| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|
+47Deppy antrianna_black Rosemarie Cullen lia BELLA MARIE MARIA SWAN CULLEN scarlet rose stavroulita izzy cullen Afelop athina Dr_Rena_Hale michelle WhiteQueen Vampire love AnaroseCullen SilverMusk i love edward 2 Ms Cullen SULPICIA-phoive Bella13 Edward_ Breaking_ Dawn emerald eyes evac @Dark_Lord@ alice cullen! evaki MyrtoCullen Jane Volturi di1996 twilightFOREVER mayia mR.Geo Lizzy Cullen MIKAELLA redbutterfly akaliakoukou evi pink dani ΕΡΗ Rozali87 vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ed<3 ntinaki Phantom of the Vampires 51 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 12:56 | |
| εγω πηρα τηλεφωνο στα μεγαλα βιβλιοπωλεια και μου λενε αυριο αυριο! πφφ! θελω να το διαβασω | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 13:28 | |
| αχ και εγω ρωτησα και τιποτα αντε θελω τοσο πολυ να το διαβασω αλλα μακαρι να τελειωνε πρωτα το midnight sun | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 20:07 | |
| η στεφενι ανακοινωσε το playlist της μπρι ταννερ για οσους δεν γνωριζουν τι εστι playlist (πως το μιλαω το αρχαιο) ειναι τα τραγουδια που πιστευει η στεφ οτι τεριαζουν στο βιβλιο..εχει βγαλει για ολα της τα βιβλια playlist απολαυστε το : 1.“Yes Please” – Muse 2.“Heads Will Roll” – Yeah Yeah Yeahs 3.“Midnight and I” – White Rabbits 4.“Now We Can See” – The Thermals 5.“Falling In” – Ha Ha Tonka 6.“Rocking Horse” – The Dead Weather 7.“New Noise” – Refused 8.“What If We Could” – Blue October 9.“The Royal We” – Silversun Pickups 10.“Count Me Out” – Meese 11.“Blindness” – Metric 12.“Set the Sails” – Dan Mangan ακομα αν δεν το εχετε δει διμοσιευτηκε μια συνεντευξη της στεφενι για την μπρι *SPOILER* περιεχει στοιχια για την χαραυγη και το σωμα αν δεν τα εχετε διαβασει καλυτερα μην διαβασετε την συνεντευξη... - Σπόιλερ:
H Μπρι εμφανίζεται σε δύο με τρεις σελίδες στην Έκλειψη. Ποια στοιχεία αυτού του χαρακτήρα σε έκαναν να θέλεις να εξερευνήσεις περισσότερο την ιστορία της;
Στην αρχή, δεν ήμουν γοητευμένη ειδικά από τη Μπρι -αλλά γενικά από τους νεογέννητους. Όταν έγραφα την Έκλειψη, υπήρχαν, φυσικά, πολλά πράγματα που συνέβαιναν στο παρασκήνιο, πράγματα που η Μπέλλα δεν γνώριζε. Επειδή ήμουν επικεντρωμένη στην Μπέλλα, δεν μπορούσα να διεισδύσω στην ιστορία των νεογέννητων, όμως υπήρχε πάντα στο μυαλό μου μια γενική εικόνα για το τι έκαναν. Έπρεπε να το σκέφτομαι καθώς προχωρούσα την πλοκή: η Μπέλλα είναι σε αυτό το σημείο, οι νεογέννητοι κάνουν αυτό. Για να τα κρατήσω όλα σε μια σωστή σειρά, τελικά έφτιαξα ένα ημερολόγιο με τον Μάιο και τον Ιούνιο -που είναι οι μήνες που διαδραματίζεται η Έκλειψη- και έγραφα σε κάθε τετράγωνο τι συνέβαινε με την Μπέλλα εκείνη τη μέρα, και τι γινόταν στο Σιάτλ. Έτσι η ιστορία των νεογέννητων ήταν πάντα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Έκλειψης. Και στεναχωριόμουνα κάπως που δεν υπήρχε τρόπος να περιγράψω κάτι από αυτά στο βιβλίο.
Η Μπρι είναι η μόνη νεογέννητη που αναφέρεται ονομαστικά στην Έκλειψη, η μόνη νεογέννητη που είχε επαφή με τους Κάλεν (οι υπόλοιποι απλώς σκοτώνονται από αυτούς), και η μόνη νεογέννητη που συναντάει τους Βολτούρι στο ξέφωτο. Ζει για το μεγαλύτερο διάστημα, έτσι είναι ο αφηγητής που μπορεί να πει την ιστορία ολόκληρη. Ήταν η φυσική επιλογή για να αφηγηθεί το χρονικό των νεογέννητων. Όταν άρχισα να γράφω από τη δική της οπτική, πραγματικά ζωντάνεψε. Τόσο πολύ μάλιστα, που καθώς το αναπόφευκτο τέλος πλησίαζε, γινόταν πραγματικά λυπητερό το να προχωράω. Ήταν σκληρότερο για μένα να σκοτώσω την Μπρι, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα έχω σκοτώσει, παρόλο που τη σκότωνα για δεύτερη φορά. (Πριν την Μπρι η πιο λυπητερή περίπτωση ήταν ο Γουόλτερ στο Σώμα.)
Σε ποιο σημείο συνειδητοποίησες πως το "διήγημα" που δούλευες για Το Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός θα γινόταν ξεχωριστό βιβλίο;
Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως το "διήγημά" μου ήταν νουβέλα μέχρι που το παρέδωσα στον εκδότη μου. Εγώ το μόνο που ήξερα ήταν πως ήταν κατά 80,000 λέξεις μικρότερο από τα περισσότερά μου μυθιστορήματα. Εντυπωσιάστηκα όταν μου είπαν πως ήταν 200 σελίδες και πως δεν μπορούσε να χωρέσει στον Οδηγό. Όμως, πάντα ευχόμουν να μπορούσαν οι άνθρωποι να διαβάσουν την ιστορία της Μπρι πριν έβγαινε η ταινία. Έτσι όταν με προσέγγισαν με την ιδέα να την εκδώσουν σαν αυτόνομη νουβέλα, μου φάνηκε πολύ καλή ευκαιρία.
Γιατί θεωρείς σημαντικό να διαβάσει το κοινό την ιστορία της Μπρι πριν το κινηματογραφικό άνοιγμα της Έκλειψης;
Η Έκλειψη έχει ειπωθεί αποκλειστικά από τη σκοπιά της Μπέλλα. Αυτό συνεπάγεται κάποιους περιορισμούς. Συμβαίνουν τόσο πολλά εκτός σκηνής, που μένουν πολλά μυστήρια. Οι ταινίες έχουν το πλεονέκτημα πως βλέπουν την ιστορία έξω από το μυαλό της Μπέλλα. Ο θεατής μπορεί να δει πράγματα -όπως τους λύκους να κυνηγούν τη Βικτόρια στη Νέα Σελήνη- πράγματα που ο αναγνώστης μόλις που γνωρίζει. Από όλα τα βιβλία του Λυκόφωτος, η Έκλειψη έχει τα πιο πολλά πράγματα που συμβαίνουν έξω από την οπτική της Μπέλλα. Για να λειτουργήσει η ταινία, πρέπει να δούμε και να καταλάβουμε κάποια από αυτά.
Γνωρίζοντας πως κάποια στοιχεία από την ιστορία της Μπρι θα ενσωματώνονταν στην ταινία, ήλπιζα με κάποιο τρόπο να βγει πρώτα η ιστορία. Προσωπικά θέλω πάντα να διαβάζω πρώτα ένα βιβλίο πριν δω την ταινία. Θέλω να φτιάξω τις δικές μου νοητές εικόνες πριν εισβάλλουν στο μυαλό μου οι εικόνες κάποιου άλλου. Κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι αναγνώστες μου δεν έχουν αυτό το κόλλημα, αλλά για αυτούς που το έχουν, ήθελα να τους δώσω την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες για την Μπρι και τη συμμορία.
Πώς επηρεάζει η ιστορία στη νουβέλα την ταινία Έκλειψη;
Περίπου την ίδια περίοδο που άρχισα να δουλεύω την ιστορία για τον Οδηγό, η Melissa Rosenberg, η σεναριογράφος των ταινιών του Λυκόφωτος, άρχισε να δουλεύει την Έκλειψη. Ήρθε σε μένα με άπειρες ερωτήσεις για το τι συνέβαινε στο Σιάτλ. Επειδή η ταινία δεν ήταν δεμένη με την οπτική της Μπέλλα με τον ίδιο τρόπο που ήταν το βιβλίο, ήταν ελεύθερη να εξερευνήσει τους νεογέννητους, όμως ήθελε να μείνει πιστή στην ιστορία στο μυαλό μου. Της είπα για το κομμάτι της ιστορίας της Μπρι που είχα γράψει, και ήταν πολύ ενθουσιασμένη να το δει. Ο ενθουσιασμός της ήταν μεταδοτικός, και άρχισα να επικεντρώνομαι πραγματικά στην ιστορία. Μέχρι να ξεκινήσει η προπαραγωγή στην Έκλειψη η ιστορία της Μπρι είχε ολοκληρωθεί. Την έστειλα στο σκηνοθέτη, David Slade, και με ρώτησε αν μπορούσα να επιτρέψω και στους ηθοποιούς που είχαν σχέση με το κομμάτι της ταινίας για τους νεογέννητους να τη διαβάσουν. Φυσικά απάντησα θετικά.
Έτσι δεν είναι η νουβέλα η αιτία που υπάρχουν σκηνές για τους νεογέννητους στην ταινία Έκλειψη, όμως είναι η αιτία που αυτές οι σκηνές ταιριάζουν με την ιστορία στο κεφάλι μου. Ελπίζω να έδωσαν και στους Xavier, Bryce, και Jodelle μια επιπλέον επίγνωση των χαρακτήρων τους.
Γνωρίζουμε πως η Μπρι πεθαίνει πριν καν ξεκινήσει η ιστορία. Πώς ήταν η αίσθηση της εξερεύνησης του σύμπαντος του Λυκόφωτος από μια πιο σκοτεινή οπτική;
Στην αρχή πίστευα πως θα ήταν διασκεδαστικό. Ήμουν πιο επικεντρωμένη στην πλοκή από ό,τι στο χαρακτήρα -πολύ σπάνιο για μένα- και ανυπομονούσα να περάσω λίγο χρόνο με μερικούς πραγματικά βρικολακικούς βρικόλακες. Είχα πολλές σκηνές καταστροφών στο μυαλό μου που ήθελα να τις βάλω στο χαρτί. Όμως καθώς άρχισα να βλέπω εκείνες τις σκηνές από τα μάτια της Μπρι, ο χαρακτήρας άρχισε να γίνεται πιο σημαντικός από τη διασκεδαστική καταστροφή. Όσο πιο πολύ ένιωθα να ερωτεύομαι την Μπρι και τους φίλους της, όλο και πιο σκληρό ήταν να προχωράω. Τελικά βίωσα τη σκοτεινή πλευρά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που περίμενα.
Πώς ήταν να γράφεις από την οπτική ενός διαφορετικού χαρακτήρα από το Λυκόφως; Σε έκανε αυτό να δεις κάτι σχετικά με την Έκλειψη/τα προηγούμενα μυθιστορήματα με διαφορετικό τρόπο;
Αυτή είναι η τρίτη φορά που γράφω από την οπτική ενός χαρακτήρα από το Λυκόφως, διαφορετικού από την Μπέλλα -έχω γράψει και από την οπτική του Έντουαρντ και του Τζέικομπ. Και τις τρεις φορές, μου έχει βγει πολύ φυσικά. Όταν γράφω από την οπτική της Μπέλλα, πάντα γνωρίζω τις σκέψεις των άλλων χαρακτήρων στη σκηνή, απλά δεν μου δίνεται η ευκαιρία να τις μοιραστώ. Έτσι είναι ευχάριστο για μένα να αφήνω αυτές τις φωνές να βγουν έξω. Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω περισσότερο όταν γράφω από άλλη οπτική είναι το να βλέπω τους χαρακτήρες που ήδη ξέρω μέσα από καινούρια μάτια. Τα πράγματα μπήκαν σε μια οριστική σειρά για μένα όταν βρέθηκα στο ξέφωτο με την Μπρι. Μου άρεσε πολύ που μπόρεσα να περιγράψω την Μπέλλα και τους Κάλεν από τη δική της οπτική.
Στη Χαραυγή, η Μπέλλα μαθαίνει πώς είναι να είσαι νεογέννητη και τώρα οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Μπρι να το βιώνει. Σκεφτόσουν την εμπειρία της Μπέλλα όταν έγραφες της Μπρι, ή το αντίθετο;
Απολύτως -συνέκρινα διαρκώς τις δύο στο κεφάλι μου καθώς έγραφα, γιατί έχουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες σαν νεογέννητες. Η Μπέλλα εισέρχεται στη νέα της ζωή με πολλή προετοιμασία, προσδοκία και πεισματάρικη αποφασιστικότητα. Η Μπρι δεν είχε ιδέα τι της συνέβαινε. Εισέρχεται τυφλή. Όμως και οι δυο τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών. Φαντάζομαι πως η συμπεριφορά της Μπέλλα θα ήταν πολύ παρόμοια με της Μπρι αν είχε αλλάξει με τον ίδιο τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της πορείας μας στο Έπος του Λυκόφωτος, γνωρίζουμε μια πλούσια ιεραρχία βρικολάκων. Η Μπρι είναι η μόνη έξω από τον πυρήνα των πρωταγωνιστών του Λυκόφωτος για την οποία έχεις θεμελιώσει μια τόσο ολοκληρωμένη ιστορία; Υπάρχει άλλος χαρακτήρας που θα ήθελες να εξερευνήσεις με παρόμοιο τρόπο;
Αν είχα όλο το χρόνο στον κόσμο και δεν υπήρχαν πράγματα που να μου αποσπούν την προσοχή, θα μπορούσα να γράψω τις ιστορίες όλων των χαρακτήρων μου. Κάποιες θα μετατρεπόντουσαν σε νουβέλες, και κάποιες σε μυθιστορήματα και κάποιες σε ολόκληρες σειρές. Κάποιες από αυτές τις ιστορίες είναι αρκετά συμπαγείς -τα πρώτα χρόνια του ’ρο για παράδειγμα, ο Μάρκος και η Διδυμία, η Τζέιν και ο ’λεκ, ο ’λιστερ, οι Ντενάλι- και κάποιες που δεν τις έχω σκεφτεί τόσο. Τις περισσότερες από αυτές τις ιστορίες δεν τις αισθάνομαι τόσο απαραίτητες όσο της Μπρι, γιατί η ιστορία της Μπρι επηρεάζει την κεντρική ιστορία άμεσα. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω μια συνοδευτική ιστορία σαν αυτή. Όμως το διασκέδασα πολύ.
Ήταν πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να γράφεις για το σύμπαν του Λυκόφωτος αφού το είδες να ζωντανεύει στην ταινία;
Όλος ο πυρήνας της ιστορίας του Λυκόφωτος είχε ήδη γραφτεί πριν βγει η πρώτη ταινία, άρα δεν μπορώ να πω. Οι ταινίες είναι μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα προσθήκη στα βιβλία, όμως ποτέ δεν επηρέασαν την εικόνα της ιστορίας στο μυαλό μου.
Γιατί διάλεξες τον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό να λάβει τις φιλανθρωπικές εισφορές από την πώληση της Σύντομης Δεύτερης Ζωής της Μπρι Τάνερ;
Με συγκίνησε πάρα πολύ το ξεχείλισμα της υποστήριξης του κόσμου μετά την καταστροφή στην Αϊτή. Πολλές κοινότητες φαν του Λυκόφωτος έκαναν προσπάθειες συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από αυτό. Ήθελα να συνεχίσω αυτή την κίνηση. Νομίζω πως είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε γρήγορα την Αϊτή και τη Χιλή τώρα που δεν είναι στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης. Απαιτείται πάρα πολύς χρόνος για να συνέλθεις από τέτοια καταστροφή και εξακολουθούν να χρειάζονται τη βοήθειά μας.
Με ποια σειρά θα σύστηνες να διαβάσει κάποιος το Έπος του Λυκόφωτος τώρα, με την προσθήκη της Σύντομης Ζωής της Μπρι Τάνερ; Να διαβάσουν τη νουβέλα μετά την Έκλειψη ή να τελειώσουν πρώτα τη Χαραυγή πριν ανοίξουν τις σελίδες της Σύντομης Δεύτερης Ζωής της Μπρι Τάνερ;
Αν θα διάβαζα για πρώτη φορά το Έπος, μάλλον θα διάβαζα την ιστορία της Μπέλλα πρώτα ολόκληρη και μετά θα έμπαινα σε διαφορετικές οπτικές
| |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:21 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 21:57 | |
| Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συνέντευξη της Στέφενι και πραγματικά ενδιαφέρομαι να το διαβάσω αυτό το βιβλίο. Πιστεύω εδώ που τα λέμε πως ότι κι αν έχει σχέση με το Λυκόφως με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς! Όσο για το MS δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το ολοκληρώσει και θα το εκδόσει. | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 4 Ιουν 2010 - 23:38 | |
| ΜΑΚΑΡΙ να είχε τον χρόνο να γράψει μικρές ιστορίες και για τους υπόλοιπους βρικόλακες όπως λέει στη συνέντευξη! Θα ήταν ωραίο όμως να μάθουμε περισσότερα και για την Έσμε και τον Έμετ, όπως έγινε στην περίπτωση Ρόζαλι-Τζάσπερ... | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| |
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 10:06 | |
| | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 10:16 | |
| Καλημερα!!!!!!!Εγω εχω παρει το βιβλιο απο χθες και το διαβασα...Πολυ ενδιαφερον αλλα τιποτα σαν το original....Ηταν ομως πολυ διαφωτιστικο σχετικα με τη ζωη των νεογεννητων.....Ακουστε να δειτε....πηγε χθες η μητερα μου σε ενα βιβλιοπωλειο και δν της το δινανε παρολο που της το δειξανε οτι το εχουν κιολας!!!!Λεει ειναι παγκοσμια κυκλοφορια στις 5 του μηνος και απαγορευεται να το δωσουν...Μετα ομως πηγε και σε αλλο βιβλιοπωλειο και της το εδωσαν και φυσικα το πηρα στα χερια μου και το καταβροχθησα παρολο που γραφω Ιστορια τη Δευτερα αλλα χαλαλι...τα παντα για τη Stephenie!!!!!!!!!Τρεξτε να το διαβασετε......!!!!!!!!!!! | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 10:21 | |
| ααχχχ γραφεις τι λεει το οπιστοφυλλο? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 11:08 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- ααχχχ γραφεις τι λεει το οπιστοφυλλο?
Ειδα το σωμα του να αλλαζει.Συσπειρωθηκε πανω στην ταρατσα, με το ενα χερι να πιανει το χειλος.Ολη εκεινη η παραξενη φιλικη διαθεση εξαφανιστηκε ,και τωρα ηταν ενας κυνηγος. Αυτο ηταν κατι που αναγνωριζα, κατι με το οποιο ενιωθα ανετα επειδη το καταλαβαινα. Εσβησα τον εγκεφαλο μου.Ηταν ωρα για κυνηγι.Πηρα μια βαθια ανασα, εισπνεοντας το αρωμα του αιματος των ανθρωπων κατω στο δρομο.Δεν ηταν οι μοναδικοι εκει γυρω, αλλα ηταν οι πιο κοντινοι.Το ποιον θα κυνηγουσες ηταν μια αποφαση που επρεπε να παρεις πριν οσμιστεις το θηραμα σου. Τωρα ηταν πολυ αργα για να διαλεξω. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 11:40 | |
| αχχχχχχχχχχχχχχ μολισ το πηρααααα! τι τελειο που ειναι! πιστευω μεχρι το βραδυ να το εχω τελειωσει | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 12:20 | |
| Τελειώνει μόλις η Μπρι πεθαίνει; | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| |
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 12:51 | |
| Μόνο 30 βιβλία;;; Ουυυυυυυυυ!!!!!! Παιδιά λέτε να βγεί σε ταινία; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 13:13 | |
| Κι εγω το διαβασα και ομολογω οτι ηταν παρα πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα....Στο τελος δακρυσα κι ολας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 15:49 | |
| Ειναι λυπητερο να σκεφτεσαι οτι ξερεις το τελος.....εγω πολυ σταναχωρηθηκα για την Μπρι, την κακομοιρα....Οταν διαβαζα την εκλειψη δεν με ενοιαξε καθολου.Ηθελε να σκοτωσει την Μπελλα, οποτε καλα να παθει ...αλλα τελικα αλλαξα γνωμη.....και το ξαναλεω...την κακομοιρα.....!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 18:32 | |
| Παιδια μολις το τελειωσα! τι τελειο τι φανταστικο! Επρεπε να το περιμενω η Stephenie παντα κανει αριστουργηματα! την καημενη την Bree - Σπόιλερ:
και βεβαια δεν ελειπε και το ρομαντικο στοιχεο
| |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 18:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 18:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 19:00 | |
| το βιβλιο ειναι τελειο! να πανε να χαθουνε και να μην ξαναρθουνε! αντε απο δω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 19:13 | |
| συμφωνω απολυτα και το βιβλιο ακουσα οτι θα το βαλουν σχεδον ολο μεσα στην ταινια της εκλειψης δηλαδη θα περιεχει η ταινια και τα δυο βιβλια εξαλου ηδη απο το τρειλερ εδειξε την σκηνη του βιβλιου της μπρι ταννερ - Σπόιλερ:
στην αρχη που αναποδογυριζει ο κεβιν το αμαξι παριστανοντας τον χαλκ
το εδειξε στο theatrical treiler στο λεπτο 0:28 με 0:31...δηλαδη μαλλον αυτη ειναι.. | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 19:15 | |
| Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, αλλα η ίδια η Stephenie είχε πει ότι είχε δώσει το βιβλίο στους υπευθυνους και θα έμπαιναν κάποιες σκηνές.
Και κάτι άλλο, που είδα σε προηγούμενο post. Τελικά θα βγάλει το midnight sun? Απ ότι θυμάμαι το χε εγκαταλείψει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 19:31 | |
| Δεν το ειχε εγκαταλειψει απλως ειχε πει πως το αφησε προσωρινα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 19:37 | |
| ναι το αφησε γιατι διερευσε στο internet τα πρωτα 12 κεφαλαια... παντως στο φορουμ μας μπορεις να διαβασεις στα ελληνικα τα πρωτα 12 αυτα κεφαλαια τα μετεφρασε η nasiatheslayer παντως εγω ειδα σε μια συνεντευξη της οτι η μπρι δεν θα εμφανιστει μονο στο τελος αλλα επειδη το μεγαλυτερο μερος του βιβλιου η συντομη δευτερη ζωη της μπρι τανερ θα μπει μεσα θα εμφανιστε πιο πολυ ειπε μαλιστα το θυμαμαι χαρηκτηριστικα πως θα μπει αρκετο απο την εκλειψη περιπου το 90% του βιβλιου και απο την μπρι ταννερ περιπου το 40% του βιβλιου....εγω δεν νομιζω ομως οτι στην νεα σεληνη μπηκε το 90% του βιβλιου ουτε το 80% δεν μπηκε παντως εχω υψηλες προσδοκιες για την εκλειψη απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα... | |
|
| |
| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|