| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|
+98Stella777 Vanina VampireQueen NinaRobstenLove nicky_cullen xrysanthi broken.mirrors AspaKorth Bella Marie Swan demona1986 angepsi scarlet rose marina panagiota nana mplak kati Bitten Pillows breathless sisaki demi cullen Emy+Robert i love edward 2 nora Niki Patt sambrina D.R. despina aek lia fafoula1234 Jane Volturi di1996 SULPICIA-phoive lydiacallen Morena ed<3 AnaroseCullen Edwart Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen dimitroula-robsessed vikaki21 mR.Geo ioannaki-twilightaddicted athina Mrs Edward Cullen NICKY nantiaki_twilight 4 ever Dr_Rena_Hale Bella Cullen12 redbutterfly Jokast Ms Cullen Lizzy Cullen Elki Fotis333 sunrise dolores!! maro evaki ntinaki John Cullen breeze of wolf Bella13 RafaelaVolturi evi patrick WhiteQueen twilight girl Ashley Greene BELLA MARIE Isabella21 April twilightFOREVER Stellouko Fay1765 Jacob Black twilightergirl Strider ren4itoy niki volturi girl magica Edward_ Breaking_ Dawn rtheoni MARIA SWAN CULLEN !~Twilighter~! bluesea Renée linaki VLaSia =) emma cullen pattinson kanty christi_twilight mariap team edward Isabella_Cullen M@rIa Mrs.Cullen 102 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τρι 30 Μαρ 2010 - 21:03 | |
| - Jane Volturi έγραψε:
- Να κάνω μια ερώτηση τι ακριβως έχουν μέσα οι επίσημοι οδηγοι γιατι δεν ξέρω και πολλα !!
εγω το μονο που ξερω ειναι οτι θα εχει περιγραφες χαρακτηρων, γενεαλογικα δεντρα, χαρτες, εκτενεις αναφορες κ.α. Αυτα τα λεει στο πισω μερος του κινηματογραφικου οδηγουτου λυκοφως!Θελω κι εγω να μαθω κι αλλα...οποια ξερει....... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 15:45 | |
| Αυτα γραφει το amazon σαν περιγραφη του προιοντος:
Product Description Fans of the #1 New York Times bestselling Twilight Saga will treasure this definitive official guide!
This must-have hardcover edition--the only official guide--is the definitive encyclopedic reference to the Twilight Saga and provides readers with everything they need to further explore the unforgettable world Stephenie Meyer created in Twilight, New Moon, Eclipse, and Breaking Dawn. With exclusive new material, character profiles, genealogical charts, maps, extensive cross-references, and much more, this comprehensive handbook is essential for every Twilight Saga fan.
# Reading level: Young Adult # Hardcover: 256 pages # Publisher: Little, Brown Young Readers # Language: English | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 20:01 | |
| Σας εχασα λοιπον και εγω θα ηθελα οπως διποτε ενα βιβλιο με Volturi point of view! Θα ηταν perfect! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 21:19 | |
| Αχ θελω τοσο πολυ να μαθω για τους βολτουρι...αλλα την ιστορια για την Μπρι δν την περιμενα με την καμια...απο που της ηρθε αυτο της στεφανι???? εγω λεω να προσπαθησουμε ολοι η φανς μηπως γραψει για τους βολτουρι η για τους ρουμανους η κατι αλλο τελος παντων... Τοσοι βρικολακες υπαρχουν στη χαραυγη....... Αλλα τι να κανουμε, μαλλον πρεπει να ευχαριστουμε!!! τουλαχιστον κατι ειναι κι αυτο....... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 21:29 | |
| Αυτο που ξερω ειναι οτι εγραφε μια ιστορια για τον επισημο οδηγο , της βγηκε πολυ μεγαλη και τελικα την εκανε βιβλιο......Ειναι κατι αλλο?????αυτο που εννουσα ειναι οτι εγω ας πουμε αν ημουν στη θεση της δν θα διαλεγα τη Μπρι για να γραψω κι αλλο βιβλιο | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 21:52 | |
| Η στεφανι δεν ηθελε να γραψει τιποτα αλλο αλλα με την οικογενεια της ειναι πολυ δεμενη. Τα αδερφια της (Εμιλυ,Σεθ,Πολ,Τζεικομπ,{και αυτη που ειναι η ψαρας των βολτουρι....μου διαφευγει το ονομα}), τους γονεις της, τα παιδια της και τον αντρα της διαβασαν την ιστορια και της ζητησαν να γραψει για την Μπρι γιατι τους ειχε κινησει το ενδιαφερον.....ετσι αρχισε να γραφει και αντι να γραψει μια ιστοριουλα που θα εμπαινε στο οδηγο (ειχε αποφασισει να μπει εκει και για τους φαν) η πολυλογου μας οπως συνεβει και με το γνωστο σε ολους ονειρο της εγραψε ενα ολοκληρο βιβλιο για το οποιο δεν την επρηζαν οι φαν επειδη δεν ηξεραν τπτ για αυτο! Εγω πάντως δεν εχω προβλημα. Εδω τον Τζεικομπ τον εειδαμε σε ενα κεφαλαιο στο λυκοφως και στην χαραυγη εγραψε ενα ολοκληρο κομματι από την δικη του σκοπια. Πιστευω οτι η Μπρι ειναι πολυ καλυτερη από τον Τζεικομπ
Σορρυ για το μεγαλο ποστ, απλως επρεπε να τα βγαλω από μεσα μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 22:01 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Η στεφανι δεν ηθελε να γραψει τιποτα αλλο αλλα με την οικογενεια της ειναι πολυ δεμενη. Τα αδερφια της (Εμιλυ,Σεθ,Πολ,Τζεικομπ,{και αυτη που ειναι η ψαρας των βολτουρι....μου διαφευγει το ονομα}), τους γονεις της, τα παιδια της και τον αντρα της διαβασαν την ιστορια και της ζητησαν να γραψει για την Μπρι γιατι τους ειχε κινησει το ενδιαφερον.....ετσι αρχισε να γραφει και αντι να γραψει μια ιστοριουλα που θα εμπαινε στο οδηγο (ειχε αποφασισει να μπει εκει και για τους φαν) η πολυλογου μας οπως συνεβει και με το γνωστο σε ολους ονειρο της εγραψε ενα ολοκληρο βιβλιο για το οποιο δεν την επρηζαν οι φαν επειδη δεν ηξεραν τπτ για αυτο! Εγω πάντως δεν εχω προβλημα. Εδω τον Τζεικομπ τον εειδαμε σε ενα κεφαλαιο στο λυκοφως και στην χαραυγη εγραψε ενα ολοκληρο κομματι από την δικη του σκοπια. Πιστευω οτι η Μπρι ειναι πολυ καλυτερη από τον Τζεικομπ
Σορρυ για το μεγαλο ποστ, απλως επρεπε να τα βγαλω από μεσα μου!!! Αααα...δν το ηξερα αυτο....Ευχαριστω για τις πληροφοριες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Τετ 31 Μαρ 2010 - 22:05 | |
| Τιποτα!! Γι' αυτό είμαστε εδώ! για να μοιραζομαστε τις διαφορες πληροφορίες που εχουμε για την σαγκα | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 21:45 | |
| το ειδατε το νεο εξωφυλο τησ εκλειψησ ειναι τελειο | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 21:48 | |
| Για ποιο από όλα τα εξ'ωφυλλα λες; Του DVD ή του βιβλίου; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 21:52 | |
| του βιβλιου που εχει την μπελα κ μεσα στο ματι τησ τον εντ | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 21:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:07 | |
| στοsite τησ πλατυπουσ στο facebook | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:08 | |
| Λέει πότε θα εκδοθεί; μάλλον πολύ σύντομα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:12 | |
| Γιατί πάντα λίγο πριν την ταινία??? Δεν μας σκέφτονται καθόλου???? | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:16 | |
| ναι αυτη η πλατυπουσ λεει πωσ αυτα τα βγαζουν πρην την ταινια παντα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:16 | |
| Στα ελληνικά λέμε!!!! προέχουν τα ελληνικά!!!!τι τέλειο εξώφυλλο!!!! έπρεπε να κάνανε μεγαλύτερο το μάτι της για να φαινότανε π[ερισσότερο ο ρομπ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:18 | |
| στα ελληνικα τον ιουνιο λεει η πλατυπουσ | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:20 | |
| πρώτη φορά το βλέπω... Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!!!!!! θέλω οπωσδήποτε να το πάρω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:22 | |
| ¶ντε να δούμε.... πάντος δεν είναι σωστό αυτό που κάνουνε...καθόλου σωστό!!!Είναι σκληροί και άκαρδοι!!! στην νέα σελήνη το είχανε βάλει από δύο μήνες πριν την ταινία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:31 | |
| νομιζω πωσ ειναι το καλυτερο απο ολα | |
|
| |
fafoula1234 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Registration date : 26/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ασχετα/Σχετικα με Twilight Κυρ 11 Απρ 2010 - 22:37 | |
| αυτό με τον edward να φαίνεται μέσα από το μάτι τσ είναι τέλεια ιδέα... σαν χθες μου φαίνεται που περιμέναμε τν πρεμιέρα του new moon και τώρα περιμένουμε τν επόμενη... | |
|
| |
| Ασχετα/Σχετικα με Twilight | |
|