| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 19:07 | |
| Δεν πειραζει....και μονο που ξερω οτι θα βγει μου φτανει...Θα χω κατι να κρατιεμαι μεχρι της Εκλειψη.... | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:17 | |
| Βρε κοριτσια δεν θα ηταν καλυτερο να εβγαζε ενα βιβλιο με τους βολτουρι???δν ξερω μπορει να ειμαι εγω κολλημενη ....αλλα πιστευω οτι οι βολτουρι μπορουν να προσφερουν πολυ υλικο για ενα καλο βιβλιο.Στο κατω κατω ζουν τοσες χιλιετιες( και μασα στην ιντριγκα).Εγω περιμενα να εβγαζαν κατι τετοιο...Ελπιζω τλχστν να εχει καμια ιστορια στο official guide!!! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:19 | |
| Και εμενα θα μ'ενδιεφερε πολυ να μαθω περισσοτερα πραγματα για τους βολτουρι...και πιστευω οτι καποια στιγμη εχει δεν εχει ο οδηγος κατι μεσα θα γραψει και γι'αυτους... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:21 | |
| Εγω πάλι θέλω την ιστορία από την πρωτη μέρα στην καφετερεια του λυκειου του φορκς εως και την μέρα που εντ και μπέλλα επιστρεφουν στο σπιτακι τους για night for celebrations (και οποιος καταλαβε-καταλαβε!) από την μερια του εντουαρντ Ζηταω πολλά??? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:23 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Και εμενα θα μ'ενδιεφερε πολυ να μαθω περισσοτερα πραγματα για τους βολτουρι...και πιστευω οτι καποια στιγμη εχει δεν εχει ο οδηγος κατι μεσα θα γραψει και γι'αυτους...
εγω με αυτην την επιδα ζω!!!! αντε και να δουμε....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:25 | |
| Υπαρχει περιπτωση να εχει κατι απο Μidnight Sun στο official guide??? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:28 | |
| κριμα...Τοτε τι θα εχει ακριβως ξερει κανεις???????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:29 | |
| κριμα...Τοτε τι θα εχει ακριβως ξερει κανεις???????? | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:30 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- ωραιο το graphic novel Ελλη μου????
Γιατι σκεφτομουν και εγω να το αγορασω... Ποσο το πηρες? ειναι στα ελληνικα? γιατι εαν ναι με ενδιαφερει αλλιως... σκουρα τα πραγματα... λεγοντας ωσ τη μεση ενοειται πρην τη μαχη? αν ναι ποσο πριν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:30 | |
| - SULPICIA-phoive έγραψε:
- κριμα...Τοτε τι θα εχει ακριβως ξερει κανεις????????
Σορρυ που το εγραψα διπλο!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:32 | |
| - di1996 έγραψε:
- VLaSia =) έγραψε:
Γιατι σκεφτομουν και εγω να το αγορασω... Ποσο το πηρες? ειναι στα ελληνικα? γιατι εαν ναι με ενδιαφερει αλλιως... σκουρα τα πραγματα... λεγοντας ωσ τη μεση ενοειται πρην τη μαχη? αν ναι ποσο πριν? το graphic novel ειναι μεχρι τη στιγμη που ο εντ εδειξε στη μπελλα πωσ ειναι στον ηλιο!!!!και ειναι στα ελληνικα | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:34 | |
| με οποιον χαρακτηρα και να κανει η Στεφανη βιβλιο εμας θας μας αρεσει! σιγουρα | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:35 | |
| | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:36 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:36 | |
| - SULPICIA-phoive έγραψε:
- di1996 έγραψε:
- VLaSia =) έγραψε:
Γιατι σκεφτομουν και εγω να το αγορασω... Ποσο το πηρες? ειναι στα ελληνικα? γιατι εαν ναι με ενδιαφερει αλλιως... σκουρα τα πραγματα... λεγοντας ωσ τη μεση ενοειται πρην τη μαχη? αν ναι ποσο πριν? το graphic novel ειναι μεχρι τη στιγμη που ο εντ εδειξε στη μπελλα πωσ ειναι στον ηλιο!!!!και ειναι στα ελληνικα το κοβουν στο 15ο κεφαλαιο???? το αγαπημενο μου κεφαλαιο του λυκοφως? το κεφαλαιο από το οποιο ξεκινησε η στεφ? ΓΙΑΤΙ???? Το δευτερο μερος ποτε βγαινει??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:38 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:41 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- SULPICIA-phoive έγραψε:
- di1996 έγραψε:
- VLaSia =) έγραψε:
Γιατι σκεφτομουν και εγω να το αγορασω... Ποσο το πηρες? ειναι στα ελληνικα? γιατι εαν ναι με ενδιαφερει αλλιως... σκουρα τα πραγματα... λεγοντας ωσ τη μεση ενοειται πρην τη μαχη? αν ναι ποσο πριν? το graphic novel ειναι μεχρι τη στιγμη που ο εντ εδειξε στη μπελλα πωσ ειναι στον ηλιο!!!!και ειναι στα ελληνικα το κοβουν στο 15ο κεφαλαιο???? το αγαπημενο μου κεφαλαιο του λυκοφως? το κεφαλαιο από το οποιο ξεκινησε η στεφ? ΓΙΑΤΙ???? Το δευτερο μερος ποτε βγαινει??? δν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω οτι ουτε στο εξωτερικο ξερουν ποτε θα βγει ουτε η πλατυπους..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:46 | |
| εγω θελω να βγαλει βιβλιο για την αλις και την ροουζ... και τον τζασπερ φυσικα (οκ, ισωσ θελω παρα πολλα αλλα τη=ι να κανουμε?)... για να μαθουμε κατι για την ιστορια τησ αλισ πριν γινει βρικολακας, τησ ροουζ που μου φαινεται πολλυ ωραιο ως θεμα και του τζασπερ που ειναι μεγαλη ιστορια και εζησε και πολλα χρονια σε εναν αλλο τοπο απο αυτο που ζουσαν οι υπολοιποι καλλεν...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:48 | |
| - di1996 έγραψε:
- εγω θελω να βγαλει βιβλιο για την αλις και την ροουζ... και τον τζασπερ φυσικα (οκ, ισωσ θελω παρα πολλα αλλα τη=ι να κανουμε?)... για να μαθουμε κατι για την ιστορια τησ αλισ πριν γινει βρικολακας, τησ ροουζ που μου φαινεται πολλυ ωραιο ως θεμα και του τζασπερ που ειναι μεγαλη ιστορια και εζησε και πολλα χρονια σε εναν αλλο τοπο απο αυτο που ζουσαν οι υπολοιποι καλλεν......
ισως να εχει κατι στον επισημο οδηγο........ | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:49 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
- Vlasia μου μια επισκεψη στο fnac θεσ και τιποτα αλλο εσυ απο ο,τι εχω
καταλαβει, ετσι??? Αυτο και μονο αυτο . Θα παμε οπως ειπαμε την Παρασκευη και επειδη θα ειναι λιγο κοπος να μπουμε Mall μεγαλη βδομαδα, επρεπε να τους βγαλω απο τον πολυ τον κοπο... Ετσι, θα παμε μονο fnac, που οπως με ενημερωσατε εχει τα παντα! Και σας υπερευχαριστω! Οσον αφορα τον graphic novel, ηθελα να ρωτησω αν ειναι κατι σαν "Μικυ Μαους". Εννοω δηλαδη να δειχνει ολες τις εικονες και τις περιγραφες με εικονιτσες και με διαλογους μεσα σε συννεφακια... Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου! Παντως σιγουρα θα ειναι ωραιο κομματι για τη συλλογη! Αυτο που ξερω ειναι πως τη saga την εχουμε κανει χρυση πια! Χαλαλι ομως! | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 20:58 | |
| Να κάνω μια ερώτηση τι ακριβως έχουν μέσα οι επίσημοι οδηγοι γιατι δεν ξέρω και πολλα !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 21:02 | |
| οντως ουτε κι εγω ξερω και πολλα... για την ακριβια δεν εχω ιδεα για το τι ειναι... | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|