Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη τη διαχείρηση για τη δημιουργία του συγκεκριμένου φόρουμ αλλά και για τις ευκαιρίες που δώσατε σε πάρα πολλά άτομα να αναπτύξουν πιθανά ταλέντα που δεν είχαν καταλάβει ότι έχουν !!!! Μπράβο παιδιά εύχομαι στις ζωές σας όλα να πάνε ευθεία χωρίς στροφές, ανηφόρες, κατηφόρεςκτλ.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Ελπίζω αυτό να μη πιαστεί για 2πλο ποστ... Παιδιά πραγματικά έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά! Απο που να αρχίσω! Απ την ιδέα για τη δημιουργία του, απ τα μέλη μας! Απ τα θέματα και τις ιστορίες που δημιουργήσαμε;! Και όλα αυτά χαρη στην οργάνωση και την όρεξη των παιδιών! Αν δεν υπήρχαν οι νόμοι στο κόσμο θσ ήμασταν ζζούγκλα έτσι και εδ΄ψ αν δεν υπήρχε η διαχείρηση θα ήμασταν ζούγκλα! Μπράβο!
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Άι στο καλό σας απογευματιάτικα. Μπαίνω μέσα και όπως ήμουν ζαλισμένος από τη φυσική νόμιζα ότι άρχισα να βλέπω χιόνι μέχρι και στο φόρουμ!! Οι αλλαγές όπως πάντα είναι καταπληκτικές και τρομερές.RESPECT!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην ομάδα της διαχείρισης την evi!!!
Η Εύη είναι αρκετά παλιό μέλος και όλα αυτά τα χρόνια από τα πιο ενεργά με μεγάλο αριθμό ποστ στο ενεργητικό της. Μιας και κάποια μέλη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν είναι και τόσο ενεργά πλέον κρίθηκε απαραίτητο να εντάξουμε ένα ακόμα μέλος.
Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καταλληλότερο γι' αυτή τη θέση!
Εύη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Εύη και έλεγα πώς και δεν είχες γίνει μέχρι τώρα!(ελπίζω να μιλάμε για την ίδια Εύη!) Να που όμως όλοι οι κόποι σου στο να γράφεις ποστ (21478; ) απέδωσαν! Συγχαρητήρια!Και ξέρεις έτσι;Άφησε μας λίγο να ξεφεύγουμε!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Συχαρητήρια Εύη!!!! Ήμουν σίγουρος πως αργα ή γρήγορα θα λάμβανες μια θέση στην ομάδα της διαχείρισης!!! Καλή επιτυχία και όπως λέει και ο Κωνσταντίνος ξέρεις ε;
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Πρέπει κάτι να πω κι εγώ... Προς τη λατρεμένη μου φιλενάδα, την πιστή μου βραδινή σύντροφο, την εξομολογήτριά μου, το κορίτσι που πήρε τη θέση όλων αυτών των ατόμων που λείπουν από τη ζωή μου... που με ξέρει καλύτερα από τον καθένα... που μοιράστηκε μαζί μου στιγμές πίκρας, στεναχώριας και βασάνων... αλλά και άπειρου γέλιου και Ρομπομανίας! (ξέρεις εσύ...)... που εξαιτίας της ανοίγω τον υπολογιστή μου με κάθε ευκαιρία και αυτόματα πληκτρολογώ τη διεύθυνση του φόρουμ... που έφτασα τα χιλιάδες ποστ και έμαθα να πληκτρολογώ γρήγορα (!)... και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να γνωριζόμαστε προσωπικά!!! Σ' ευχαριστώ...
Συγχαρητήρια γλυκιά μου! Θα φροντίσω να σε βάλω σε δουλειά με την πρώτη ευκαιρία!!!
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011