Bella's POV
Ο Εντουαρντ με περιμενε εξω απο το γυμναστηριο μετα το τελος της σχολικης μερας.Αναστεναξα με ανακουφιση μολις τον ειδα οχι μονο γιατι χρειαζομουν για ακομη μια φορα την επιβεβαιωση πως δεν ονειρευομουν και πως εκεινος ηταν οντως πραγματικα εδω αλλα και γιατι δεν αντεχα αλλο την φλυαρια του Μαικ....
Τα γαλαζια ματια του Μαικ στενεψαν μολις καταλαβε που ειχα στρεψει το βλεμμα μου παυοντας να τον ακουω εδω και ωρα.Ο Εντουαρντ ηταν χαλαρα ακουμπισμενος στο τοιχο του γυμναστηριου με τα ζεστα του ματια καρφωμενα μεσα στα δικα μου.Ε,λοιπον Μπελλα θα τα πουμε αυριο....μουρμουρισε ο Μαικ ξερα και απομακρυνθηκε απο κοντα μου.Του εγνεψα με μια κινηση του κεφαλιου παλευοντας ματαια να παρω το βλεμμα μου απο το προσωπο του Εντουαρντ.Το αγαπημενο μου στραβο χαμογελο αστραψε στα χειλη του μολις ειδε την αντιδραση του Μαικ...
Γεια...ψιθυρισε φιλωντας με στο μαγουλο και η βελουδινη φωνη του αντηχησε μεχρι τα βαθη της υπαρξης μου.Γεια...ειπα διχως να εμπιστευομαι την φωνη μου ιδιαιτερα καθως η καρδια μου ειχε να φτερουγιζει μεσα στο στηθος μου για ακομη μια φορα..Ολες οι λεξεις του κοσμου δεν φτανουν για να περιγραψω αυτο το συναισθημα....ενιωθα ζωντανη με το παραμικρο του αγγιγμα.Ακομη κι αν ο κοσμος γυρω μου διαλυοταν,αν και ο πονος μου για τον Τζεικ εδενε κομπο το στομαχι μου ακομη κι αν ο Τσαρλι θα μου απαγορευε να ξανα βγω απο το σπιτι αυτη την στιγμη δεν με ενοιαζε....γιατι ο Εντουαρντ ηταν εδω.
Του χαμογελασα πλατια καθως τα δαχτυλα του βρηκαν τα δικα μου.Κοιταξα τα χερια μας που παρεμειναν ενωμενα για μερικες στιγμες,η παγωμενη αισθηση του δερματος του τοσο καθησυχαστικη πανω στο δικο μου.Ομως αυτο δεν μου ηταν αρκετο...με μια αποτομη κινηση εσφιξα τα χερια μου γυρω απο την μεση του.Εκλεισα τα ματια μου σφιχτα κρυβοντας το προσωπο μου μεσα στο στηθος του.Ανεπνευσα απληστα την γλυκεια μυρωδια του δερματος του.
Μπελλα εισαι καλα...ψιθυρισε μπερδεμενος χωρις να με απομακρυνει απο την αγκαλια του.Σηκωσα το βλεμμα μου στα ματια του.Ανησυχια ξεχειλιζε απο μεσα τους.Ηξερα πως αυτη ηταν μια απο εκεινες τις στιγμες που θα εδινε ακομη και την αθανασια του για να μαθει τι σκεφτομαι.
Πραγματικα μερικες φορες απορουσα με τον εαυτο μου πως ειχα πιστεψει εστω και για μια στιγμη οτι αυτος ο αγγελος δεν με αγαπαει...μια αγαπη που δεν μπορουσα να καταλαβω απολυτα αλλα θα εδινα και την ψυχη μου για να την κρατησω.Ναι μια χαρα...ειπα απλα διχως να θελω να τον ανησυχισω περισσοτερο.Απλως μου ελειψες...
Οι πρωτες σταγονες της βροχης αρχισαν να πεφτουν τριγυρω μας καθως ο μονιμα συννεφιασμενος ουρανος σκοτεινιασε κι αλλο.Ελα παμε...ειπε και με τραβηξε απο το χερι προς το αυτοκινητο του παιρνοντας την τσαντα απο τον ωμο μου.Το αυτοκινητου του μας περιμενε στην ακρη του μισοαδειου τωρα παρκινγκ.Μου ανοιξε την πορτα και μεχρι να κατσω στη θεση του συνιδηγου αυτος καθοταν ηδη διπλα μου.
Με ενα απαλο θορυβο η μηχανη πηρε μπρος.Η Αλις...?ρωτησα κοιτωντας τριγυρω στο προαυλειο.Εφυγε νωριτερα...ειπε με ενα μισο χαμογελο καθως περασε τα δαχτυλα του μεσα απο τις υγρες τουφες των μαλλιων του.Με μια αυθορμητη κινηση το χερι μου βρεθηκε στο προσωπο του,μαζευοντας μια σταγονα βροχης που ειχε κυλησει μεχρι τα χειλη του.Τα χαιδεψα απαλα με μονη σκεψη μου το ποσο πολυ ηθελα να τα ξανα φιλησω....ποσο καιρο τα ειχα στερηθει.Ακινητος σαν αγαλμα παρακολουθουσε την καθε μου κινηση.Τα χρυσαφι σαν τοπαζι ματια του μελετουσαν εξεταστικα το προσωπο μου.
Σαν να διαβασε την σκεψη μου τα δαχτυλα του χεριου του βρηκαν το δικο μου πιεζοντας το μονο για μια στιγμη πανω στο μαγουλο του λιγο πριν σκυψει προς το μερος μου και ακουμπησει τα χειλη του απαλα πανω στα δικα μου.Ενας αναστεναγμος ανακουφισης μου ξεφυγε καθως τα χερια μου βρεθηκαν μεσα στα μαλλια του χαιδευοντας τα δυνατα.Η βροχη επεφτε αγρια τωρα εξω απο το αυτοκινητο μαστιγωνοντας τα τζαμια.Οταν η αναπνοη μου κοπηκε απομακρυνθηκε απο μενα διχως ομως να ελευθερωσει το βλεμμα μου....
Πρεπει να γυρισεις σπιτι....ειπε με τραχια φωνη καθως ξεκινησαμε.Η διαδρομη προς το σπιτι του Τσαρλι μου φανηκε ακομη πιο συντομη απο οτι ηταν.Το χερι του Εντουαρντ δεν αφησε στιγμη το δικο μου και ενιωθα την ματια του ηταν την περισσοτερη ωρα καρφωμενη επανω μου παρα στον δρομο...κατι που δεν ηταν αναγκαιο φυσικα.
Το περιπολικο του Τσαρλι ηταν παρκαρισμενο μπροστα απο το φορτηγακι μου στην συνηθισμενη του θεση.Για μερικες στιγμες εμεινα ακινητη κοιτωντας το σπιτι με το ενα χερι μου κολλημενο στο χερουλι της πορτας και το αλλο μεσα στου Εντουαρντ....Δεν ηθελα να φυγω....δεν ηθελα να τον ξανα αφησω ουτε για οσο διαρκει μια ανασα.Πρεπει να φυγω....ειπα τελικα περισσοτερο στον εαυτο μου παρα σε εκεινον.Γυρισα και τον κοιταξα.Μου αναπεδωσε το βλεμμα ομως δεν μιλησε.
Θα ερθεις μεσα...?ρωτησα κοιτωντας τον ικετευτικα.Αναστεναξε βαθια κοιτωντας τον δρομο για μερικα δευτερολεπτα.Δεν ειναι καλη ιδεα Μπελλα.Οχι ακομη τουλαχιστον.Δεν θελω να κανω τα πραγματα χειροτερα για τον Τσαρλι απο οτι ειναι ηδη...
Ειχε δικιο και το ηξερα....ομως δεν μπορουσα να μην θυμωσω με τον πατερα μου οταν ηταν υπευθυνος για την παραμικρη στιγμη που περνουσα μακρια του.Σε μιση ωρα θα με βρεις στο δωματιο σου....ψιθυρισε και μου χαμογελασε γλυκα.Μετα το φαγητο ο Τσαρλι θα ξανα φυγει για το τμημα...ειπε με ενα πονηρο χαμογελο...οποτε θα μπορουμε να κυκλοφορουμε και στα υπολοιπα δωματια....Τι πολυτελεια...μουρμουρισα σαρκαστικα και εγυρα προς το μερος του για να τον φιλησω....Μιση ωρα....ψιθυρισα κοντα στα χειλη του καθως ανοιξα αποτομα την πορτα ξεροντας πως οσο περνουσε ο χρονος τοσο πιο δυσκολο θα γινοταν να φυγω.Επιασα την τσαντα μου απο το πισω καθισμα και βγηκα στην βροχη...
Μιση ωρα...ειπε και εκεινος με το ιδιο χαμογελο στα χειλη.Προχωρησα γρηγορα προς στο σπιτι...
Α και Μπελλα...ειπε ανηψωνοντας για λιγο την φωνη του ωστε να τον αακουσω.Γυρισα προς το μερος του.Σ'αγαπω...ειπε καθως εβαλε μπρος την μηχανη και ξεκινησε να φυγει.Κι εγω σ'αγαπω...μουρμουρισα στον εαυτο μου καθως τον ειδα να χανεται στην βροχη...μακαρι να ηξερες ποσο....
Ο Τσαρλι καθοταν στην συνηθισμενη θεση του στην κουζινα.Ετοιμασα το φαγητο ριχνοντας κλεφτες ματιες στο ρολοι.Ημουν ετοιμη να ανεβω στο δωματιο μου οταν το βλεμμα μου επεσε στο τηλεφωνο.Ο γνωριμος κομπος στο στομαχι μου επανηλθε καθως εμεινα να ανταλλασω βλεμματα με την συσκευη.Η πονεμενη εκφταση στο προσωπο του Τζεικομπ ζωγραφιστηκε στο μυαλο μου κανοντας την ψυχη μου να ματωσει.Η καρδια μου αρχισε να χτυπαει επωδεινα γρηγορα καθως τα δαχτυλα μου σχηματιζαν τον γνωστο αριθμο.Ηξερα οτι ο Εντουαρντ θα θυμωνε...ομως δεν μπορουσα να κανω αλλιως...Ο Τζεικομπ πονουσε εξαιτιας μου.
Γεια σου Μπιλι...Η Μπελλα ειμαι....Μηπως ειναι εκει ο Τζεικ....?
- Σπόιλερ:
Λοιπον ελπιζω να σας αρεσε και περιμενω τα σχολια σας....
.https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f36/topic-t864.htm?highlight=%d3%f7%ef%eb%e9%e1+%e3%e9%e1+%f4%ef+new+moon+%cf+%ca%eb%e5%ec%ec%e5%ed%ef%f2+%d7%f1%ef%ed%ef%f2