| Σχολια για το "A better moon" | |
|
+30Zafrina Lizzy Cullen vikaki21 Bella07 Miley ma.do athina SpunK RansoM ntinaki nantiaki_twilight 4 ever pink Ashley Greene marina VLaSia =) team edward RobertForLife evaki Isabella_Cullen mR.Geo MIKAELLA liaki renaki Mαρία Bella13 d@n@e twilight! evi Nemesis Of Bellin Twilight girl-maniac volturi girl niki 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Μαρ 2010 - 18:16 | |
| Πανω στο καλυτερο βρε παιδι μου το 'κοψες.Καψωνια μας κανεις!!!!Παρεπιμπτοντως ειναι πολυ καλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!! Ελπιζω να 'ρθει γρηγορα η συνεχεια γιατι θα με φαει η περιεργεια | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Μαρ 2010 - 22:30 | |
| σε παρακαλο βαλε γρηγορα την συνεχια ειναι 8εεικο κ οποσδιποτε 8ελουμε συνεχια παρολα αυτα ειναι 8εεικο μπραβο σου επισεις τορα που το 8υμι8ικα μπορο να βρισο κ εγο την τανια???? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Τρι 2 Μαρ 2010 - 23:09 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια!!!! Νομιζω δεν επιτρεπονται οι βρισιες στο forum μποτρειται να βαζετε τελιτσες και εγω θα καταλαβαινω.... Αλλα δεν νομιζω να εξαρταται απο εμενα!!!! Τεσπα για την συνεχεια θα κανω οτι μπορω συγνωμη αν σας αφησα σε κρισημο σημειο... Ευχαριστω πολυ και παλι!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 12:48 | |
| Νίκη ουυ!!! Τί κάνεις; Τώρα με έκανες να μην χωνεύω την Τάνια και την Κείτ :@ μουαχαχαχα Όταν λες πως η Κείτ έκλεισε το μάτι στην Τάνια χωρίς να το δεί ο Έντουαρντ κι η ¶λις είναι σαν να..πως να το πω..σαν να ξεχνάς την ικανότητα του Έντουαρντ..Φυσικά, επειδή δεν ξέρω την συνέχεια, μπορεί να είναι ιδέα μου... Αλλά σε περίπτωση που η Τάνια θέλει τον Έντουαρντ (δεν έχει γούστο έπρεπε να πω αλλά έχε χάρη :Ρ) δεν πρέπει να ξαφνιαστεί εκείνος εφ όσον θα έχει διαβάσει το μυαλό της. Επίσης λες: Ο Έντουαρντ το είδε αλλά η ¶λις του έκανε νόημα να συνεχίσει (κάτι τέτοιο). Ο Έντουαρντ ξέρει που πάει η ¶λις. Τι στο καλό...μπορει και διαβάζει σκέψεις. Αλλά επίσης αν το έβαζες και σαν ¶λις pov θα μπορούσες να πείς: έκρυψα τις σκέψεις μου..Αν και απ'ότι φαν΄ταζομαι αυτό έγινε.
Έγινα πάλι κουραστικός και εννοχλητικός και σπαστικός και και και...σωστά;
Ενιγουεϊ... Ο λαός απετεί τη συνέχεια απ'τη Νική!
(Είδες που έβαλα τον τόνο; ) | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| Λοιπον φοβαμε οτι αν σου απαντησω θα πω και την συνεχεια και δεν θελω... Επισης δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να συμπαθει καποιος την Τανια και την Κειτ!!! (πλακιτσα) Τεσπακρατα μονο οτι στο δωματιο υπαρχουν πολλα ατομα, ο Εντουαρντ παιζει ταυτοχρονα πιανο και επιπλεον ειναι εφικτο να πει καποιος ψεματα στις σκεψεις του! Α! και εσυ Γιωργακη μου σπαστικος και εενοχλητικος μην το ξαναπεις... * το συνθημα τα σπαει! αχαχαχα Θα κανω οτι μπορω για την συνεχεια η οποια μαλλον θα ειναι σε POV Αλις για να σας λυθουν μερικες αποριες.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 20:43 | |
| Λοιπον με κανεις και εσυ να θυμωνω! Δεν φτανει τα νευρα που εχω μου δημιουργουντε κι αλλα! Η Τανια θα το πληρωσει πολυ ακριβα αυτο που κανει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 20:45 | |
| Στειλε μου με πμ τι θες να της κανω και αν ειναι εφικτο θα το βαλω!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 20:50 | |
| Σου εστειλα! Νομιζω ότι ειναι αρκετα ευκολο! Και αν γινοταν να τα κανει ολα αυτα που σου ειπα η Τζέιν! Αν θες εχω και συνεχεια για τον λογο που θα της τα εκανα ολα αυτα! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Πεμ 4 Μαρ 2010 - 23:14 | |
| Θα σου στείλω κι εγώ!! Ναί, είμαι :Ρ Θενκς για το σύνθημα αλλά δεν το βρήσκω πολύ ωραίο..
Ε, αφού δεν μου απαντάς γιατί θα μου πείς τη συνέχεια πάω πάσσο!!! Εσύ μ'έχεις κάνει και σε συμπαθώ πολύ!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 7 Μαρ 2010 - 16:25 | |
| Νίκη, λοιπόν δεν μου το διαβασες όλο στο τηλ. αλλά κατάλαβα περι τίνος πρόκειται. Ήταν πολύ ωραίο και η συνέχεια απ'ότι φαντάζομαι θα είναι πολύ ωραία!!!!! Όταν βάλεις τη συνέχεια θα είμαι κατα κάποιο τρόπο το πρώτο άτομο που θα το διαβάσω!!! χαχαχα ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΙΧΤΑ, ΡΟΥΦΙΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 7 Μαρ 2010 - 16:28 | |
| Μήπως ξέρεις πότε θα βάλει αυτή την συνέχεια; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 27 Μαρ 2010 - 23:04 | |
| Λοιπον εβαλα την συνεχεια... Ελπιζω να σας αρεσει... Ναι.... οφειλω να σας προειδοποιησω παντως οτι το επομενο κεφαλαιο το οποιο δεν θα αργησει πολυ, απαιτει γερα νευρα, πολυ γερα νευρα.... Α επισης θα ειναι απο Εντουαρντ μερια... Αυτα. Μαρινα σε ευχαριστω πολυ ψυχουλα μου! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Σαβ 27 Μαρ 2010 - 23:08 | |
| Ειναι πολυ καλο μπραβο σου, πρεπει να πω οτι αυτη η τανια ειναι πολυ σπαστικη,δεν μπορει να καταλαβει οτι ο Εντ δεν τη θελει. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 0:27 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 11:03 | |
| Μπα μπα μπα... Θυμηθικες οτι υπαρχουν ατομα που διαβαζουν το αριστουργιμα σου και ανεβασες κεφαλαιο; χιχιχιχι Λοιπον ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! Τι αλλο να πω νομιζα τα επιθετα δεν θα μου φτασουν ΠΟΤΕ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:17 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!!! *Α! και Τζειν ευχαριστω πολυ για τα καρφακια.... τα ανταποδιδω και εγω λοιπον αναλογως και δεν νομιζω να χρειαζεται να γραψω περετερω!!! *Τι αλλο? Τι αλλο? Αααα ναι αν εχετε απο τωρα δολοφονικες τασεις για την Τανια τι θα κανετε στην συνεχεια βρε? (μαλλον θα σταματησετε να διαβαζετε το φανφικ anyway παλι καλα που δεν γραφω διευθηνση στα στοιχεια!!!) H συνεχεια παρα πολυ γρηγορα στους υπολογιστε σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:32 | |
| Και για ποσο γρηγορα μιλαμε? Οοοοο Βρηκα βρηκα! Θα βαλω Παρακολουθηση αυτης της Θ.Ενοτητας, και θα το δω κατευθιαν! *Αγαπη μου δεν φτεω εγω που ερωτευτικα και δεν εχω χρονο πλεον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:47 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Και για ποσο γρηγορα μιλαμε?
Οοοοο Βρηκα βρηκα! Θα βαλω Παρακολουθηση αυτης της Θ.Ενοτητας, και θα το δω κατευθιαν! *Αγαπη μου δεν φτεω εγω που ερωτευτικα και δεν εχω χρονο πλεον! Σημερα αυριο το πολυ την Τριτη! Θελω να το κανω αρκετα μεγαλο και καθολου προχειρο γιατι ειναι ευαισθητο το θεμα! * Δεν πειραζει κουκλα μου αυτα εχει ο ερωτας! Θα σου δοσει και εμπνευση πιστεψε με! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 14:58 | |
| Θα μου κανεις την χαρη να το ανεβασεις σημερα;;;; | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 16:11 | |
| σε παρακαλω ανεβασε γρηγορα γιατι πρωτον ηταν μικρο και δευτερων ηταν τελειω | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 16:16 | |
| αχ ναι ναι ηταν τελειο ( ελπιζω στη συνεχεια η τανια να φαει τα μουτρα της ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 17:10 | |
| καλα καλα καλα! μπορει αν προλαβω! θα κανω οτι μπορω! Αλλα ηρεμιστε λιγο οκ? Δεν ειμαι η superwoman! | |
|
| |
Miley New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Σχολια για το "A better moon" Κυρ 28 Μαρ 2010 - 17:11 | |
| οκ με το πασο σου μην βγαζεσε | |
|
| |
| Σχολια για το "A better moon" | |
|