| Σχόλια: A Different Story | |
|
+25LaDy_SoVeReigN Morena αντα naomi *evdokia* Dr_Rena_Hale niki Bella07 Bella13 team edward Miley kristen4ever athina Isabella_Cullen Arianna Mrs.Cullen Ms Cullen evaki liaki !~Twilighter~! Nemesis Of Bellin evi Ashley Greene mR.Geo volturi girl 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:06 | |
| Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και ΕΛενη μου σε καταλαβαινω! Ο χρονος με πιεσε υπερβολικα για να μπορεσω να γραψω κατι καλητερο! Βασικα αν παρατηρισες η Μπελλα τους παρατησε αφου ο Αρο αποφασησε να πραγματοποιησει την επιθυμια του Εντουαρντ! Το να αποκαλυυφθει στην ιδια τους την πολη το θεωρω σαν κατι πολυ επικυνδινο για την μυστικοτητα τους. Ακομα, ηθελε να τους αφησει εδω και καιρο οσο και να τους αγαπουσε, δημιουργησε φιλιες εκει αφου ειχε χασει την πιο πολυτιμη ( Αλις ). Αν δεις και στα προηγουμενα κεφαλαια, η Μπελλα νιωθει και ευγνωμοσυνη για τους "αρχοντες" της. Τα συνεσθηματα της για τους Βολτουρι δεν φτανουν ομως ουτε το ελαχιστο για αυτα που εχει για τους Καλεν. Τα συνεσθηματα της αρχισαν να αλλαζουν απο τοτε που ειδε τον Εντουαρντ. Μπαινει σε ενα τεραστιο δυλλημα (το σκοτωσα) Εξαλλου ο Φελιξ ειναι υπο της διαταγες του Αρο, η Τζειν επιτεθικε στον Εντουαρντ οχι στην Μπελλα, την αγαπαει ακομα αλλα δεν εχει την ιδια γνωμη με τον Εντουαρντ, πιστευει πως εκεινος ειναι υπευθινος για ολα! Ειχε μια φιλη στον κοσμο και εκεινος του την αφεραισε! Φανταζεσε να σου συνεβει κατι τετοιο? Ο Αλεκ απο την αλλη δεν αντεδρασε και ουτε προκειτε να κανει κατι μονο ο Φελιξ και ο Ντιμιτρι ειναι τα πιονια. Και στην πραγματικοτητα εχει παρα πολλες ανατροπες το συγκεκριμενο κεφαλαιο. Οπως ειπα με πιεζε ο χρονος! Και το επομενο θα εχει αρκετες ανατροπες και θα ειναι μεγαλυτερο! Νικι μου το επομενο ειναι ολο δικο σου με πολλη αγαπη! ( Αυτο ηταν για να ξεπληρωσω το χρεος μου...) Και κατι τελευτεο ! Λοιπον ολα τα καλα καποτε τελειωνουν οπως και οι αηδιες στο κεφαλι μου! Αρα η αηδια αυτη που εχω μεσα στο μυαλο μου εχει το πολυ αλλα 5 κεφαλαια (εξερεση το 5ο...). Ευχαριστω που εχετε την υπομονη και το διαβαζετε! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:09 | |
| Σε μένα ζεν έσει αφιελοσούλα; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:11 | |
| Οχι.....
Πλακιτσα καλε! Θα δω πιο κεφαλαιο μπορει καποιο απο τα επομενα μπορει και το τελευτεο! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:44 | |
| ειναι σημειο αυτο που το σταματας??? μεσα στην αγωνια??? δε μας λυπασαι τζειν μου! παντως ηταν πολυ ωραιο.... μπραβο στη μπελλα... της συγχωρω το χαστουκι τωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 20:38 | |
| Χαχαχαχ να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.... παιδια ηταν το χειροτερο κεφαλαιο μετα το 3 - 4 στο μια αλλη ζωη που εχω γραψει! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:02 | |
| ποιο χειρότερο?? είσαι με τα καλά σου?? ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!!! μην μας αργήσεις την συνέχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:11 | |
| Διαβασε κανεις το προιγουμενο ποστ μου? | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:13 | |
| εγώ το διάβασα και σου απάντησα... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:13 | |
| να σου κανω μια μικρη μικρουλα ερωτησουλα?? η τζεην και η μπελλα θα παραμεινουν φιλες ετσι δεν ειναι??? γιατι θα ειναι αδικο η μοναδικη φιλη της τζεην να χαθει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:20 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 21:22 | |
| | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 22:14 | |
| wow! τι τριδιμο θα ειναι αυτο... Με εξερεση την Μπελλα διμηουργουν ανετα το στρουμφοχωριο!!!! Μην αργησεις να βαλεις την συνεχεια το εκοψες πανω στην μαχη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 22:24 | |
| Λοιπον κοιταξτε η Αλις - Μπελλα - Τζειν ειναι δυσκολο να υπαρχει ( λυπαμαι την Μπελλα....) και κατι ακομα που ξερετε οτι εγω γνωστη ως σαδιστρια δεν θα βαλω τελος στην ζωη τους? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 23:02 | |
| ας το κανεις και δεν θα τολμησεις να ξαναμπεις ποτε σου στο μσν ( lol) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τετ 20 Ιαν 2010 - 23:07 | |
| Ποτε δεν ξερεις τι θα κανω.... δεν νομιζω να φενομαι για προβλεψημο ατομο... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 21 Ιαν 2010 - 15:29 | |
| Αυτο ειναι αληθεια και βαβαια αυτη η υπεροχη ιστορια ειναι δικια σου και μπορεις να κανεις οτι θες... Απο την αλλη εμεις που την διαβαζουμε εχουμε το δικαιωμα να εκφερουμε γνωμη και να σε παρακαλαμε επισης μεχρι να βαρεθεις να μην βαλεις τελος στην ζωη τους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 21 Ιαν 2010 - 15:53 | |
| Χαχαχααχαχαχ δεν λεω τιποτα! Μπορει να το κανω μπορει και να γλιτωσει ο ενας τους ή και οι δυο.... μπορει να τους γλιτωσουν.... μπορει...μπορει... τιποτα δεν ειναι σιγουρο! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 21 Ιαν 2010 - 16:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 21 Ιαν 2010 - 16:07 | |
| Μην με προκαλεις..... δεν ειμαι τοσο γλυκια οσο φενομαι.... | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Παρ 22 Ιαν 2010 - 15:27 | |
| Πολυ καλη ιδεα να ζησουν ολοι θα πεσει πολυ γελιο παντως πολυ ωραια ιστορια | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Παρ 22 Ιαν 2010 - 19:32 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Παρ 22 Ιαν 2010 - 19:42 | |
| πάρα πολύ ωραίο να το συνεχίσεις και να μην σκοτώσεις κανέναν παρακαλώ...τρέμε στέφανη τρέμε. υποτάσομαι στις ανότατες δυνάμεις σου. είσαι μία από τους καλύτερους συγκραφείς αφτού του φόρουμ!!! αχ περιμένουμε με υπομονή αναπάντεχη που φτάνει στα όρια...διψάμε...είναι μία από τις πηγές απορόφησης ψυχηκών πρωτεϊνών.και κάτι ακόμα... - Σπόιλερ:
πολύ ωραία υπογραφή πως τα κατάφερες πε μου να κάνω κι εγώ κάτι παρόμοιο με κάτι άλλο όμως.....(δεν παίζεσαι)
| |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 24 Ιαν 2010 - 23:02 | |
| φανταστικο!!!συνεχισε ετσι,και μην τους σκοτωσεις plz!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 24 Ιαν 2010 - 23:23 | |
| Δεν σας λεω τιποτα! - Σπόιλερ:
Καλα λυπαμαι αλλα θα τους σκοτωσω!
Αλις ειπαμε το παραξεφτυλησες με το Στεφανι και Αθηνα - Σπόιλερ:
μην πεις τπτ για ότι γινει!
| |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:55 | |
| Δεν λεω τιποτα!!!Ειμαι ταφος!!!!! Βαλε τη συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορεις plzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Σχόλια: A Different Story | |
|