| Σχολια για το "A better moon" | |
|
+30Zafrina Lizzy Cullen vikaki21 Bella07 Miley ma.do athina SpunK RansoM ntinaki nantiaki_twilight 4 ever pink Ashley Greene marina VLaSia =) team edward RobertForLife evaki Isabella_Cullen mR.Geo MIKAELLA liaki renaki Mαρία Bella13 d@n@e twilight! evi Nemesis Of Bellin Twilight girl-maniac volturi girl niki 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 18:22 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 19:05 | |
| μπραβο ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 19:48 | |
| Νικη πες αλευρι! Η Ρενα σε γυρευει! Για αυτο συνεχισε το αν δεν θες να στεναχωριθω τοσο πολυ που να παθω καταθλιψη.... | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 19:51 | |
| 8ελουμε κι αλλο !!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 19:59 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Νικη πες αλευρι! Η Ρενα σε γυρευει! Για αυτο συνεχισε το αν δεν θες να στεναχωριθω τοσο πολυ που να παθω καταθλιψη....
Ε οχι και καταθληψη ρε μωρο επειδη θα αργησω λιγουλακι.... να οσο παταει η γατουλα να βαλω επομενο κεφαλαιο... χαχαχα χαιρομαι που εφτιαξε το internet σου!!! να μπορουμε να τα λεμε... * σου αρεσε ετσι οπως σε εκανα??? | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 20:50 | |
| Ήταν πάρα πολύ ωραίο! Αλλά μου επιτρέπεις να σου δώσω μιά συμβουλή. Το κεφάλαιο λέγεται κεφάλαιο διότι ένα συγκεκριμένο συμβάν. Δηλαδή: Θα μπορούσες να προσθέσεις πως ο Έντουαρντ έριξε καμιά σπόντα ή ότι ο Τζέικ "το έκανε" με την Μαρίνα. Με καταλαβένεις; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 21:11 | |
| Ναι ναι σε καταλαβαινω απολυτα το επομενο θα ειναι συμβαν και με τα ολα του αν και τιποτα απο τα παραπανω δεν θα συμβουν.... Αλλα επειδη θα ειναι λιγο μεγαλο μπορει να αργησει λιγο....
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Να ξερεται απο εδω και περα θα βαζω Τριτες και Σ/Κ..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 21:26 | |
| Αγαπη μου φυσικα και μου αρεσε! Το λατρεψα! Ανοιοπομωνω με αγωνια την συνεχεια! Και μην κανεις σαν την Ελιζα και την Δωρα γιατι θα στεναχωριθω πολυ! - Σπόιλερ:
Και οπως και με την Ελιζα θα σου στελνω πμ!
| |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Φεβ 2010 - 22:46 | |
| φοβερο το ΄α better moon' | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τετ 3 Φεβ 2010 - 20:10 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ ολυς σας!!!!! Χαιρομαι που σας αρεσει και μου αρεσει παρα πολυ να διαβαζω τα comment σας!!!! ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τετ 3 Φεβ 2010 - 21:10 | |
| και εγω χερομαι να διαβαζω το φανφικ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:00 | |
| Εβαλα καινουριο κεφαλαιο.... Ελπιζω να σας αρεσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:21 | |
| γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....................... η Τανια...................... γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:30 | |
| Ωχ, ωχ, ωχ....ετσι και αγγιξει η Τανια μια τριχα απο τα μαλλια του Εντουαρτ θα γινει...της Μπελλας!! χεχεχε...ποτε λες να ανεβασεις τη συνεχεια??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 16:52 | |
| Εγω εχω κατι πιο ....... σαδιστικο στο μυαλο μου (μπορω να πω....) | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 20:28 | |
| ητνα πολυ ωραιο!!!το ξερεις οτι οτι και να γραψεις εμενα θα μου αρεσει οποτε τα πολλα λογια ειναι περιττα!!!κουκλιτσα μου μπραβο σου και ανυπομωνω για τ ησυνεχεια!!!! | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Δευ 8 Φεβ 2010 - 23:20 | |
| ηταν πολυ πολυ πολυ ωραιο!!!!!ανυπομονω για το επομενο!!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 9 Φεβ 2010 - 13:49 | |
| πολύ τέλεια η συνέχεια!!!! συγχαρητήρια!!! δεν βλέπω την ώρα για το επόμενο!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 9 Φεβ 2010 - 15:28 | |
| Παιδια ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!! Οσο για την Τανια και τον Εντ δεν μπορω να πω τιποτα!!! Οσο να ναι καποια τριχουλα θα την αγγιξει η Τανια... Δεν μπορω να τα εχω ολα μελι γαλα οπως η Μειερ... Απλα θα μπλεχτουν λιγο παραπανω τα πραγματα... εσεις μου ζητησατε δραση.... χαχαχα αυτο θα πει σαδιστικοτητα... Τζειν μπορεις να πεις οτι θες... Θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια... Και παλι ευχαριστωωωω!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 9 Φεβ 2010 - 20:39 | |
| Νικη μου δηνεις το δικαιωμα να την βρισω σε ΠΜ μετα? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 9 Φεβ 2010 - 22:30 | |
| σημερα μονο ειδα το καινουριο κεφαλαιο!!! ειναι ομως λιγο μικρο, ποτε θα εχουμε το επομενο (πλακιζω, με την ησυχια σου) επισκεψη απο το ντεναλι... ωραια...!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 11 Φεβ 2010 - 15:03 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Νικη μου δηνεις το δικαιωμα να την βρισω σε ΠΜ μετα?
Οσο θες κοπελα μου μην ενοχλησε!!!! Μπορεις να το κανεις και στα σχολια εγω δεν εχω προβλημα!!!! *ευχαριστω για τα παραπανω σχολια θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Μαρ 2010 - 17:39 | |
| Eιναι πολυ ωραιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Μαρ 2010 - 18:10 | |
| Ελα τωρα! Γιατι το σταματησες εκει? Θελω κι αλλο! | |
|
| |
| Σχολια για το "A better moon" | |
|