Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?

Πήγαινε κάτω 
+59
Dalia
Kornilia PattinsonCullen
Zafrina
WhiteQueen
nenaki20
breathless
Marzaki Cullen
xrysanthi
evi
mR.Geo
Rosemarie Cullen
sisaki
Anactaciaa_Rosetta Cullen
i love edward 2
demi cullen
niki
an8i
nasiatheslayer
panagiota
izzy cullen
dmant89
Mrs.Christina
April
nantiaki_twilight 4 ever
volturi girl
ed<3
vikaki21
AliceK
Lizzy Cullen
ΕΡΗ
hiddenfantasy
pink
Edwart
T-NM-E-BD
gwgwka
twilightsagaddicted
Wonder
Rozali87
Ms Cullen
Vampi
ntinaki
breeze of wolf
kristen(a)
!~Twilighter~!
Nemesis Of Bellin
patrick
Fotis333
dimitramd7
MIKAELLA
d@n@e twilight!
Strider
dolores!!
evaki
Arianna
BELLA MARIE
team edward
Morena
MARIA SWAN CULLEN
VLaSia =)
63 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 20 Ιουλ 2010 - 23:17

Νιωθω το φορουμ σαν το σπιτι μου και τα μελη σαν την οικογενεια μου!!!!
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 11:30

αν και ειμαι σχετικα καινουργια εχω σχεδον 2 μηνες εγεγραμεβη το φορουμ ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......καθε μερα θελω να βρισκομαι μεσα ειναι πληρης εχει τα παντα και ολα ειναι τελεια και το πιο συμαντικο ειναι οτι μαθεις καινουργια πραγματα σε σχεση με το λυκοφως και τους πρωταγωνιστες και οτι ανταλλασονται αποψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εινα φοβερο Wink Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 4947 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 201917
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 13:35

το φορουμ ειναι υπεροχο εχω μαθει τοσα πολλα για τις ταινιες και τα βιβλια που λατρευω και εχω διαβασει υπεροχα fanfictions απο ολα τα μελη
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής...
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Registration date : 11/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 10:54

πολυ ωραιο φορουμ! γενικα τετιου ειδους φορουμ μ αρεσουν πολυ
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 16 Σεπ 2010 - 12:25

θελω να δωσω θερμα συγχαρητηρια στους ιδρυτες του φορουμ και σε οσους βοηθησαν ειναι πραγματικα υπεροχο το καλυτερο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω μαθει τοσα πολλα εχω διασκεδασει τοσο πολυ και δεν υπαρχει μερα που να μν μπω εστω και λιγο συγχαρητηρια σε ολους απλα φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 4947 kiss
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 16 Σεπ 2010 - 16:28

το σηζητατε ??? ολη μερα μεσα ειμα!!
Rosemarie Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 22 Σεπ 2010 - 21:12

Ειναι ενα υπεροχο φορουμ! Αν και το ειχα ψιλοπαρατησει! Ντρεπομαι που το λεω! Embarassed
Αλλα τωρα θα επανορθωσω! Και μην ανυχηζειτε δεν ειναι απειλη! Razz
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 2:38

Μμμμμμμμμμμμ............δεν έχω λόγια............όμως........ Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 31995 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 31995 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 31995 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 174341
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

¶ντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 10:59

niki έγραψε:
Νιωθω το φορουμ σαν το σπιτι μου και τα μελη σαν την οικογενεια μου!!!!
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 382268
Αδερφούλα :Ρ

Χμ..... εδώ μπαίνω και βλέπω άλλα πράματα!
Χάρη στην Αpril, ξέρω για το Vampire Diaries, χάρη στη Ms. Cullen, για το vampire academy... Χάρη σε όλους σας είμαι εδώ, είμαι εδώ!!
Και σας αγαπώ :Ρ
Ομοικαταληξία!
Σήμερα που είμαι αρρωστούλης λέω να σας τα εξομολογηθώ όλα πριν έρθει η ώρα μου και πάω να συναντήσω τον μεγαλοδύναμο να παίξουμε μπιρίμπα!
Μπήκα μέσα διότι ένα μέλος είχε κάνει διαφήμηση εδώ, και του λέω δώσε μου την διεύθηνση :Ρ
Και πραγματικά κόλλησα! Από την πρώτη ημέρα!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 22 Δεκ 2010 - 11:10

Απο οτι φαινεται πολυ ειμαστε οι κολλημενοι που κυκλοφορουν εδω.....και δεν θελουμε να ξεκολλησουμε..... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 16:56

Το forum εχει γινει κοματι τις καθημερινοτητας μου πια!
Γραφτηκα πριν λιγους μηνες και ειληκρινα δεν εχω λογια! Το βρηκα τυχαι σε μια αναζητηση που εκανα για την χαραυγη! Εχω μαθει πολλα πραγματα οσο και για τις ταινιες οσο και για ολω το cast! Εχω μαθει για διαφορα αλλα βιβλια και επιτελους βρηκα ενα μερος για πραγματοποιω ενα μερος του ονειρου μου!

Forumaki μου ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 18:30

sisaki έγραψε:
Γραφτηκα πριν λιγους μηνες και ειληκρινα δεν εχω λογια! Το βρηκα τυχαι σε μια αναζητηση που εκανα για την χαραυγη! Εχω μαθει πολλα πραγματα οσο και για τις ταινιες οσο και για ολω το cast! Εχω μαθει για διαφορα αλλα βιβλια και επιτελους βρηκα ενα μερος για πραγματοποιω ενα μερος του ονειρου μου!

δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512

απλά τέλειο Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 201917 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 201917 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 3:01

Πολλά screensaver εκατομμύρια λέξεις!!!!!!!!
Shocked Shocked Shocked
geek geek
lol!
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 480860 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 480860 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 480860
faint faint
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 835489
huggie huggie huggie
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 6512
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 730856 Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 730856
Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 474941
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 3:38

Η πολυ απλα Home Sweet Home..... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Marzaki Cullen
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Marzaki Cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : -
Αριθμός μηνυμάτων : 539
Registration date : 25/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 28 Μαρ 2011 - 19:13

sisaki έγραψε:

Συμφωνω απολυτοτατα!!! Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 98735
breathless
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
breathless

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 786

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 28 Μαρ 2011 - 19:19

ειναι το μονο μερος που μπορω να ζω ελευθερα το ονειρο μου, χωρις φοβο οτι καποιος θα με κοροιδεψει, αλλα αντιθετα θα το μοιραστει μαζι μου με τον ιδιο ενθουσιασμο!!!! Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 691711
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 6:39

breathless έγραψε:
ειναι το μονο μερος που μπορω να ζω ελευθερα το ονειρο μου, χωρις φοβο οτι καποιος θα με κοροιδεψει, αλλα αντιθετα θα το μοιραστει μαζι μου με τον ιδιο ενθουσιασμο!!!! Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 691711

Πιστεύω ότι με ΄λιγα λόγια εξέφρασες τη γνώμη πολλών! huggie huggie huggie huggie kiss kiss kiss kiss kiss huggie
nenaki20
Twilight Human
Twilight Human
nenaki20

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Salamina
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 02/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 3 Μάης 2011 - 2:38

γεια σας κοριτσακια..!! ειμαι σχετικα παλιο μελος αν θυμαμαι καλα απο το 2009! το παρακολουθω το φορουμ οσο συχνα μου το επιτρεπει η δουλεια μου!! λυπαμαι που δεν ειμαι τοσο συχνα μεσα και δεν εχω την επικοινωνια μαζι σας, που θα ηθελα να ειχα!!! θα ηθελα να ειμαι πιο συχνα και να ειχα παρεβρεθει σε καποιες συναντισεις που κανατε!!! Crying or Very sad
Το forum ειναι ολα τα λεφτα και πληρως ενημερωμενο!!! τρελενομαι να ενημερωνομαι απο δω! ειμαι σιγουρη οτι θα εχω τις σωστες πληροφοριες!!! Smile
θα ηθελα στο μελλον να παρεβρεθω σε καποια συναντηση, απο αυτες που κανετε!!
Υ.Γ σημερα εγινα και μελος στο Facebook!!!
θα χαιρομουν αν επαιρνα μια απαντηση απο την δημιουργο του forum!!! πολλα φιλια σε ολες!!!!

Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 98735
https://www.facebook.com/Nenouka20?ref=name
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 3 Μάης 2011 - 11:14

Τι είναι αλήθεια αυτό που θα θέλατε να ακούσετε από τη δημιουργό του φόρουμ; Εγώ δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πως νιώθω γι αυτό. Χαίρομαι που προσφέρει σε εσάς έναν χώρο ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στίρηξη και την αγάπη που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 34442
Κι αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αγαπούν αυτή την παρέα και μάλιστα την έχουν κάνει κομμάτι της καθημερινότητας τους αυτό αυτόματα σημαίνει πως το φόρουμ είναι γεμάτο από 'ζωή'.

Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 5 Μάης 2011 - 19:19

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!Σημερα κλεινω δυο χρονια στο φορουμ!!!!!
Αυτα που νιωθω δεν περιγραφονται τοσο ευκολα αλλα θα προσπαθησω....Λοιπον...οταν μπηκα εδω ενιωθα σαν τον ψαρι εξω απο το νερο...δεν ηξερα κανεναν και ουτε γνωριζα κατα ποσο αυτο το φορουμ ανταποκρινοταν σε αυτα που ηξερα...ομως μεσα απο εδω γνωρισα τα κοριτσια...οτι και να πω ειναι λιγο...ειναι απο τις καλυτερες φιλες που μπορει να εχει καποιος..οποτε και να τις χρειαστω ειναι διπλα μου και εγω σε αυτες...εμ...δεν ξερω τι αλλο να πω....

Το φορουμ ειναι ενα μερος οπου μπορω να ξεφευγω απο την καθημερινοτητα...εδω μεσα κανενας δεν σε κρινει για την επιλογη σου να σου αρεσει ο Ρομπερτ και οτι συνεπαγεται με αυτο....το φορουμ δινει εναν ξεχωριστο τονο στην καθημερινοτητα μου.

Πραγματικα ειμαι δυο χρονια εδω και δεν καταλαβα πως περασε ο καιρος... Smile Smile

Αυτα προς το παρον... Razz Embarassed Razz
Kornilia PattinsonCullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : With MY Edward
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 13:41

Νιώθω σαν να είστε η 2η μου οικογένεια.. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας για το Λυκόφως!
http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 2 Σεπ 2011 - 3:32

ΕΡΗ έγραψε:
T-NM-E-BD έγραψε:
Τέλη καλοκαιριού, εντελώς τυχαία σας ανακάλυψα....από τότε μπαίνω συνέχεια στη
παρέα σας με εξαιρεση μερικές μέρες που δεν έχω internet... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Η αλήθεια είναι ότι δεν συμμετάχω & πολύ στις συζητήσεις τη στιγμή
που πραγματοποιούνται αλλά αυτό συμβαίνει λόγω της ώρας που μπαίνω.....
Σπόιλερ:

καλη μου ο χρονος που αφιερωνει ο καθενας απο εμας ειναι πολυτιμος!αλλος μπορει μα μπαινει πιο πολυ και αλλος λιγοτερο αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.και μονο το γεγονος οτι ειμαστε εδω σημαινει πολλα!!
τα θερμα μου συλληπητηρια σε εσενα και την οικογενεια σου.
ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα και απαλύνει τον πόνο.αλλα παντα θα τον θυμαστε με αγαπη και παντα θα ζει μεσα στην καρδια σας!
χαιρομαι πολυ που με καποιο τροπο βοηθησαμε και εμεις στο να απαλυνεις τον πονο σου!
και τελικα νομιζω οτι αυτη ειναι και η ουσια.
αυτο το φορουμ μας βοηθησε ολους μας με διαφορετικο τροπο ειτε να ξεπερασουμε καποιες δυσκολιες ειτε να χαλαρωσουμε ειτε να εκτονωθουμε!!
γι αυτο και το κανει μοναδικο!δημιουργεις φιλιες απο το πουθενα και το πιο συγκλονιστικο ειναι οτι βλεπεις οτι με ατομα που δεν γνωριζεις εχεις πολλα περισσοτερα κοινα απο οσο θα μπορουσες να φανταστεις!
και τελικα δεν παιζει κανενα ρολο ουτε η ηλικια ουτε η καταγωγη ουτε τιποτα!
καλη διαθεση να υπαρχει και αγαπη και ολα τα αλλα ξεπερνιουνται!!!
Έχει περάσει ένας χρόνος και από αυτή τη συζήτηση αλλά όποτε τη διαβάζω νιώθω όμορφα huggie huggie huggie huggie huggie huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 15:25

Χαιρομαι πολύ που μπορω και ειμαι μελος αυτου του τοσου ομορφου με τοσο προσεκτικα μελη forum!!
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 15:29

Και εμεις χαιρομαστε που σε εχουμε μαζι μας Μαρακι!!

Το φορουμ μας ειναι το δευτερο σπιτι μας, και χαιρομαστε πολυ που ειμαστε ολοι τοσο δεμενοι, και φυσικα μπορουμε να μαθαινουμε τοσα πραγματα για την αγαπημενη μας ασχολια, το Λυκοφως!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?   Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ? - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 17:58

καλε...ξεχαστηκα και δεν εχω μπει εδω ??????
το φορουμ ειναι απλα τελειο και χαιρομαι πολυ που ειμαι μελος του !
εστω και καθυστερημενα...αλλωστε καλιο αργα παρα ποτε που λεμε...

Bella and Edward Forum - Πως νοιωθετε για το φορουμ?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Be Bella in Edward's Arm!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Volterra's Court :: Biology Lab-
Μετάβαση σε: