| Host - The Movie | |
|
+44nantiaki_twilight 4 ever marina Dalia Vanina nicky_cullen evi $ofi@ + Edward T-NM-E-BD SalvatoreDamon alexandra13 xrysanthi RosalieVamp dark violet LadyTaniaXd EliRose AspaKorth ΕΡΗ kaci sandra21 panagiota ~Rob-Patty~ Connie Cullen vikaki21 Mrs.Christina Bitten Pillows broken angel Nantia Hale_Biers twilightFOREVER Hollysort emerald eyes April WhiteQueen linalice Mrs Alice I'm_not _dead AliceK Lizzy Cullen volturi girl mimigk evaki Team Seth mR.Geo lisbethsalander jenaki 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 13:54 | |
| Υπομονή κορίτσια. Ελπίζω να ανταμειφθείτε στο τέλος... Στην αρχή της ταινίας βαριόμουνα λίγο για να πω την αλήθεια... Αν και μετά άρχισε να εκτυλίσσεται πιο γρήγορα το στόρι... Γενικά εχω μεινει με την αίσθηση ότι παρακολούθησα μια περίληψη του βιβλίου... Το βιβλίο μου άρεσε πολύ περισσότερο! Αλλά μου άρεσε τόσο πολύ να βλέπω τους ηθοποιούς! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 19:14 | |
| το περιμενω ηδη σαν περιληψη μιας και εχουν πει πως κρατησαν μονο 100 κατι σελιδες..... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:21 | |
| Ενα εχω να πω για αυτη την ταινια...ειναι ταινιαρα! κ οσο για τους πρωταγωνιστες ολοι κουκλια...δεν ηξερα που να πρωτοκοιταξω μαζι κ η φιλη μου που πηγαμε παρεα να την δουμε επιτελους μια ταινια που ακολουθησε το στορυ του βιβλιου...καλογυρισμενη καιμε καλους ηθοποιους | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:25 | |
| Α και εμενα μου αρεσε πολυ!! Η πρωταγωνιστρια παντως πρεπει να περασε πολυ καλα..... Αυτος ο Τζαρεντ εδινε θεικα φιλια! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:27 | |
| Πηγες κ την ειδες Ευη? Εμεις πηγαμε την πεμπτη...απο τις πιο ωραιες ταινιες που εχω δει τωρα τελευταια κ οσο για τον Τζαρεντ συμφωνω κ επαυξανω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:54 | |
| οχι Ασπα δεν την εφεραν ακομη εδω γτ εγινε ενα λαθος ουτε εκεινη δεν καταλαβαν.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:55 | |
| μολις την φερουν τρεξε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 22:57 | |
| δεν ειχα σκοπο να κανω κτ αλλο....ακομη μου χει μεινει η πικρα...αλλα δεν θελω να την δω σε αναλυση καμερας και κρατιεμαι. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 23:02 | |
| οχι μην την δεις κριμα ειναι λιγη υπομονη κανε θα σε ανταμειψει ο Τζαρεντ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Κυρ 14 Απρ 2013 - 23:07 | |
| ε αυτο περιμενω τοσο καιρο αλλα μου την σπασαν. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 15 Απρ 2013 - 0:06 | |
| Καλέ ξέχασα να σχολιάσω εδώ χθες βράδυ... Πήγα το Σάββατο και την είδα (για την ακρίβεια με έσυραν οι φίλες μου) γιατί στην αρχή κι εγώ δεν ήξερα τι θα δω μιας και που δεν έχω ανοίξει το συγκεκριμένο βιβλίο. Yπέροχη ταινία. Καταπληκτικό "κουαρτέτο", - Σπόιλερ:
Πόσο την λυπόμουν αυτήν την αθώα ύπαρξη, η καημένη η Γουάντα να έχει ερωτευτεί τον Ίαν κι ο Ίαν αυτήν, και μέσα της η Μέλανι να πονά για τον Τζάρεντ κι ο Τζάρεντ γι αυτήν! Τρικυμία εν κρανίο, μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Το κουφό ήταν πως μερικά σημεία ακόμα κι αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, μπορούσα να τα μαντέψω από μόνη μου κι από πριν. Κυρίως εκεί έριξα το γέλιο!
όποιος έχει διαβάσει ή δει την ταινία θα καταλάβει. Δεν έχω να πω τπτ άλλο, πάντως εγώ έμεινα ικανοποιημένη! Α! Ναι , να μην το ξεχάσω team Τζαρεντ! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 15 Απρ 2013 - 0:12 | |
| Μόλις γύρισα και εγώ από το σινεμά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ταινία γιατί πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη μεταφορά. Έμειναν απόλυτα πιστοί στο βιβλίο και όσα άφησαν στην άκρη δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν τόσο σημαντικά. Για εμένα η πρωταγωνίστρια είναι όλα τα λεφτά. Η κοπέλα ήταν πολύ καλύτερη απ' όσο θα μπορούσα προσωπικά να τη φανταστώ αλλά και τα αγόρια της παρέας όμως δεν πήγαν πίσω, μου άρεσαν και οι δύο εξίσου όπως και στο βιβλίο. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός θα έκανε τον Ίαν που ήταν στο βιβλίο ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και τον ηθοποιό τον είχα δει στη σειρά Supernatural και τον είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα.
Θα είμαι ειλικρινής, το βιβλίο με είχε παρασύρει στον κόσμο του και ήταν πολύ βαθιά και έντονα τα συναισθήματα που είχα νιώσει, η ταινία δεν το κατάφερε αυτό αλλά εδώ που τα λέμε πόσες είναι τελικά οι ταινίες που μπορούν να ξεπεράσουν ένα βιβλίο; Μάλλον ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παρ' όλα αυτά όμως είναι μία εξαιρετική δουλειά που σέβεται απόλυτα το κοινό του βιβλίου και τη δημιουργό του. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 15 Απρ 2013 - 1:02 | |
| εγω πεμπτη απο οτι φαινεται. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Δευ 15 Απρ 2013 - 22:54 | |
| Εγώ ακόμη ξεροσταλιάζω περιμένοντας. Είναι στα ''Προσεχώς'' αλλά χωρίς σίγουρη ημερομηνία. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 1:51 | |
| εγω ελπιζω αυτη την βδομαδα...γτ αλλιως θα τους παρει ο διαολος | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 1:59 | |
| Έτσι! Εύη... ένα τέτοιο φιλμ δεν πρέπει να το χάσεις, κάντους να φτύσουν αίμα!!! χαχαχα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 2:13 | |
| Δεν σκοπευω να το χασω...θα το δω καβαλα οταν γυρισω αλλα ποιος περιμενει μεχρι τοτε. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 10:15 | |
| τα εισητηρια κλειστηκαν!!!Τεταρτη ο Τζαρεντ θα γινει δικος μου | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 13:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τρι 16 Απρ 2013 - 15:56 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 17 Απρ 2013 - 23:01 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 17 Απρ 2013 - 23:02 | |
| αυριο και η δικη μου σειρα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 17 Απρ 2013 - 23:04 | |
| ευη μιλαμε για πολυ μανααααααριιιιιιιιιιιι.... οχι οτι και το παιδι που κανει τον Ιαν πηγαινε πισω αλλα ο Τζαρεντ πιο σεξι πεθαινες...στη μιση ταινια κλαιγαμε με την πλοκη και στην αλλη μιση λιωναμε με τα μαναρια!!! - Σπόιλερ:
περιττο οτι δεν μπορεσω να κλαψω με την ησυχια μου γιατι οι λυσσαρες διπλα μου εβριζαν την Μελανι που δεν τους πηρε και τους δυο
| |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Host - The Movie Τετ 17 Απρ 2013 - 23:11 | |
| Για όποιον θέλει να την ξαναδεί, την πήρε το μάτι μου κάπου online | |
|
| |
| Host - The Movie | |
|