| Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? | |
|
+59Dalia Kornilia PattinsonCullen Zafrina WhiteQueen nenaki20 breathless Marzaki Cullen xrysanthi evi mR.Geo Rosemarie Cullen sisaki Anactaciaa_Rosetta Cullen i love edward 2 demi cullen niki an8i nasiatheslayer panagiota izzy cullen dmant89 Mrs.Christina April nantiaki_twilight 4 ever volturi girl ed<3 vikaki21 AliceK Lizzy Cullen ΕΡΗ hiddenfantasy pink Edwart T-NM-E-BD gwgwka twilightsagaddicted Wonder Rozali87 Ms Cullen Vampi ntinaki breeze of wolf kristen(a) !~Twilighter~! Nemesis Of Bellin patrick Fotis333 dimitramd7 MIKAELLA d@n@e twilight! Strider dolores!! evaki Arianna BELLA MARIE team edward Morena MARIA SWAN CULLEN VLaSia =) 63 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τρι 20 Ιουλ 2010 - 23:17 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 28 Αυγ 2010 - 11:30 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 28 Αυγ 2010 - 13:35 | |
| το φορουμ ειναι υπεροχο εχω μαθει τοσα πολλα για τις ταινιες και τα βιβλια που λατρευω και εχω διαβασει υπεροχα fanfictions απο ολα τα μελη | |
|
| |
Anactaciaa_Rosetta Cullen Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής... Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 11/09/2010
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Κυρ 12 Σεπ 2010 - 10:54 | |
| πολυ ωραιο φορουμ! γενικα τετιου ειδους φορουμ μ αρεσουν πολυ | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:28 | |
| το σηζητατε ??? ολη μερα μεσα ειμα!! | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 22 Σεπ 2010 - 21:12 | |
| Ειναι ενα υπεροχο φορουμ! Αν και το ειχα ψιλοπαρατησει! Ντρεπομαι που το λεω! Αλλα τωρα θα επανορθωσω! Και μην ανυχηζειτε δεν ειναι απειλη! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 22 Δεκ 2010 - 2:38 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 22 Δεκ 2010 - 10:59 | |
| - niki έγραψε:
- Νιωθω το φορουμ σαν το σπιτι μου και τα μελη σαν την οικογενεια μου!!!!
Αδερφούλα :Ρ Χμ..... εδώ μπαίνω και βλέπω άλλα πράματα! Χάρη στην Αpril, ξέρω για το Vampire Diaries, χάρη στη Ms. Cullen, για το vampire academy... Χάρη σε όλους σας είμαι εδώ, είμαι εδώ!! Και σας αγαπώ :Ρ Ομοικαταληξία! Σήμερα που είμαι αρρωστούλης λέω να σας τα εξομολογηθώ όλα πριν έρθει η ώρα μου και πάω να συναντήσω τον μεγαλοδύναμο να παίξουμε μπιρίμπα! Μπήκα μέσα διότι ένα μέλος είχε κάνει διαφήμηση εδώ, και του λέω δώσε μου την διεύθηνση :Ρ Και πραγματικά κόλλησα! Από την πρώτη ημέρα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 22 Δεκ 2010 - 11:10 | |
| Απο οτι φαινεται πολυ ειμαστε οι κολλημενοι που κυκλοφορουν εδω.....και δεν θελουμε να ξεκολλησουμε..... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Παρ 24 Δεκ 2010 - 16:56 | |
| Το forum εχει γινει κοματι τις καθημερινοτητας μου πια! Γραφτηκα πριν λιγους μηνες και ειληκρινα δεν εχω λογια! Το βρηκα τυχαι σε μια αναζητηση που εκανα για την χαραυγη! Εχω μαθει πολλα πραγματα οσο και για τις ταινιες οσο και για ολω το cast! Εχω μαθει για διαφορα αλλα βιβλια και επιτελους βρηκα ενα μερος για πραγματοποιω ενα μερος του ονειρου μου!
Forumaki μου ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Παρ 24 Δεκ 2010 - 18:30 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 9 Φεβ 2011 - 3:01 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τετ 9 Φεβ 2011 - 3:38 | |
| Η πολυ απλα Home Sweet Home..... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Δευ 28 Μαρ 2011 - 19:13 | |
| - sisaki έγραψε:
- Το forum εχει γινει κοματι τις καθημερινοτητας μου πια!
Γραφτηκα πριν λιγους μηνες και ειληκρινα δεν εχω λογια! Το βρηκα τυχαι σε μια αναζητηση που εκανα για την χαραυγη! Εχω μαθει πολλα πραγματα οσο και για τις ταινιες οσο και για ολω το cast! Εχω μαθει για διαφορα αλλα βιβλια και επιτελους βρηκα ενα μερος για πραγματοποιω ενα μερος του ονειρου μου!
Forumaki μου ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!! Συμφωνω απολυτοτατα!!! | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Δευ 28 Μαρ 2011 - 19:19 | |
| ειναι το μονο μερος που μπορω να ζω ελευθερα το ονειρο μου, χωρις φοβο οτι καποιος θα με κοροιδεψει, αλλα αντιθετα θα το μοιραστει μαζι μου με τον ιδιο ενθουσιασμο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 30 Απρ 2011 - 6:39 | |
| | |
|
| |
nenaki20 Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : Salamina Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τρι 3 Μάης 2011 - 2:38 | |
| γεια σας κοριτσακια..!! ειμαι σχετικα παλιο μελος αν θυμαμαι καλα απο το 2009! το παρακολουθω το φορουμ οσο συχνα μου το επιτρεπει η δουλεια μου!! λυπαμαι που δεν ειμαι τοσο συχνα μεσα και δεν εχω την επικοινωνια μαζι σας, που θα ηθελα να ειχα!!! θα ηθελα να ειμαι πιο συχνα και να ειχα παρεβρεθει σε καποιες συναντισεις που κανατε!!! Το forum ειναι ολα τα λεφτα και πληρως ενημερωμενο!!! τρελενομαι να ενημερωνομαι απο δω! ειμαι σιγουρη οτι θα εχω τις σωστες πληροφοριες!!! θα ηθελα στο μελλον να παρεβρεθω σε καποια συναντηση, απο αυτες που κανετε!! Υ.Γ σημερα εγινα και μελος στο Facebook!!! θα χαιρομουν αν επαιρνα μια απαντηση απο την δημιουργο του forum!!! πολλα φιλια σε ολες!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Τρι 3 Μάης 2011 - 11:14 | |
| Τι είναι αλήθεια αυτό που θα θέλατε να ακούσετε από τη δημιουργό του φόρουμ; Εγώ δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πως νιώθω γι αυτό. Χαίρομαι που προσφέρει σε εσάς έναν χώρο ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στίρηξη και την αγάπη που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Κι αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγαπούν αυτή την παρέα και μάλιστα την έχουν κάνει κομμάτι της καθημερινότητας τους αυτό αυτόματα σημαίνει πως το φόρουμ είναι γεμάτο από 'ζωή'. | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Πεμ 5 Μάης 2011 - 19:19 | |
| Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!Σημερα κλεινω δυο χρονια στο φορουμ!!!!! Αυτα που νιωθω δεν περιγραφονται τοσο ευκολα αλλα θα προσπαθησω....Λοιπον...οταν μπηκα εδω ενιωθα σαν τον ψαρι εξω απο το νερο...δεν ηξερα κανεναν και ουτε γνωριζα κατα ποσο αυτο το φορουμ ανταποκρινοταν σε αυτα που ηξερα...ομως μεσα απο εδω γνωρισα τα κοριτσια...οτι και να πω ειναι λιγο...ειναι απο τις καλυτερες φιλες που μπορει να εχει καποιος..οποτε και να τις χρειαστω ειναι διπλα μου και εγω σε αυτες...εμ...δεν ξερω τι αλλο να πω.... Το φορουμ ειναι ενα μερος οπου μπορω να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα...εδω μεσα κανενας δεν σε κρινει για την επιλογη σου να σου αρεσει ο Ρομπερτ και οτι συνεπαγεται με αυτο....το φορουμ δινει εναν ξεχωριστο τονο στην καθημερινοτητα μου. Πραγματικα ειμαι δυο χρονια εδω και δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος... Αυτα προς το παρον... | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Κυρ 8 Μάης 2011 - 13:41 | |
| Νιώθω σαν να είστε η 2η μου οικογένεια.. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας για το Λυκόφως! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Παρ 2 Σεπ 2011 - 3:32 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 12 Νοε 2011 - 15:25 | |
| Χαιρομαι πολύ που μπορω και ειμαι μελος αυτου του τοσου ομορφου με τοσο προσεκτικα μελη forum!! |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 12 Νοε 2011 - 15:29 | |
| Και εμεις χαιρομαστε που σε εχουμε μαζι μας Μαρακι!!
Το φορουμ μας ειναι το δευτερο σπιτι μας, και χαιρομαστε πολυ που ειμαστε ολοι τοσο δεμενοι, και φυσικα μπορουμε να μαθαινουμε τοσα πραγματα για την αγαπημενη μας ασχολια, το Λυκοφως! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? Σαβ 12 Νοε 2011 - 17:58 | |
| καλε...ξεχαστηκα και δεν εχω μπει εδω ?????? το φορουμ ειναι απλα τελειο και χαιρομαι πολυ που ειμαι μελος του ! εστω και καθυστερημενα...αλλωστε καλιο αργα παρα ποτε που λεμε... | |
|
| |
| Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? | |
|