Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

The Short Second Life Of Bree Tanner

Πήγαινε κάτω 
+47
Deppy
antrianna_black
Rosemarie Cullen
lia
BELLA MARIE
MARIA SWAN CULLEN
scarlet rose
stavroulita
izzy cullen
Afelop
athina
Dr_Rena_Hale
michelle
WhiteQueen
Vampire love
AnaroseCullen
SilverMusk
i love edward 2
Ms Cullen
SULPICIA-phoive
Bella13
Edward_ Breaking_ Dawn
emerald eyes
evac
@Dark_Lord@
alice cullen!
evaki
MyrtoCullen
Jane Volturi
di1996
twilightFOREVER
mayia
mR.Geo
Lizzy Cullen
MIKAELLA
redbutterfly
akaliakoukou
evi
pink
dani
ΕΡΗ
Rozali87
vikaki21
ioannaki-twilightaddicted
ed<3
ntinaki
Phantom of the Vampires
51 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 12:56

εγω πηρα τηλεφωνο στα μεγαλα βιβλιοπωλεια και μου λενε αυριο αυριο! πφφ! θελω να το διαβασω cry
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/eljd3
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 13:28

αχ και εγω ρωτησα και τιποτα αντε θελω τοσο πολυ να το διαβασω αλλα μακαρι να τελειωνε πρωτα το midnight sun
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 20:07

η στεφενι ανακοινωσε το playlist της μπρι ταννερ για οσους δεν γνωριζουν τι εστι playlist (πως το μιλαω το αρχαιο) ειναι τα τραγουδια που πιστευει η στεφ οτι τεριαζουν στο βιβλιο..εχει βγαλει για ολα της τα βιβλια playlist απολαυστε το :
1.“Yes Please” – Muse
2.“Heads Will Roll” – Yeah Yeah Yeahs
3.“Midnight and I” – White Rabbits
4.“Now We Can See” – The Thermals
5.“Falling In” – Ha Ha Tonka
6.“Rocking Horse” – The Dead Weather
7.“New Noise” – Refused
8.“What If We Could” – Blue October
9.“The Royal We” – Silversun Pickups
10.“Count Me Out” – Meese
11.“Blindness” – Metric
12.“Set the Sails” – Dan Mangan

ακομα αν δεν το εχετε δει διμοσιευτηκε μια συνεντευξη της στεφενι για την μπρι *SPOILER* περιεχει στοιχια για την χαραυγη και το σωμα αν δεν τα εχετε διαβασει καλυτερα μην διαβασετε την συνεντευξη...
Σπόιλερ:
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Vampire love
New Moon Victim
New Moon Victim
Vampire love

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 170
Registration date : 12/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 21:21

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την Στεφανι!Αντι να τελειώσει το Midnight Sun που πόσοι χιλιάδες θαυμαστές του saga την παρακαλούσαν και της ζητούσαν να τελειώσει, αυτή γράφει για την Μπρί!Εγώ λογικά θα το αγοράσω το βιβλίο και θα το διαβάσω γιατί είμαι μανιάκη με το Λυκόφως αλλά εχω καθίσει και έχω διαβάσει σχόλια απο http://www.eclipsemovie.org/new-interview-stephenie-meyer-feels-that-fans-should-read-the-short-second-life-of-bree-tanner-before-seeing-eclipse/ και πολλοί θαυμαστές είναι απογοητευμένοι..τι να πω...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 21:57

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συνέντευξη της Στέφενι και πραγματικά ενδιαφέρομαι να το διαβάσω αυτό το βιβλίο. Πιστεύω εδώ που τα λέμε πως ότι κι αν έχει σχέση με το Λυκόφως με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς! lol!

Όσο για το MS δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το ολοκληρώσει και θα το εκδόσει. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
michelle
New Moon Victim
New Moon Victim
michelle

Θηλυκό Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 250
Registration date : 24/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2010 - 23:38

ΜΑΚΑΡΙ να είχε τον χρόνο να γράψει μικρές ιστορίες και για τους υπόλοιπους βρικόλακες όπως λέει στη συνέντευξη! The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 691689

Θα ήταν ωραίο όμως να μάθουμε περισσότερα και για την Έσμε και τον Έμετ, όπως έγινε στην περίπτωση Ρόζαλι-Τζάσπερ... study
Vampire love
New Moon Victim
New Moon Victim
Vampire love

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 170
Registration date : 12/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 0:45

WhiteQueen έγραψε:
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η συνέντευξη της Στέφενι και πραγματικά ενδιαφέρομαι να το διαβάσω αυτό το βιβλίο. Πιστεύω εδώ που τα λέμε πως ότι κι αν έχει σχέση με το Λυκόφως με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς! lol!

Όσο για το MS δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το ολοκληρώσει και θα το εκδόσει. Wink

Ναι και εγώ ενδιαφέρομαι φυσικά..πως να μην ενδιαφερθώ αλλά είμαι τόσο κολλημένη με το ΜS, αφού κάνω όνειρα και για ταινία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση λόγω του ακόμα προσπαθούν να φτιάξουν την Χαραυγή και αυτό θα τους πάρει μέχρι το τέλος του 2011 και ο Rob είναι ήδη 24, το έχει πει και ο ίδιος για την ηλικία και το οτι μεγαλώνει και αλλάζει ενώ υποδύεται τον βρικόλακα!Τελοσπάντων αφού είναι κείμενο της Μεγιερ πιστεύω θα είναι αξιόλογο..
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 10:06

αααχχχ σημερα βγαινει!
SULPICIA-phoive
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
SULPICIA-phoive

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ)
Αριθμός μηνυμάτων : 352
Registration date : 28/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 10:16

Καλημερα!!!!!!!Εγω εχω παρει το βιβλιο απο χθες και το διαβασα...Πολυ ενδιαφερον αλλα τιποτα σαν το original....Ηταν ομως πολυ διαφωτιστικο σχετικα με τη ζωη των νεογεννητων.....Ακουστε να δειτε....πηγε χθες η μητερα μου σε ενα βιβλιοπωλειο και δν της το δινανε παρολο που της το δειξανε οτι το εχουν κιολας!!!!Λεει ειναι παγκοσμια κυκλοφορια στις 5 του μηνος και απαγορευεται να το δωσουν...Μετα ομως πηγε και σε αλλο βιβλιοπωλειο και της το εδωσαν και φυσικα το πηρα στα χερια μου και το καταβροχθησα παρολο που γραφω Ιστορια τη Δευτερα αλλα χαλαλι...τα παντα για τη Stephenie!!!!!!!!!Τρεξτε να το διαβασετε......!!!!!!!!!!!
http://hogwarts-academy-gr.forummotion.com/forum.htm
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 10:21

ααχχχ γραφεις τι λεει το οπιστοφυλλο?
SULPICIA-phoive
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
SULPICIA-phoive

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 11:08

MyrtoCullen έγραψε:
ααχχχ γραφεις τι λεει το οπιστοφυλλο?

Ειδα το σωμα του να αλλαζει.Συσπειρωθηκε πανω στην ταρατσα, με το ενα χερι να πιανει το χειλος.Ολη εκεινη η παραξενη φιλικη διαθεση εξαφανιστηκε ,και τωρα ηταν ενας κυνηγος.
Αυτο ηταν κατι που αναγνωριζα, κατι με το οποιο ενιωθα ανετα επειδη το καταλαβαινα.
Εσβησα τον εγκεφαλο μου.Ηταν ωρα για κυνηγι.Πηρα μια βαθια ανασα, εισπνεοντας το αρωμα του αιματος των ανθρωπων κατω στο δρομο.Δεν ηταν οι μοναδικοι εκει γυρω, αλλα ηταν οι πιο κοντινοι.Το ποιον θα κυνηγουσες ηταν μια αποφαση που επρεπε να παρεις πριν οσμιστεις το θηραμα σου.
Τωρα ηταν πολυ αργα για να διαλεξω.
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 11:40

αχχχχχχχχχχχχχχ μολισ το πηρααααα! τι τελειο που ειναι! πιστευω μεχρι το βραδυ να το εχω τελειωσει
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 12:20

Τελειώνει μόλις η Μπρι πεθαίνει;
Dr_Rena_Hale
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dr_Rena_Hale

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 1142
Registration date : 28/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 12:38

Κι εγώ το θελώωωωωωωω!!!!!!!Αχ έχουν μαζευτεί περίπου 30 βιβλία που θέλω να διαβάσω όταν τελειώσουν οι εξετάσεις και για 2 εβδομάδες μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο..... The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 Icon_razz The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 Icon_razz
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 12:51

Μόνο 30 βιβλία;;; Ουυυυυυυυυ!!!!!!
Παιδιά λέτε να βγεί σε ταινία;
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 13:13

Κι εγω το διαβασα και ομολογω οτι ηταν παρα πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα....Στο τελος δακρυσα κι ολας.... cry
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
SULPICIA-phoive
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
SULPICIA-phoive

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 15:49

Ειναι λυπητερο να σκεφτεσαι οτι ξερεις το τελος.....εγω πολυ σταναχωρηθηκα για την Μπρι, την κακομοιρα....Οταν διαβαζα την εκλειψη δεν με ενοιαξε καθολου.Ηθελε να σκοτωσει την Μπελλα, οποτε καλα να παθει ...αλλα τελικα αλλαξα γνωμη.....και το ξαναλεω...την κακομοιρα.....!! The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 18:32

Παιδια μολις το τελειωσα! τι τελειο τι φανταστικο! Επρεπε να το περιμενω η Stephenie παντα κανει αριστουργηματα! την καημενη την Bree cry
Σπόιλερ:
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 18:40

ΑΑΑΑΑΑ!!!Εγω τι να κανω που εχω κολησει εδω περα στο διαολεμενο το εξωτερικο και δεν το εχει στα Ελληνικα? Πρεπει να περιμενω μεχρι τις 18 για να παω Ελλαδα να το παρω.... The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202 The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 206202
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 18:57

εγω παιδια ακομα δεν το τελειωσα με το διαβασμα των εξετασεων αλλα μεχρι εκει που εχω φτασει ειναι φοβερο παντως οι εκδοσεις πλατυποθς τα εκαναν παλι τα λαθακια τους 3 προτασεις μεχρι και την σελιδα 64 που ειμαι δεν εβγαζαν νοημα...παντως αυτοι που λενε αυτα τα σχολια στο site http://www.eclipsemovie.org/new-interview-stephenie-meyer-feels-that-fans-should-read-the-short-second-life-of-bree-tanner-before-seeing-eclipse/ νομιζω πως δεν τους αρεσει πραγματικα η στεφενι εδω την εβριζαν οτι βγαζει βλακειες μετα την χαραυγη ....ελεος...εγω τους χαρακτηριζω ως κακοηθης....ειναι φοβερο το βιβλιο...αλλα βγαλε και το MS βρε στεφενι.....
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 19:00

το βιβλιο ειναι τελειο! να πανε να χαθουνε και να μην ξαναρθουνε! αντε απο δω
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 19:13

συμφωνω απολυτα και το βιβλιο ακουσα οτι θα το βαλουν σχεδον ολο μεσα στην ταινια της εκλειψης δηλαδη θα περιεχει η ταινια και τα δυο βιβλια εξαλου ηδη απο το τρειλερ εδειξε την σκηνη του βιβλιου της μπρι ταννερ
Σπόιλερ:
το εδειξε στο theatrical treiler στο λεπτο 0:28 με 0:31...δηλαδη μαλλον αυτη ειναι..
Afelop
New Moon Victim
New Moon Victim
Afelop

Θηλυκό Λέων
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 241
Registration date : 06/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 19:15

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, αλλα η ίδια η Stephenie είχε πει ότι είχε δώσει το βιβλίο στους υπευθυνους και θα έμπαιναν κάποιες σκηνές.

Και κάτι άλλο, που είδα σε προηγούμενο post. Τελικά θα βγάλει το midnight sun? Απ ότι θυμάμαι το χε εγκαταλείψει
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 19:31

Δεν το ειχε εγκαταλειψει απλως ειχε πει πως το αφησε προσωρινα....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner   The Short Second Life Of Bree Tanner - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 5 Ιουν 2010 - 19:37

ναι το αφησε γιατι διερευσε στο internet τα πρωτα 12 κεφαλαια... παντως στο φορουμ μας μπορεις να διαβασεις στα ελληνικα τα πρωτα 12 αυτα κεφαλαια τα μετεφρασε η nasiatheslayer παντως εγω ειδα σε μια συνεντευξη της οτι η μπρι δεν θα εμφανιστει μονο στο τελος αλλα επειδη το μεγαλυτερο μερος του βιβλιου η συντομη δευτερη ζωη της μπρι τανερ θα μπει μεσα θα εμφανιστε πιο πολυ ειπε μαλιστα το θυμαμαι χαρηκτηριστικα πως θα μπει αρκετο απο την εκλειψη περιπου το 90% του βιβλιου και απο την μπρι ταννερ περιπου το 40% του βιβλιου....εγω δεν νομιζω ομως οτι στην νεα σεληνη μπηκε το 90% του βιβλιου ουτε το 80% δεν μπηκε παντως εχω υψηλες προσδοκιες για την εκλειψη απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα...

The Short Second Life Of Bree Tanner
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Life sucks,then you die...
» Life (2015)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
Μετάβαση σε: