| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 19 Μάης 2011 - 17:43 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 24 Μάης 2011 - 22:30 | |
| Κορίτσια έχω ερώτηση.. Βρήκα πριν σε κάποιο θέμα που είχαν αναρτήσει διάφορα μέλη link από όπου μπορούσαμε να δούμε τις ταινίες; Ή μπερδεύομαι; Actually θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου online και αν γνωρίζετε τρόπο να τις κατεβάσω ανώδυνα (έχει χαλάσει το laptop μου) δηλαδή δε θέλω να τα κατεβάσω στο laptop της αδερφής μου και θέλω να τα περάσω στο κινητό μιας και έχω ταξίδι να κάνω.. Οπότε τί καλύτερο από το να βλέπω τις ταινίες;;; Ζητάω πολλά?! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 24 Μάης 2011 - 23:08 | |
| Επίσης υπάρχουν κάπου Online και τα βιβλία; Γιατί μάλλον θα προτιμούσα πρώτα να τα διαβάσω στα Αγγλικά και μετά αν είναι να τα αγοράσω είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 24 Μάης 2011 - 23:38 | |
| Δοκιμασε στο 4shared.com...Λογικα θα τα εχει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 24 Μάης 2011 - 23:56 | |
| Τα βιβλία ή και τις ταινίες; Βρήκα ένα που έχει τα βιβλία αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος γραφής και δε ξέρω αν μπορώ να τα διαβάσω από εκεί.. http://www.scribd.com/doc/15435689/New-Moon-Script Αυτό βρήκα και δεν είμαι καν σίγουρη ότι είναι το βιβλίο. Μάλλον το σενάριο της ταινίας πρέπει να είναι.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 0:04 | |
| Στο Piratebay εχει σιγουρα και τα βιβλια και τις ταινιες...Ριξε μια ματια και εκει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 0:06 | |
| Τι σας λέει ο όρος ηχητικά βιβλία; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 0:10 | |
| Δεν θα ελεγα πως με ενθουσιαζει...προτειμω να διαβασω κατι παρα να το ακουω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 0:17 | |
| Μια από τα ίδια.. Νιώθω τόσο άσχετη αυτή τη στιγμή από υπολογιστές...Βρήκα τα βιβλία από το Piratebay και δεν μπορώ να τα κατεβάσω. ίσως φταίει που δε χρησιμοποιούσα ποτέ limewire για το κατέβασμα τραγουδιών/ βίντεο κλπ.. και τώρα μόνο έτσι μπορώ.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 0:21 | |
| Εγω χρησιμοποιω Vuze για να κατεβαζω torrent...Αν θες δοκιμασε να τα κατεβασεις απο το Undersec.info που ειναι ελληνικο και δεν λειτουργει με torrent...χρειαζεται ομως να γινεις μελος χωρις ομως καποια πληρωμη.... | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 12:26 | |
| εγώ κατέβασα τα βιβλία και τις ταινίες από το p2planet.net χρειάζεται εγγραφή χωρίς πληρωμή και το πρόγραμμα μtorrent για να τα κατεβάσεις | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 12:39 | |
| - kati έγραψε:
- Τι σας λέει ο όρος ηχητικά βιβλία;
ειναι πολυ ακριβα κοπελια....2-3 φορες πιο πανω. το εχω ψαξει.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 12:46 | |
| Ε....κοπελια, τα ηχητικα βιβλια μπορεις να τα κατεβασεις δωρεαν! Εγω προσωπικα τα εχω ολα, και τζαμπα κιολας.... Μπορεις οπως βρισκεις τα pdf σε ηλεκτρονικη μορφη να βρεις και σε audio mp3 τα κεφαλαια!! Κανενα κοστος, και τα φορτωνεις και στο ipod αμα λαχει.... | |
|
| |
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 12:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 22:59 | |
| Μόλις μου έστειλε το αγόρι μου τα 4βιβλία σε pdf!! Τα βρήκε το καλό μου για εμένα γιατί εγώ θέλω να τα ψάξω με την ησυχία μου και δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο.. Τώρα για τις ταινίες ήθελα να τις κατεβάσω για να τις έχω και εγώ. Αλλά όπως έχω πει δεν έχω το δικό μου lαptop και δε θέλω να επιβαρύνω τις αδερφής μου. Δε ξέρω πως θα κινηθώ - αν θα διαβάσω πρώτα τα βιβλία ή ανάποδα... Edit: ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Τις βρήκε το αγόρι μου ευτυχώς και τις κατεβάζω από μtorrent | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 23:26 | |
| Πρωτα τα βιβλια και μετα ταινιες....τελειως αλλο συναισθημα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 23:28 | |
| Έχοντας δει όμως την ταινία διάβασα το midinight sun και μου άρεσε πολύ έτσι.. Ίσως επειδή είναι από την μεριά της Bella να το κάνω όπως λες.. Who knows.... Ανάλογα την αγωνία! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 23:31 | |
| Η πρωτη ταινια εχει καποιες αλλαγες απο το βιβλιο οποτε και παλι θα το ευχαριστηθεις....αλλα μην προχωρησεις παρακατω με τις ταινιες...Οσο τελειες και αν ειναι δεν ανταποκρινονται ουτε στο μισο των συναισθηματων της μπελλα για τον εντουαρντ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 23:33 | |
| Μάλλον πρώτα θα διαβάσω τα βιβλία και μετά τις ταινίες γιατί εμένα από το 1ο έργο μου φάνηκε πως ο Edward ήταν πιο "εκδηλωτικός" ένιωθε πιο έντοντα πράγματα και πιο εκφραστικός ο ηθοποιός μάλλον, οπότε πρώτα βιβλία και μετά ταινία.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 25 Μάης 2011 - 23:55 | |
| Το καλυτερο θα κανεις...κι αμα τελειωσεις το βιβλιο δες επειτα και την αναλογη ταινια...Πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:12 | |
| Πάντως είναι πολύ δύσκολο να έχεις τις ταινίες στο Laptop και τα βιβλία και να πρέπει μεσοβδόμαδα, μεσάνυχτα να κρατηθείς να μη δεις τις ταινίες απευθείας | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:19 | |
| Τα βιβλία, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι κλάσεις ανώτερα από τις ταινίες. Για να καταλάβεις έχω δει την ταινία Έκλειψη μόνο δύο φορές (γιατί με τσατίζει το πώς δείχνουν τον Έντουαρντ και πώς συμπεριφέρεται η Μπέλλα στον Έντουαρντ) ενώ το αντίστοιχο βιβλίο το έχω διαβάσει... 7,8,9, δεν θυμάμαι πόσες φορές. Απλά έχοντας τον Πάτινσον στο μυαλό σου όταν διαβάζεις την τετραλογία, ΟΛΑ φαίνονται ακόμα καλύτερα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:24 | |
| - panagiota έγραψε:
- Απλά έχοντας τον Πάτινσον στο μυαλό σου όταν διαβάζεις την τετραλογία, ΟΛΑ φαίνονται ακόμα καλύτερα!
Aυτό το λέει και μια καλή μου φίλη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:32 | |
| Υπαρχουν πολλες με την ιδια γνωμη και εδω περα....Ονοματα δεν λεμε.... | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|