστευω οτι για το μονο που ο τζεικ ειναι χρησιμος ειναι για να μαθει την αληθεια για τους Καλλεν αν και πιστευω οτι και αυτο θα μπορουσε να το βρει μονη της. - Σπόιλερ:
Μονο μην με ακουσουν οι Την θέλω την ζωούλα μου.....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 11:18 | |
| συμφωνω απολυτα ετσι και αλλιως ειναι πανεξυπνη και τοσο παρατηρητικη. εγω πιστευω οτι ηταν χρησιμος οταν συμμαχησε με τους καλλεν για να νικησουν τους νεογεννητους στην εκλειψη αλλα οχι οταν ηταν στην σκηνη μαζι του ουτε οταν την φιλησε τιποτα απο αυτα απλα μονο που συμμαχησαν | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:46 | |
| Οπα οπα με πήρατε μονότερμα,ένα ένα για να προλάβω να απαντήσω Δεν θα σκεφτόταν το κλιφ νταιβινγκ?αφού μόνη της πήγε στον Τζεικ για τις μηχανές εκείνος δεν την περίμενε,και θα την έβρισκε σε λίγο...χειρότερη κατάσταση? Έχω την αίσθηση ότι αν δεν ήταν μαζί τους στην σκηνή δεν θα το έβγαζε το βράδυ με τοσο κρύο,δηλαδή ο Τζέικ είναι καλός μόνο για το χαμαλίκι,να πολεμήσει γι αυτήν,να τις σώσει την ζωή,να την ζεστάνει και μετα έξω απ'την πόρτα???? Δεν νομιζω οτι πάει έτσι γιατι αν δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της δεν νομίζω οτι θα έκανε τίποτα από ολα αυτά..... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:48 | |
| κοιτα ειναι ερωτευμενος αποτυπωση δεν της εχει κανει!που αρα σημαινει οτι δεν την αγαπαει οσο πιστευει!απλα του ειχε γινει εμμονη η μπελλα! | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:52 | |
| Δηλαδή ο Σαμ που δεν είχε κάνει αποτύπωση στην Λία δεν την αγαπούσε,του είχε γίνει απλά εμμονή? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:52 | |
| Σωστο εν μερει αλλα δεν νομιζω οτι την αγαπαει λιγοτερο επειδη δεν εχει αποτυπωσει....Ειναι ερωτευμενος μαζι της απλως δεν ειναι η αδερφη ψυχη του...Οπως ειδαμε και με τον Σαμ και την Εμιλι δε εκεινη την περιπτωση δεν εχεις επιλογη.... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:55 | |
| δεν ξερω παιδια ειδατε για ποτε ο Σαμ αφησε την Λια για τη Εμιλι! αυτο μπορουσε να συμβει οποιαδειποτε στιγμη στον Τζεικ!κ να αφησει την Μπελλα κ αν του συμβει δεν εχει γυρισμο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 12:57 | |
| - ed<3 έγραψε:
- κοιτα ειναι ερωτευμενος αποτυπωση δεν της εχει κανει!που αρα σημαινει οτι δεν την αγαπαει οσο πιστευει!απλα του ειχε γινει εμμονη η μπελλα!
Πεστα!! Εχουμε το ονομα εχουμε και την χαρη που λενε!!! Ο Τζεικ παραειναι εγωιστης για μενα. Και συνεχεια η Μπέλλα τον θεωρει σημαντικο. Για μενα δεν ειναι.... επαιζε ρολο στο λυκοφως αλλα οχι στα αλλα. Αν η Μπέλλα δεν τον σκεφτοταν για τις μηχανες δεν θα την ερωτευοταν και δεν θα ειχαν και πολύ καλες σχεσεις. Η Μπέλλα θα προσπαθουσε να επαναφερει τις παραισθησεις αλλά δεν θα σκεφτοταν cliff diving. Ο Taylor ειναι κουκλος και ειναι και 'ενταξει', ο τζεικομπ ειναι χαλια. το γυμνασμενο σωμα και το μποι το εχει επειδη ειναι λυκάνθρωπος-μεταμορφιστης. Αυτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:01 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- ed<3 έγραψε:
- κοιτα ειναι ερωτευμενος αποτυπωση δεν της εχει κανει!που αρα σημαινει οτι δεν την αγαπαει οσο πιστευει!απλα του ειχε γινει εμμονη η μπελλα!
Πεστα!! Εχουμε το ονομα εχουμε και την χαρη που λενε!!!
Ο Τζεικ παραειναι εγωιστης για μενα. Και συνεχεια η Μπέλλα τον θεωρει σημαντικο. Για μενα δεν ειναι.... επαιζε ρολο στο λυκοφως αλλα οχι στα αλλα. Αν η Μπέλλα δεν τον σκεφτοταν για τις μηχανες δεν θα την ερωτευοταν και δεν θα ειχαν και πολύ καλες σχεσεις. Η Μπέλλα θα προσπαθουσε να επαναφερει τις παραισθησεις αλλά δεν θα σκεφτοταν cliff diving. Ο Taylor ειναι κουκλος και ειναι και 'ενταξει', ο τζεικομπ ειναι χαλια. το γυμνασμενο σωμα και το μποι το εχει επειδη ειναι λυκάνθρωπος-μεταμορφιστης. Αυτα. +φωνω απολυτα.- !!!Μαρινα μου ευτυχως που βοηθας κ εσυ!!!ακριβως την ιδια αποψη εχω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:03 | |
| Κι ομως παιζει μεγαλο ρολο....Οχι τοσο για το οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της αλλα γτ ειναι κομματι του εαυτου της....Ηταν αυτος απο τον οποιο η Μπελλα κρεμαστηκε οταν ελειπε ο Εντουαρντ....Οποτε παντα θα νιωθει οτι του χρωσταει κατα καποιον τροπο....Και ειλικρινα δεν πιστευω πως η Μπελλα ηταν ερωτευμενη μαζι του....ενιωθε καποια ελξη για αυτον οπως συμβαινει αρκετες φορες σε μια φιλια και ενιωθε την αναγκη να τον προστατεψει και επειδη ακριβως ειναι φιλος της δεν ηθελε να τον πληγωσει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:05 | |
| ναι αλλά με ολο αυτο καταφερε να πληγωσει τον αληθινο της ερωτα. Το οτι ειχαμε happy end δεν παει να πει οτι την συγχωρω. ο εντ τι της φταιει?? εγω εχω 2 αγορια για κολλητους. Ποτε μεχρι τωρα (τους ξερω απο μικρα) δεν μου ετυχε κατι τετοιο. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:05 | |
| Σωστό αυτό αλλά όμως δεν σημαίνει οτι αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι ερωτευμένος μαζί της,και εδω που τα λέμε δεν θα την πείραζε και πολύ αν θα την άφηνε αφού έκανε αποτύπωση σε άλλη,όπως δεν άφησε και ο Σαμ την Λία εκείνη το πήρε τόσο στραβά αν και ήξερε για την αποτύπωση αφού ήταν κάτι συνηθησμένο στην φυλή της,πιστεύω οτι θα παρέμενε για πάντα εκεί για εκείνη απλά με διαφορετικό τρόπο. Και μην ξεχνάμε αυτό που είπε ο πατέρας της οτι "πρέπει να αγαπάμε αυτό που μας κάνει καλό"! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:07 | |
| εγω πιστευω οτι θα την πειραζε οταν αποτυπονε. Και ο εντ θα ηταν αυτος που θα επρεπε να μαζεψει τα κομματια της αυτην την φορα. Εγω ημουν ετοιμη να κλαψω στο κεφάλαιο αναγκες της εκλειψης.....τον ειχε στεναχωρεσει τοσο πολύ(για τον εντ ενδιαφερομαι) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:10 | |
| Και ποιος λεει οτι ο Τζεικ ειναι ο καταλληλος για αυτην....?Σε αυτο διαφωνω καθετα γτ μαζι του μπορει να αντιμετωπιζε ακριβως τους ιδιους κινδυνους...Συν του οτι θα μπορουσε να τον χασει σε καποια μαχη η δεν ξερω κι εγω τι αλλο...Κι εκτος απο την αποτυπωση που θα μπορουσ ενα συμβει την οποιαδηποτε στιγμη δεν θα ηταν ποτε ευτυχισμενη μαζι του αφου παντα θα αγαπαει τον εντουαρντ περισσοτερο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:12 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- εγω πιστευω οτι θα την πειραζε οταν αποτυπονε. Και ο εντ θα ηταν αυτος που θα επρεπε να μαζεψει τα κομματια της αυτην την φορα. Εγω ημουν ετοιμη να κλαψω στο κεφάλαιο αναγκες της εκλειψης.....τον ειχε στεναχωρεσει τοσο πολύ(για τον εντ ενδιαφερομαι)
πραγματικα θα την πειραζε γιατι ας νομιζει οτι νιωθει κατι!παλι στον εντουαρντ θα πηγαινε να κλαφτει κ να του πει δεν ηθελα να γινουν ετσι τα πραγματα ειμαι εγωιστρια! για να την παρηγορισει κ να της πει οτι δεν τρεχει τιποτα!αν κ τον πληγωνει συνεχεια! μην ξεχναμε αυτος την αφησε γιατι πιστευε οτι αυτο ηταν σωστο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:14 | |
| Λαθη εχουν γινει απο ολες τις πλευρες....Λογικο ειναι η μπελλα να ειναι διχασμενη λογω των ανθρωπινων ορμονων της....αλλα ποτε δεν επαψε να ξερει που ανηκει πραγματικα.....ο τζεικ ηταν μια επιλογη που περασε απο το μυαλο της μονο για μια στιγμη....παντα ο εντ υπερτερουσε ακομη κι αν τον πληγωνε με την συμπεριφορα της.. | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:19 | |
| Δηλαδή οτι και αν γίνει αυτη κομμάτια,έλεος αυτή η κοπέλα τίποτα δεν μπορεί να πάρει με λίγη ψυχραίμια Πρέπει πάντα κάποιος να την μαζεύει με το κουταλάκι? Εμείς γιατί μαζευόμαστε μόνες μας,χαζές είμαστε? Δεν νομίζω οτι έφταιγε αυτή,ωραία γύρισε και τον λατρεύει αλλα....θα κάνει πέρα τον άνθρωπο που την στήριξε όσο κανείς μόνο και μόνο επειδή αγαπάει τον άλλο. Καλή η ερωτική αγάπη αλλά αν δεν έχεις και εναν φίλο για τα δύσκολα δεν βγαίνει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 9 Ιουν 2010 - 13:21 | |
| Mα αυτο ειναι που προσπαθησε να κανει η Μπελλα...να τον κρατησει κοντα της σαν φιλο....για αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε.... | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|