| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|
+47Deppy antrianna_black Rosemarie Cullen lia BELLA MARIE MARIA SWAN CULLEN scarlet rose stavroulita izzy cullen Afelop athina Dr_Rena_Hale michelle WhiteQueen Vampire love AnaroseCullen SilverMusk i love edward 2 Ms Cullen SULPICIA-phoive Bella13 Edward_ Breaking_ Dawn emerald eyes evac @Dark_Lord@ alice cullen! evaki MyrtoCullen Jane Volturi di1996 twilightFOREVER mayia mR.Geo Lizzy Cullen MIKAELLA redbutterfly akaliakoukou evi pink dani ΕΡΗ Rozali87 vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ed<3 ntinaki Phantom of the Vampires 51 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 23:20 | |
| αλλο αθηνα και αλλο αριδαια (πελλα εαν σου λεει κατι...) περιπου 1:30 με το αυτοκινητο. αλλα θα παμε ιπποκρατιο οποτε θα περιμενουμε και καμια ωρα εκει... μια χαρα προλαβαινω να το διαβασω. οντως ειμαστε εντελως ... σορι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 23:43 | |
| α εγω νομιζα απο αθηνα οκ...(σορρυ μαρια τελευτεο ηταν) | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 23:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 5 Ιουν 2010 - 23:49 | |
| οταν λεω μαρια ενοω την διαχειρηστρια του φορουμ που θα με δειρει σημερ θα σε ξεναγα εγω δημητρουλα???να σου πω που ειναι το cofee time δεν το βρισκω με τιποτα γραφεις λιγο κατι εκινα το δω.. | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 7 Ιουν 2010 - 21:00 | |
| Δεν θελω να σας/μας βαλω σε πειρασμο, αλλα πρεπει να σας ενημερωσω οτι την νουβελλα της Μπρι μας, μπορουμε πια να τη διαβασουμε και στο Διασυκτιο... Για περετερω info και για το site οπου ειναι διαθεσιμο πατηστε εδω | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:27 | |
| αα εγω το εχω παρει και το εχω διαβασει μεσα σε 4 ωρες.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:56 | |
| εγω ακομα να την παρω!!!!!!!!!!!!!!!! δεν την εχουν φερει ακομα!!!!!!!!! σημερα υποτειθεται πως θα το ειχαν φερει!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:58 | |
| δεν πειραζει καλε..καποια στιγμη θα το παρεις.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 8 Ιουν 2010 - 19:59 | |
| να δουμε ποτε.... εγω το θελω... | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 8 Ιουν 2010 - 22:06 | |
| δεν γίνεται να γράψεται τις τελευταίες προτάσεις εδώ? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τετ 9 Ιουν 2010 - 20:03 | |
| Σημερα διαβασα την νουβελα.Την πηρα το μεσημερι και δεν μπορουσα να την αφησω απο τα χερια μου.Για μια ακομη φορα καταλαβα ποσο εκπληκτικη συγγραφεας ειναι η Μεγιερ. Με μαγεψε ειλικρινα.Καταρχην να ξεκινησω οτι με το που επιασα το βιβλιο στα χερια μου αιστανθηκα ενα περιεργο συναισθημα.Μια ανατριχιλα.Μπορει να σας φαινομαι υπερβολικη αλλα αγαπησα τοσο πολυ αυτη την ιστορια που οτι δηποτε εχει σχεση με αυτη μου προκαλει τετοια συναισθηματα.Αγαπησα την Μπρι και ευχομαι να μπορουσε η Εκλειψη να τελειωσει διαφορετικα.Εζησα ολη την ιστορια απο την δικη της πλευρα και την αγαπησα,την συμπονεσα. Δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο πιονα στο παιχνιδι που δημιουργησε η Βικτωρια. Ποσο κακο τελικα μπορει να προκαλεσει το μισος.Λατρεψα τον Εντουαρντ και μεσα απο τα δικα της ματια.Και αποδυκνειεται οτι δεν ειναι μονο η οπτικη της Μπελλας οτι ειναι ξεχωριστος.....ειναι οντως ξεχωριστος και μεσα απο τα ματια ολων των υπολοιπων. Οι Καλεν ξεχωριζουν περα απο τον τροπο ζωης τους και για την μεγαλη τους καρδια και αγαπη που δειχνουν στους αλλους. - Σπόιλερ:
Σοκαριστικα που ανακαλυψα οτι οι Βολτουρι γνωριζαν τα παντα.Ηξερα οτι τους θελανε νεκρους αλλα δεν φανταζομουνα την συμμετοχη τους σε αυτο.Ποσο εγωιστες μπορουν να γινουν.
Εκλαψα στο τελος και ευχηθηκα να μπορουσε η ιστορια της Μπρι και τουΝτιεγκο να τελειωνε διαφορετικα!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τετ 9 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| κι εγω συγκλονιαστηκα με το που το αγγιξα..και τι καλοι ανθρωποι ειναι οι Καλεν.. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τετ 9 Ιουν 2010 - 22:36 | |
| - MyrtoCullen έγραψε:
- κι εγω συγκλονιαστηκα με το που το αγγιξα..και τι καλοι ανθρωποι ειναι οι Καλεν..
δεν είναι απλοί άνθρωποι είναι ο τέλιοι | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τετ 9 Ιουν 2010 - 22:44 | |
| Εγω δυστυχως δεν το εχω παρει ακομα..... Αλλα κοιταξτε τι ειδα στη λιστα με τα bestsellers σε ενα γερμανικο βιβλιοπολειο! ( Αλλα επειδη εχει τους Γερμανικους τιτλους θα πρεπει να τα εξηγησω) 1η θεση: The Short Second Life Of Bree Tanner 2η θεση: Breaking Dawn 3η θεση: Eclipse 4η θεση: New Moon 5η θεση: Twilight Τα υπολοιπα δεν μας ενδιαφερουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 11:56 | |
| χθες το βραδυ βιαβασα -επιτελους- τη ζωη της μπρι!!!!! εαν δεν λυπομουν το βιβλιο και δεν σεβομουν τη συγραφεα, θα το πετουσα απο κανενα παραθυρο!!!!! δεν μπορω να πω, ηταν φανταστικο, τελειο, καταπληκτικο, ουαου, φοβερο κλ... αλλα δεναντεχα να διαβαζω τις κακιες της τχζειν και του ραιλι!! πραγματικά, την τζέιν τη συμπαθουσα καποτε αλλα μετα από αυτό... - Σπόιλερ:
ενα ηταν αυτο που με εκνευρισε περισσοτερο από όλα: γιατι ο εντουαρντ δεν ειπε ποτε, τπτ, για την τζέιν στην υ΄πόλυπη οικογένια? αφούήξερε οτι ήταν κι εκείνη στι κόλπο...
| |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 12:58 | |
| αν παρατηρησεις στην εκλειψη προς το τελος ο εντουαρτ λεει οτι οι υποψιες του για την αναμειξη των Βουλτουρι βγηκαν αληθινες | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 13:28 | |
| έχεις δίκιο και τώρα που το σκάφτομαι φαίνετε μια εχθρότητα προς τους Cullen γιατί είναι πολύ και συγκεντρώνουν διάφορα ταλέντα και ικανότητες στην χαραυγη μπορει να ειναι και ιδεα μου - Σπόιλερ:
είχα και εγώ μια τέτοια πορεία και την είχα βάλει στα αναπάντητα ερωτήματα και το σκεφτεί λίγο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 15:50 | |
| στην Κύπρο ακόμη να έρθει αλλά εάν δεν έρθει θα το αγοράσω στην Αθήνα που έρχομε σε 7 μέρες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 17:26 | |
| παιδια, στη σελιδα 4 λέει "Ο χαλκ ΤΣΑΚΙΣΕΙ" χαλκ είναι το ξανθό αγόρι που είναι φαν του σπάιντερμαν? εάν ναι γιατι στο τέλος λέει πως ποτέ δεν έμαθε το όνομα του? | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Πεμ 10 Ιουν 2010 - 17:28 | |
| Ο Χαλκ ειναι ο Κεβιν νομιζω.... απο τη συμμορια του Ραουλ | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 11 Ιουν 2010 - 12:33 | |
| Είναι τέλειο βιβλιο δεν το περίμενα αλλά αγάπησα όλους του χαραχτήρες οπως τη ntiego και τη bree αν και ήξερα το τέλος ήθελα να αλλάξει | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 11 Ιουν 2010 - 12:51 | |
| - di1996 έγραψε:
- παιδια, στη σελιδα 4 λέει "Ο χαλκ ΤΣΑΚΙΣΕΙ"
χαλκ είναι το ξανθό αγόρι που είναι φαν του σπάιντερμαν? εάν ναι γιατι στο τέλος λέει πως ποτέ δεν έμαθε το όνομα του? Οχι βρε Χαλκ ειναι το ονομα σουπερ ηρωα. Ενος πρασινου αν θυμαμαι καλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 11 Ιουν 2010 - 13:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 11 Ιουν 2010 - 13:33 | |
| Απαισιος ο πρασινουληε ετσι..... | |
|
| |
| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|