| Σχόλια: A Different Story | |
|
+25LaDy_SoVeReigN Morena αντα naomi *evdokia* Dr_Rena_Hale niki Bella07 Bella13 team edward Miley kristen4ever athina Isabella_Cullen Arianna Mrs.Cullen Ms Cullen evaki liaki !~Twilighter~! Nemesis Of Bellin evi Ashley Greene mR.Geo volturi girl 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 16:31 | |
| Όχι..Ουσιαστηκά αν έβαζες τέτοια δεν θα με πείραζε καθόλου. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 16:54 | |
| Ειναι τελειο υπεροχο φανταστικο... κτλ κτλ (ολα τα κοσμητικα που υπαρχουν) Αχ εισαι ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ ΔΕΝ το πιστευω οτι αυτο που σιαβασα μολις τωρα μου αρεσε (σπανια επιτρεπω βιαιοπραγιες σε βαρος του Εντ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερες και το εσωσες!!!! μου αρεσε τοσο πολυυυυυυ.. Εισαι απιστευτη.... - Σπόιλερ:
Θα σου ελεγα να βαλεις γρηγορα την συνεχεια αλλα πια ειμαι εγω που θα στο πω??? Εγω εχω κατι αιωνες να γραψω....
Απλα συνεχισε την υπεροχη δουλεια! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 21:04 | |
| συγγνωμη ειχε συνεχεια και δεν μου το πες???? ειναι καταπληκτικο μ αρεσε ιδιαιτερα η τελευταια παραγραφος αλλα θελω να δω την αντιδραση του edward ε ρε γελιο που θα πεσει (ειμαι και αναισθητη)!! για ποτε η συνεχεια εγγονουλα? | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 21:08 | |
| καινουριο κεφαλαιο!!! τελειο!!!! καταπληκτικο τζειν μου οπως παντα!!!! ποτε θα εχουμε τη χαρα να διαβασουμε κ τη συνεχεια? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 22:37 | |
| Λοιπον θα τοπ ξαναπω μια φορα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! Γραφω οσο πιο πολυ μπορω καθε μερα σχεδον και απο μια παραγραφο ελπιζω στα μεσα της εβδομαδας να έχω ανεβασει την συνεχεια που δεν καταλαβαινω γιατι θελετε! Και θα κανω ό,τι μπορω και για το Μια Αλλη Ζωη.... Ευχαριστω που διαβαζεται την ο Θεος να την κανει Ιστορια μου παλι και τι αλλο γιαγιακα να σε ενημερωσω ότι επειδη είχα αργησει σου εδωσα νωριτερα το κεφαλαιο προχθες δεν θα ξαναεπαναληφθει XD πλακιτσα!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 23:03 | |
| γιατι να μην ξαναεπαναληφθει?? εγω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 23:40 | |
| πάρα πολύ ωραίο!!!!!! αχ ανατρίχιασα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Σαβ 16 Ιαν 2010 - 23:50 | |
| Τελειο....φοβερη ολη η ενταση και το συναισθημα που βγαζει..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 12:17 | |
| Πως το διαβαζετε? Πειτε ρε γαμωτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 12:42 | |
| τι εννοεις? ειναι μια πολυ ωραια ιστορια και μας αρεσει να την διαβαζουμε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:19 | |
| Εμενα ξερει την γνωμη αλλα παω πασο με εσενα δεν μπορω να παω κοντρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:22 | |
| xaxaxa γιατι δεν μπορεις να πας κοντρα με μενα? χαχαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:26 | |
| Γιατι αν θυμασαι, μπορεσα να σου πω οχι οταν σου εδειξα την υποθεση της ιστοριας και μου ειπες να το κανω κανονικο φανφικ? Οχι! Μπορεσα να σου πω οχι οταν μου ειπες να σου πω γιατι ο Αρο κανει την Μπελλα να εσθανεται χαλια? Οχι οποτε? Δεν μιλαω εσυ φτες που σου εχω αδυναμια! (ουτε οι κολλητες μου δεν ξερουν την συνεχεια ουτε ενα κομματι και εσυ ξερεις για την........ κην μιλισεις!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:37 | |
| χαχαχαχα δεν φταιω εγω καλε.... δεν μιλαω μην ανησυχεις | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:38 | |
| Χαστούκι???Γουαου!!!Άμα ήταν έκει ο Έμετ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 13:43 | |
| Φουλα... θα το μαθει ο Εμμετ καποια στιγμη! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 15:43 | |
| Χαχαχαχα! Ειμαι πιο γρηγορη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 15:44 | |
| Αυτό να λέγεται...Άντε συνέχισέ το... | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 19:55 | |
| Αχ ειναι υπεροχο!!! Αν και τρωει χαστουκι ο Εντουαρντ ειναι τελειο επειδη εχει ανατροπες!! Συνεχισε το γρηγορα!!!(μονο λογω σχολειου και διαβασματος δικαιολογισε!!χιχι ) Παντος μπραβο σε ολα τα μελη που γραφουν fanfictions... φυσικα μονο στο δικο μας το φορουμ θα μπορουσαμε να εχουμε τοσα συγγραφικα ταλεντα!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 20:47 | |
| λοιπόν εσεί παιδί μου έχεις ταλέντο όχι πως άλλοι δεν έχουνε....το χαστούκι όμως τι το θελες????τον καημένο όχι πως δεν του άξιζε αλλά τεσπα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 20:48 | |
| Εε,εντάξει...Ας φάει κι αυτός ένα...Δεν πειράζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:25 | |
| Ευχαριστω αλλα το ξυλο το θελε και αυτος! Τεσπα ιδεα της Ελενης ηταν το χατσουκι! | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:31 | |
| ωραιο ηταν το χαστουκι..... δε λεω οτι του αξιζει αλλα τουλαχιστον το εβγαλε απο μεσα της χαχα.. πολυ φαση ειχε.... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: A Different Story Κυρ 17 Ιαν 2010 - 21:46 | |
| ναι τελείως αναπάντεχο... αχ μην μας αργήσεις τη συνέχεια!! | |
|
| |
| Σχόλια: A Different Story | |
|