Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
μολις κατεβηκε αυτη που λεει η renne και εκανα και screenshots για να δειτε ειναι τοσοοο καλυτερη απο την προηγουμενη
Σπόιλερ:
edit: τωρα που εκατσα και ειδα μερικες σκηνες (αχχχ το marry me ολα τα λεφτα btw) o ηχος εχει ενα μικρο προβληματακι κανει κατι παρασιτα που δεν ακουγονται ομως και παρα πολυ εκτος και αν φταιει το δικο μου pc καθως ειναι και δαιμονισμενο οταν την δει την ταινια και καποια αλλη ας πει και αυτη για τον ηχο για να ξερουν και τι κατεβαζουν τα παιδια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Παρ 27 Νοε 2009 - 15:57, 1 φορά
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 27 Νοε 2009 - 15:55
να πω την αλήθεια κι εγώ από εκεί το κατεύασα οπότε δν 3έρω κανένα άλλο...
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 27 Νοε 2009 - 19:53
δεν νομίζω αλλά όπως έχω 3αναπεί όταν έχει ρόμπερτ και τάιλορ ποιος κοιτάζει τους υπότητλους? μόνο τα σώματα(αχαχαχαχαχαχαχαχ)και τα πρόσωπά τους(τα καλύτερα)
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 27 Νοε 2009 - 20:14
καλα οταν εχει τειλορ δεν κοιταω καθολου την οθονη! χαχαχαχα
Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 27 Νοε 2009 - 20:19
όταν όμως δείχνει τους κοιλοιακούς του?(είμαι τεαμ σουίτσ γι αυτό το λέω)είμαι βρικολάκων μεριά αλλά δεν μειώνω τους λύκους γτ δν μπορείς να πεις έχουνε τέλεια γραμωμένους κοιλοιακούς!!!!!!!!!!!!!!
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
εγω μολις τωρα κατεβασα to new moon απο το gamato σε μορφη xvid και ειναι η καλυτερη ποιοτητα που εχω βρει μεχρι τωρα... ειναι με ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους αν δν υπηρχαν κ τ γελια σε μερικα σημεια της ταινιας θα ητανε ακομα καλυτερη αλλα ποιος νοιαζεται οταν στην ταινια υπαρχει o taylor;εδω 8 τν βρειτε: http://www.gamato.info/details.php?id=db96c925d3ef139b265c8a0694b1ce4d44dcd813
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 27 Νοε 2009 - 20:24
dora cullen έγραψε:
όταν όμως δείχνει τους κοιλοιακούς του?(είμαι τεαμ σουίτσ γι αυτό το λέω)είμαι βρικολάκων μεριά αλλά δεν μειώνω τους λύκους γτ δν μπορείς να πεις έχουνε τέλεια γραμωμένους κοιλοιακούς!!!!!!!!!!!!!!
ουτε τοτε, δεν με εντυπωσιαζουνε οι κοιλοιακοι!!!
alice<3 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 29/11/2009
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 17:38
guys apo pou mporoume n katevasoume thn au8entikh tainia(new moon)???????? plz??????
edit by scarlet rose:θερμη παρακληση να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι ειναι βασικος κανονας του φορουμ!!!Τα επομενα ποστ με greekglish δυστυχως θα πρεπει να διαγραφουν!!
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
guys apo pou mporoume n katevasoume thn au8entikh tainia(new moon)???????? plz??????
εισαι καινουργιο μελος και ειναι φυσικο να μη το ξερεις αλλα απαγορευονται τα greeklish. μονο με ελληνικα γραφουμε.
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 17:47
παιδια βγηκε αφθεντηκη η νεα σεληνη please αν εχετε link πειτε
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 17:49
αυθεντικη αν εννοεις σε dvd αναλυση οχι, θα αργησει λιγο!! στα προηγουμενα ποστς εχουνε βαλει διαφορα links με την νεα σεληνη αλλα τραβιγμενη απο καμερα, ειναι πολυ καλη η αναλυση ομως
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 19:17
λοιπόν μάλλον εγώ στο είπα το κατεύασε ο πατέρας μου και διέγραψε το λινκ!!!!
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 19:42
είσαι σίγουρη ότι είναι αυτό το αυθεντικό???
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 19:47
Οταν λες αυθεντικο???Εεεε....δεν το πολυ επιασα...τεσπα, αυτο εχει πολλα links για την ταινια και διαλεγεις οποιο θες...εχει και rates απο κατω κ διαλεγεισ πιο θες να δεις...ποιο εχει καλυτερη ποιοτητα...
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:01
ενοώ σαν αυθεντικό dvd αυτό που νοικιάζεις!!!!!!!!!!!!!!
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:05
dora cullen έγραψε:
λοιπόν μάλλον εγώ στο είπα το κατεύασε ο πατέρας μου και διέγραψε το λινκ!!!!
μπορεις σε παρακαλω να το κοιταξεις αν δεν μπορεις οκ θα το ψαξω λιγο και εγω τcp αν το βρεις please δωσε μας το link
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:10
τώρα μόλις τον ρώτησα και κοιτά3αμε όλα τα λινκς και το διέγραψε.... το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το βρήκαμε στο τορρεντ τίποτα άλλο.... >>>>....
Bella13 Eclipse Bitten
Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 29 Νοε 2009 - 20:17
δεν πιραζει θα το βρουμε ξανα καποια στιγμη
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
ενοώ σαν αυθεντικό dvd αυτό που νοικιάζεις!!!!!!!!!!!!!!
Επισημαίνω οτι είναι ΦΗΜΗ!!! Στο φόρουμ ειπώθηκε οτι το dvd πιθανόν να έρθει το Μάρτιο. Και στο τοπικό video seven εδώ, ρώτησα και μου είπαν κάπου εκεί. Ελπίζω να βοήθησα