| New Moon Link | |
|
+55Lizzy Cullen evac AnaroseCullen Dr_Rena_Hale vikaki21 niki Phantom of the Vampires hiddenfantasy elsa Elki Fotis333 robert\'s girl mR.Geo RafaelaVolturi dora VLaSia =) athina patrick alice<3 vampiraki20 kristen jaymes stewart Isabella_Cullen ~Rob-Patty~ Alexandroula Bella13 ΕΡΗ matia* twilightergirl team edward aLLie13 KatiaRobsessed Kimberly magic princess maro Efst@thi@ Ashley Greene LaDy_SoVeReigN !~Twilighter~! emerald eyes April Edward_ Breaking_ Dawn MIKAELLA georgiaole sunrise Elena Cullen angepsi Edbel SilverMusk Rozmari christi_twilight WhiteQueen Strider Renée Connie Cullen evi 59 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Link Παρ 4 Δεκ 2009 - 23:53 | |
| να ρωτησω κατι?... ειχα κατεωασει τ μtorrent st pc μ κ τωρα κατεβασα αυτο το link που δωσατε πιο πανω αλλα δεν μου το ανοιγει γτ ειναι παρακινδυνευμενο γ τ pc μου το συγκεκριμενο (τo μtorrent). υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο- client αν δεν κανω λαθος λεγονατι που μπορω να δοκιμασω? | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Link Σαβ 5 Δεκ 2009 - 2:26 | |
| | |
|
| |
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 6 Δεκ 2009 - 20:07 | |
| - matia* έγραψε:
- να ρωτησω κατι?... ειχα κατεωασει τ μtorrent st pc μ κ τωρα κατεβασα αυτο το link που δωσατε πιο πανω αλλα δεν μου το ανοιγει γτ ειναι παρακινδυνευμενο γ τ pc
μου το συγκεκριμενο (τo μtorrent). υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο- client αν δεν κανω λαθος λεγονατι που μπορω να δοκιμασω? εγω κατεβαζω με το vuze και ειναι πολυ καλο....ελπιζω ν βοηθησα | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 6 Δεκ 2009 - 20:19 | |
| - evi έγραψε:
- http://www.gamato.info/details.php?id=4ec04aa88738fb9d5266ececf5198ac74b0377f5
Πολυ καλη αναλυση και με ελληνικους υποτιτλους..... Έχω να πω πως και εγώ τη Νέα Σελήνη την κατέβασα απο εκεί. Προσωπικά θεωρώ πως είναι απο τις καλύτερες λήψεις που θα μπορούσαμε να είχαμε αυτή τη στιγμή. Μπορώ να πω επίσης πως δεν ικανοποιήθηκα εντελώς απο τους υπότιτλους, όχι οτι είχαν κάποιο πρόβλημα συγχρονισμού απλά είχαν κάποιες ''διαφορές'' με την κανονική σημασία των διαλόγων. Όμως ήταν αρκετά μικρές. Η λήψη ήταν λίγο έως ελάχιστα σκοτεινή σε κάποια σημεία, σε κάποια άλλα λίγο περισσότερο αλλά ευτυχώς διαρκούν λίγο. Είναι εντελώς σταθερή και δεν ακούγονται γελάκια η οτιδήποτε πέρα απο τους ηθοποιούς και τη μουσική. Θα ήθελα να ρωτήσω αν και σε εσάς που το κατεβάσατε ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών λίγο... περίεργες να το πω? Ειδικά στην αρχή σε κάτι μονολόγους της Μπέλλα. Σε γενικές γραμμές όλο είναι πολύ καλό. - Σπόιλερ:
Εγω είχα κάποιο πρόβλημα με το windows media player και δεν μπορούσα να δω κανένα βίντεο. Χρησιομοποιούσα κάποιο πρόγραμμα και όταν πάταγα αναπαραγωγή σε κάποια ταινία μαύριζε όλη η οθόνη. Πραγματικά όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα του προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να κατεβάσει το vlc media player, το οποίο αναπαράγει απο ήχους μέχρι ταινίες. Είναι κυριολεκτικά κορυφαίο.
| |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 6 Δεκ 2009 - 20:38 | |
| ok, την κατεβασαμε ολοι νομιζω σε αρκετα καλη ποιοτητα, εγω απο το γαματο βρηκα μια καλη, αλλα η αληθεια ειναι οτι μου τη σπαει να μην ειναι αριστη η ποιοτητα... οτι μπορυμε κανουμε βεβαια, αλλα ανυπομονω να βγει επιτελους το dvd....... στο γαματο παντως εχει πολλα τορεντ σε καλη ποιοτητα κ με ελληνικους υποτιτλους μερικα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon Link Κυρ 6 Δεκ 2009 - 21:11 | |
| Εγω την κατεβασα και χωρις υποτιτλους με την ιδια αναλυση γτ ετσι κι αλλιως δεν τους διαβαζω ποτε....Λογικα μεχρι τα χριστουγεννα η αναλυση θα βελτιωθει κι αλλο... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 8 Δεκ 2009 - 16:04 | |
| - georgiaole έγραψε:
- matia* έγραψε:
- να ρωτησω κατι?... ειχα κατεωασει τ μtorrent st pc μ κ τωρα κατεβασα αυτο το link που δωσατε πιο πανω αλλα δεν μου το ανοιγει γτ ειναι παρακινδυνευμενο γ τ pc
μου το συγκεκριμενο (τo μtorrent). υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο- client αν δεν κανω λαθος λεγονατι που μπορω να δοκιμασω?
εγω κατεβαζω με το vuze και ειναι πολυ καλο....ελπιζω ν βοηθησα thanks!! μηπως εχεις το link?! για το vuze? | |
|
| |
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τετ 9 Δεκ 2009 - 14:32 | |
| - matia* έγραψε:
- georgiaole έγραψε:
- matia* έγραψε:
μου το συγκεκριμενο (τo μtorrent). υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο- client αν δεν κανω λαθος λεγονατι που μπορω να δοκιμασω?
εγω κατεβαζω με το vuze και ειναι πολυ καλο....ελπιζω ν βοηθησα thanks!! μηπως εχεις το link?! για το vuze? http://www.vuze.com/ εδω θα το βρεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τετ 9 Δεκ 2009 - 17:42 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:27 | |
| Παιδιά γιατί απλά δεν το κατεβάζετε; | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:29 | |
| Δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ άμα είναι από κάμερα.... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:30 | |
| το εχουμε κατεβασει αλλα οχι σε dvd αναλυση γτ δεν υπαρχει και ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα να αγορασεις το dvd μιας | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:40 | |
| Εμένα δεν είναι από κάμερα; Είναι καλή ποιότητα αν το συγκρίνεις με τα πειρατικά, επίσης αντί να πεί Λόρεντ, λέει Λόραν. Το μόνο ελάτωμα.
Και στην ταινία έλεγε μία βαμπιρ μία βρικόλαξαν μας τα'πριξε. Θα μπερδευούμε κα ιστο dvd. | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 12:45 | |
| κ εμεις το εχουμε σε καλη ποιοτητα, δεν ειναι απο καμερα, απλα δεν ειναι κ ποιοτητα dvd.... ανυπομονω να κυκλοφορησει επιτελους!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 14:21 | |
| Απο που την κατεβασατε και δεν ηταν απο καμερα...? | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon Link Τρι 29 Δεκ 2009 - 22:18 | |
| Kαι εγώ με crack απο το σινεμά το κατέβασα και δεν είναι απο κάμερα απλά οχι πολύ καλή ποιότητα ήχου και εικόνας σε σχέση με το DVD και με ελληνικούς υπότιτλους!!! | |
|
| |
Elki New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 164 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:21 | |
| αχ εχω σκασει δν αντεχω αλλο!!!! δν μας λυπουντε καθολου!!!!! εχω δει τν ταινια 3 φορες στ σινεμα κ αμετριτες σ ενα που κατεβασα με χαλια αναλυση!! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΒΙΑΣΤΗΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 12:52 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 14:38 | |
| Νομιζω η αυτη η ιστοσελιδα δεν ειναι δωρεαν....? | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:43 | |
| - evi έγραψε:
- Νομιζω η αυτη η ιστοσελιδα δεν ειναι δωρεαν....?
Το Pirate Bay; Δωρεάν είναι,απο εκεί κατεβάζω πάντα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 15:45 | |
| Μηπως μπορεις να βαλεις το link με την ταινια γιατι δεν μπορω να την βρω.... | |
|
| |
elsa New Moon Victim
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 18:16 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 18:21 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ.... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon Link Πεμ 31 Δεκ 2009 - 18:30 | |
| Πολυ ωραια. | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon Link Σαβ 2 Ιαν 2010 - 15:38 | |
| | |
|
| |
| New Moon Link | |
|