| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|
+47Deppy antrianna_black Rosemarie Cullen lia BELLA MARIE MARIA SWAN CULLEN scarlet rose stavroulita izzy cullen Afelop athina Dr_Rena_Hale michelle WhiteQueen Vampire love AnaroseCullen SilverMusk i love edward 2 Ms Cullen SULPICIA-phoive Bella13 Edward_ Breaking_ Dawn emerald eyes evac @Dark_Lord@ alice cullen! evaki MyrtoCullen Jane Volturi di1996 twilightFOREVER mayia mR.Geo Lizzy Cullen MIKAELLA redbutterfly akaliakoukou evi pink dani ΕΡΗ Rozali87 vikaki21 ioannaki-twilightaddicted ed<3 ntinaki Phantom of the Vampires 51 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Παρ 11 Ιουν 2010 - 15:23 | |
| - vikaki21 έγραψε:
- Είναι τέλειο βιβλιο δεν το περίμενα αλλά αγάπησα όλους του χαραχτήρες οπως τη ntiego και τη bree αν και ήξερα το τέλος ήθελα να αλλάξει
τι ωραιο ζευγαρι! - Σπόιλερ:
εκλαψα στο τελος..οταν εμαθε η Μπρι οτι ο Ραιλι σκοτωσε τον Ντιεγκο..
| |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Σαβ 12 Ιουν 2010 - 0:45 | |
| Ρε κορίτσια σε σπόιλερ ότι γίνεται στο βιβλίο!! Οι περισσότεροι δεν το έχουν διαβάσει ακόμα. Μη τους χαλάτε την έκπληξη!! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:45 | |
| Ειχα αγορασει το βιβλιο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του στην Αθήνα αλλα λογω εξεταστικης δεν καταφερα να το διαβασω αμεσως!!! Χθες το βραδυ δεν αντεξα και το διαβασα ολο μια και εξω!!! Δεν περιμενα με τιποτα πριν το ξεκινησω οτι θα αλλαζε τοσο πολυ η οπτικη που εβλεπα καποια πραγματα και οτι θα ηθελα τοσο εντονα να αλλαξω καποια πραγματα στην Εκλειψη και στην Χαραυγη που μεχρι χθες μου φαινοντουσαν σχεδον τελεια!! - Σπόιλερ:
Ειχα καταλαβει στο τελος της χαραυγης οτι οι Βολτουροι ηθελαν τους Καλλεν νεκρους και οτι ο μονος λογος που επεζησαν ειναι οτι ηταν πολυ πιο δυνατοι για να εξασφαλισουν την νικη!!Δεν ειχα συνδεσει ομως τα γεγονοτα και δεν ειχα σκεφτει οτι οι Βολτουροι ειχαν ξαναπροσπαθησει να τους εξουδετερωσουν!!!
Ολο αυτο που εγινε με την Βικτωρια δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν διαχειριζονται σωστα την εξουσια που τους εχει δοθει και επιλεγουν ποτε οι κανονες εχουν σημασια και ποτε οχι αναλογα με το συμφερον τους!!!
Γι'αυτο και αμεσως σκεφτηκα οτι στην Χαραυγη δεν μου αρκει πλεον που καταφεραν οι καλλεν να ζησουν και να τους τρεψουν σε φυγη!!Καταλαβα οτι για να επικρατησει η δικαιοσυνη θα επρεπε στο τελος να ηταν ολοι τους νεκροι και να αναλαμβαναν την επιβολη των νομων ανθρωποι πιο δικαιοι,με ευγενικη ψυχη οπως ο Καρλαιλ!!!!
Οσο για την Μπρι...οταν διαβαζα την εκλειψη ποτε δεν την αντιπαθησα και στεναχωρηθηκα που δεν τις δοθηκε μια ευκαιρια να ζησει!!!Αλλα διαβαζοντας ολη την ιστορια της,την σχεση που ειχε αποκτησει με τον Ντιεγκο καταλαβα οτι αν η Στεφ δεν ειχε γραψει κατι για τη ζωη της ολοι μας θα παιρναμε πολυ πιο ελαφρα καποια πραγματα και δεν θα αποδιδαμε αυτα που αξιζουν στην μπρι και τον ντιεγκο για αυτα που περασαν και για τον αδικο θανατο τους!!!
Ειμαι σιγουρη τωρα οτι η Μπρι και ο Ντιεγκο,καθως και ο Φρεντ,αν ειχαν την ευκαιρια να περασουν το σταδιο των νεογεννητων μαζι με τους Καλλεν θα γινοντουσαν εξισου καλοι με αυτους...φαινεται ξεκαθαρα ποσο διαφορετικοι και εξυπνοι ειναι!!
Εκλαψα στο τελος...οπως και οταν ηταν πια βεβαιο οτι ο Ντιεγκο ηταν νεκρος!!!
Πολλοι απο εσας οταν μαθαμε οτι θα κυκλοφορησει αυτη η νουβελα δεν θελατε να την αγορασετε ή σκεφτοσασταν οτι ειναι αδικο να βγαζει μια ιστορια για εναν φαινομενικα ασημαντικο χαρακτηρα της εκλειψης απο την στιγμη που θα μπορουσε να γραψει τοσα αλλα!!! Ειλικρινα επειδη ξερω οτι ολοι εδω μεσα αγαπατε πολυ ολα τα βιβλια και εχετε λατρεψει τους ηρωες της Στεφ αξιζει πραγματικα να διαβασετε την νουβελα!!!Κατεβαστε την,δανειστειτε το βιβλιο,αγοραστε την αλλα βρειτε εναν τροπο να δειτε την ιστορια και απο μια αλλη πλευρα!!!Ειλικρινα θα χασετε αν δεν το κανετε... Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ειναι υπεροχο συναισθημα να διαβαζεις κατι καινουργιο που εχει σχεση με μια ιστορια που εχεις αγαπησει πολυ...και ευχαριστω πολυ την στεφανι γι'αυτο...μακαρι να αποφασισει να γραψει και αλλες ιστοριες σχετικα με αυτους τους ηρωες...και πιστευω οτι υπαρχουν περιθωρια να γραψει πολλες!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Κυρ 13 Ιουν 2010 - 20:52 | |
| Εγω μονο που δεν εκανα φονω για να το αποκτησω .Ηταν μια μερα πριν την μερα της κυκλοφοριας οταν πηγα στο βιβλιοπωλειο της πολης μου και μου ειπαν οτι το εχουν.Φυσικα σαν κλασσικος φαν του Twilight αρχισα να πανυγυριζω ,μα αμεσως μετα μου ειπαν οτι δεν μπορω να το παρω.Τοτε εγινε και ο μεγαλος καυγας ...Στο τελος εφυγα απο το βιβλιοπωλειο με το βιβλιο στα χερια . Το διαβασα σε μια νυχτα και οπως ηταν αναμενομενο το λατρεψα .Αν και το σημειο με τους Βουλτουρι δεν μου αρεσε καθολου . Ηταν λυπητερο... |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:03 | |
| μαρεσε παρα παρα πολυ το λατρεψα αλλα στο τελος την λυοηθηκα - Σπόιλερ:
πιγε για να βρει τν ντιεγκο και κατελυξε με τουσ βολτουρι
οπωσ τα λεσ ioannaki-twilightaddicted εχει πολα περιθωρια ακομα!! και θα ηταν τελεια να εγραφε ενα πεμπτο με την ρενεσμε | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Κυρ 13 Ιουν 2010 - 22:30 | |
| απο αυτο το βιβλιο καταλαβα πολλα πρωτον δεν εχει τελειωσει η ιστορια ακομα η στεφενι εχει πολλα να μας πει δευτερον ο εντουαρντ ειναι πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας και πρεπει οπωσδηποτε να ολοκληρωθει το midnight sun τριτον οι βολτουρι πρεπει να πεθανουν τεταρτον το βιβλιο ειναι απλα τελειο το διαβασα σε μολις 3 ωρες και μαγευτικα πραγματικα πρεπει να δουμε κι αλλα βιβλια της στεφενι για το λυκοφως | |
|
| |
stavroulita Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 864 Registration date : 28/02/2010
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:30 | |
| μακαρι!θα ηταν τελειο να βγαλει και τη νεα σεληνη απο τη μερια του εντουαρτ!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 0:37 | |
| τι κοριτσια τελικα ειναι πολυ καλο το βιβλιο???? τι λετε μου συνηστατε να το αγορασω??? ε? τι λετε??? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 0:39 | |
| Οπως ηδη ειπα με καθε τροπο....ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!Ειναι τρομερο και θα μαθεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα!!! Διαβασε το και πες μας την γνωμη σου μετα!!! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 0:40 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:29 | |
| Ήρθα κι εγώ... Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η αγάπη που έχω γιαυτή τη συγγραφέα, η λατρεία που έχω δύο ολόκληρα χρόνια για τη Saga. - Σπόιλερ:
Ναι, τα κατάφερε για άλλη μία φορά η Στέφενι να με κάνει να κλάψω και να ανατριχιάσω. Από την Έκλειψη κιόλας είχα λυπηθεί για τη Μπρι και ας μη την ήξερα. Κατάλαβα ότι την είχαν κοροϊδέψει, ότι την είχαν παραπλανήσει και αν της δινόταν η ευκαιρία θα μπορούσε να γίνει μέλος της οικογένειας των Κάλλεν. Ο Κάρλαιλ θα τη δίδασε και με τη βοήθεια των υπολοιπών θα είχε μία δεύτερη ευκαριά. Αλλά δυστυχώς δεν της δόθηκε... Η ιστορία της με τον Ντιέγκο συγλονιστική. Τόσος λίγος χρόνος ήταν αρκετός για να ερωτευτούν, παραδέχομαι ότι μου θυμίζει λίγο τον αγνό έρωτα του Έντουαρντ και της Μπέλλα στην αρχή. Τόσο άδικος ο θάνατος του Ντιέγκο, τόσο κρίμα που εμπιστεύτηκε τον Ράιλι και αυτός τον σκότωσε με αυτό τον τρόπο για χάρη της Βικτώρια. Τόσο δίκαιος ο θάνατος του Ράιλι για όλα όσα έκανε - που παραπλάνησε και θυσίασε με κάθε τρόπο ανθρώπινες ζωές - και ατίμασε ακόμα και την έννοοια του 'βρικόλακα'. Για την Βικτώρια δεν έχω λόγια. Πήρε αυτό που της άξιζε, χάρηκα που την σκότωσε ο Έντουαρντ με τα ίδια του τα χέρια τελικά. Για τους Βολτούρι πραγματικά πιστεύω ότι αν έβρισκαν λόγο ή ευκαιρία θα κατέστρεφαν τους Κάλλεν. Και αυτό επειδή τους τη 'σπάει' ο τρόπος ζωής τους, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, οι αξίες τους αλλά και τα χαρίσματα τους που δεν έχουν! Παρόλα αυτά όπως και στη Χαραυγή δεν μπορούσαν να τους σκοτώσουν χωρίς αιτία γιατί αυτό θα προκαλούσε επανάσταση. Όπως με τους μάρτυρες στη Χαραυγή. Έψαχναν μέχρι τέλους δικαιολογίες για μάχη και ήθελαν οπωσδήποτε να σκοτώσουν τη Ρένεσμε. Και κατά τη γνώμη μου η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Και παρακάτω ίσως ακόμα και πάλι να έψαχναν ή να ψάχνουν για τρόπους ώστε να τους βλάψουν. Μου άρεσε επίσης που είδα τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου, μέσα από τα μάτια της Μπρι. Πόσο περίεργο έμοαζε σε εκείνη το καστανό κορίτσι που είχαν για 'κατοικίδιο' οι Κάλλεν. Αν και σύντομα κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Για εμένα ήταν πολύ γλυκό να βλέπω τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα από μία άλλη οπτική. Καλύτερα να μη συνεχίσω γιατί μάλλον θα γεμίσω σελίδες ολόκληρες.
H Στέφενι για εμένα απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο έχει αγαπήσει την ιστορία της και τους χαρακτήρες της η ίδια. Πόσο καλά τους γνωρίζει, πόσο καλά έχει οργανώσει μέσα στο μυαλό της το σύμπαν των βρικολάκων της. Ειλικρινά δεν θα κουραστώ ποτέ να διαβάζω γιαυτούς ακόμα και ίσως όταν δεν θα είναι πια οι πρωταγωνιστές ο Έντουαρντ και η Μπέλλα. Δεν ντρέπομαι να πω ότι λατρεύω αυτή την ιστορία - ότι μιλάει βαθιά μέσα μου - ότι με συγκινεί. Γράφω αυτό το ποστ με δάκρυα στα μάτια. Είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος που είχα την τύχη να διαβάσω αυτή την ιστορία. Νομίζω ότι θα διαβάσω αυτό το βιβλίο μία δεύτερη φορά. Και από χτες το βράδυ πάλι, κάτι με τρώει μέσα μου να διαβάσω ξανά όλη την ιστορία από την αρχή. Η saga είναι σταθερή αξία, κάτι που δεν θα ξεθωριάσει ποτέ μέσα μου. Κι αν ακόμα περάσουν χρόνια και την ξεχάσω και την αφήσω στην άκρη, φαντάζομαι ότι και πάλι κάποια μέρα θα πιάσω τον εαυτό μου να τραβάει ένα βιβλίο από το ράφι και να χάνεται για άλλη μία φορά πότε γελώντας και πότε κλαίγοντας. Twilight Saga Forever | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 18:39 | |
| αχ μπραβο μαρια γι αυτο τον λογο και εγω λατρευω την σαγκα και ακριβως για αυτο το τελευτεο διαλεξα και το ονομα μου επειδη αν τα ξεχασω παλι μια μερα θα τα ξανδιαβασω...τελεια τα ειπες... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:21 | |
| Εγω ειπα οτι λογω εξεταστικης δεν θα το διαβαζα!!!ΟΚ δεν κρατηθηκα!!!!Διαβασα τις πρωτες 100 σελιδες το βραδυ του Σαββατου μολις γυρισα σπιτι και κρατηθηκα με το ζορι να μην το τελειωσω!!!Ηδη απο τις πρωτες εκατο ειχα συγκλονιστει!!!Χθες αφου το κρυψα σε σημειο να μην το βλεπω ....δεν αντεξα τελικα και το τελειωσα!!! Μετα απο αυτο το βιβλιο πλεον ειμαι σιγουρη οτι η Μεγιερ μπορει να γραψει ολα τα ειδη μυθιστορηματος!!!Τα μηνυματα που περναει στους αναγνωστες ειναι πολλαπλα!!!Αυτη η γυναικα με εκφραζει με τα βιβλια της σε ολα τα επιπεδα!!! Ειναι παρα πολλα αυτα που θελω να γραψω αλλα δεν προλαβαινω οποτε θα περιοσριστω στα βασικα!!! - Σπόιλερ:
Λατρεψα την Μπρι !!Συγκινηθηκα απιστευτα απο την ιστορια της!!!Και δεν μιλαω μονο για την δευτερη ζωη της ,αναφερομαι και στην πρωτη ,την -ο θεος να την κανει- ανθρωπινη!!!Αυτα τα παιδια -βαζω και τον Ντιεγκο μεσα- ηταν απο την αρχη καταδικασμενα !!!Δεν χρειαστηκε η Βικτωρια για να τα καταδικασει -τα ειχε θαψει η ιδια η κοινωνια πολυ πιο πριν!!!
Ευχομουν πραγματικα να ειχαν φυγει τοτε που μπορουσαν ακομα να φυγουν!!!Ευχηθηκα να μεναν σε εκεινη την σπηλια !!!Ακομα και μετα τον θανατο του Ντιεγκο ευχομουν να ειχε φυγει η Μπρι με τον Φρεντ!!!Ακομα και στο τελος που ηξερα τι θα γινει ..παρακαλουσα για το θαυμα!!!Αν και δεν ηξερα πλεον τι θα ηταν καλυτερο για αυτην!!!Η Μπρι απογοητευτηκε οταν μαλακωσε ο Τζασπερ και δεν την σκοτωσε!!!Ειλικρινα δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο ..ο θανατος ή μια ζωη χωρις τον Ντιεγκο????
Θα συμφωνησω με οτι ειπε η Μαρια!!!Και γω καταχαρηκα διπλα που ψοφησε ο Ραιλι και η Βικτωρια!!!!Ανυπομονω να βγει η ταινια να δω τον θανατο τους με τα ιδια μου τα ματακια!!!Τους αξιζε ο θανατος μετα απο ολα αυτα τα εγκληματα που εκαναν τα οποια γιναν ουσιαστικα για ενα καπριτσιο!!!Ψοφα μωρη κοκκινομαλλα σκυλα ...ψοφα!!!!Ζω για να σε δω να σε κομματιαζει ο Εντουαρντ!!!
Οσο για τους Βολτουρι.....αχ δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εκεινους!!!Παρακαλαω τον Θεο να αποφασισει η Μεγιερ να γραψει κανα βιβλιο για να ζησω την πτωση τους!!!Αχ να βλεπα την Μπελλα να ξεμαλλλιαζει την Τζειν ...και θα της εστηνα αγαλμα!!!!
Για το τελος αφηνω την εξης φραση''Εβγαινε σχεδον τυφλος σε εναν κοσμο γεματο με επικινδυνους πολιτικους ,διεφθαρμενους αστυνομικους και μυστικες συναξεις''!!Αναρωτιεμαι τι προσπαθει η Μεγιερ να μας πει με αυτην την φραση!!!!Γιατι οταν διαβαζα την σκεψη της Μπρι μπερδευτηκα λιγακι!!!Μιλουσε για την ανθρωπινη κοινωνια ή για τον κοσμο των βρυκολακων???Χμμ!!!φαινεται πως οι 2 κοσμοι δεν εχουν μεγαλη διαφορα τελικα!!!!
Απιστευτο πλασμα η Μπρι!!!! Με ποναει που δεν εγινε Καλεν!!!Της αξιζε να γινει Καλεν !!!Κριμα!!!
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:27 | |
| αχχ παιδια σας επιασε συγγραφικο πνευμα και οι δυο με αυτα που γραφετε με ποροσατε απιστευτα....και εγω θελω να δω την πτωση τοων βολτουρι και μπραβο γτ με αυτα που λετε δειχνετε οτι η στεφενι δεν ειναι απλα μια συγγραφεας μου εγγραψε ενα βιβλιο για εφηβους αλλα ειναι πολλλα ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν εχω ειλικρινα συμφωνησει με αλλον ανθρωπο στην ζωη μου περισσοτερο μπραβο και σε εσενα μαρια και σε εσνα scarlet rose... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:46 | |
| Δήμητρα πραγματικά όσα λες ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν, νιώσαμε τα ίδια συναισθήματα. - Σπόιλερ:
Νομίζω ότι το μήνυμα που θέλει να δώσει η Στέφενι είναι ξεκάθαρο για τους πολιτικούς, τους αστυνομικούς και τις συνάξεις... Ότι ζούμε στην καθημερινή ζωή και ακόμα χειρότερα. Πόσο υπέροχη συγγραφέας είναι. Πόσο με αγγίζει ο τρόπος που προσεγγίζει τις ιστορίες της. Και εδώ φαίνεται απόλυτα το πόσο ανόητοι είναι όλοι αυτοί που την κατηγορούν χωρίς να έχουν μπει καν στον κόπο να διαβάσουν ένα βιβλίο της και νομίζουν ότι πρόκειται απλά για ένα χαζορομάντζο.
Μου θύμισε λίγο το 'αγώνες πείνας' αυτή η ιστορία τελικά. Και αυτή είναι και η δραματική πλευρά της ιστορίας. Ίσως να υπάρχει το 'ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα' για τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ αν και πιστεύω ότι βασανίστηκαν και αυτοί κατά κάποιο τρόπο ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Αλλά αυτή η ιστορία, όπως λέει και η Δήμητρα η μοίρα τους ήταν ήδη προκαθορισμένη. Δυστυχώς ούτε στην ανθρώπινη αλλά ούτε στων βρικολάκων τη ζωή μπόρεσαν να βρουν την ευτυχία.
Πόσο αληθινά όλα αυτά. Πόσο μεγάλες αξίες και πόσο σοβαρά θέματα προσεγγίζει. Η ιστορία της Μέγιερ είναι μία αλληγορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Βασικό της θέμα η αληθινή αγάπη η οποία υπάρχει όσο και αν κοροιδεύουν κάποιοι. Υπάρχουν στ' αλήθεια οικογένειες δεμένες και αγαπημένες που θα έδινε ο ένας τη ζωή του για τον άλλο. Υπάρχουν φιλίες αληθινές και άνθρωποι τίμιοι μέχρι και σήμερα.
Και ακόμα και αυτούς τους υπέροχους πανέμορφους βρικόλακες τους παρουσιάζει με πάθη. Ο Έντουαρντ ζηλεύει, η Ρόζαλι θέλει ένα παιδί, η Έσμε προσπαθεί να αναπληρώσει αυτό το κενό μέσα από τα 'παιδιά' που έφτιαξαν με τον Κάρλαιλ.
Και επίσης πάντα παντού σε όλους τους κόσμους υπάρχουν κακοί, ραδιούργοι, συμφεροντολόγοι που πατάνε επί πτωμάτων για δύναμη και εξουσία.
Μία τέτοια ιστορία είναι η Saga ίσως για τους πιο ρομαντικούς και τους πιο ευαίσθητους αλλά με πολλές αλήθειες και αξίες κρυμμένες κάτω από την επιφάνεια.
Παιδιά σταματήστε με... έχω πάρει φόρα πάλι και δεν σταματάω. Θεέ μου δεν έχει όρια στ' αλήθεια η αγάπη μου και ο θαυμασμός μου γιαυτή την ιστορία. | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:08 | |
| Μαρακι περιττο να σου πω οτι συμφωνω σε ολα!!! Θεωρω οτι τα βιβλια της Μεγιερ μονο χαζορομαντζα δεν ειναι!!!!Το συγκεκριμενο θα το χαρακτηριζα καθαρα αλληγορικο-κοινωνικο !!!! - Σπόιλερ:
Δεν ξερω τι να πρωτο σχολιασω!!!!Απο την μια η ομαδα των νεογεννητων και απο την αλλη η οικογενεια των Καλλεν!!Βρυκολακες οι μεν ,βρυκολακες και οι δεν ...με την μονη διαφορα οτι οι Καλεν νικησαν τα παθη τους!!!!Προσπαθουν να γινονται καλυτεροι !!!Η ομαδα της Βικτωρια απο την αλλη εχει παραδοθει πληρως στα παθη της και γιάυτο παρατηρουμε φαινομενα κανιβαλισμου!!!Ο ενας σκοτωνει τον αλλον!!!Πρωτογονες καταστασεις !!!Η αισθηση της ασφαλειας δεν υπαρχει ουτε μεσα στην φωλια!!!Η Μπρι δεν γνωρισε τον θανατο στο τελος του βιβλιου...φλερταρε μα αυτον καθε μερα και γιάυτο δεν τον φοβηθηκε κιολας!!!!!Εχουμε απο την μια τον ''παραδεισο'' των Καλεν και απο την αλλη την ''κολαση'' της Βικτωρια!!!
Μεσα απο την Μπρι φαινεται και η αναγκη της κοινωνικοποιησης!!!''Ανηκω σε μια ομαδα''Ηταν λογικο που δεθηκε με τον Ντιεγκο!!Η χημεια της και η αισθηση της οικειοτητας την εκανε καλυτερον ανθρωπο!!Την βοηθουσε να σκεφτεται !!!Την βοηθουσε να εξελισσεται!!
Παιδια ειλικρινα αυτο το βιβλιο ειναι να το πιασεις και να το σχολιασεις σελιδα σελιδα !!!!Ειναι απιστευτο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:15 | |
| - Σπόιλερ:
Μα ακριβώς αυτό είναι και το νόημα από την αρχή. Πόσο διαφορετικοί είναι οι Κάλλεν, πόσο ανώτερος ο Κάρλαιλ που πάλεψε εξ' αρχής για να χρησιμοποιήσει ακόμα και για καλό σκοπό τα χαρίσματα που του δώθηκαν.
Η αγάπη του Έντουαρντ για τη Μπέλλα που για χάρη της, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να μη τη σκοτώσει παρόλο που αυτό θα ήταν το φυσιολογικό για το είδος του, για τη φύση του.
Νομίζω στο πρώτο κιόλας βιβλίο ότι ο Έντουαρντ κάπου λέει ότι δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει χαθεί επειδή μας μοιράστηκαν συγκεκριμένα φύλα από την τράπουλα. Και αυτό ισχύει για όλους μας, για την πραγματική ζωή.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:40 | |
| Ναι εννοειται!!!! - Σπόιλερ:
καταλαβαινουμε απο την αρχη την ανωτεροτητα των Καλεν!!Εξαλλου ο εντουαρντ λεει ξεκαθαρα οτι ολα ειναι μες στο μυαλο!!Ολα στο χερι μας ειναι και εξαρτωνται απο την θεληση μας!!!
Αλλα η διαφορα τωρα ειναι εντονοτερη!!!Ουσιαστικα τωρα βλεπουμε την αλλη οψη του νομισματος σε ολο της το μεγαλειο!!Και οι Καλλεν εξυψωνονται ακομα περισσοτερο στα ματια του αναγνωστη!!!
Παντως αφου η Μπρι και ο Ντιεγκο δυστυχως δεν επεζησαν ...τουλαχιστον ελπιζω να ξανασυναντησουμε τον Φρεντ!!!Θελω να πιστευω οτι η τελευταια σελιδα ειναι στοιχειο προοικονομιας!!!Μακαρι να τον ξαναδουμε στον μελλον!!!Ο Εντουαρντ γνωριζει γιάυτον και ετσι αν ποτε τον συναντησει θα θυμηθει τις σκεψεις της Μπρι!!!Ουσιαστικα η φροντιδα του Φρεντ ηταν η τελευταια της επιθυμια!!!Ας ευτυχισει αυτος τουλαχιστον!!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:42 | |
| Eιναι ενα σκετο εργο τεχνης οπως και καθε κομματι αυτης της ιστοριας....Μονο η Μεγιερ θα μπορουσε να πιασει ενα χαρακτηρα τριων σελιδων και να δημιουργησει αυτο το κοσμημα....Ποσο περιεργο φαινοταν να βλεπεις τους Καλλεν σαν ξενους{χαρακτηρες που ολοι μας εχουμε αγαπησει τοσο βαθια}και για πρωτη φορα να βλεπεις τα πραγματα απο την πλευρα ενος πραγματικου βρικολακα....Η Μπρι ειναι πραγματικα ενας τραγικος χαρακτηρας.....οχι μονο για το τελος της αλλα και για αυτο που αντιπροσωπευει....Βρικολακας η οχι δεν ηταν παρα μια νεαρη εφηβη πολυ πιο ταλαιπωρημενη και χαμενη απο ολους τους υπολοιπους...Ο πρωτος και μοναδικος της ερωτας δεν προλαβε καν να ανθισει,εχασε την ζωη μεσα απο τα χερια της για πραξεις και λαθη αλλων.....Η Μεγιερ απεδειξε για αλλη μια φορα πως μπορει να ζωγραφισει απο το τιποτα εναν ολοκληρο κοσμο....Και μας εκανε γνωστο ακομη ενα πραγμα.....δεν υπαρχουν παντα happy end..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:48 | |
| Προσωπικά θέλω να ανοίξω πάλι όλα τα βιβλία, να τα ξαναδιαβάσω από την αρχή και να κλάψω από χαρά από συγκίνηση αλλά και από λύπη για όσους δυστυχώς είχαν άδοξο τέλος.
Τόσο υπέροχη ιστορία, τόσο ξεχωριστή από την αρχή μέχρι το τέλος, από το Twiligh μέχρι το Midnight Sun από την ιστορία της Μπρι μέχρι τη Χαραυγή, από την αρχή μέχρι το τέλος και πίσω πάλι, ένα αριστούργημα.
Και δυστυχώς όσο ωραίες και εντυπωσιακές κι αν είναι οι ταινίες δεν μπορούν να σου δώσουν ούτε το ένα εκατοστό των βιβλίων. Σίγουρα βέβαια χαίρομαι που υπάρχουν και που επέλεξαν αυτούς τους ηθοποιούς που λατρέψαμε αλλά και πάλι τα βιβλία είναι ανώτερα και κάθε φορά που τα διαβάζουμε μας γεμίζουν κάνοντας μας να χαιρόμαστε που είμαστε άνθρωποι και να δίνουμε αξία στη ζωή μας, σε αυτό το θαύμα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:55 | |
| Συμφωνω απολυτα Μαιρη μου....Τα βιβλια ειναι ενας κοσμος που μερικες φορες καθως τρεχουμε πανω στις σελιδες μας φαινεται αποκλειστικα δικος μας....και μεσα απο τα βιβλια ειναι που ταυτιζομαστε και γνωριζουμε πραγματικα τους ηρωες......Ωραιες και οι ταινιες αλλα το βιβλιο μας δινει την δυνατοτητα να ταξιδεψουμε πολυ πιο βαθια....Κι επισης ειναι μια αποδειξη για το τι ειναι πραγματικα ικανος ο ανθρωπος.....που με την φαντασια του χτιζει και γκρεμιζει ολοκληρους κοσμους.... | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Δευ 14 Ιουν 2010 - 21:50 | |
| ναι το τελος. - Σπόιλερ:
. πηγε να βρει τον Ντιεγκο για να φυγουν και πεθανε..στην αρχη μολις διβασα εκεινο το κεφαλαιο που σκοτωσαν την Μπρι οι Βολτουρι τους μισουσα..αλλα οταν διαβασα την πλευρα της Μπρι που δεν την ενοιαζε αν θα πεθανε επειδη ηταν νεκρος ο Ντιεγκο..
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 15 Ιουν 2010 - 11:14 | |
| Κοριτσια μου ακριβως τα ιδια πραγματα αιστανθηκα και εγω. Η Μεγιερ ειναι καταπληκτικη συγγραφεας!Μας μεταφερει ενα σωρο μηνυματα μεσα απο τα βιβλια της.Και ειλικρινα απορω με τους ανθρωπους που τα βρισκουν ανουσια. Εγω αυτο που αισθανομαι καθε φορα που τα διαβαζω δεν τα εχω ξανανιωσει με κανενα αλλο βιβλιο.Ειναι τα μοναδικα που οσες φορες και να τα πιασω στα χερια μου με μαγευουν. Και ειναι επισης και τα μοναδικα που σε καλουν να τα ξαναδιαβασεις με την ιδια λαχταρα οπως και την πρωτη φορα.Ειχα γραψει την γνωμη μου για το βιβλιο σε προηγουμενο ποστ αλα θα το ξαναπω.Δεν μποουσα να σταματησω να το διαβαζω.Με κρατουσε καθηλωμενη και παρολο που γνωριζα το τελος ειχα αγωνια.Μπορει να σας φαινεται περιεργο αλλα μεχρι και την τελευταια σελιδα με κρατουσε εκει. - Σπόιλερ:
Οπως ειπες Μαρια μου δικαιος ο θανατος του Ραιλι.Του αξιζε για ολα αυτα που εκανε.Χαθηκαν πολλες ζωες εξαιτιας του.Προδωσε τον Ντιεγκο που τον θεωρουσε φιλο του.Ποσο κλαμα εριξα οταν ανοιξε η πορτα και δεν ηταν εμφανιστηκε.Εκει καταλαβα οτι ο Ντιεγκο δεν θα ξαναεπιστρεψει.Ηλπιζα βεβαια για ενα θαυμα αλλα το καταλαβα απο εκεινη την στιγμη. Οταν περιεγραφε τον αργο και βασανιστικο θανατο του και ειπε η Μπρι οτι το βλεμμα του ηταν διαφορετικο συνειδητοποιησα με τι τροπο αφαιρεσαν την ζωη του.Φανταστητε μονο ποσα χειροτερος θα ηταν ο θανατος της Μπελλας στις σκεψεις της. Χαρηκα που ο Φρεντ καταφερε να ξεφυγει.Και ηταν απολυτα λογικο η Μπρι να μην τον ακολουθησει. Η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια.Μακαρι να πραγματα να ειχαν εξελιχθει διαφορετικα και να ζουσαν και οι δυο στην οικογενεια των Καλλεν. Οσο για τους Βολτουρι νομιζω οτι τους αξιζει ενα κακο τελος.Ετσι για να αποδωθει δικαιοσυνη!!
| |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: The Short Second Life Of Bree Tanner Τρι 15 Ιουν 2010 - 11:43 | |
| Εγώ το αγόρασα το βιβλίο τελικά!!(Σιγά που θα το άφηνα). Δεν θέλω να διαβάσω πιο πάνω τα σχόλια σας για να μην έχει κανένα spoiler και δεν θέλω..το σαββατοκύριακο θα το ανοίξω... Και μετά θα πω την γνώμη μου.. | |
|
| |
| The Short Second Life Of Bree Tanner | |
|