Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μoλις ειδα κατι που δεν ηξερα και κολλησα. Στην ταινια thirteen επαιζε η Nikki Reed οπως λεει οτι το εγραψε αυτη μαζι με την γνωστη μας Catherine Hardwicke.
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Twilight Cast Πεμ 19 Φεβ 2009 - 14:22
Rozmari έγραψε:
Μoλις ειδα κατι που δεν ηξερα και κολλησα. Στην ταινια thirteen επαιζε η Nikki Reed οπως λεει οτι το εγραψε αυτη μαζι με την γνωστη μας Catherine Hardwicke.
Ναι ρ'εσεις, είχε 100% μέσο!Η Catherine για ένα διαστημα΄τα είχε με τον μπαμπά της nikki!Και στην ταινία Lords of dogtown της Catherine και εκεί παίζει η Nikki... Βασικά όλοι συνδέοντα...σε αυτην την ταινία παίζει και ο Emile Hirsch που πρότεινε την kristen για τον ρόλο της Μπέλλα(παιζουν μαζι στο into the wild) και παίζει και ο Michael angarano που τα έχει με την Κρίστεν.... Αν και νταξει, η Nikki ειναι συμπαθητικη!
Mary Jane New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : California... Αριθμός μηνυμάτων : 190 Registration date : 13/02/2009
Θέμα: Απ: Twilight Cast Πεμ 19 Φεβ 2009 - 16:28
Εντάξει συμπαθητική αλλά όχι και τόσο υπερβολικά εντυπωσιακή όσο την παρουσιάζει το βιβλίο.... Πάντως οκ εγώ την συμπαθώ! Αλλά σαν την Alice...καμία!!Αυτή είναι η τέλεια επιλογή!!ΤΕΛΕΙΑ!
(nessie το video της υπογραφής σου είναι τέλειο!!!Σ'αυτή τη σκηνή ο Ρομπ είναι τόοοοοοοσο ωραίος!!Είναι πιο όμορφος από κάθε άλλη σκηνή...Εκεί που της λέει ότι θα την παέι σπίτι του.. )
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Εγω την Ροζαλι οταν διαβαζα τα βιβλια την ειχα φανταστει τελειως διαφορετικη! Ομορφη, με ξανθα μακρια μαλλια αλλα να βγαζει και μια ασχετικη "κακια". Η Nikki δεν εχει καμια σχεση με τη Ροζαλι της φαντασιας μου...
Mary Jane New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : California... Αριθμός μηνυμάτων : 190 Registration date : 13/02/2009
Θέμα: Απ: Twilight Cast Πεμ 19 Φεβ 2009 - 17:38
Ούτε με της δικής μου!!!
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
Θέμα: Απ: Twilight Cast Πεμ 19 Φεβ 2009 - 20:37
Ουτε με τη δικη μου ομως η Νικι δεν με απογοητευσε οταν την πρωτοειδα...
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Twilight Cast Πεμ 19 Φεβ 2009 - 21:12
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ, κάπως αλλιώς τη φανταζόμουν τη Ρόζαλι αλλά δεν χαλάστηκα και ιδιαίτερα με τη Νίκι. Μια χαρά μου φάνηκε στην ταινία.