| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|
+27Thalia Nelly Maria Taekwondo twilightFOREVER dark violet AspaKorth CoC_series justnina22 desi vikaki21 marina Marzaki Cullen Bitten Pillows broken angel Nantia Hale_Biers ΕΡΗ MIKAELLA athina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mpellanti21 !~Twilighter~! paru SilverMusk scarlet rose evi Nemesis Of Bellin Ms Cullen mR.Geo 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Ιουν 2010 - 12:13 | |
| Παιδιά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη, αλλά δεντο έχω προσέξει. Αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει απορώ! Πόσα άτομα τα έχουν; Κι εγώ ακόμη δεν έχω τελειώσει το πρώτο; ΕΙΔΗΚΑ η Ελένη! Που τα είχε και στην υπογραφή της (κι έτσι έμαθα γι'αυτή τη σειρά)
Ιδού η περίληψη:Υπόθεση
Σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχαν πάντα βρικόλακες, η δεκαεξάχρονη Ζόι Ρέντμπερντ, που μόλις σημαδεύτηκε ως αρχάρια βρικόλακας, πηγαίνει στον Οίκο της Νύχτας, ένα σχολείο όπου θα εκπαιδευτεί μέχρι την ενηλικίωσή της, υπό την προϋπόθεση ότι θα αντέξει την αλλαγή - και δεν την αντέχουν όλοι όσοι σημαδεύονται. Η Ζόι είναι πολύ δύσκολο νΆ αρχίσει μια καινούργια ζωή, ειδικά μακριά από τους φίλους της, αλλά σαν να μην της έφτανε αυτό, ανακαλύπτει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη αρχάρια. Είναι η εκλεκτή της θεάς των βρικολάκων, που την έχει προικίσει με εκπληκτικές δυνάμεις.
Μαζί όμως με τις δυνάμεις, έρχονται η δίψα για αίμα και η ικανότητά της να «σφραγίσει» το πρώην αγόρι της. Και για νΆ αγχωθεί ακόμα περισσότερο, δεν είναι η μοναδική αρχάρια στον Οίκο της Νύχτας με ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν διαπιστώνει ότι η αρχηγός των Σκοτεινών Κορών, της ελιτίστικης αδελφότητας του σχολείου, κάνει κατάχρηση των ικανοτήτων που της χάρισε η θεά, η Ζόι πρέπει να ψάξει βαθιά μέσα της για να βρει το κουράγιο νΆ ακολουθήσει το πεπρωμένο της.
Το κανονικός της επίθετο είναι Μοντγκόμερι, μιά καθηγήτρια της είπε να το κάνει όπως θέλει! Είναι γεμάτο εκπλήξεις βιβλίο και στιγμές που θα σας αφήσουν άναυδους(πώς τα λέω)! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Ιουν 2010 - 12:16 | |
| Είναι πράγματι υπέροχο!Το λάτρεψα! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Ιουν 2010 - 12:21 | |
| Έχει και σόκινγκ σκηνές - Σπόιλερ:
στοματικό ξέρεις-τι
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 22 Ιουν 2010 - 11:12 | |
| Παιδιά,για τους φαν του ΗοΝ(HOUSE OF NIGHT). Έχουν βγει 7 βιβλία(Marked,Betrayed,Chosen,Untamed,Hunted,Tempted,Burned) To πρώτο έχει κυκλοφρήσει στα ελληνικά ενώ το δεύτερο αναμένεται τον Οκτώβριο. Είναι καταπληκτικά και πολύ πρωτότυα!(Εγώ που μιλάω διάβασα στον ΗΥ τα 5 πρώτα σε 3 μέρες! Να η ιστοσελίδα των συγγραφέων.... http://www.houseofnightseries.com/και ένα ιδανικό καστ.... https://www.youtube.com/watch?v=CNpokypvQy4&feature=relatedΕυχαριστώ mrGeo που άνοιξες το τόπικ! Λοιπόν,ποια ηθοποιό προτείνετε για Ζόι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:46 | |
| Tiποτα :Ρ
Θα βγεί σε ταινία το 2011 | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 22 Ιουν 2010 - 22:30 | |
| να μαι κι εγω!!!!!
φυσικα εχω διαβασει το πρωτο και ξετρελαθηκα εγινε απο τα αγαπημενα μου βιβλια!!! περιμενω τον οκτωβριο για να μεταφραστει το δευτερο!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Ιουν 2010 - 11:19 | |
| Νομίζω ότι καλή για Ζόι είναι η Μέγκαν Φοξ και για Έρικ μου αρέσει ο Tom Welling! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Ιουν 2010 - 11:38 | |
| Οχι η Megan Fox προς θεου....δεν την συμπαθω καθολου...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Ιουν 2010 - 12:45 | |
| Ούτε εγώ την λατρεύω αλλά δεν το πάω με τις συμπάθειες..το πάω με το ποια ταιριάζει με τις περιγραφές των συγγραφέων... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 7 Ιουλ 2010 - 16:35 | |
| Παιδια το αγορασα και γω και το ξεκινησα!!!Αλλες 100 σελιδες θελω για να το αποτελειωσω!!! Βασικα μου θυμιζει λιγο vampire academy μονο που ειναι πιο dark!!!Στην αρχη δεν με τραβηξε πολυ αλλα σιγα σιγα στρωνει η κατασταση!!!Παντως απο δραση το πρωτο βιβλιο δεν λεει και πολλα!!!Παντως διαβαζεται ευχαριστα και ειναι καλογραμμενο!!!! Οταν ειχα παει στα public των Ιωαννινων η υπαλληλος που δεν ηξερε την τυφλα της απο βαμπιροβιβλια μου ειπε οτι η ''σημαδεμενη'' πλασαρεται σαν καλυτερη σειρα απο το Λυκοφως!!!!Την επομενη φορα που θα την δω πρεπει να της κανω κατι σεμιναριακια!!!Ειπαμε καλο βιβλιο ειναι αλλα προς το παρον ουτε με το vampire academy δεν μπορω να το συγκρινω ,ποσο μαλλον με το Λυκοφως!!!! - Σπόιλερ:
Υπαρχει βεβαια και κατι σχετικα με το βιβλιο που μου εκανε εντυπωση!!Ειναι αρκετα dark!!!Παιδια περιεχει τελετες με μαχαιρια ,πενταλφες που παραπεμπουν σε παγανιστικες θρησκειες που λατρευουν ψευτοθεες!!!!Οκ εγω που το διαβαζω ειμαι 23 χρονων γαϊδαρα και μεσα στο κεφαλι μου ειναι ξεκαθαρη η εννοια του καλου και του κακου και εχω ηδη σχηματισει μια θρησκευτικη ταυτοτητα οποτε δεν επηρρεαζομαι!!!!Υποτιθεται οτι ειναι εφηβικο βιβλιο και ενα παιδακι 13 χρονων θα μπορουσε χαλαρα να επηρρεαστει!!!!Και οκ στην Ελλαδα ευτυχως δεν παρατηρουνται τετοια φαινομενα γιατι οι οικογενειες δινουν γερες βασεις στα παιδια και δοξα τω θεω ειναι εξυπνα αλλα σε αυτην την Αμερικη που γινεται χαμος και που πολλοι εφηβοι κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι δεν θα μου φαινοταν καθολου παραξενο να καναν οι φανς τελετες τυπου ''Σκοτεινες κορες''!!! Εντω μεταξυ τις τελετες αυτες τις απενοχοποιει τελειως λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτα κακο απλα ο ''Λαος της Πιστης ''τις παρουσιαζει ετσι για να ασκει εξουσια!!!Σαν να λεει''ξεκινηστε ολοι στην πανσεληνο και καντε τελετες με πενταλφες ,μαχαιρια και ολα τα συναφη και προς θεου δεν ειναι τιποτα σατανιστικο απλα η Εκκλησια τα παρουσιαζει ετσι για να μας ελεγχει''!!Καλο ε??? Και οκ ουτε και γω ειμαι καμια θρησκοληπτη !!Πηγαινω στην Εκκλησια καθε Πασχα και εννοειται οτι τον Πατριο της Ζοι ηθελα να τον πλακωσω στα χαστουκια γιατι μου θυμιζε κατι ανθρωπακια στον μεσαιωνα που αρρωσταινε ο κοσμος και αντι να φωναξουν γιατρο οι βλακες καναν προσευχες ολην μερα και αφηναν τον κοσμο να πεθαινει λεγοντας οτι ειναι θελημα θεου!!Οτι να ναι...δηλαδη!!!Αλλα μπορει στην εκκλησια να μην πηγαινω αλλα δεν βγαινω και στην πανσεληνο να χορευω μες στα μαυρα !!!! Αυτο που θελω να πω δηλαδη ειναι οτι αυτο το βιβλιο χαρακτηριζεται απο μια υπερβολη!!!βλεπουμε τα δυο ακρα ενω σε ολα τα αλλα βαμπιροβιβλια που εχουμε διαβασει βλεπουμε την μεση λυση και η εννοια του καλου και του κακου ειναι πιο ξεκαθαρη ενω στην''σημαδεμενη '' εχουν ερθει λιγο τα πανω κατω!!!Αυτο μου εκανε εντυπωση εμενα!!!Κατα τα αλλα βεβαια ειναι μια χαρα βιβλιο και θα παρω και το επομενο!! Γενικα πιστευω οτι ενα εξυπνο παιδι θα καταφερει απο αυτο το βιβλιο να κρατησει αυτα που πρεπει να κρατησει και να μην σταθει στα dark σημεια της πλοκης!!!Αλλιως παιδια μας βλεπω να γινομαστε ολοι σαν την Πριοβολου στους Σταβλους της Εριετας Ζαϊμη!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:33 | |
| Όπα καινούρια σειρά βαμπιροβιβλίων βλέπω. Σοβαρά παιδιά εσείς που το έχετε διαβάσει πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του ή όχι? Αν και από την περιγραφή που διάβασα κι έμενα μου θύμισε Vampire Academy... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:42 | |
| Κοίτα εγώ τα διάβασα όλα!Όπως είπε και η Σκάρλετ,είναι λίγο σκοτεινό αλλά μου αρέσουν τα πιο κάπως βιβλία(Σκάρλετ μου,αν σου φάνηκε αυτό κάπως,που να δεις οι συνέχειες) Είναι πολύ καλά και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.Το μόνο μείον τους είναι ότι το τραβάνε πολύ οι συγγραφείς(σαν το TB ένα πράγμα)και ότι έχει πολλούς χαρακτήρες και αλλαγές στην πλοκή που μπερδεύεσαι(αλλά αυτά από το 5ο και μετά.......οπότε ξεκίνα και βλέπεις) | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:47 | |
| Ευχάριστω. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θα το ξεκινήσω γιατί το κακό με αυτά τα βιβλία είναι ότι αργούν πολύ να μεταφφραστούν στα ελληνικά και για να το συνεχίσω στα αγγλικά εγώ, θα πρέπει να με τραβήξει πολύ όπως έγινε με την saga kai me to vampire academy. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 9:49 | |
| Έλεγα έτσι και εγώ,αλλά τελικά κόλλησα και τα διάβασα στον ΗΥ όλα(όπως το VA άλλωστε)It's soo addictive! | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 28 Ιουλ 2010 - 17:12 | |
| ειναι πολυ ωραια σειρα παντως.. αν και αυτη η Ζοϊ πολυ πεταχτουλα μας βγαινει στα επομενα βιβλια... - Σπόιλερ:
αυτο που τα εχει και με τον ανθρωπο και το Flegling και παει ταυτοχρονα και με τον καθηγητη της εγω το βρηκα υπερβολικο..
Toν οκτοβριο θα βγαλουν και εκδοσουν και το σχολικο βιβλιο που χρησιμοποιουν στον οικο της νυχτας... Fledgling Handbook 101 | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 28 Ιουλ 2010 - 18:15 | |
| Παιδιά κι εγώ το διάβασα! Το είχε αγοράσει η ξαδέρφη μου και το τελείωσα μέσα σε τρεις μέρες! - Σπόιλερ:
Αν και με τρόμαξε λίγο εκεί με το παιδί στον κήπο και τα "γυάλινα μάτια των φαντασμάτων".. Ιουχ!
Αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν καλό!! Και τώρα θέλω και το δεύτερο! Γιατί δημιουργεί πολλά ερωτήματα σχετικά με διάφορα που είχαν ειπωθεί κατά τη διάρκεια του βιβλίου! Ξέρετε αν έχουν βγει και τα υπόλοιπα? Γιατί ψάχνω και δεν τα βρίσκω! Ίσως δεν έχουν βγει ακόμη... Και συμφωνώ με τη scarlet! Ένα παιδί 12-13 χρονών που επηρεάζεται εύκολα, μπορεί να επηρεαστεί από αυτά που λέει περί τελετών κλπ! Αυτά από μένα! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 28 Ιουλ 2010 - 18:24 | |
| στα ελληνικα το δευτερο βγαινει τον οκτωβριο με ονομα προδωμενη.
στα αγγλικα εχουν βγει αλλα πεντε αν δεν κανω λαθος μεχρι τωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 3 Αυγ 2010 - 9:01 | |
| Twilighter δεν είναι ΠΑΝΤΑ έτσι..:/
Έχω μία μόνο απορία.
Γιατί βλέπει τους νεκρούς;;; Τί όραμα είδε η Αφροδύτη; Ο Έρικ κι η Ζόι θα τα πάνε καλά; | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 28 Αυγ 2010 - 15:18 | |
| λοιπον το διαβαδα και εγω το βιβλιο στις διαρκεια των διακοπων μου και μπορω να πω με σιγουρια οτι ηταν καλο και με μπολικο ενδιαφερον διαβαζετε ανετα... οφειλω να ομολογησω ομως οτι η αναφορα του σε τελετες ητν λιγο υπερβολικη... θα μπρουσε να παρελληφθει,διοτι οπωςεχει αναφερθει παιδια μικροτερης ηλκιας επιρεαζονται οχι στην ελλαδα ιδιαιτερα αλλα σε χωρες του εξωτερικου ειναι αρκετα εντονο!!!!!!!!!! απο τι ξερω το δευτερο βιβλιο της σειρας θα βγει τον οκτωβριο με τιτλο προδωμενη!!!!!! | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 28 Αυγ 2010 - 15:24 | |
| παιδια και εγω διαβασα το βιβλιο .μπορω να πω οτι ειναι καλο!!!! αν και συμφονω με τα αλλαπαιδια οτι στησ τελετεσ ειναι λιγο τραβιγμενο!!!
| |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 28 Αυγ 2010 - 18:58 | |
| Ρε παιδια, βγαινω εξω και το βλεπω σε πολλα βιβλιοπωλεια! Ειναι ωραιο? Ποιο ακριβως ειναι το θεμα του? Εχει καθολου love story ? Οπα, πολλες ερωτησεις πεσανε Τεσπα, για να τελειωνουμε : να το παρω η μπα...? - Σπόιλερ:
Και οσο γι'αυτο το θεμα με τις τελετες...Δεν νομιζω να επηρεαστω κ πολυ, εφοσον ολοι ξερουμε οτι ενας ειναι ο Θεος! Ο Εντουαρντ !! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 28 Αυγ 2010 - 23:13 | |
| Αθηνά, νομίζω πως δεν είσαι Ελλάδα και το έχει ως μarked! Αξίζει! Πραγματικά | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 30 Αυγ 2010 - 14:47 | |
| Ειναι πολυ καλο βιβλιο....Τωρα Οκτωβρη θα βγει και το δευτερο.... | |
|
| |
| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|