| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:26 | |
| Ελπίζω να έχει νέες σκηνές για να απολαύσουμε περισσότερα. Εκείνη που ο Εντ επαναλαμβάνει συνεχώς το όνομά της λογικά θα την έχει. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:28 | |
| Μακαρι....εκεινη η συντομη σκηνη που σπαει το κεφαλαρι μου εχει αποτυπωθει τοσο εντονα που πραγματικα ανυπομονω για την ταινια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:32 | |
| Το κεφαλάρι? Δεν θυμάμαι για ποια σκηνή λες.... Πλάκα κάνω Αχ το κεφαλάρι.... και τον Έντουαρντ να αναστενάζει... Για την Μπέλλα δε με νοιάζει καθόλου... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:34 | |
| Αυτη καλοπερναει ομως.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:53 | |
| Έχω έντονη φαντασία και ικανότητα δημιουργίας παραισθήσεων. Την αντικαθιστώ νοερά Πράγματι καλοπερνάει πολύ καιρό τώρα. ¶ντε, να παίρνουμε σειρά. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:54 | |
| Ετσι κι αλλιως θα τον εχει για μια αιωνιοτητα...τι πειταζει να τον δαειστουμε για εικοσι τριαντα χρονια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:59 | |
| Λιτοδίαιτες είμαστε | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 2:01 | |
| παρα πολυ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 2:09 | |
| Να τον πάρω πρώτη σαν μεγαλύτερη που είμαι; Ή να σου τον αφήσω να τον πάρεις μαζί σου τα χρόνια των σπουδών και μετά να αναλάβω δράση; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 2:45 | |
| Λεω να τον παρω τα χρονια των σπουδων μου...κι ας με τρεχει στην Αλασκα δεν με πειραζει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 9:08 | |
| Ρίσκο.... δε θα θέλεις να πάρεις πτυχίο με τίποτα... σε αιώνια φοιτήτρια θα μεταμορφωθείς.
Πέρα από τα αστεία, στην ταινία έκλειψη ο Έντουαρντ δεν ήταν σαν το βιβλίο. Στο βιβλίο ήταν πιο νορμάλ (εννοώ ότι στην ταινία φαινόταν σαν να υποχωρεί συνέχεια, σαν να μην μπορεί να πάρει πρωτοβουλία για κάτι) | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 9:27 | |
| Να μην μπορεί να πάρει πρωτοβουλία γενικά ή σε ότι είχε να κάνει με τη Bella; Νομίζω πως μόνο με τη Bella υποχωρούσε αλλά και εκεί όχι σε όλα... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 9:33 | |
| - panagiota έγραψε:
- Ρίσκο.... δε θα θέλεις να πάρεις πτυχίο με τίποτα... σε αιώνια φοιτήτρια θα μεταμορφωθείς.
Πέρα από τα αστεία, στην ταινία έκλειψη ο Έντουαρντ δεν ήταν σαν το βιβλίο. Στο βιβλίο ήταν πιο νορμάλ (εννοώ ότι στην ταινία φαινόταν σαν να υποχωρεί συνέχεια, σαν να μην μπορεί να πάρει πρωτοβουλία για κάτι) εμενα μου φανηκε ποιο προσηλωμενος στο να σωσει την μπελα στην ταινια...στο βιβλιο φυσικα μπορουσαμε να δουμε περισσοτερα απο αυτον....παντως δεν ηταν τοσο χαλια η ταινια οσο την περιμενα...ξερω...αυτο που λεω ειναι εσχατη προδοσια αλλα τελοσπαντων | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 9:42 | |
| - Bitten Pillows έγραψε:
- εμενα μου φανηκε ποιο προσηλωμενος στο να σωσει την μπελα στην ταινια...
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ και επειδή ήθελε να τη σώσει υποχωρούσε μόνο σε θέματα που είχαν να κάνουν με την ασφάλεια της. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 30 Ιουν 2011 - 11:47 | |
| Εμένα μου φαινόταν σαν να είναι στο παρασκήνιο... Εντάξει, δε λέω ότι ήταν χάλια η ταινία, αλλά δε γέμιζε με Έντουαρντ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 19:56 | |
| Κι αυτο ηταν που με χαλασε κι ολας...συν του οτι βασικες στιγμες μεταξυ τους ειτε ελειπαν ειτε ηταν πετσοκομμενες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 21:45 | |
| Εμ, αδελφικά φιλάκια μεταξύ των δύο πιο σε βάθος χρόνου ερωτευμένων και με τον Τζέικομπ 10 λεπτά ... ξεσαλώματος; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 21:46 | |
| Παλι καλα που ειχε προηγηθει η σκηνη στο δωματιο του Εντ πιο πριν...αλλιως θα ειχα κανει φονο... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 21:53 | |
| και λιγα λες...Αφου καθομαι η καψερη να απολαυσω τις ταινιες με λαχταρα κι ας τις εχω χιλιοδει και μολις ερχεται η σειρα της εκλειψης με πιανουν τα νευρα μου!!!!!! Διαβαζω το βιβλιο μετα για να ξεχαρμανιασω και εννοειται οτι λυσσαω απο προσμονη για τη Χαραυγη!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:01 | |
| Ναι!! Χαραυγή! Εκεί θα ''πάρουμε το αίμα μας πίσω''. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:06 | |
| Επιτελους.... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:10 | |
| [spoiler]ποιο αιμα...αναρωτιεμαι τι θα με κανει ο αρραβωνιαστικος μου οταν θα μου εχει πεσει το σαγονι στο πατωμα και θα μου τρεχουν τα σαλια, θα εχω αρρυθμιες ,πυρετο κτλ..αφου σκεφτομαι πως θα γυρισω σπιτι μετα το σινεμα.../spoiler]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breathless στις Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:51, 1 φορά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:11 | |
| Το ιδιο σκεφτομαστε κι εμεις...αλλα δεν πρεπει καν να παραπονιουνται...μια χαρα θα περασουν μετα την προβολη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:15 | |
| Εμείς θα αναστενάξουμε στο σινεμά και αυτοί θα αναστενάξουν με τη σειρά τους στο σπίτι ή όπου αλλού βρεθούμε. Συμπαράσταση από το έτερον ήμισυ, Γίνεται να έχουμε πάρει φωτιά και αυτοί να μη θέλουν να βοηθήσουν στο σβήσιμο;
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 1 Ιουλ 2011 - 22:16 | |
| Δεν νομιζω...και ειδικα μετα απο τετοια φλογα... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|