| Σχολια για το "A better moon" | |
|
+30Zafrina Lizzy Cullen vikaki21 Bella07 Miley ma.do athina SpunK RansoM ntinaki nantiaki_twilight 4 ever pink Ashley Greene marina VLaSia =) team edward RobertForLife evaki Isabella_Cullen mR.Geo MIKAELLA liaki renaki Mαρία Bella13 d@n@e twilight! evi Nemesis Of Bellin Twilight girl-maniac volturi girl niki 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 24 Ιαν 2010 - 22:55 | |
| χαχαχαχα εισαι απιστευτη!!!! Το ξερεις οτι με κοψοχολιασες το ξερεις???? Λεω παει εκανα καμια γκαφα και μου κραταει μουτρα!!!! ααααα και δεν γινεται να τρως την σκονη καποιου οταν εισαι χιλιομετρα μπροστα!!! Πολυ απλα δεν γινεται!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 24 Ιαν 2010 - 23:17 | |
| Το ξερω ειμαι θεα! - Σπόιλερ:
Ο γιατρος μου ειπε να σου λεω σε ολα ναι...
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 12:18 | |
| Χα χα πολυ αστειο! Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να με μισεις οτι και να γραφω γιατι εγω σε συμπαθω και σε αγαπαω παρα πολυ! (και ας γραφεις καλυτερο φανφικ απο εμενα!!!) ααα και σου εχω εκπληξη στο επομενο κομματι.... Δες το... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 14:38 | |
| Καλε και εγω σε αγαπαω πολυ πολυ πολυ! Οσο για το φανφικ πρεπει να κανουμε δημοψιφισμα για να καταλαβεις πιο ειναι το καλητερο? Και που να δω και τι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:08 | |
| Χαιρομαι!!!! Μπορεις να κανεις οσα δημοψηφισματα θες... αλλα οταν νικησεις μην πεις οτι πειραξα τα αποτελεσματα! Να διαβασεις το επομενο κεφαλαιο που θα βαλω σου εχω μια εκπληξη! Επλιζω να σου αρεσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:14 | |
| ..............ωχ! Εκπλιξη....... σε αυτα τα θεματα ειμαι Μπελλα....... δεν τρελονομαι με τις εκπλιξεις απο τοτε που διαβασα την Νεα Σεληνη...... Αλλα ποτε θα βαλεις την συνέχεια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:20 | |
| Mεσα στην εβδομαδα ή το σ/κ! Δεν ξερω σιγουρα! Αυτη απο οτι ξερω θα σου αρεσει (αλλα Αλις) χα χα ελπιζω τουλαχιστον!!!!!!!!!!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 16:17 | |
| καλα ηταν για ακομη μια φορα φοβερο!!!!ανιπομωνω για τη συνεχεια!!!!μην αργησεις | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 25 Ιαν 2010 - 20:59 | |
| πολύ ωραίο!!! μην μας αργήσεις την συνέχεια!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 17:05 | |
| - Σπόιλερ:
νίκη μου της ρένας της κόψανε το ίντερνετ και έτσι μου έιπε να γράψω εγώ το σχόλειό της....
ρενα: αγάπη μου ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ που με έκανες χαρακτήρα της ιστορίας σου και κάτι ακόμα....σε μισώ για τον προηγούμενο λόγο(μουαχαχ) εγώ: λοιπόν εγώ ξεκίνησα να το διαβάζω από την έκλειψη..... θα ήθελα να σου πω ότι είναι τέλεια ιστορία και ότι στο μέλλον πρόκειται να διαβάσω και την νέα σελήνη!!!!! το σίγουρο είναι ότι θα λατρέψω αυτό το φάνφικ!!!!και κάτι ακόμα όπως και η ρένα περιμένουμε συνέχεια ......το καλό που σου θέλουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 17:14 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!!!! Λυπαμε παρα πολυ που σε βαζω να κανεις το ταχυδρομικο περιστερι!!!! Αλλα αν δεν σου κανει κοπο πες στην Ρενα οτι χαιρομαι πολυ που της αρεσε... Θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 20:12 | |
| Είμαι εγώ μελαχρινός και γεροδεμένος; Με πολύ χιούμορ; Ε, καλά, δεν βαριέσαι Ιστορία είναι. Εγώ κι η Ρένα είμαστε αδέρφια ή ξαδέρφια; (Το πήρα πάνω μου πρέπει να κάνω όπισθεν...θα τρακάρω όμως...άσε με να ψωνιστώ ολίγον) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 20:25 | |
| πάρα πολύ ωραία και η συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!! μην μας κρατήσεις σε αγωνία για πολυ!!!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 21:19 | |
| αααααααααα, παλι μας αφηνεις σε αγωνια. θα σε μαλωσω! γιατι μας το κανεις αυτο δηλαδη? μπραβο γλυκια μου, ειναι πολυ ωραιο, περιμενω τη συνεχεια!!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 26 Ιαν 2010 - 22:02 | |
| τελειο!!!!!βαλε γρηγορα τη συνεχεια!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τετ 27 Ιαν 2010 - 20:15 | |
| Ευχαριστω παρα πρα παρα πολυ για τα καλα σας σχολια! Η δραση ειναι στα εμμεσα σχεδια μου (μην ξεχνατε εχουμε και μια βικτορια να μας περιμενει και Βουλτουρι) αλλα στα αμεσα θα πεσει πολυ γελιο προς το παρον.... ααααα και Γιωργακη εισαι αδερφος της Ρενας και ξαδερφος της Μαρινας!!!!!! Σας ευχαριστω πολυ ολους και παλι χαιρομαι παρα πολυ να διαβαζω τα σχολια σας καλα να περνατε φιλια Y.Γ επομενο κεφαλαιο το Σ/Κ | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τετ 27 Ιαν 2010 - 20:35 | |
| - niki έγραψε:
- Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!!!!
Λυπαμε παρα πολυ που σε βαζω να κανεις το ταχυδρομικο περιστερι!!!! Αλλα αν δεν σου κανει κοπο πες στην Ρενα οτι χαιρομαι πολυ που της αρεσε...
Θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια!!!!!
ρένα: το λάτρεψα και ελπίζω να γράψεις γρήγορα την συνέχεια....και εγώ θα γράψω την συνέχεια του δικού μου φάνφικ... εγώ: συμφωνώ με ότι είπε η ρένα και επαυξάνω!!!!!! και δεν με πειράζει να κάνω το περιστέρι γιατί είμαι περιστέρι βρικ΄΄ολακας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τετ 27 Ιαν 2010 - 22:19 | |
| OK Dora σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! και για την εξυπηρετηση... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Παρ 29 Ιαν 2010 - 20:38 | |
| Λοιπόν, το διάβασα!!! Είναι πολύ καλό. Και συμφωνώ με τα κορίτσια! Ας ανάψουν λίγο τα αίματα! Πάρε με και πες μου αν θες βοήθεια, αλλά μόνο σε συγκεκριμένα θέματα, ξέρεις, τα'χουμε πει! χεχεχε. Τα λέμε μετά. Α,να βρεις και τα ανέκδοτα με τους φαντάρους που λέγαμε! ΜΗ ΝΙΚΗ ΜΗ χαχαχα φιλάκια ρουφυχτά, ρουφυχτά φιλάκια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:45 | |
| ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ καταφερα να γραψωωωωωω! Λοιπον ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! για ποτε λες την συνεχεια? - Σπόιλερ:
Ευχαριστω Δωρα θα σε ξαναχριαστω...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 18:02 | |
| καλα ηταν φοβερο!!!!!και παλι ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να ξερει μην αργισεισ πολυ γιατι ξερεισ οτι ειμαι εξατρημενη απο το εργο σου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 18:06 | |
| πολύ ωραίο!!!!!! μην μας καθυστερήσεις τη συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 18:21 | |
| Eυχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!!!!! Θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια... το υποσχομαι!!!! | |
|
| |
| Σχολια για το "A better moon" | |
|