| Σχόλια: A Different Story | |
|
+25LaDy_SoVeReigN Morena αντα naomi *evdokia* Dr_Rena_Hale niki Bella07 Bella13 team edward Miley kristen4ever athina Isabella_Cullen Arianna Mrs.Cullen Ms Cullen evaki liaki !~Twilighter~! Nemesis Of Bellin evi Ashley Greene mR.Geo volturi girl 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 10:31 | |
| Η Μπέλλα Βολτούρι???Ενδιαφέρον...Και κολλητή με την Τζέιν???Ακόμα πιο ενδιαφέρον... Βέβαια ξέρεις,θα προτημούσα την Μπέλλα να τρώωει ναθρώπους καθώς την έκαναν αυτοί Βρικόλακα αλλά οκ δε με χαλάει...Εκεί με τον Έντουαρντ ήταν όλα τα λεφτά!!! Πότε θα το συνχίσεις????? | |
|
| |
Arianna Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : sto feggariiiiii Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 28/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 11:29 | |
| οπος λεει και η Ms Cullen δηλαδη το Χριστινακι μας μην μας κρατας σε αγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 13:12 | |
| ηταν πολυυυ ωραια αυτα τα κεφαλαια που εβαλες. η συναντηση με τον εντουαρτ ηταν υπεροχη.... θελω την συνεχεια γρηγορα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 14:08 | |
| Ti να σου πω κοπελα μου....ΕΓΡΑΨΕΣ...Απο τα καλυτερα fanfictions που χω διαβασει..... | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 16:43 | |
| ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!μπραβο!!!!η συναντηση ηταν τελεια!!!!γτ ομως ο edward θελει να φυγει???βαλε γρηγορα το επομενο!!!! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 31 Δεκ 2009 - 17:53 | |
| ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!συμφωνω με τν απο πανω ομως...γτ να φυγει ο ed???Εχει να παει καπου καλυτερα???Αφου ηθελε να πεθανει....LOL!!!!Ποτε θα βαλεις τ επομενο????Γρηγορα ελπιζω...μη μας κρατας σε αγωνια plzzz!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Παρ 1 Ιαν 2010 - 18:47 | |
| Διάβασα τα δύο κεφάλαια πο υ δεν είχα διαβάσει. Βάλε καισ τα ημερολόγια στα ψώνια σου ρε ψώνιο...:Ρ
Συνέχισε...Το ευχαριστήθηκα!!! | |
|
| |
kristen4ever Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 21/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 2 Ιαν 2010 - 15:29 | |
| καλα ε ειναι καταπληκτικο ποτε δεν θα σκεφτομουν την μπελλα στους βολτουρι | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 2 Ιαν 2010 - 23:55 | |
| φυσικα ξερεις ποιες ειναι οι αγαπημενες μου φρασεις απο το καθε κεφαλαιο στις εχω πει τοσες φ ορες Το σώμα μου κινούταν αυθόρμητα. Παρά την θέληση μου έπιασα τον Άλεκ από τον λαιμό και τον έριξα με δύναμη στο έδαφος. Η Τζέιν ούρλιαξε και ανίκανη να με ρίξει κάτω με την ικανότητα της, έπεσε πάνω μου για να με κράτησε. «ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ! ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!» μου φώναξε. Είχα χάσει τον εαυτό μου! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 0:43 | |
| - Geo Ma έγραψε:
- Διάβασα τα δύο κεφάλαια πο υ δεν είχα διαβάσει.
Βάλε καισ τα ημερολόγια στα ψώνια σου ρε ψώνιο...:Ρ
Συνέχισε...Το ευχαριστήθηκα!!! Τα εχω τα ημερολογια! Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια (οχι και εσενα Γιωργακη ) Και θα βαλω κεφαλαιο λογικα αυριο! | |
|
| |
Miley New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : xalandri,athina Αριθμός μηνυμάτων : 124 Registration date : 16/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:03 | |
| einai pragmatika TELEIO sinexiseto to mono pou 8elo einai sto telos na einai o edward kai i bella na einai mazi
Edit by emerald eyes: Θα ήθελα να τονίσω πως τα σχόλια γίνονται αποκλειστικά στη θεματική ενότητα που έχουμε για τον σχολιασμό των φανφικ. Το συγκεκριμένο ποστ έχει μεταφερθεί εδώ για το συγκεκριμένο λόγο!
Επίσης θα παρακαλούσα να γράφεις από δω και πέρα με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα επόμενα ποστ με greeglish θα διαγραφούν.
Σεβαστείτε τις δημιουργίες των μελών μας. Δεν είναι ωραία να διακόπτονται από ποστ που δεν ανήκουν στο κείμενο που γράφουν | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:14 | |
| συγχαρητήρια είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! μη μας κρατάς σε αγωνία , βάλε το επόμενο κεφάλαιο όσο πιο γρήγορα μπορείς | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:18 | |
| Ευχαριστω ακομα δεν 3ερω προσπαθω να ανεβαζω τοσο μεγαλα κεφαλαια οσο πιο γρηγορα μπορω!!! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 21:54 | |
| ουαου!!!!!! δεν ειχε ξανατυχει να ξανασχολιασω αυτο το fanfict νομιζω αλλα θεωρω οτι ειναι το πιο προτοτυπο κ ξεχωριστο που εχω διαβασει..... μπραβο!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 3 Ιαν 2010 - 22:00 | |
| Ειναι μεγαλη μου τιμη τοτε! | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τρι 5 Ιαν 2010 - 16:41 | |
| Ειναι τελειο αλλα τι ενοεις δεν θα ειναι μαζι???? αχ σε παρακαλω μην τους χωρισεις και εσυ δεν θα το αντεξω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Τρι 5 Ιαν 2010 - 18:33 | |
| Παιδια 8α πω κατι για το 3εκα8αρισω η Μπελλα και ο Εντ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΩ ΕΓΩ! με προσβαλει μονο η ιδεα!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:13 | |
| Ειναι τελειο ποτε θα εχουμε τη συνεχεια σε παρακαλω;;;;; | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:36 | |
| Τζειν μου, γλυκια μου, αγαπουλα μου στο ειπα και στο ξαναλεω το φανφικ σου ειναι τελειο.... ειναι αυτο ακριβως που μου αρεσει!!!!!!! (Μπελλα κ Εντ και το κουταβι ουτε που υπαρχει) εισαι ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ - Σπόιλερ:
Και αν θες την γνωμη μου νομιζω οτι το δικο μου φανφικ θελει πολυ ακομα για να αγγιξει το δικο σου, ξερεις εσυ!!!!!
σμουτς σμουτς σμουτς Υ.Γ Αντε και με το καλο η συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 14 Ιαν 2010 - 21:35 | |
| Νικη παρατα μας! Και αν θες την γνωμη μου νομιζω οτι το δικο μου φανφικ θελει πολυ ακομα για να αγγιξει το δικο σου, ξερεις εσυ!!!!! Τι ειναι αυτα που λες? Το δικο σου το λατρεβω και περιμενω την συνεχεια! Α και το επομενο κεφαλααιο κανω ό,τι περναει απο το χερι μου να το τελειωσω γρηγορα... Τρεχω με το σχολειο το πτυχιο στα αγγλικα κ τις καθηγιτριες για τα μαθηματα που ειμαι......... Ακομα να σας ευχαριστησω για την υποστυριξη και μπορει να ανεβασω οσο εχω γραψει απο το τεταρτο αυριο! Καλα δεν ειναι και πολυ μικρο 1,5 σελιδα ειναι στο word... Ακομα σαν συνολο θα ειναι αρκετα μεγαλο αφου θα πρεπει να μπουν πολλα.... Τι αλλο? Α ναι η αρχη του τεταρτου δεν θα σας αρεσει βασικα εχει πολλες ανατροοπες εμενα δεν μου αρεσει αλλα θα τα μπαλωσω στο 5ο! Οσο για τον Τζεικομπ λοιπαμε που θα απογοητευσω τους ακολουθους των λυκανθρωπων αλλα δεν υπαρχει ουτε ενας μεσα στο μυαλο μου! Τους εχω στο αλλο δεν θα τους βαζω και παντου! Αυτα ήθελα να πω και ευχαριστω και παλι που το διαβαζετε! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Πεμ 14 Ιαν 2010 - 23:57 | |
| Φοβερό είναι μπράβο!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 14:41 | |
| Πολύ ωραίο!!! Συνέχισε................Θέλουμε κι άλλο!!! Τώρα αλλιώς ο λύκος θα κάνει φώνο σε βαμπιρ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 14:47 | |
| Δεν φοβαμαι σκυλακι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 15:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 15:23 | |
| Χαχαχχα! Δεν ηταν πολυ μικρουλι? | |
|
| |
| Σχόλια: A Different Story | |
|