| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:35 | |
| Απογείωσε την τα βιβλία ο άτιμος και μας έκανε να έχουμε αμαρτωλές σκέψεις νυχθημερόν... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:38 | |
| Εν τω μεταξυ εγω οταν διαβασα τα βιβλια ηξερα ηδη ποιοι θα παιξουν στις ταινιες οποτε εξαρχης αυτους ειχα στο μυαλο μου...Καμμενη απο χερι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 0:59 | |
| Εγώ είχα δει πρώτα το Λυκόφως αλλά δε με χάλασε αυτό καθόλου γιατί δεν μου άρεσε και τόσο πολύ ο Ρόμπερτ στο Χάρι Πότερ. Ίσα ίσα που τον εκτίμησα όσο έπρεπε, δηλαδή ΘΕΟ! ¶ντε evi, πλησιάζουν οι μέρες για τρέιλερ... αμήν | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 1:04 | |
| Ηδη μετραω αντιστροφα.... μονο που δεν χοροπηδαω απο την χαρα μου...Εμενα παλι μου αρεσε τρελα στον Χαρι Ποττερ...πλανταξα στο κλαμα στο τελος...αλλα ναι στο λυκοφως εγινε η ανεπανορθωτη ζημια...το πα και το ξανα λεω...εκεινη η σκηνη στην καφετερια θα με στοιχειωνει για παντα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 1:15 | |
| Η δική μου ανεπανόρθωτη ζημιά έγινε στη Σελήνη, Ναι, σ' αυτή την ταινία... Τώρα περιμένω εναγωνίως τον δεύτερο, ανεπανόρθωτο, αχαλίνωτο, κεραυνοβόλο μου έρωτα στη Χαραυγή. Ελπίζω να με αφήσει άφωνη, αλλοπαρμένη, λιώμα στα πατώματα... ευτυχώς άρχισα δίαιτα κι ελπίζω να βρεθεί ένας χριστιανός να με μαζέψει | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 10:54 | |
| - evi έγραψε:
- Ηδη μετραω αντιστροφα.... μονο που δεν χοροπηδαω απο την χαρα μου...Εμενα παλι μου αρεσε τρελα στον Χαρι Ποττερ...πλανταξα στο κλαμα στο τελος...αλλα ναι στο λυκοφως εγινε η ανεπανορθωτη ζημια...το πα και το ξανα λεω...εκεινη η σκηνη στην καφετερια θα με στοιχειωνει για παντα.....
Συμφωνώ!!!! Είχα πεθάνει στο κλάμα!!!! Αλλα η σκηνή στην καφετέρια ήταν η αρχή του κακού. Μόλις μπήκε μέσα τα είδα όλα! ακόμα και όταν το σταρ έδειξε την ταινία, η καρδιά μου πήγε να σπάσει όταν εμφανήστηκε. Και θα πίστευε κανείς ότι μετά από τόσο καιρό και τις τόσες φορές που έχω δει την ταινία θα είχα ηρεμήσει!!! Αλλα όχι..... Ελπίζω η χαραυγή να είναι η καλύτερη ταινία!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 11:43 | |
| πω πω ξεχασα να την δω στο σταρ!!!!! δεν με πιστευω!!!!
δεν ξερω αν σας το εχω πει παντως σκεφτομουν να πω στο σταρ να αγορασουν τα δικαιωματα και για την νεα σεληνη και την εκλειψη και να τις βαλουν τηνπροηγουμενη μερα της πρεμιερας και την ημερα της πρεμιερας να βαλουν ενα 2 ωρο αφιερωματακι με πληροφοριες γυρω απο την χαραυγη.
Δεν θα ειναι τελειο??? | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Ασχετα/Σχετικά με Twilight Πεμ 26 Μάης 2011 - 12:02 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Παρ 27 Μάης 2011 - 21:54 | |
| In think since they have already shown Twilight, they might already got the "Twilight Saga" copyright.
I have an idea!!! What about if you all get to see the Twilight-Eclipse at the same time? We;ll have to synchronize..
(access through a mobile-avoiding Greeklish, plz transalte if necessary) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:30 | |
| Μην το κανεις...απο την Εκλειψη κοβουν αρκετες σημαντικες σκηνες...και προσθετουν αλλες.... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:37 | |
| Το αλλάζουν; Απλά σκέφτομαι πως σήμερα θα έχω χρονό (από την Κυριακή και μετά δε θα έχω αρκετό χρόνο για να δω την ταινία μέχρι και τις 20/6 λόγω της παράστασης) και έτσι μπορώ να δω την ταινία και το βιβλίο μπορώ να διαβάζω λίγο κάθε μέρα αν δεν προλαβαίνω...Με τις αλλαγές που έχουν κάνει είναι καλό το αποτέλεσμα ή όχι; όχι αποκλειστικά σε σχέση με το βιβλίο..Ξέρεις, αν ήταν καλή ταινία | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Σαβ 28 Μάης 2011 - 19:45 | |
| Ηταν πολυ καλη...αλλα δεν με καλυψε ουτε στο ενα δεκατο του βιβλιου...αλλα αυτη φυσικα ειναι η δικη μου προσωπικη γνωμη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 29 Μάης 2011 - 14:27 | |
| Είδα την ταινία τελικά πρώτη.... Μου άρεσε πολύ!! Ίσως περισσότερο από το New Moon, δε ξέρω.. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ πλέον να δω το Breaking Dawn!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Ασχετα/Σχετικά με Twilight Κυρ 29 Μάης 2011 - 17:36 | |
| Για αυτο κι εμεις ανυπομονουμε ακομη δυστυχως.... Edit by Bella Marie: Οι δημοσιεύσεις αυτές μεταφέρθηκαν εδώ από το topic των σχολίων της Νέας Σελήνης όπου ήταν off topic , καθώς αφορούν στην έκλειψη και άλλα θέματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 31 Μάης 2011 - 19:17 | |
| Νομίζω πως έχοντας δει και τις 3 πρώτες ταινίες η σειρά που τις προτιμώνείναι: Twilight, Eclipse, New Moon. Aν και η New Moon είχε πολύ έντοντα συναισθήματα... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 31 Μάης 2011 - 19:46 | |
| New Moon Twilight Eclipse
Αν κ στο λυκοφως μ αρεσουν τα παντα η νεα σεληνη ειναι αυτη που μ εκανε να τα παιξω παντελως.... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 31 Μάης 2011 - 20:21 | |
| Μμμ εγώ μάλλον θα βάλω πρώτο το Λυκόφως! Η πρώτη ταινία ήταν καταπληκτική και ο Έντουαρντ θεός! Ούτε ένα ψεγάδι... Μετά μου τον χάλασαν λίγο! Στη συνέχεια η έκλειψη, αν και με τρελαίνει αυτό το φιλί ανάμεσα στον Τζέικ και την Μπέλλα, και τέλος η Νέα σελήνη! Είχε πολύ λίγο Έντουαρντ, γι'αυτό! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:00 | |
| Ειπα να κανω ανασκαφες σε παλαιοτερα ποστ!!!Τι το θελα???? Ευχη scarlet's rose πριν την γνωριμια με τον Εντουαρντ: ''Αχ θεε μου να βρω και εγω ενα καλο παιδι σαν τον γαλαζιο πριγκηπα του παραμυθιου!!!'' Ευχη scarlet 's rose καταγεγραμμενη στο φορουμ μετα την πρωτη αναγνωση της Χαραυγης: '''Αχ !!Καλε μου Θεουλη φερε μου και εμενα στον δρομο μου ενα πενταμορφο βαμπιρ 2 μετρα,απο καλη οικογενεια,να με ερωτευτει,να παντρευτουμε,να κανουμε παιδακι,να με δαγκωσει και εμενα και να ζησουμε σε ενα πανεμορφο σπιτακι στο δασος νεοι και ομορφοι για παντα!!!!....?'' Ευχη scarlet's rose την ωρα που εβλεπε την Χαραυγη : ''Αχ καλε μου Θεουλη αξιωσε με τον Νοεμβρη να δω το back2back παρεα με ενα πολυ συγκεκριμενο πουρέιντζερ'' Απο τον γαλαζιο πριγκηπα του παραμυθιου πηγαμε στο γαλαζιο βαμπιρ του Φορκς για να καταληξουμε στο γαλαζιο α λα Jared Leto πουρειντζερ του Κορυδαλλου?????? THE HORROOOOOR !!!Πηγαινω απο το κακο στο χειροτερο!!!! Ας κανω ενα edit για να μην με παρεξηγησουν οσοι δεν γνωριζουν το χιουμορ μου!!!!! Το παραπανω ποστ εχει γραφτει με μια δοση υπερβολης για χιουμοριστικους λογους και μονο!!!! Ευχαριστω!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:21, 1 φορά | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:04 | |
| Μητσοοοο!!!! Μαζεψου!!!! Οχι και Jared Leto!!!! Μη συγκρινουμε τα ανομοια!!!! Τωρα να λες "Αχ καλε μου Θεουλη αξιωσε με τον επομενο Νοεμβρη να δω το δευτερο μερος μαζι με ενα ψηλο παιδι μελαχροινο με πρασινα ματια, σαν τα κρυα τα νερα!!!!" Ολα αυτα οχι στην πρεμιερα βεβαια γιατι τοτε σε εχουμε καπαρωσει εμεις!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:08 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:14 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 20 Νοε 2011 - 20:44 | |
| | |
|
| |
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 9 Ιαν 2012 - 12:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 9 Ιαν 2012 - 13:15 | |
| | |
|
| |
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Δευ 9 Ιαν 2012 - 14:23 | |
| χαχαχα μεσα στο σκυλοσπιτο χαχαχαχαχα και εκει που γλυφοντανε αχαχαχαχα | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|