| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|
+27Thalia Nelly Maria Taekwondo twilightFOREVER dark violet AspaKorth CoC_series justnina22 desi vikaki21 marina Marzaki Cullen Bitten Pillows broken angel Nantia Hale_Biers ΕΡΗ MIKAELLA athina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mpellanti21 !~Twilighter~! paru SilverMusk scarlet rose evi Nemesis Of Bellin Ms Cullen mR.Geo 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 30 Αυγ 2010 - 14:56 | |
| ναι η προδωμενη επιτελους!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 30 Αυγ 2010 - 14:57 | |
| Νομιζω πως καπου διαβασα πως θα καθυστερησει λιγο και θα βγει νοεμβριο.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 9 Οκτ 2010 - 19:52 | |
| σημερα τελειωσα το betrayed και συνεχιζω στο choosen οσοι δεν εχουν διαβασει το betrayed Μην το διαβασουν - Σπόιλερ:
δεν μπορω να πιστεψω οτι πεθαινει η Stavie για την Νεφερετ το ειχα καταλαβει απο το πρωτο βιβλιο δεν υπατχει περιπτωση να ειναι τοσο καλη
| |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 11:36 | |
| Εγώ το διάβασα το σποιλερ. Αυτό για την ξέρεις-πόια ούτε που θυμάμαι ποια είναι. Όσο για την άλλη εμένα κάτι μου έκανε από την αρχή! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 12:18 | |
| Μπήκα στις εκδόσεις μεταίχμιο. Αυτή είναι η περίληψη: Τοδεύτεροβιβλίο τηςσειράς Ο Οίκος της Νύχτας – The House of Night (εννέα βιβλία), η οποία έχειμεταφραστείσε 30 χώρες,είναι μπεστσέλερ πάνω από 40εβδομάδεςστη λίστα των NewYork Times και έχειπουλήσει πάνω3.800.000 αντίτυπα, με τίτλο Προδομένη (Betrayed).Η αρχάριαβρικόλακαςΖόι, μαθήτριαστον Οίκο τηςΝύχτας, έχειαρχίσει νασυνηθίζει τανέα καθήκονταπου της έχειαναθέσει ηθεά τωνβρικολάκων.Σιγά σιγάνιώθει ότιανήκειπραγματικά σΆαυτή την ομάδα,κάνει νέουςφίλους,αποκτάμάλιστα καιαγόρι. Να όμωςπου ξαφνικάσυμβαίνεικάτιαδιανόητο:κάποιοινεαροίάνθρωποιβρίσκονταισκοτωμένοι,και όλοιυποψιάζονταιπως οιθάνατοιοφείλονταιστουςμαθητές τουΟίκου τηςΝύχτας. Οισχέσειςανθρώπων-βρικολάκωνείναι πολύτεταμένες. ΗΖόι αρχίζει νααντιλαμβάνεταιπως οιδυνάμεις πουτην κάνουντόσοξεχωριστήμπορείταυτόχρονα νααπειλούναυτούς πουαγαπά, καιπρέπει να βρειτο κουράγιονααντιμετωπίσειμια προδοσίαπου μπορεί νατης ραγίσειτην καρδιά καινα ανατρέψειόλες τιςισορροπίεςτου κόσμουτης. Συγγραφείςτης σειράςείναι ηβραβευμένη Φ. Κ. Καστ(P.C. Cast) και ηεικοσάχρονηκόρη της Κριστίν Καστ(Kristin Cast) που ζουνστην Οκλαχόμα.
Και θα βγεί 10 Νοεμβρίου το βλαμμένο :@ :@ :@ :@ :@ :@
Πηγή: http://www.metaixmio.gr/1/index.scr?include_file=book_info.scr&main=2647&option=184
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 13:50 | |
| Ενταξει παλι καλα ειναι αρχες του μηνα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 29 Οκτ 2010 - 22:56 | |
| επιτελους τελειωσα το chosen για οποιον το εχει διαβασει: - Σπόιλερ:
δεν περιμενα τον ερικ να γινει τοσο σκληρος νταξει τον απατησε αλλα και παλι ηταν πολυ κακος ο λορεν!!! τι ΚΑΘΑΡΜΑ!!! πω θα θελα να τον σαπισω στο ξυλο!!!!! στεναχωρηθηκα πολυ για τον καημενο τον χιθ και θα θελα να δω τι θια γινει στο επομενο μαζι του. η stavie rie επιτελους ξαναεγινε βρικολακας αν και δεν καταλαβα γιατι εφυγε το σημαδι της αφροδιτης.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 3 Νοε 2010 - 19:26 | |
| Λοιπον καταφερα να διαβασω και τα 7 βιβλια της σειρας. Η αληθεια ειναι οτι αυτη η ιστορια με εχει μπερδεψει... Αυτα που θεωρεις δεδομενα αλλαζουν.Με χαλασε οτι δεν κραταει κατι σταθερο. Ασε που η πρωταγωνιστρια μου θυμιζει λιγο Σουκι αλλα τελος παντων. Μου θυμιζει Σουκι γιατι δεν αφηνει αρσενικο που να μην το φιλησει...τι πραγμα και αυτη η κοπελα. Τεσπα σας περιμονουν μεγαλες ανατροπες αυτο ειναι σιγουρο!!! Παντως σε καμια περιπτωση δεν μπορει να φτασει το επιπεδο του vampire academy η των θανασιμων εργαλειων.Ειναι καπως μετρια σειρα που οι συγγραφεις την τραβανε απο τα μαλλια για να αυξησουν τα βιβλια. | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 15 Φεβ 2011 - 17:18 | |
| εγω δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξεκινησω αυτα τα βιβλια γιατι θα μου φανε ολα τα λεφτα και δεν το θελω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 15 Φεβ 2011 - 18:10 | |
| Εγω διαβασα μεχρι και το 4 και το αφησα γιατι με ξενερωσε.....Πολυ Λουκρητια η πρωταγωνηστρια και μου την ψιλο εσπασε....Θα τα διαβασω οταν βγουν στα ελληνικα αλλα δεν ξοδευω αλλο χρονο στα αγγλικα.....Οντως θυμιζει λιγο Σουκι αλλα τα βιβλια και παλι δεν φτανουν με τιποτα το επιπεδο του True Blood....οσο για VA κτλ ουτε καν θα σχολιασω..... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Φεβ 2011 - 20:08 | |
| ειμαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!πηγα στο βιβλιοπωλειο για σελιδοδεικτες...ετυχε να εχω μαζι μου το πορτοφολι μου με τα τελευατια 20 ευρω απο το χαρτζιλικη μου και τα κραταουσα για να παρω την Δευτερα την Αγγελικη Σιωπη..αλλα ειδα εκει στο ραφι την Σημαδεμενη...θαμπωθηκα απο το εξωφυλλο... το κρατησα στα χερια μου..τα χρωματα τοσο ομορφα,η γραμματοσειρα τοσο τελεια...ΤΟ ΠΗΡΑ!!!εδωσα 17 ευρω και το πηρα!!τωρα ειμαι ταπι και ψυχραιμη..αντε βγες εσυ αυριο... ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχω πει ποσο σε αγαπαω??????? | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Φεβ 2011 - 20:23 | |
| Εμενα το πρωτο βιβλιο μου αρεσε,αλλα στο δευτερο ξενερωσα.Οσο πιο πολλα κεφαλαια τελειωνα αλλο τοσο χαιρομουν...Βεβαια αφου το ξεκινησα θα τελειωσω ολη την σειρα... Και αυτη η πρωταγωνιστρια δεν εχει αφησει αρσενικο για αρσενικο...Και οι ανατροπες που θα ακολουθησουν πολλοι βλακειες,δεν μου αρεσουν - Σπόιλερ:
Παραταει τον Ερικ για τον Χιθ.Ελεος.Μετα πεθαινει ο Χιθ και ουαου βρισκει αλλον που παρεπιπτωντως (αφου εχει καταστρεψει τοσους)καταλαβαινει πως ειναι ο ερωτας της ζωης της...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Πεμ 17 Φεβ 2011 - 20:27 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 0:57 | |
| Διαβασα και γω πριν λιγες μερες την περιβοητη ''προδομενη''!!! Μπορω να πω οτι δεν βαρεθηκα!!!!Διαβαζεται ευχαριστα και γρηγορα!!!! Το ''θεματακι'' που ειχα με τις τελετες αυτην την φορα το ξεπερασα !!!Βασικα τις συνηθισα και γι'αυτο!!!!Εξακολουθω βεβαια να το θεωρω αρκετα σκοτεινο βιβλιο συγκριτικα με αλλα που εχουμε διαβασει και τολμω να πω οτι ακομα και στην δευτερη αναγνωση της ''σημαδεμενης'' ενοχληθηκα με ολες τις παγανιστικες λεπτομερειες που ειχε αλλα τουλαχιστον στην ''προδομενη''ηταν καπως πιο ηπια τα πραγματα!!!! - Σπόιλερ:
Βασικα πολυ VA θυμιζει!!!!Προς το τελος νομιζα οτι την Ζοι και τον Χιθ τους περιτριγυριζαν στριγκοι και οπου να ναι θα εσκαγε μυτι ο Μπελικοφ!!! Και αυτη η υποσχεση που εδωσε στο τελος μου θυμιζει Ροοζ στο 5ο βιβλιο VA!!! Oσο για την ερωτικη της ζωη ειδα οτι την παρομοιαζετε με την Σουκι!!!! Ολα και ολα παιδια !!!Η Σουκι ειναι δικαιολογημενη!!!! 1ον Στα πρωτα βιβλια ειναι πιστη στον Μπιλ(προσπαθει τουλαχιστον) 2ον Ειναι 25 χρονων γυναικα με καταπιεσμενες ορμονες 3ον ο Ερικ ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ (μπορει να κολασει και καλογρια θεε μου σχωρα με!!! 4ον Τι θελετε να κανει η κακομοιρα???Με αυτους που εμπλεξε ειναι εθισμενη στο καλο σεξ και γι'αυτο γυαλιζει το ματι της πλεον καθε φορα που βλεπει αρσενικο!!!!! Η Ζοι παντως δικαιολογια δεν εχει!!!!τα εχει κανει μανταρα!!!!Ουτε και η ιδια δεν ξερει ποιον θελει!!!Κριμα τα παλικαριαααααα !!!!Κριιιιιιιμαα!!!!!!!!Δωσε και κανενα κατα δω απληστη γυναικα!!!!Απαπαα!!! Παντως θα το αγορασω και το τριτο γιατι αυτη η κοντριτσα που εχει ξεκινησει πολυ μ'αρεσει!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 1:12 | |
| Καλο ειναι και το τριτο...αν και ξενερωσα πολυ γρηγορα....Η κοπελια με τα αγορια δεν ξερει τι της γινεται...Τον ενα αφηνει δεκα πιανει... - Σπόιλερ:
Και κανες απο ολους αυτους δεν συγκρινεται με τον Ερικ... Οποτε δεν εχει καμια δικαιολογια...
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 1:16 | |
| Βγηκε το τριτο στα ελληνικα?
Εγω τα εχω διαβασει στα αγγλικα (ηταν μια περιοδος που δεν ειχα τι να διαβασω)εκτος απο το τελευταιο το οποιο εχει βγει τωρα τελευταια νομιζω αλλα βαρεθηκα και να το κοιταξω.Δεν με ενθουσιαζουν.Νομιζω οτι οι συγγραφεις το παρατραβανε χωρις λογο.Δεν εχει ουσια σαν σειρα.Γνωμη μου παντα...αλλα πιστευω οτι υπαρχουν πολυ ωραιοτερες σειρες να διαβασει καποιος απο αυτην. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 1:20 | |
| Οχι δεν βγηκε...κι εγω επειδη δεν ειχα τι να διαβασω το διαβασα στα αγγλικα...τον επομενο μηνα βγαινει στα ελληνικα νομιζω... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 18:11 | |
| το πρωτο βιβλιο το βρηκα αθλιο.....το δευτερο εξαιρετικα καλο.....και ετσι εμαθα οτι υπαρχουν σειρες βιβλιων που αρχιζουν χαλια κ γινονται τελεια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 18:14 | |
| Το δυο και εμενα μου αρεσε πολυ...Στο τρια χαλαστηκα.... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 18:18 | |
| Το πρωτο μου το εδωσε η ξαδερφη μου να το διαβασω.. δεν ενθουσιαστηκα... Δεν νμιζω να διαβασω τα υπολοιπα.. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 18:37 | |
| - evi έγραψε:
- Το δυο και εμενα μου αρεσε πολυ...Στο τρια χαλαστηκα....
γιατι κοπελια?? | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 26 Μαρ 2011 - 19:07 | |
| Αχ εγώ δυστυχώς έχω διαβάσει μόνο το πρώτο, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Μαρ 2011 - 4:33 | |
| Στο τριτο χαλαστηκα για τον απλουστατο λογο οτι... - Σπόιλερ:
Ενω ειναι με τον Ερικ και ο Χιθ η οπως τον λενε εχει αρχισει να αναπτυσει τον δεσμο μαζι της αυτη παει και κοιμαται με εναν τριτο[που τα χει και με την Νεφερετ]και τους πιανει και ο Ερικ....Απλα μου φαινεται υπερβολικο...
| |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Μαρ 2011 - 16:01 | |
| - evi έγραψε:
- Στο τριτο χαλαστηκα για τον απλουστατο λογο οτι...
- Σπόιλερ:
Ενω ειναι με τον Ερικ και ο Χιθ η οπως τον λενε εχει αρχισει να αναπτυσει τον δεσμο μαζι της αυτη παει και κοιμαται με εναν τριτο[που τα χει και με την Νεφερετ]και τους πιανει και ο Ερικ....Απλα μου φαινεται υπερβολικο...
Μην σε χαλάει αυτό γιατί τελικά δεν είναι κανένας από αυτούς που θα αγαπήσει στο τέλος αυτός θα εμφανιστή στα παρακάτω βιβλία | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Μαρ 2011 - 20:37 | |
| Το ξερω πως μπαινει κι αλλος στο παιχνιδι επειτα.Δεν ειπα οτι δεν θα διαβασω τα υπολοιπα βιβλια...απλως δεν ειναι τοσο απο τις αγαπημενες μου σειρες.... | |
|
| |
| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|