| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|
+27Thalia Nelly Maria Taekwondo twilightFOREVER dark violet AspaKorth CoC_series justnina22 desi vikaki21 marina Marzaki Cullen Bitten Pillows broken angel Nantia Hale_Biers ΕΡΗ MIKAELLA athina ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 mpellanti21 !~Twilighter~! paru SilverMusk scarlet rose evi Nemesis Of Bellin Ms Cullen mR.Geo 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Δευ 28 Μαρ 2011 - 21:32 | |
| - evi έγραψε:
- Στο τριτο χαλαστηκα για τον απλουστατο λογο οτι...
- Σπόιλερ:
Ενω ειναι με τον Ερικ και ο Χιθ η οπως τον λενε εχει αρχισει να αναπτυσει τον δεσμο μαζι της αυτη παει και κοιμαται με εναν τριτο[που τα χει και με την Νεφερετ]και τους πιανει και ο Ερικ....Απλα μου φαινεται υπερβολικο...
M'αρέσει! | |
|
| |
desi Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 12/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 29 Μαρ 2011 - 0:46 | |
| πλακα μου κανεις σημβενει κατι τετιο ,ειναι που ειναι εροτευμενη με τον ενα ποθη αλον και κηματε με αλλον ε δεν παη αλλο .δεν εχω διαβαση το τριτο εχει βγει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τρι 29 Μαρ 2011 - 1:15 | |
| Οχι τον επομενο μηνα θα βγει στα ελληνικα...Αρχες Μαιου για την ακριβεια... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 30 Μαρ 2011 - 13:58 | |
| Το πρωτο βιβλιο μου αρεσε,στο δευτερο ημουν μεταξυ της βαρεμαρας και του ενθουσιασμου...Περιμενω να μπει στο παιχνιδι ο James Stark μπας και εκτιμησω περισσοτερο αυτη τη σειρα... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 30 Μαρ 2011 - 16:05 | |
| κ μενα με ξενερωνει το ολο θεμα με τους πολλους θαυμαστες που εχει η Ζοι....εννοω πολυ ψυχραιμα δεν το χει παρει το ολο θεμα?? κ δεν τηεχει παρουσιασει κ καμμια κλοντια σιφερ η συγραφεας....ουτε μας εχει δειξει οτι το ολοκληρωμενο σημαδι που η θεα της εδωσε ειναι γκομενομαγνητης...μου τη σπαει αυτο πολυ....αλλα το δευτερο μ αρεσε πολυ πρεπει να πω. το λατρεψα σχεδον.....αλλα οταν εχεις τοσες επιλογες γιατι να συνεχισεις κατι που σχεδον το λατρεψες?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 30 Μαρ 2011 - 18:59 | |
| Και οσο προχωραει η σειρα θα βγουνε κι αλλη στο δρομο...Αν δεν εχει παρει την μιση σχολη μεχρι τοτε.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 30 Μαρ 2011 - 19:23 | |
| Χαχαχαχαχα!Συμφωνω...! Δεν θα αφησει αρσενικο για αρσενικο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 30 Μαρ 2011 - 19:51 | |
| Αλλη Σουκι μας βρηκε... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:16 | |
| - evi έγραψε:
- Το ξερω πως μπαινει κι αλλος στο παιχνιδι επειτα.Δεν ειπα οτι δεν θα διαβασω τα υπολοιπα βιβλια...απλως δεν ειναι τοσο απο τις αγαπημενες μου σειρες....
Εγώ ενθουσιάστηκα στο πρώτο βιβλίο! Μετά μου τα χάλασε άγρια, περίπλοκο!!! Στην εκλεκτή μ'άρεσε το σημείο που την έσπασε στην Εύη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Κυρ 19 Ιουν 2011 - 20:27 | |
| Δεν ειπα οτι με χαλασε...Απλως εχω σπαστει γενικα με την Ζοι...αντε να ειναι με δυο παει στο διαολο...αλλα μεχρι ενα σημειο πια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 18:07 | |
| Και σε κάθε κεφάλαιο να γράφει σε παρένθεση - Σπόιλερ:
ότι γίνεται τσούλα -.-
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 18:25 | |
| Κατα εκει το πηγαινει... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Τετ 6 Ιουλ 2011 - 0:12 | |
| εγω έχω να πω ότι είναι από τισ λίγεσ σειρέσ βιβλίων που ακόμα δεν έχω νευριάσει τελείωσ με την πρωταγωνίστρια ειδικά στο δεύτερο που σε κάθε σειρά τα παίρνω όπωσ στο αιώνια δική σου και στουσ άγγελουσ... σε αυτό ευτυχώσ όχι.. και στο τρίτο στεναχωρήθηκα αρκετά όχι ότι την δικαιολογώ από δικέσ τισ επιλογέσ έμπλεξε αλλά μπορώ να την καταλάβω.... μου άρεσαν πάρα πολύ τα βιβλία που το κάθε ένα το διάβασα σε μία μέρα.... δεν μπορούσα να τα αφήσω από τα χέρια μου.... Το μόνο που με εκνευρίζει αφάνταστα όχι μόνο σε αυτό το βιβλίο αλλά και στα δύο άλλα που προείπα είναι ότι τα έχουν αυτά τα κορίτσια με κάτι θεούσ και δεν τουσ φτάνουν θέλουν κι άλλουσ και τουσ πληγώνουν κιόλασ... τι αχαριστία θεέ μου... ασ είχα και εγώ έναν τέτοιον και όυτε αρσενικό κουνούπι δεν θα κοιτούσα....!!!! | |
|
| |
CoC_series Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 24/12/2011
| Θέμα: Οικος της Νυχτας Σαβ 24 Δεκ 2011 - 14:54 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Παιδιά συγγνώμη αν υπάρχει ήδη, αλλά δεντο έχω προσέξει.
Αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει απορώ! Πόσα άτομα τα έχουν; Κι εγώ ακόμη δεν έχω τελειώσει το πρώτο; ΕΙΔΗΚΑ η Ελένη! Που τα είχε και στην υπογραφή της (κι έτσι έμαθα γι'αυτή τη σειρά)
Ιδού η περίληψη:Υπόθεση
Σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας, με τη διαφορά ότι εκεί υπήρχαν πάντα βρικόλακες, η δεκαεξάχρονη Ζόι Ρέντμπερντ, που μόλις σημαδεύτηκε ως αρχάρια βρικόλακας, πηγαίνει στον Οίκο της Νύχτας, ένα σχολείο όπου θα εκπαιδευτεί μέχρι την ενηλικίωσή της, υπό την προϋπόθεση ότι θα αντέξει την αλλαγή - και δεν την αντέχουν όλοι όσοι σημαδεύονται. Η Ζόι είναι πολύ δύσκολο ν’ αρχίσει μια καινούργια ζωή, ειδικά μακριά από τους φίλους της, αλλά σαν να μην της έφτανε αυτό, ανακαλύπτει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη αρχάρια. Είναι η εκλεκτή της θεάς των βρικολάκων, που την έχει προικίσει με εκπληκτικές δυνάμεις.
Μαζί όμως με τις δυνάμεις, έρχονται η δίψα για αίμα και η ικανότητά της να «σφραγίσει» το πρώην αγόρι της. Και για ν’ αγχωθεί ακόμα περισσότερο, δεν είναι η μοναδική αρχάρια στον Οίκο της Νύχτας με ξεχωριστές δυνάμεις. Όταν διαπιστώνει ότι η αρχηγός των Σκοτεινών Κορών, της ελιτίστικης αδελφότητας του σχολείου, κάνει κατάχρηση των ικανοτήτων που της χάρισε η θεά, η Ζόι πρέπει να ψάξει βαθιά μέσα της για να βρει το κουράγιο ν’ ακολουθήσει το πεπρωμένο της.
Το κανονικός της επίθετο είναι Μοντγκόμερι, μιά καθηγήτρια της είπε να το κάνει όπως θέλει! Είναι γεμάτο εκπλήξεις βιβλίο και στιγμές που θα σας αφήσουν άναυδους(πώς τα λέω)! hey egw to exw diavasei mexi kai to 4 fudika ekneuriizomai afantasta pou den exei vgei akoma k to 5o kai 8elw na 3ew an uparxei kanenas pou na exei to 5 se e-book sta agglika einai megalh anagkh na o diavasw gt 8a skasw!!! Edit by Bella Marie: Παρακαλώ πολύ τα πόστ με greeklish να αποφεύγονται , καθώς απαγορεύονται από τον κανονισμό του φόρουμ μας.
Η επίσημη γλώσσα είναι η ελληνική.
Επόμενα πόστ με greeklish θα διαγράφονται απροειδοποίητα. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Σαβ 24 Δεκ 2011 - 23:03 | |
| Διάβασα την Ατίθαση πριν λίγες μέρες!!! Τέλειο ήταν!!! λατρεύω την Αφροδίτη... η ζόι από την άλλη δεν ειναι και η αγαπημένη μου!!! Πολύ αγωνία έχω για το επόμενο... ελπίζω να μην αργήσει πολύ...!!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 13:26 | |
| Διαβασα μεσα σε 3 μερες τα 3 πρωτα βιβλια και τωρα περιμενω αυριο να ξεκινησω και το 4ο... καλο ειναι απλα σε ορισμενα σημεια κουραζει λιγακι | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 13:31 | |
| Και οσο προχωραει η ιστορια κουραζει περισσοτερο. Νομιζω οτι ηταν λαθος οτι προσπαθησαν να βγαλουν τοσα πολλα βιβλια,μετα απο καποιο σημειο και μετα αρχιζει να σε κουραζει σε απιστευτο βαθμο. Ειναι και πολλα και φαινεται σνα να προσπαθουσαν με το ζορι να τραβηξουν την ιστορια.Τουλαχιστον εμενα αυτο μου εβγαλε. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 13:36 | |
| Ποσα ειναι ποια αυτα τα βιβλια?τα εχουν βγαλει ολα στα ελληνικα?δεν μου αρεσει να αφηνω σειρες στην μεση. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 13:47 | |
| Στα ελληνικα εχουν βγαλει μεχρι το 4.Αλλα νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι σαν συνολο θα βγουν 12.Οποτε καταλαβαινεις!!Εχεις χρονια μπροστα σου να περιμενεις! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 13:57 | |
| 12????????????????????? καλα μου φαινεται κακως το ξεκινησα θα κανουν τουλαχιστον αλλα 5 χρονια να ερθουν εδω
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:10 | |
| Εγω δεν καιγομαι κι ολας....θα τα διαβασω αλλα ηδη εχω χασει κατα πολυ το ενδιαφερον μου.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:28 | |
| Ουτε εγω καιγομαι καμμια σχεση.φανηκε σχεδον απο την αρχη οτι αυτη η σειρα δεν ειναι κ απο τις καλυτερες.αλλα θελω να την τελειωσω...μπυ την σπαει να αφηνω σειρες στην μεση.το μονο που χαιρομαι ειναι οτι αυτη την σειρα την εχω δανειστει οποτε δεν στενοχωριεμαι οτι εδωσα τζαμπα ενα σωρο λεφτα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:35 | |
| Εγω τα εχω τα βιβλια...και ο μονος λογος που θα την τελειωσω ειναι ακριβως αυτος...δεν αφηνω ποτε σειρες στην μεση.. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:38 | |
| Τα εχεις ολα?η σειρα εχει τελειωσει στην αμερικη η ακομα συνεχιζεται? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Οίκος της Νύχτας Παρ 3 Φεβ 2012 - 16:55 | |
| Εχω μεχρι το εξι νομιζω...και ακομη συνεχιζεται... | |
|
| |
| Ο Οίκος της Νύχτας | |
|