| Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:51 | |
| Καλησπέρα σας.Είμαι καινούρια εδώ.Το forum σας είναι υπέροχο. Συγχαρητήρια.¨Εχω διαβάσει αρκετά από τα σχόλια σας.Θα "στείλω" εδώ μερικά από τα σεναριάκι που έχω γράψει για τη Bella και τον Έντουαρντ.Τα δικά σας είναι πάρα πολύ καλύτερα αλλά θα ήθελε να τα μοιραστώ μαζί σας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:53 | |
| -Ο Παράδεισος -άνοιξε τα μάτια σου κοίτα με είμαι ζωντανή -Μπέλλα Τρέξαμε αγκαλιά μέσα.Τρέμαμε -Συγχώρεσε με μωρό μου σε παρακαλώ.Όλα αυτά που σου είπα ήταν ψέματα.Για να φτιάξεις μια καλύτερη ζωή.Αλλά είμαι τόσο εγωιστής που θέλω να είμαι μαζί σου συνέχεια να μην σε αγγίζει κανείς άλλος.Είσαι τα πάντα για μένα. Βούρκωσα -Σ αγαπάω.Ήταν πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά που μου είχε πει αλλά δεν άντεχα τίποτα άλλο να πω.Έπεσα στην αγκαλιά του.Με φιλούσε αχόρταγα.Πρώτη φορά με φιλούσε έτσι.Με τόσο πάθος και τρυφερότητα.Συνήθως είχα μόνο τρυφερά φιλιά.Αν δεν με κρατούσε θα λυπωθιμούσα.Με πείρε στα χέρια του και με γύρισε γύρω γύρω χωρίς να σταματήσει να με φιλάει. «Και γω σ αγαπώ»μου ψιθύρισε και με φιλούσε. Τρέξαμε στο δωμάτιο του.Μπήκαμε μέσα ενώ φιλιόματαν.Είχαμε κολλήσει στον τοίχο.Μου ψιθύριζε «Μου έλειψες», «Σ αγαπάω πάρα πάρα πολύ», «Αγάπη μου» -Και γω σ αγαπάω,του είπα.Ενώ του φιλούσα το λαιμό Φιλιόμασταν τόσο παθιασμένα. -Μου λειψες πάρα πολύ(φιλούσε το λαιμό μου) -Όλοι αυτοί οι μήνες μακριά σου ήταν κόλαση(φιλί) -Δεν μπορώ μακριά σου ούτε ένα λεπτό ακόμα. Αυτό ήταν.Ο προσωπικός μου ήλιος λύγισε.Με φιλιούσε μανιασμένα,αχόρταγα,τρυφερά και παθιασμένα ταυτόχρονα.Πέσαμε στο κρεβάτι ό ένας δίπλα στο άλλο και συνεχίζαμε να δίνουμε φιλιά.Φιλούσε ο ένας τον άλλο στο λαιμό.Μικρά βογκητά βγαίναν και από τους δύο μας και χτύπησε η πόρτα.. -Μωρό μου(φιλί)η(φιλί)πόρτα -Άστην -Μπορεί να είναι η Άλις -Αυτή είναι άστην τώρα.Δεν μπορώ μακριά σου θα μας δει σε όραμα και θα φύγει. -Δεν είναι σωστό -Σε παρακαλώ Του έδωσα ένα φιλί και πήγα να ανοίξω. -Άντε 100 ώρες.Αδελφούλη(έπεσε στην αγκαλιά του) -Αδελφούλα -Τα βρήκατε? Πήγα και χώθηκα στην αγκαλιά του ενώ εκείνος με φίλησε… -Τα βρήκατε!!(μας φίλησε και τους δύο)Πόσο χαίρομαι,πόσο,πόσο(ενθουσιώδες)τι ρούχα είναι αυτά(προσγειώθηκε λίγο ανώμαλα στην πραγματικότητα) -Δεν είχα κουράγιο να αλλάξω.(είπε απολογητικά)¨ήταν τα ρούχα που είχα αγκαλιάσει τη Μπέλλα τελευταία φορά.(γύρισε και με φίλησε) -Μάλιστα.Πρέπει να πάμε για ψώνια -Δουλειά δεν είχε ο δι@ο... -Εντουαρντ(τον μάλωσα) -(με κοίταξε στα μάτια σαν πληγωμένο κουταβάκι)Θέλω να μείνω λίγο μαζί σου όχι να τρέχω για ρούχα και παπούτσια -Εμεις θέλουμε(είπε η Άλις και με τράβηξε από την αγκαλιά του)Ε Μπέλλα? -Να πω την αλήθεια θα ήθελα να έμενα λίγο με τον Εντουαρντ.Το προτιμώ από φορέματα κι γόβες(έτρεξα στην αγκαλιά του) Χτύπησε η πόρτα.Ο Έντουαρντ άνοιξε -Σε θέλουν οι πάνω -Μπέλλα μου μείνε για λίγο εδώ -Όλους μαζί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 17 Ιουν 2010 - 16:31 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ izzy cullen. H Συνέχεια:
Η συνέχεια είναι ακριβώς όπως και στην ταινία.Μέχρι τη στιγμη που μια από τις καλές των Βαλτόρι προκαλέι πόνο στον Έντουαρντ και Μπέλλα σπεύδει κοντά(δεν την κρατάει κάποιος) Τον έριξε κάτω δεν το πίστευα.¨Αφησε μώλωπες στο κορμί του(δική μου παρέμβαση)Έτρεξα κοντά του. -Πάρε ανάσες μωρό μου ησύχασε -Μπέλλα(με κομμένη αναπνοή) -Σςς Ησύχασε -Μπέλλα πρόσεχε -Έντουαρντ μη μη……….. Πονούσε πονούσε πολύ. Βρεθήκαμε στο δωμάτιο του με την Άλις να προσπαθούμε να το συνεφέρουμε.Η Άλις του έδινε χαστούκια ενώ εγώ προσπαθούσε να τον συνεφέρω με χάδια και φιλιά.Έβρεξα το πρόσωπο του με νερό.Μου έσφιξε το χέρι. --Έντουαρντ? άρχισα να τον φιλάω παντού -Μπέ..λλα.Ήταν πολύ αδύνατος ακόμα -Μην μιλάς ξεκουράσω σου χρειάζεται Έκλεισε τα μάτια του ενώ με πολύ δυσκολία ακούμπησε το κεφάλι του στα πόδια μετέβαλα ένα μαξιλάρι. Άρχιζα να χαϊδεύω την μαρμαρένια πλάτη του.Του φιλούσα το λαιμό ενώ εκείνος μου κρατούσε το χέρι.Η Άλις είχε πάει να ζητήσει λίγο αίμα ώστε να καταφέρουμε να τον κάνουμε να συνέλθει.¨Όταν μας είδε χαμογέλασε. -Τι είναι αυτό? -Σου έφερα αίμα μήπως η μυρωδιά του -Με συνέφερε η Μπέλλα μου.Ζήτησε κοιτώντας με στα μάτια φιλί και του έκανα το χατίρι(όχι ότι δεν ήθελα) -Α αυτό είναι άχρηστο τότε -Όχι.Είναι ακόμα πολύ αδύναμος και της το πήρα από το χέρι Το έβαλα σιγά σιγά στο στόμα του μέχρι που το πιε όλο. -Καλύτερα? -Μμμ.Χώθηκε και πάλι στην αγκαλιά μου -Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω αλλά πρέπει να φύγουμε.Δεν μας αφήνουν άλλο χρονικό περιθώριο .Ο Τζακσπερ ήρθε. Έβγαλα τη μπλούζα του Έντουαρντ και του έβαλα ένα πουκάμισο που του αγόρασε η Άλις.Πόσο του πήγαινε.Πόσο υπέροχος ήταν.Στηρίχθηκε σε μένα και την ΆΛις.Κάναμε πολύ αργά βήματα.Μόλις μας είδε ο Τζάκσπερ βγήκε από τη πολυτελής μαύρη λιμουζίνα και βοήθησε τον Έντουαρντ να μπει.Κάθισα πίσω μαζί του.Κοιταζόμασταν ένω είμασταν αγκαλιά συνέχεια.Φτάσαμε σε ένα ξενοδοχείο.Πήραμε δύο σουίτες.Εγώ θα ήμουν με τον ¨Εντουαρντ.Τον έβαλα να ξαπλώσει. -Μπέλλα -Ναι μωρό μου -Σ αγαπάω -Και γω Άρχισε να με φιλά παθιασμένα μέχρι που η καταραμένη αυτοσυγκράτηση του βγήκε στην επιφάνεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 17 Ιουν 2010 - 17:25 | |
| Σε ευχαριστώ και πάλι izzy cullen.Λυπάμαι αλλά μάλλον θα στο χαλάσω λίγο:
Αγάπη μου(είπε με κομμένη την ανάσα) -Ναι μωρό μου(άρχισα να το φιλάω και πάλι) Τον είδα να έχει χαθεί στα φιλιά μουσάτων υπέροχα.Μετά από τόσους μήνες μακριά του ήμουν χωμένη στην αγκαλιά του κάτω από τα σεντόνια.Κάποια στιγμή μετά από τόσα αχόρταγα φιλιά ακούμπησε το κεφάλι του στο μαξιλάρι.Κατάλαβα πως δεν ένιωθε καλά.Ήταν εξουθενωμένος. Η ¨Αλις μου είχε πει πως τα χτυπήματα που είχε του το προκαλούσαν. Εγώ όμως ήθελα να έρθει ο Κάλεν να μου το πεί.Ότι και αν έλεγε ο Τζάκσπερ ή η Άλις δεν με ένοιαζαν.Ήθελα να δω ξανά το ζωντανό πρόσωπο του ¨Εντουαρντ.Τον βοήθησα να ξαπλώσει καλά.Του φίλησε το μέτωπο.Έκαιγε.Ενώ το σώμα ήταν κρύο το μέτωπο του έκαιγε.Πως γινόταν αυτό.Μου έλεγε πως κρύωνε.Καννονικά δεν μπορούσε να πάθει τίποτα ένας βρικόλακας.Αλλά ο δικός μου? -Καλύτερα τώρα? -Μπέλλα μου -Ναι μωρό μου -Κρυώνω -Πως γίνεται αυτό? -Δεν ξέρω..Δεν αισθάνομαι καλά Τον σκέπασα με την κουβέρτα.. -Πάω να φωνάξω την Άλις -Μπέλλα δε χρειάζεται.Αν με πάρεις αγκαλιά θα περάσει -Θα σε πάρω αγκαλιά αλλά θα πάω πρώτα στην Άλις.Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά -Ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι(με κοίταξε με το στραβό του χαμόγελο) -Δεν με ξεγελάς έτσι Έτρεξε στη διπλανή σουίτα και χτύπησα τη πόρτα -Μπέλλα -Συγγνώμη που ενοχλώ αλλά ο Έντουαρντ δεν αισθάνεται καλά.Λέει πως κρυώνει. Κοιτάχτηκαν στα μάτια.Φοβήθηκα -Τζάκσπερ τον Κάρλαιλ γρήγορα.Μπέλλα πάμε στον Έντουαρντ Μπήκαμε στο δωμάτιο.Ο Έντουαρντ με κοιτούσε επίμονα ξαπλωμένος στο κρεβάτι.Χώθηκε γρήγορα στην αγκαλιά μου ενώ εγώ τον σκέπασα. -Ο Τζάκσπερ τηλεφωνέι στο Κάρλαιλ.Ολα θα πάνε καλά.Μην ανησυχείς. -Δεν χρειάζετε είμαι καλά -Το βλέπω -Ησύχασε τώρα,πήρα πρωτοβουλία Τον σκέπασα με την κουβέρτα.¨Εκανε αφόρητη ζέστη αλλά δεν με ένοιαζε.Είχαν περάσει δύο ώρες έτσι.¨ηταν στα πόδια το κεφάλι του και προσπαθούσε να ηρεμίσει και να απολαύσει τα χάδια ο.Ενώ η Άλις με τον Τζάκσπερ βρίσκονταν στα πόδια του.Ενώ η Άλις συζητούσε μαζί μου για φορέματα ο ¨εντουαρντ έτρεξε στο μπάνιο.Τι ήταν αυτό τώρα?Οι βρικόλακες δεν χρειάζονται τουαλέτα σκέφτηκα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Παρ 18 Ιουν 2010 - 9:30 | |
| Καλημέρα.Ευχαριστώ πάρα πολύ Nemesis Of Bellin Ξερνούσα ένα μαύρο υγρό,το δηλητήριο μου.Η Μπέλλα εμφανίστηκε στο μπάνιο.Τη ντροπή.Εκείνη έβγαλε ένα βογκητό και έτρεξε κονά μου.¨εβαλε το χέρι της στο κούτελο μου.Ανακουφίστηκα.Μου σκούπισε τα χείλια και βγήκαμε έξω ενώ με κρατούσε.Δεν είχα δυνάμεις πραγματικά.Δεν ήξερα τι μου συναίβαινε.Με ξάπλωσε στο κρεβάτι.Ο τρόμος στα μάτια και των τριών.Και γω φοβόμουνα. -Μπέλλα -Ναι καρδιά μου.(και μου φίλησε το λαιμό.μου άρεσε τόσο πολύ να μου το κάνει αυτό) -Συγγνώμη -Γιατί? -Γιατί με διέκοψε -Δεν θα ξαναζητήσεις πότε συγγνώμη κατάλαβες μου είπε αυστηρά ¨ηθελα να τη φιλήσω αλλά δεν τα κατάφερα.Έτρεξα στο μπάνιο ξανά.Αυτή τη φορά δεν ήρθε όμως μόνο η Μπέλλα αλλά όλοι τους.Η Μπέλλα με περιποιήθηκε όσο καλύτερα μπορούσα.Ο Τζάκσπερ με βοήθησε να σηκωθώ και να ξαπλώσω στο κρεβάτι.Χτύπησε η πόρτα.Η ¨αλις έτρεξε να ανοίξει. Η Έσμι έτρεξε να με δεί.Με φήλισε στο μάγουλο.Ο Κάλεν άρχισε να εξετάζει.Χρειαζόμουν την Μπέλλα περισσότερο από ποτέ.Αισθανόμουν ότι μου δίναν σουβλιές.Μου χάιδευε το χέρι,ήταν εκεί.Με άφησαν με την Εσμέ και πήγαν όλοι ποιο κει.Προσπαθούσα να διαβάσω τις σκέψεις τους αλλά το είχαν οργανώσει έτσι ώστε να μην το καταφέρνω.Πήγαν να φύγουν για να μην τους ακούω αλλά δεν ήθελα -Μπέλλα φώναξα Η Μπέλλα με κοίταξε. -Εγώ θα μείνω.Άλις έλα να μας το πεις Ο Κάρλαι αντέδρασε αλλά εγώ ήθελα τη Μπέλλα.¨Εβαλα τα δυνατά μου. -Δώστου ένα φιλί και έρχεσαι -Μμμ δεν είναι -Μπέλλα τσίρυξα και λίγο δηλητίριο κήλισε στο μάγουλο μου -Έρχομαι Έτρεξε και με πήρε στην αγκαλιά της.Αισθανόμουν τόσο ωραία εκεί μα τόσο ωραία.Είδικα όταν μου έκανε μασάαζ στην πλάτη.Ήταν θείκα.Ήμουν στον παράδεισό μου.Η Άλις εμφανίστηκε βουρκομένη.Διάβασα τη σκέψη.όχι ,όχι δεν γινόταν.Τώρα?Τώρα?Που είχα βρει τη Μπέλλα μου ξανά.Όχι!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Παρ 18 Ιουν 2010 - 11:06 | |
| Σε ευχαριστώ ed<3 -Έίναι μια επίπονη ασθένεια των βρικολάκων -Τι? -Λυπαμαι θα κάνουμε θεραπεία αλλά μπορεί -Όχι,όχι Η Μπέλλα με έσφιξε στην αγκαλιά της -Θα τα καταφέρουμε μωρό μου -Μμμ(άρχισα να τη φιλάω) Φύγαμε για το σπίτι.Η θεραπεία άρχισε κατεθείαν.Θα διαρκούσε τρεις βδομάδες.Η Μπέλλα ήταν δίπλα μου.Δεν με είχε αφήσει στιγμή. Φοβόμουνα ότι θα έφευγα και δεν φοβάμαι για μένα αλλά για τη Μπέλλα μου.Σήμερα θα βγαίναν τα πορίσματα. Είχαν αποκτήσει ξανά πολλές από τις δυνάμεις.Πολλές φορές πηγαίναμε βόλτα και με τη Μπέλλα.Να μη συζητήσω και για την Άλις που όταν δεν ήταν καλά ψυχολογικά το κοριτσάκι μου την τραβολογούσε για ψώνια.Τι τραβούσε το μωρό μου. -Μπέλλα μου,πρέπει να κοιμηθείς αγάπη μου(ενώ είμαι ξαπλωμένος στην αγκαλιά της) -Δεν χρειάζεται είμαι καλά.Εσύ πως είσαι? -Μια χαρά είμαι.Έλα να κοιμηθείς.Δεν σου κάνει καλό.Εδώ και 3 βδομάδες είσαι άυπνη. -Να σου πω είμαι και η νοσοκόμα σου.Κάνεις ότι λέω εγώ όχι το αντίθετο -Και άμα εκλιπαρούσα τη νοσοκόμα μου για κάτι -Σαν τι? -Να έλεγα,έλεγα,αν ήθελα φιλάκι? -Μμμμ.Αυτό δεν μετράει κ.Κάλεν Αρχίσαμε να φιλιόμαστε μεχρι που ο Κάρλαι χτύπησε τα πόρτα -Περάστε(είπε η Μπέλλα με ακανόνιστη υπομονή) -Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Έντουαρντ θεραπεύτηκε και είναι απολύτως υγιής Χαμογελα ευτυχίας σχηματιστήκαν στα πρόσωπα μας. -Αγάπη μου(είπε η Μπέλλα και έπεσε στην αγκαλιά μου) Είχε μπει όλη η οικογένεια μέσα στο δωμάτιο αλλά εγώ συνέχιζα να φιλάω τη Μπέλλα.Μέχρι που ο Έμετ έκανε τα γνωστά σχόλια του που έφεραν την Μπέλλα μου σε δύσκολη θέση και κοκκίνισε -Πάμε καλέ τα παιδιά θέλουν να μείνουν μόνα να.. -αν το πεις θα παίξουμε ξύλο -Σιγά εσύ,είπε η Μπέλλα,αμέσως μόλις έγινες καλά όρεξη για καβγά -Όχι καβγά μπουνίδια(είπα παραπονεμένα) Η Άλις όμως είχε άλλα στο μυαλό της -Θα το γιορτάσουμε.Το βράδυ θα κάνουμε πάρτι -Ωραία μέχρι το βράδυ εμείς θα πάμε βόλτα ε μωρό μου? -Δεν νομίζω είπε η Άλις και μας σήκωσε και τους δύο από το κρεβάτι -Θα πάμε να κάνουμε ψώνια οι τρεις μας και μετά για σπα -Οι άντρες πάνε σε σπα? -Υπάρχουν και εδικά προγράμματα να σουλουπωθείτε λίγο χάλια είστε -Εγώ μωρό μου σε βρίσκω υπέροχο(μου είπε η μπέλλα και τη φίλησα) -Πιο ωραία γυναίκα από σε σένα δεν υπάρχει(και παίζαμε με τις μύτες μας) -Πάμε είπε η Άλις -Τι τραβάω ο Βρυκόλακας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Παρ 18 Ιουν 2010 - 15:53 | |
| Ευχαριστώ izzy cullen
-Είσαι πολύ γκρινιάρης(μου έιπε)Πως τον αντέχεις? -Πολύ εύκολα(και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί) Ενώ εγώ έκανα μπάνιο στην εσωτερική πισίνα του σπα.Το κοριτσάκι μου το πονούσαν. -Ποιος κάνει τη Μπέλλα να φωνάζει? -Ηρέμισε ,κάνει αποτρίχωση. -Εσύ γιατί μιλάς έτσι? -Θα σπάσει η μασκά -Πάω να κάνω καμοιά βουτιά γιατί θα με μουρλάνεις. -Πάω να κάνω πίλιινγκ Τότε η Μπέλλα εμφανίζεται. Ήταν πανέμορφος.Έβγαλα το τζιν μου και τη μπλούζα μου και έτρεξα προς τη πισίνα.Με περίμενε στα σκαλιά.Με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει. -Τι σου κάναν αυτοί εκεί -Ακουγόμουν -Λιγάκι -Κάτι γυναικεία..Δεν τα γνωρίζεις Έπεσα ξανά στην αγκαλιά του.Είμασταν αγκαλιά και μου είχε λείψει πολύ αυτή η ανεμελιά.Τις προηγουμενες μέρες έτρεμα στην ιδέα ότι θα το χάσω και τώρα τον είχα δίπλα μου αγκαλιά.Κάνμε βουτιές μαζί παίζαμε φιλιόμασταν.Ήταν όλα υπέροχα.Ήρθε η Άλις. -Ντυθείτε να φύγουμε.Τώρα -Όχου.Θα την πνίξω(μου ψιθύρισε) Τρέχαμε από μαγαζί σε μαγαζί.Μέχρι που τελικά βρήκαμε και κουστούμι για τον Έντουαρντ και φόρεμα για μένα.Μας άφησε να πάμε σπίτι του.. Προσπαθούσα να κουμπώσω το φερμουάρ αλλά δεν τα κατάφερα. -¨Εντουαρντ -Ναι γλυκιά μου έρχομαι -Μπορείς να με βοηθήσεις? -Πολύ ευχαριστώς(με φιλούσε ενώ ανέβαζε το φερμουάρ) -Ευχαριστώ -Έλα να σου βάλω και τις γόβες σου Μου τις έβαλε ενώ μου φιλούσε τα πόδια. -Αγάπη μου -Ναι μωρό μου -Φοβάμαι -Για ποιο πράγμα -Θα πέσω με αυτά τα τακούνια -Όχι.Ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσω και δεν θα τα καταφέρεις.Θα σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου… -Ωράιο ακούγεται -Ωραίο θα ναι(μου κλεισε το μάτι) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Σαβ 19 Ιουν 2010 - 12:46 | |
| Χορεύαμε αρκετή ώρα αγκαλιά(βασικά ήμασταν συνέχεια έτσι) και δεν μπορούσε να σταματήσουμε.Θέλαμε συνέχεια την επαφή αυτή.Να μαστε αγκαλιά.Κάποια στιγμή η Άλις διέκοψε το χορό. -Τα δώρα του Έντουαρντ -Τα ποια? -Σου πήραμε δώρα μωρό μου -Γιατί? -Για να ρωτάς εσύ είπε η Άλις -Λοιπόν Άρχισαν να του φέρνουν τα δώρα είχαμε γεμίσει κουτάκια.Μας αφήσαν μόνους στο δωμάτιο του. -Άντε άνοιξε τα Ο Έντουαρτ άρχισε να ανοίγει Η Ρόζαλι άρωμα Ο Τζάκπερ θήκη του μποξ Ο Έμετ γάντια του μποξ Η Έσμι κονσέρτα Ο Κάρλαι συσκευή κινητού τηλεφώνου Η Άλις δύο κλειδία Και εγώ: -Πως σου φαίνονται? -Ε?Πολύ ωραία.Αν και -Ναι -Να μωρέ η Άλις τι μου πήρε -Αυτό πάει ασορτί με το δικό μου δώρο -Μου πήρες? -Ναι -Δες το(και του έδωσε ένα φάκελο) -Εισητήρια για Καραϊβική? -Ναι.Νοίζω πως μας αξίζει λίγο ξεκούραση.Δεν νομίζεις? -Τα κλειδιά που κολλάνε? -Θα μάθεις όταν έρθει η ώρα τους.Πάμε τώρα? Κατεβήκαμε στο γκαράζ και βρήκαμε ένα μεγάλο κουτί. -Το πρώτι κλειδί ΄Άνοιξε και είδε μια φεράρι -Έλα θα χάσουμε τη πτήση.(τον τράβηξα) -Ε ναι? -Ναι σου πω βάλε μπρος αλλιώς να οδηγήσω εγώ -Αυτό είναι δικό μου? -Ναι μωρό μου ολόδικό σου -Πάμε τώρα? -Ναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Κυρ 20 Ιουν 2010 - 12:00 | |
| Ευχαριστώ πολύ ed<3 Φτάσαμε.Κάναμε βόλτες αγκαλιά.Ήταν υπέροχα.Πήγαμε στο ξενοδοχείο.Πριν φτάσουμε στο δωμάτιο αρχίσαμε να φιλιόμαστε.Άνοιξα την πόρτα με πολύ πρσπάθεια.ανζητούσε τα χάδια μου και βόγκουσε απαλά(όχι ότι εγώ δεν έκανα τα ίδια).Με ξάπλωσε στο κρεβάτι.Ενώ μου φιλούσε το λαιμό σταμάτησε.. -Μωρό μου -Θέλω πριν γίνει αυτό να -Να τι? -Να σου δώσω κάτι -Ότι θες(δεν ήξερα τι ήταν και με είχε φάει η περιέργεια) -Μπέλλα Σουάν με δέχεσαι για άντρα σου.Να ήμαστε μαζί και στα καλά και στα κακά και στα εύκολα και στα δύσκολα? -Ναι Με άρπαξε και με φίλησε.Φίλησε τα δάχτυλα μου και μου έβαλε ένα υπέροχο δαχτυλίδι(το γνωστό) -Πότε? -¨ηταν της μητέρας μου αν δε σ -Μου αρέσει και σε ευχαριστώ που μου δίνεις κάτι από την ανθρώπινη ζωή σου -Εσύ μωρό μου θες να μου τη δώσεις όλη -Και θέλω να το κάνεις εσύ μόνο εσύ -Να συνεχίσουμε κάτι άλλο Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Αργότερα αγκαλιά στα σεντόνια.Τα χέρια μας είχαν ενωθεί πάνω στην κοιια του Έντουαρντ. -Σ αγαπάω -Και γω περισσότερο(μου χάιδεψε το λαιμό) -Πεινάει το κορίτσι μου? -Λιγάκι Μου παρήγγειλε κάτι να φάω και με τάισε ενώ με φιλούσε.Ήταν υπέροχα -Χόρτασες? -Ναι Πριν προλάβω να πω τίποτα άλλο βρισκόταν από πάνω μου. Το επόμενο πρωί άπλωσα το χέρι μου και δεν τον βρήκα.Τρόμαξα. -Εντουαρντ,Εντουαρντ -Εδώ είμαι αγάπη μου(ανοίγωντας τη πόρτα) -Γιατί έφυγες -Σου έφερα πρωινό(ακουμπώντας ένα δίσκο πάνω μου και δίνοντας μου ένα φιλι) -Για μένα?Ευχαριστώ Ενώ μασούλαγα εκείνος μου άλειφε με βούτυρο μια φέτα. Όταν τελίωσε όλο αυτό.Πήγα στο μπάνιο.Μου είπε να βάλω μαγιό.Πήγαμε σε μια απόμακρη παραλία με τη φερράρι μας.Ήταν ερημική.Είχε πάρα πολλά βράχια και τεράστεια κύματα.Πήγαμε στην παραλία.Ο Έντουαρντ ήταν έτοιμος να βουτήξει αλλά τον σταμάτησα. -Μωρό μου -Ναι ψυχή μου -Θα μου βάλεις αντηλιακό -Ουπς.Συγγνώμη Άρχισε να με φιλάει στη πλάτη και να μου απλώνει το αντηλιακό.Έπεσα στην αγκαλιά του. -Τι φοβάσαι? -Τα βράχια και τα κυματάκια έχουν ύψος Μου χαμογέλασε με το στραβό του χαμόγελο -Έλα μωρό μου θα σε βοηθήσω εγώ -Και αν -Γιατί φοβάσαι? -Μμμ Πήγαμε χεράκι χεράκι μέχρι τη αρχή από τη θάλασσα.Μπαίναμε σιγά σιγά μέσα.Το Νερό έφτασε στην κοιλιά μου -Είναι κρύο -Μωρό μου θάλασσα είναι όχι νερό μπανιέρας Με έσφιξε στην αγκαλιά του.Αρχίσαμε να μπαίνουμε ολόκληρη μέσα.Έπεσα στην αγκαλιά του κατεθείαν . -Κρυώνω -Θα το συνηθίσεις Κάναμε ένα μακροβούτι μαζί.Ήταν υπέροχα.Άρχισα να συνηθίζω και το νερό. -Βρε μωρό μου πάμε για λίγο έξω πάγωσα -Καλά πήγαινε εσύ και θα ρθω -Ήταν που το έλεγες κρύο -Ε τώρα μ αρέσει
Ξάπλωσα στην αμμουδιά και την περίμενα.Ήξερα ότι λάτρευε τη θάλασσα..Έσχισε τα κύματα με το σώμα της και ανησυχούσα. Κάποια στιγμή δεν την είδα τρόμαξα.Μπηκά μέσα τρέχοντας.Είχε χτυπήσει το χέρι της σ ένα βράχο και μάλιστα το νερό είχε κοκκινίσει. -Μπέλλα μου -Έντουαρντ.Δεν ξέρω πως έγινε Την πήρα στην αγκαλιά μου και βγήκαμε έξω.Την πήγα κάτω από την ομπρέλα σκεπάζοντας την με μια πετσέτα.Εψαξα και βρήκα το νερό και της έπλινα την πληγή. -Άστο θα το κάνω μόνη μου -Συγχώρεσε με μωρό μου δεν έπρεπε να σε αφήσω μόνη σου Της καθάρισα την πληγή με το ένα μου χέρι ενώ με το άλλο την κρατούσα αγκαλιά με την πετσέτα.Μέχρι να της δέσω τη πληγή είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Κυρ 20 Ιουν 2010 - 17:56 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Δεν πρέπει να έχει βγει πολύ καλό αλλά το παραθέτω: Κοιμόταν πάνω από δύο ώρες στην αγκαλιά μου.Άρχισε να κουνιέται απαλά… -Μμμμ Θέε μου πονάει. -Αγάπη μου.Πονάς? -Όχι. Ηρέμισα. -Κοιμήθηκα? -Ναι καλύτερα δεν θα αισθανόσουν και τον πόνο -Άουτσς,Με τραβάει -Από αύριο θα κάνουμε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου -Γιατί? -Για να είσαι ασφαλής(την τύλιξα περισσότερο με τη πετσέτα) -Έλα βρε Έντουαρντ τώρα. Υπερβάλλεις Υπερβάλλω? Υπερβάλλω? -Να ξερες τι πέρασα όταν δεν σε είδα στη θάλασσα -Δεν σταματάς να γκρινιάζεις τώρα? -Έχεις δίκαιο όλο κλαίγομαι -Όχι δεν κλαίγεσαι απλά γίνεσαι υπερπροστατευτικός.Πάμε να κάνουμε μια βουτιά? -Τι?Όχι -Έλα βρε μωρό μου θα μαστε αγκαλιά Δεν μπορούσα να αντισταθώ.Ήμαστα στη θάλασσα αγακαλιά.Ήταν υπέροχα με τον άγγελο μου. -Αχ -Τι έγινε τι έπαθες? - ____ -Μπέλλα Μπέλλα μου -Αισθάνθηκα κάτι στο πόδι μου -Πάμε έξω να το δούμε. Βγήκαμε έξω.Ενώ την είχα στα χέρια μου.Τι ήταν τώρα αυτό? Την έβαλα να ξαπλώσει. -Κράμπα ήταν -Μάλλον(έπιασε το κεφάλι της) Τι τι έγινε πάλι.Δεν έπρεπε να φύγουμε από το ξενοδοχείο.Έντουαρντ ηρέμισε.Μια κράμπα είναι.Μην τρομάζεις τόσο έυκολα,σκέφτηκα Πήγα δίπλα της και την φίλησα στο μέτωπο. -Τι είναι κοριτσάκι μου?Πονάας? -¨όχι απλά τρόμαξα -Αύριο θα πάμε σε μια παραλία ήρεμη ήσυχη -Ναι καλύτερα -Θες να πάμε στο ξενοδοχείο? -Να στεγνώσουμε λίγο? -Ναι(ξαπλώσαμε στην πετσέτα αγκαλιά) Μετά από λίγη ώρα -Πάμε τώρα? Άρχισε να μαζεύει τα πράγματα και εγώ τη βοηθούσα.Την πήρα στην αγκαλιά μου και πήγαμε σιγά σιγά προς το αυτοκίνητο. -Πάντως είναι πολύ ωραία παραλία -Μμμμ(τη φίλησα ενώ οδηγούσα) -Έντουαρντ -Ναι ψυχή μου -Τρέχεις Μείωσα ταχύτηα. -Μη φοβάσαι -Δεν φοβάμαι αλλά Την κοίταξα στα μάτια -Ε καλά φοβάμαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 21 Ιουν 2010 - 0:11 | |
| Μαρίνα ευχαριστώ πολύ
Πήγαμε στο ξενοδοχείο. -Μωρό μου πάω να κάνω μπάνιο -Φιλι,φιλί ,φιλί Του έδωσα ένα φιλί και έτρεξα στο μπάνιο.Ενώ βρισκόπουν στην μπανιέρα μου άκουσα την πόρτα να ανοίγει.Είδα τον Έντουαρντ αλλά το έπαιζα «δεν κατάλαβα τίποτα» άνοιξε απότομα την κουρτινά… -Αργούσες πολύ και είπα να κάνουμε ποιο γρήγορα -Μμμ.Θα ρθεις ή θα με κοιτάζεις?(δεν πίστευα τι έλεγα) Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα κάτω από το νερό και….. Ήμασταν μέσα στη μπανιέρα.Για την ακρίβεια είχαμε γεμίσει τη μπανιέρα και παίζαμε με τη σαπουνάδα ενώ φιλιόμασταν.Τον έσφιξα στην αγκαλιά μου. -Εδώ είμαι εγώ δεν θα φύγω ποτέ Μάλλον κατάλαβε ότι φοβήθηκα μην το χάσω. -Διαβάζεις το μυαλό μου? -Όχι και το ξέρεις(γεμίζοντας σαπουνάδες)αλλά σε έχω μάθει δεν νομίζεις? Του έβαλα και γω σαπουνάδες. -Σε λίγε μέρες στο Φόρκς θα πλησιάσουν Χριστούγεννα(δεν ξέρω πως μου ρθε) -Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί -Θέλω να είμαι μόνο μαζί σου -Μαζί μου θα είσαι(και με φίλησε) -Έντουαρτ. Γιατί τον σταμάτησα?Τι με έποιασε? -Ναι ψυχή μου -Κρύωσα λίγο εδώ δεν πάμε στο κρεβάτι μας?(του χαμογέλασε αν και αισθανόμουν υπερβολικά κουρασμένη και μάλλον το κατάλαβε.Βγήκε πρώτος και έβαλε το μπουρνούζι του ενώ μου έφερε και με βοήθησε να βάλω το δικό μου.Με πήρε στα χέρια του.Ξέστρωσε το κρεβάτι και με ακούμπησε απαλά.Κάθισε δίπλα μου και ακούμπησα στο στέρνο του.Με πήρε στην αγκαλιά του και με χάιδευε.Δεν άντεξα πολύ,αποκοιμήθηκα ενώ με νανούριζε. Σηκώθηκα μέσα στην νύχτα είχα δει εφιάλτη.Είδα τον Έντουαρντ να κλαίει και να τρέχει δηλητήριο από τα μάτια του.Καθόταν σε μια γωνιά με το κεφάλι προς τα πάνω χτυπώντας το στον τοίχο.Έτρεξα κοντά του. -Τι είναι ματάκια μου?(Έβαλα το χέρι στο τοίχο για να μην χτυπάει το κεφάλι του ) -Τίποτα θα μου περάσει.Πρέπει να έχεις ξενερώσει που.. -Όχι καθόλου,μα τι έλεγε να ξενερώσω επειδή είχε μια αδύναμη σκηνή που με έκανε να τον αγαπήσω πέρισσοτερο,ίσα ίσα που με κάνει να σ ερωτευτώ περισσότερο. -Μμμ(τον φίλησα) Καθόμουν δίπλα του.Έβαλε το κεφάλι του στα πόδια μου.Κοιτούσε το φεγγάρι και τη θάλασσα.Ήταν πανέμορφα.Δεν ήξερα γιατί έκλαιγε.Κάποια στιγμή θα μου έλεγε όταν αισθανόταν έτοιμος.Μέχρι τότε όμως εγώ θα μουν δίπλα του. Μείναμε όλο το βράδυ έτσι. -Συγγνώμη που σε ξενύχτισα χθες -Δεν με ξενύχτισες -Πάω να κάνω ένα μπάνιο.Δεν σε πειράζει? -Είναι δυνατόν να με πειράξει ?Τι είναι αυτά που λες. Έλα πήγαινε και εγώ θα φτιάξω τη τσάντα για τη θάλασσα. -Πάω -Να το δω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 21 Ιουν 2010 - 12:39 | |
| Ενώ έψαχνα για το δεύτερο μαγιό του Έντουαρντ βρήκα στη βαλίτσα του,τα χάπια που έπαιρνε για τη θεραπεία.Δεν έδωσα σημασία. -Έτοιμη? -Ναι ,ναι πάμε Οι μέρες πέρασαν πάρα πολύ ήρεμα.Φτάναμε σπίτι του. -΄Στρίψε από εδώ -Γιατί? -Το δευτερο κλειδί της Άλις Βάλαμε στο πάρκινγκ τη φερράρι μας και έβαλε το κλειδί στην εξόπορτα. -Καλως ήρθες σπίτι μας αγάπη μου Άρχισε να με φιλάει. -Έλα να στο δείξω.Το διακόσμησα εγώ με βοήθεια της Άλις -Ένα σπίτι για μας του δύο μόνο?ρώτησε -Ναι μωρό μου δεν σου αρέσει? -Μου αρέσει,μου αρέσει πάρα πολύ.Μόνο που -Μόνο που τι? -Μόνο που δεν μου έδειξες την κρεβατοκάμαρα -(χασκογέλασα)Έλα να στη δείξω τώρα Πήγαμε προς εκείνη.Δεν πρόλαβα να πω τίποτα.Ήμασταν είδη κάτω από τα σεντόνια.Το βράδυ ήμασταν αγκαλιά στον καναπέ.Είχα γλαρώσει αρκετά. -Πάμε για ύπνο? -μμμ Με πήγε στο κρεβάτι. -Καληνύχτα ψυχή μου.Θα έρθω σε λίγο να σε πάρω αγκαλιά. -Γιατί όχι από τώρα? -Θα πάω για κυνήγι -Μμμ καλά.Μετά θα ρθεις να με φας και μένα?(του έσκασα ένα χαμόγελο) -Γουλιά γουλιά(μου χάρισε το στραβό του χαμόγελο και απομακρύνθηκε) Έτσι και έγινε ήρθε και άρχισε να μου χαρίζει μικρά φιλάκια σε όλο μου το κορμί.Δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Το επόμενο πρωί πήγαμε στην οικογένεια του.Ήταν όλοι πολύ φιλικοί ακόμα και η Ρόζαλι.Πήγαμε για ψώνια με την Άλις ενώ ο Έντουαρτ με τον Τζάσπερ να κυνηγήσουν.Θα βρισκόμασταν μετά στο σπίτι μας.Είχαμε γίνει σαν παρέα με τον Τζάσπερ και την Άλις όσο γινόταν αυτό αφού ήταν και αδέλφια. -Άλις θέλω μια χάρη -Ότι θες -Να θα πάω αύριο στο γιατρό και δε θέλω να ανησυχήσω τον Έντουαρντ.Γίνεται να με καλύψεις? -Γιατί να πας στο γιατρό? -Τίποτα μωρέ έχω κάτι ζαλάδες τελευταία μάλλον έλλειψη σιδήρου να μου δώσει συμπληρώματα και ξέρεις ο Έντουαρτ πως είναι σ αυτά -Θέλεις να ρθω μαζί σου -Αν θες -Ωραία.Τι ώρα έχεις κλείσει ραντεβού? -Στις 9 -Θα περάσω να σε πάρω από το σπίτι.Θα πούμε στον Έντουαρτ ότι πάμε για ψώνια. -Ευχαριστώ Χαιρόμουν που θα ρχόταν κάποιος μαζί μου.Το βράδυ πέρασε ήρεμα.παίξαμε επιτραπέζιο με τα παιδιά.Νίκησε ο Έντουαρτ και η Άλις τον κυνηγούσε.Είχε πολύ γέλιο.Τελικά τους σταμάτησε ο Τζάσπερ.Εγώ πήγα για ύπνο και ο Έντουαρτ μου κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ.Το πρωί: -Πάμε?είπε η ¨Αλις -Μην μου την κουράσεις -Όχι πολύ Του έδωσα ένα φιλί -Δεσποινίς Σουάν συγχαρητήρια. Κοιταχτήκαμε με την Άλις. -Είστε έγκυος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:54 | |
| Χαμόγελα σχηματίστηκαν στα πρόσωπα μας.Η Άλις με αγκάλιασε.Φύγαμε από το γιατρό και κάναμε βόλτα σ ένα πάρκο(είχε μουντό καιρό)…. -Είμαι πολύ χαρούμενη θα γίνω θεία -Και γω.Ένα πλασματάκι σαν τον Έντουαρτ.Σαν το μωρό μου.Θα με αποκαλεί μάμα και την αγάπη μου μπαμπά. Ξαφνικά σκοτείνιασα -Και αν δεν το θέλει? -Μη λες βλακίες.Ο Έντουαρτ πάντα ήθελε παιδί όπως και όλοι -Ναι αν θεωρήσει ότι είναι νωρίς αν -Ε.Οι ορμόνες σου κάνουν πάρτι. Χαλάρωσε. Ο Έντουαρτ θα το θέλει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. -Λες? -Είμαι σίγουρη -Πάμε να τον δω μου έλειψε -Καψούρα Μπήκαμε στο αυτοκίνητο.Φτάσαμε σπίτι μου.Είδα τον Έντουαρντ με τον τζάσπερ να κάνουν μπάνιο στην πισίνα. -Ήρθατε τόσο γρήγορα? -Γιατί σε χαλάει?είπε η Άλις στον Έντουαρντ -Αγάπη μου πάντα με το καλό λόγο είσαι -Δεν θα μπείτε?είπε ο Έντουαρντ Η Άλις με κοίταξε.Να μπούμε,σκέφητικα.Αλλά πριν προλάβουμε να πούμε οτιδήποτε μας έριξαν με τα ρούχα μέσα.Η Άλις τσίρυζε στον Τζάσπερ για το μαλλί της ενώ εγώ με την αγάπη μου ήμασταν αγκαλιά και τα χείλη μας είχαν ενωθεί. -Μπέλλα,είπε ο Τζάσπερ -Ναι,προσπάθησα να πω ενώ ο Έντουαρτ μου φιλούσε το λαιμό -Δεν θα φέρεις τίποτα να φάμε? -Όταν λες να φάμε?Να σας φέρω αίμα(ναι,μέσα στο ψυγείο μας είχαμε και αίμα) -Και από αυτό,είπε η Άλις,αλλά αν μυρίζομαι καλά έχεις κάτι φιλέτα στην κατάψυξη. -Ναι και? -Ε τα τρία μην τα ψήνεις καθόλου Κοιταξά τον Έντουαρντ -Καλά πάω. Βγήκα έξω μαζί με την Άλις.Πήγα μέσα και έβαλα μαγιό και ένα παρεό. Τα ίδιο έκανε και η Άλις(της έδωσα από τα δικά μου άλλωστε εκείνη τα είχε διαλέξει).Έψησα το ένα φιλέτο μέχρι να στρώσω τραπέζι.Όταν ήταν όλα έτοιμα η Άλις έβαλε τις φωνές στους πολυαγαπημένους μας συντρόφους που ακόμαν ήταν στην πισίνα και δε λέγαν να βγουν.Τελικά βγήκαν γιατί η Άλις τσίρυζε τόσο που κανένας δεν την άντεχε.Όχι ότι και γω δεν φώναζα βέβαια να βγουν. Καθίσαμε στη βεράντα και τρώγαμε.Πριν φύγουν τα παιδιά(παιδιά τώρα ντάξι)η Άλις με πήρε ποιο μακριά: -Πότε? -Δεν ξέρω. --Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμη -Καλά θα τα πούμε Είχε βραδιάσει.Καθόμασταν στη βεράντα μας και είχαμε βάλει τα πόδια μας στην πισίνα ενώ ήμασταν αγκαλιά. -Μικρή μου πότε θα παντρευτούμε? Με βοηθούσε όλο αυτό -Πρέπει να βιαστούμε γιατί μετά θα είμαι τεράστεια και δεν θα βρίσκω νυφικό. Μάλλον το κατάλαβε -Μωρό μου είσαι -Ναι αγάπη μου,είμαι έγκυος Με έσφιξε στην αγκαλιά και με φιλούσε. -Μου έκανες το καλύτερο δώρο του κόσμου.Το καλύτερο.Θα γίνω μπαμπάς και συ μαμά(μου χαμογελούσε). Πέσαμε στην πισίνα.Είχε βάλει το χέρι του πάνω στην κοιλιά μου και τη φιλούσε. -Σε περιμένουμε μικρό πλασματάκι και σ αγαπάμε πολύ Τι χαζομπαμπάς!Χασκογέλασα και τον φίλησα -Και πόσων μηνών είσαι? -Ούτε μηνών 2 βδομάδων -Οπότε θα προλλάβουμε να κάνουμε έναν γάμο -Να μην έχει πολύ κόσμο κάτι λυτό -Ότι θέλουν τα μωρά μου -Το δικό μου μωρό τι θέλει? -Θέλει να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι -Βρε ψυχή μου κάτσε να γεννηθεί το πρώτο και βλέπουμε αν και από τι ξέρω οι θηλυκοί βρικόλακες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. -Ε θα κάνουμε και δεύτερο και μετά θα γίνεις βρυκόλακας. Τον κοίταξα έντονα -Σου υπόσχομαι ότι μέχρι τα 25 σου θα είσαι βρυκολακίνα. Ευχαριστημένη? -Ναι -Να σου πω τι λες να είναι? -Που να ξέρω βρε μωρό μου -Εγώ θέλω γιο -Βρε σταμάτα γερό να ναι -Ναι πάνω από όλα.Βέβαια το δικό μου παιδί θα είναι υγιέστατο -Αντε ρε ψωνάρα και φοβόμουν και πως θα στο πω -Γιατί δεν μου είπες τίποτα και πήγες με την Άλις στο γιατρό? -Γιατί πιστεύα πως ήταν έλλειψη σιδήρου και τέτοια και εσύ θα έφερνες την κατασρτοφή -Δεν πάμε μέσα τώρα μην κρυώσει και ο γιος μου Με πείρε στα χέρια του : -Αν είναι κόρη τι θα κάνεις? -Τίποτα.Απλά θα έχω δύο Μπέλλες να με βασανίζουνε και μια Άλις.Καλά με λέω εγώ καταραμένο. Του έδωσα ένα χαστουκάκι σαν χάδι.Άρχισε να με φιλάει και φτάσαμε στο κρεβάτι για να γιορτάσουμε τον ερχομό του γιού του. Που μεταξύ μας και γω αυτό θέλω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 21 Ιουν 2010 - 16:54 | |
| Το επόμενο πρωί ο Έντουαρντ μου έφερε πρωινό στο κρεβάτι.Με ξύπνησε με γλυκά φιλάκια.¨όταν τελίωσα το πρωινό μου πήραμε τηλέφωνο την Άλις να έρθει. -Καλημέρα Μας είδε αγκαλιά που καθόμασταν και ο Έντουαρντ είχε ακουμπήσει πάνω στην κοιλιά μου το χέρι του Αδελφούλι θα γίνεις χαζομπαμπάς,λέει? -Πάρα πολύ πριν έρθεις μιλούσε στο εμβρυο -Ελπίζω να μην περίμενε να του απαντήσει -Όχι αυτά τα κάνεις μόνο εσύ -Λοιπόν(πήρα το λόγο).Ο Έντουαρντ μου έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι μας και φυσικά δέχτηκα -Και επειδή δεν θέλει να φουσκώσει η κοιλιά της αποφασίσαμε να παντρευτούμε άμεσα. Η Άλις μας φίλησε και τους δύο -Θα γίνεις κουμπάρα?ρώτησε ο Έντουαρντ -Ναι, τσίριξε η Άλις -Σηκωθείτε έχουμε να κανονίσουμε πάρα πολλά. Για αρχή πήγαμε και κλείσαμε δημαρχείο και να βγάλουμε τις άδειες του γάμου.Πήραμε προσκλητήρια , βέρες,μπομπονιέρες και κλείσαμε τραπέζι(όχι για πολλά άτομα μόνο για τις οικογένειας μας και τους φίλους μας).Θα πηγαίναμε για νυφικό: -Έντουαρντ φύγε δεν πρέπει να δεις το νυφικό Εγώ είχα κλειστεί στην αγκαλιά του και τον κοιτούσα με βλέμμα που δεν ήθελα να φύγει. -Εγώ θα έρθω,με θέλει και η Μπέλλα.Μήπως θες να φύγεις εσύ? -Συγγνώμη εσύ δεν με πήρες τηλέφωνο?Και ευτυχώς που με πήρες γιατι θα παίρνατε ότι ποιο απλό Πήγαμε στο κατάστημα με τα νυφικά.Δοκίμασα πάνω από 40 σίγουρα.Είχα ζαλιστεί.Τελικά διάλεξα το τρίτο.Αυτό που μου είχε προτείνει ο Έντουαρτ και μου άρεσε και μένα περισσότερο από τα άλλα.Πήγαμε σπίτι. -Κουράστηκες μωρό μου? -Αρκετά αλλά μου άρεσαν όλα αυτά.Το μόνο που μας έχει μέινει είναι να διαλέξουμε το κουστούμι σου και τις γόβες μου. -Θες να σου φτιάξω κάτι να φας? -Όχι θα φτιαξω εγώ Φάγαμε κανονικότατα.Εγώ το φιλέτο μου με σαντιγί(όταν ο Έντουαρτ το είδε ξήνισε τα μούτρα του)και αυτός την ωμή του μπριζόλα Βάζω λινκ για τα σχετικά: Νυφικό: http://www.poteas.gr/files/ImageScalingCATYMI9A.jpgΜπομπονιέρες: http://www.veryniceday.gr/eshop/images/T/pg60YY02.jpgΒέρες: https://www.kabiotis.com/Images/Products/Product665.Photo1.400x400.jpgΠροσκλητήρια : http://www.victoria-wedstories.gr/getFoto.php?id=246Η Επόμενη μέρα ήρθε.Ο Έντουαρτ έκανε τα δικά του. Πρωινό και επικοινωνία με τον έμβρυο.Όχι ότι δεν μου άρεζε.Η Άλις χτύπησε το κουδούνι.Μας έβαλε τις φωνές που ήμασταν ακόμα με τις φόρμες.Τελικά φύγαμε να δια λέξουμε κουστούμι για τον Έντουαρτ και τις δικές μου γόβες.Όμως εκεί που δοκίμαζα κάτι γόβες έπεσα κάτω. -Αυτές θα πάρεις,είπε η Άλις Ο Έντουαρτ με σήκωσε και μου έβγαλε τις γόβες.Με κάθισε στα πόδια του και ζήτησε λίγο νερό από την πωλήτρια. -Μπέλλα μου? -Δεν ξέρω ζαλίστηκα -Δεν έπρεπε να σε κουράσουμε τόσο.Πονάς πολύ? Η αλήθεια ήταν πως ήμουν έτοιμη να δακρύσω -Θα μου περάσει -Θα πάμε στο γιατρό τώρα. Με έβαλε στο αυτοκίνητο του και έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.Πήγαμε στα εξωτερικά ιατρεία: -Ηρεμίστε κ.Κάλεν.Η γυναίκα σας είναι απολύτως υγιής όπως και το έμβρυο.Μην κουράζεται πάρα πολύ. Χρειάζεται ηρεμία και χαλάρωση. Ανακουφιστήκαμε και οι δύο. Φύγαμε από το γιατρό και φτάσαμε σπίτι μας. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι. -Θα σου φτιάξω κάτι να φας. -Έντουαρτ -Ναι μωρό μου -Πάμε να κάνουμε μαζί μπάνιο?και του πετάρισα τι βλεφαρίδες μου Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε ονόματα για το γιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Δευ 21 Ιουν 2010 - 22:06 | |
| Είναι αρκετά μικρό αλλά το παραθέτωΞύπνησα στην αγκαλιά του. -Σ αγαπάω,μου ψιθύρισε -Και γω,του ψιθύρισα Σηκώθηκα από το κρεβάτι φορώντας ΄σαν μωβ νχτικό ενώ ο Έντουαρντ με σκέπασε με την ασορτί ρόμπα(μου το είχε πάρει δωρο η Άλις και άρεσε πολύ στον Έντουαρτ όταν το φορούσα).Σημερα θα ανακοινώναμε σε όλους το γάμο καθώς επίσης και ότι είμαι έγκυος.Έπρεπε να ετοιμάσω το σπίτι και να ξεπαγώσω τα φιλέτα. -Φτάνει κορίτσι μου σταμάτα άστο θα το κάνω εγώ. -Έλα ρε Έντουαρτ τώρα δεν είναι τίποτα -Τι τι δεν είναι τίποτα.. -Σε παρακαλώ μωρό μου.Πήγαινε να κάνεις ένα μπάνιο και θα τα χω έτοιμα -Έλα τώρα ρε Μπέλλα -Έντουαρτ σε παρακαλώ μωρό μου Τελικά τον έπεισα. Το βράδυ έφτασε και ήρθε όλη του η οικογένει καθώς και ο Τσάρλι. Καθήσαμε στο τραπέζι όλα κοιλούσαν ήσυχα. -Μπέλλα τι ωραία δαχτυλίδι,είπα η Ρόζαλι -Είναι δαχτυλίδι αρραβώνα,είπε η Άλις Ο Κάρλαι και ο Τσάρλι κοίταξαν τον Έντουαρτ. -Έκανα πρόταση γάμου στην Μπέλλα -Και παντερυόμαστε, Τους έδωσα τα προσκλητήρια.. -Ναι ε.Με την ευχή μου ρε παιδιά είπε ο Τσάρλη -Γιατί βιάζεστε τόσο.είπε η Ρόζαλι -Γιατί κοίταξα τον ¨Εντουαρτ -Γιατί είμαι έγκυος είπα αποφασιστηκά Ο Τσάρλι κοίταξε έντρομος. -Μπάμπα,τι ένα χρόνο αργότερα τι ένα χρόνο νωρίτερα.Τον Έντουαρτ τον αγαπάω πάρα πολύ -Και την αγαπάω και γω Η βραδιά έλειξε ήρεμα.Ήμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι μας. -Το πήραν ήρεμα.Ε? -Ναι Άρχισε να με φιλάει.Μέχρι που…. Καληνύχτα σας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 15:46 | |
| To επόμενο πρωί ο Έντουαρτ μου έφερε πρωινό.Μολίς το είδα ανακατεύτηκα και έτρεξα στο μπάνιο.Με ακουλούθησε.Με βοήθησε και μετά με πήγε στο κρεβάτι.Αυτό συνεχιζόταν για όλη την ημέρα.Πήρε τηλέφωνο το γιατρό αλλά εκείνος τον καθησύχασε. Ευτυχώς.Ήταν βραδυ. Αυριο ήτανε ο γάμος μας.Η Άλις ήθελε να φύγει ο Έντουαρτ από το σπίτι μας αλλά εγώ δεν τονν άφησα.Ελιχα συνηθίσει να κοιμάμαι στην αγκαλιά του.Που θα με άφηνε?Ήμασταν κουλουριασμένοι στα σεντόνια και μου φιλόυσε την πλάτη.Μας ε΄χε πιάσει μία μελαγχολία.Όχι για το γάμο μας αλλά για κάτι άλλο.Δεν ξέραμε.Άντε εγώ από τις ορμόνες αλλά το μωρό μου γιατί.Ξημέρωσε η μέρα του γάμου.Ο Ένουαρτ μου έφερε πρωινό και κάναμε γενικά ότι ήταν στην καθημερινά μας συνήθειες. Κατά τις 7 ήρθε η Άλις με τον Τζάσπερ να μας βοηθήσουν. Ναι,θα πηγαίναμε μαζί στο δημαρχείο.Ο γάμος έγινε και όλα ήταν υπέροχα.Χόρευα στην αγκαλιά του Έντουαρτ.Επιτέλους θα πηγαίναμε σπίτι μας.Είχα κουραστεί λιγάκι.Με σήκωσε και με πήρε στα χέρια του.Με φιλούσε ενώ πέσαμε στην πισίνα.Ξυπνήσα στην αγκαλιά του το επόμενο πρωί. -Καλημέρα στη γυναικούλα μου(με φίλησε) -Πως είναι ο αντρούλης μου? -Καλά είναι πάρα πολύ καλά αφου είσαι εσύ εδώ Άρχισε να με φιλάει.Για δύο μέρες δεν είχαμε βγει από το σπίτι.Σήμερα θα κάναμε το πρώτο υπέρυχο.Φοβόμουν αρκετά.Την ώρα που περιμέναμε ο Έντουαρτ με χάιδευε/ -Το παιδάκι σας είναι υγιέστατο.Θα θέλετε να δείτε το φύλλο του? -Ναι,είπε ο Έντουαρντ με ανυπομονησία -Λοιπόν,είναι αγοράκι Ο Έντουαρτ με φίλησε.Μου χάιδευε το χέρι -Κα.Μασίν(ναι το παιδί θα είχε αυτό το όνομα το πατρικό του Έντουαρντ)έχετε μια εύκολη εγκυμοσύνη. Επειδή είστε σε πολύ νεαρή ηλικία πρέπει όμως να προσέχετε. -Ευχαριστούμε πολύ,είπε ο Έντουαρτ και με κράτησε για να φύγουμε. Κάναμε βόλτα στο λιβάδι μας.Ένιωσα ένα σκίρητμα.Το πρώτο σκίρτημα.Έπιασα το χέρι του Έντουαρτ και το έβαλα στην κοιλιά μου.Χαμόγελα σχηματήστικαν. -Κλοτσάει -Ναι μωρό μου κλοτσάει.Το αγοράκι μας δηλώνει παρόν. Μου φίλησε την κοιλιά.Ήμουν στον τρίτο μήνα και ήμουν πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που γινόταν.Μείναμε όλη τη μέρα κάτω από αυτό το δέντρο κάνοντας όνειρα για το μέλλον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τρι 22 Ιουν 2010 - 21:36 | |
| Το βράδυ είδα ένα χαρτί εξετάσεων.Ήταν του Έντουαρτ.Έδινε δύο βδομάδες ζωή.Τα κλάματα,τα χάπια το πόσο εύκολα κουραζόταν.Βγήκε από το μπάνιο.Έτρεξα γρήγορα και μπήκα κάτω από τα σεντόνια.Ο Έντουαρντ ήρθε μέσα.Μπήκε κι αυτός κάτω από τα σκεπάσματα έκλεισε το φως και με πήρε στην αγκαλιά του. -Θέλω να κάνουμε έρωτα σαν να είναι η τελευταία μας φορά Και μόνο που το άκουσα τρόμαξα. -Σ αγαπάω -Και γω μην το ξεχάσεις ποτέ Το πρωί έτρεξα στην Άλις.Τη ρώτησα τα πάντα.Μου είπε πως δεν ήθελε να δείξει τίποτα ο Έντουαρντ και να περνούσαμε καλά τις τελευταίες βδομάδες.Δεν αισθανόμουν καλά ήθελα να πεθάνω.Το μωρό μου να είναι ετοιμοθάνατο? Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά εκείνος.Έτρεξα σπίτι και είδα……………..
Είναι πολύ μικρό το ξέρω αλλά είχα γράψει ένα μεγάλο το οποίο χάθηκε κατά τη σύνδεση με το διαδίκτυο.Λυπάμαι πολύ Καληνύχτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 15:27 | |
| Μπήκα μέσα στο δωμάτιο.Ο Έντουαρτ είχε κλειστά τα μάτια -Άγαπη μου.Έντουαρτ,Έντουαρτ Δεν γινόταν δεν απαντούσε δεν δεν γινόταν.Πήρα τηλέφωνο το Κάρλαιλ -Λυπάμαι Μπέλλα αλλά -Όχι -Είναι κλινικά νεκρός -Που σημαίνει? -Ότι ζει με την βοήθεια των μηχανημάτων.Αν μέσα σε ένα 24ώρο δεν συνέλθει τότε η απόφαση είναι δική σου. Πως?Δεν είναι δυνατόν.Το μωρό μου να..Όχι,όχι τώρα.Περιμέναμε το παιδάκι μας κάναμε όνειρα και τώρα?Μόνο να γίνει καλά. -Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ -Όπως θες Φύγαν όλοι. Με άφησαν μόνοι μου. Πονούσα και ψυχικά και σωματικά. Το αγοράκι μας ανησυχούσε για το μπαμπά του. Έκλαιγα με λυγμούς και δεν ήταν εδώ ο Έντουαρτ να με αγκαλιάσει. Πήγα στο δωμάτιο μας που θύμιζε δωμάτιο νοσοκομείου πια. Ακουγόταν ένα ασταμάτητο μπιμ. Πάρα πολύ ενοχλητικό. Ένα ατέλειωτο το οποίο όλο και δυνάμωνε Έπιασα το χέρι του Έντουαρτ. Περίμενα μέρες ακίνητη. Εκεί Δίπλα του Μόνο για εκείνον Μάταια προσπαθούσαν να με πείσουν να φύγω. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Εδώ και ένα μήνα τώρα όλοι πενθούσαν για κείνον και όπως λέγαν σε λίγο και για μένα.Αφού εδώ και ένα μήνα δεν κοιμόμουν δεν έτρωγα δεν έκανα τίποτα. Μόνο κοιτούσα και χάιδευα τον Έντουαρτ. Κάποια στιγμή ένας άλλος ήχος ακούστηκε στο δωμάτιο. -Μη φεύγεις είσαι τα πάντα για μένα.Το αγοράκι μας σκέψου.Μη Έντουαρτ ΜΗ!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Τετ 23 Ιουν 2010 - 15:55 | |
| Μη φεύγεις είσαι τα πάντα για μένα.Το αγοράκι μας σκέψου.Μη Έντουαρτ ΜΗ!!! -Έντουαρτ!!!!!!! Τσίριξα Φώναξα Την τελευταία στιγμή του ψιθύρισα πως τον αγαπώ. Είδα στο κομοδίνο μου να έχει αίματα. Πήρα λίγο αίμα και του το έβαλα στο στόμα του. Μου έσφιξε το χέρι -Αγάπη μου. Άνοιξε τα μάτια του. -Μπέλλα,τι τι έγινε? -Τίποτα μωρό μου ηρέμησε Σηκώθηκε λίγο.Αγκαλιαστήκαμε σφικτά.Αρχίσαμε να φιλιόμαστε.Είχαμε γεμίσει αίματα. -Πως είσαι? -Χωρίς εσένα νεκρή. -Σε έβλεπα να μου φωνάζεις και να μην κάνω τίποτα.Ακουγώταν μια φωνή από μέσα να φωνάζει μπαμπά. Έκλαιγα με λιγμούς -Αφού το ξεπέρασες αυτό θα τα καταφέρουμε όλα.Είσαι πάρα πολύ δυνατός πάρα πολύ.Μωρό μου
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 10:28 | |
| Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Για καμία βδομάδα ήταν σαν να μην υπήρχαμε.Ενώ βρισκόμουν στην αγκαλιά του Έντουαρτ και είχα γλαρώσει αρκετά χτύπησε το κουδούνι.Σηκώθηκα και πήγα να ανοίξω.Η Η Άλις έπεσε στην αγκαλιά μου. -Άλις -Μπέλλα,χώρισα. Ο Έντουαρτ σηκώθηκε πάνω -Γιατί? -Γιατί με πρόσβαλε -Έλα πάμε να καθίσεις και μας τα λες εκεί Καθίσαμε στον καναπέ. -Μου είπε πως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα ψώνια και δεν με νοιάζει καθόλου για κείνον.Δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Καθίσαμε αρκετή ώρα στον καναπέ.Είχε πλησιάσει μεσάνυχτα -Αδελφούλα έλα να σε πάω σπίτι -Δεν έχω σπίτι -Έχεις είναι στη διπλανή γωνία και άνθρωπος με τα πόδια πάει -Καλά κατάλαβα -Όχι δεν κατάλαβες τίποτα ο ¨Έντουαρτ λέει βλακείες εδώ θα μείνεις μαζί μας -Και τι δωμάτιο θα της δώσουμε το πορτ-μπεμπε? -Εγώ είμαι καλόβολος βρικόλακας. -Θαυμάστε ένα καλόβολο βαμπίρ(φασκέλωμα) -Έλα ρε αδελφούλη αφού μ αγαπάς -Ε ντάξι σ αγαπάω.Λοιπόν εμείς πάμε μέσα εσύ ήρεμα.Μην γκρεμίσεις το σπίτι. -Με έχεις παρεξηγήσει -Α μπα καθόλου Σηκωθήκαμε με τον Έντουαρτ πάνω πήγαμε αγκαλιά προς το κρεβάτι μας.. -Άμα θες πήγαινε να της κάνεις παρέα -Προτιμώ να κάνω παρέα σε σένα Με χάιδεψε τρυφερά και κουλουριαστήκαμε μαζί. Το επόμενο πρωί ντυθήκαμε(με τις γνωστές φόρμες)και κατεβήκαμε κάτω. Η Άλις έκανε αυτοσυγκέντρωση -Καλημέρα Άλις(είπα εγώ χωρίς να πτοούμαι) -Τι κάνει αυτή? -Αυτοσυγκέντρωση(με το ένα μάτι ανοιχτό) Ενώ εγώ φτιάχνω κάτι να φάω ο Έντουαρτ βάζει τηλεόραση. Κάποια στιγμή η Άλις επανέρχεται. -Μπλέχτηκα -Ε έτσι όπως κάθεσαι -Βοήθα με -Όχι καλά να πάθεις να κάνεις τέτοιες μπούρδες -Μπέλλα Πήγα να την ξεδιπλώσω -Τι είναι αυτά? Τσίριξε -Τα ποια? -Φόρμες -Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς σπίτι σας αλλά εμείς έτσι κυκλοφορούμε εδώ μέσα -Τώρα τι να σου πω?Πάνω να πάτε να αλλάξετε Εντωμαεταξύ εγώ είχα αρχήζεει να σφουγγαρίζω -Ρε Μπέλλα -Τα πολλά-πολλά -Μα χθες καθαρίσαμε -Από χθες -Ποιος γίνεται βαμπίρ και ποιος όχι -Μπα που να φας τη γλώσσα σου γρουσούζα Ο Έντουαρτ ήρθε να με βοηθήσει. -Αμά θες να με βοηθήσεις.Πάρε πανί και καθάρησε τη βιβλιοθήκη σου Ο Έντουαρτ το πήρα αλλά έκανε και κάτι άλλο. -κα.Κάλεν -Ορίστε?Είπα εγώ -Δε λέω εσένα μωρό μου εσένα θα σε λέγα κα.Μασίν (α ναι μεγάλη επιτυχία παντρευτήκαμε μ αυτό το όνομα-όχι ότι με πείραζε) -Τότε ποια λες? -Εσένα ρε τούβλο -Πρώτον μήλα μου καλύτερα άλλωστε είμαι φιλοξενούμενη σου -Δε στο ζήτησα -Το προσπερνώ και δεύτερον είμαι δεσποινίς χώρισα λέμε -Ζωντοχήρα είσαι,Λοιπόν βοήθα την Μπέλλα και κάνε καμιά δουλεία εκτός από την αυτοσυγκέντρωση. -Μπέλλα τι να καθαρίσω -Το μπάνιο, λέει ο Έντουαρτ, πήγα το πρωί και -Και πλημμυρίσατε -Αν θες να βάλεις λίγη σκούπα -Που?Στο μπάνιο?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 13:32 | |
| Η Άλις καθαρίζει το μπάνιο: -Το γουρούνι, το μοσχάρι ,το μουλάρι -Γιατί βρίζεις το μωρό μου? -Δε βρίζω το δικό σου μωρό αλλά τον Τζάσπερ -Α καλά αν σε εκτονώνει -Τι έκανε αυτός για μένα?Τίποτα.Ενώ ο ¨Εντουαρτ για σένα τα πάντα και εσύ για εκείνον τα πάντα.Ενώ εγώ του πρόσφερα τα πάντα και εκείνος.Το γουρούνι τον αχρείο -Καλέ πας καλά?Γιατί με βρίζεις. Κάντε εικόνα:Άλις με σφουγγαρίστρα και νεύρα Μπέλλα με πολύ λίγο φουσκωμένη κοιλιά και σφουγγαρόπανο και Έντουαρντ με στη σκόνη. -Δεν βρίζω εσένα αλλά τον αδελφούλη σου -Α καλά -Τι α καλά?Για σένα η Μπέλλα έκανε τα πάντα.Όταν ήσουν άρρωστος δεν έτρωγε δεν έπινε και την παρακαλούσαμε αλλά τίποτα Flasback -Μπέλλα σε παρακαλώ πολύ κορίτσι μου πήγαινε να ξεκουραστείς. -Όχι όχι είμαι καλά -Ναι ρε Μπέλλα -Αφήστε με θέλω νε μείνω μαζί του -Είσαι σε άθλεια κατάσταση δεν κοιμάσαι δεν τρως θα θρηνήσουμε στο τέλος και τους δυο σας -Αυτό δεν θα γίνει ποτέ ο Έντουαρτ θα γίνει καλά -Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή.Θα σου ρίξω μια ένεση για βιταμίνες και όλα τα σχετικά --------------------------------------------------------------------------------------------- -Αχ το μωρό μου το μωρό μου Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Σκηνικό:Έντουαρντ-Μπέλλα αγκαλιά να φιλιούνται και η Άλις να σφουγγαρίζει τα εκεί που είναι τα πόδια τους -Γεμίσαμε σορόπια -Έντουαρτ τώρα που είπε η Άλις σιρόπι θέλω καρπούζι με σιρόπι σοκολάτας -Ότι θέλει το μωρό μου ότι θέλει -Και τώρα που τον ξαποστείλαμε μπορούμε να βρίσουμε το Τζάσπερ με την ησυχία μας Ο Έντουαρτ φωνάζει από την κουζίνα: «Ο γιος μου και η γυναίκα μου δεν είναι υποχρεωμένοι να ακούν τις βλακείες σου» -Σκάσε Έντουαρτ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 14:31 | |
| Η Άλις έχει μια εβδομάδα εγκατασταθεί σπίτι μας.Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραία που έχω εδώ την καλύτερη μου φίλη αλλά μου λείπει πολύ ο Έντουαρτ.Όταν εννοώ μου λείπει μου λείπουν τα χάδια του τα φιλιά του. Ήταν βράδυ.Η Άλις έβλεπε τηλεόραση. Εγώ με τον Έντουαρτ είχαμε γεμίσει την μπανιέρα και μπήκαμε μαζί να χαλαρώσουμε. «Σ αγαπάω»μου ψιθύρισε ενώ μου φιλούσε το λαιμό μου «Και γω σ αγαπάω» και άρχισα να τον φιλάω. Είχαμε βάλει να ακούγεται ένα κομμάτι που έπαιζε ο Εντουαρτ στο πιάνο.¨Εχω ηχογραφήσει όλα τα κομμάτια που παίζει. https://www.youtube.com/watch?v=25i56AWtFqkΕίχα χαθεί στα χάδια του και τα φιλιά του. Οι σκηνές εναλλάσσονται με τον Έντουαρτ και τη Μπέλλα να κάνουν έρωτα και την Άλις να κοιτάει το κενό στον κάτω όροφο μ αυτό το κομμάτι https://www.youtube.com/watch?v=0fWcItlTPf0&feature=related-Μου έλειψες -Και μένα πολύ Πρέπει να με είχε πάρει ο ύπνος ενώ ο Έντουαρτ με χάιδευε αλλά ξύπνησα απότομα από ένα τραγούδι.( https://www.youtube.com/watch?v=dDygr7vr3YU)-Η Άλις τραγουδάει Χώθηκα καλά στην αγκαλιά του. Ακούσαμε βήματα να ανεβαίνουν πάνω. -Όχι,όχι,όχι τώρα -Έλα ρε μωρό μου Σηκώθηκα και έβαλα το μπουρνούζι μου ενώ έδωσα στον Έντουαρτ το δικό του. Η Άλις πήγαινε προς την μπαλκονόπορτα. -Θέλω να πεθάνω,μας είπε,Έντουαρτ Του κράτησα το χέρι. Μου ξερίζωναν την καρδιά. Έπρεπε να συνέλθει. -Έντουαρτ,φώναξε -Ποτέ μ ακούς ποτέ Την τράβηξε μέσα και την πέταξε στην πολυθρόνα Η Άλις άρχισε να κοπανιέται -Θέλω να πεθάνω μ ακούς δεν με περιμένει τίποτα βοήθησε με σε παρακαλώ Ο Έντουαρτ τη δάγκωσε εκείνη σταμάτησε να παραληρεί -Δεν πέθανε απλά την ηρέμησα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 18:14 | |
| Οι μέρες περάσανε και η Άλις συνήλθε αν και ήταν πολύ στενοχωρημένη.Σήμερα θα βγαίναμε με τη Ρόζαλι και τον Έμετ για για να βοηθήσουμε την Άλις και τον Τζάσπερ. -Άλις απόψε θα βγω με τον Έντουαρντ σε πειράζει να μείνεις μόνη σου για λίγο? -Όχι καλέ. Πρώτη φορά η Άλις δεν πήδηξε από χαρά για νε με βοηθήσει να ντυθώ. -Άλις σήμερα θέλω να τον εντυπωσιάσω θα με βοηθήσεις? -Ναι Η Άλις φαινόταν να το διασκέδαζε.Πρώτη φορά δεν της έφερα αντίρρηση. -Είσαι θεά!! -Σε ευχαριστώ αν και φοβάμαι -Μη φοβάσαι Ήρθε ο Έντουαρτ. -Μωράκι μου πάμε?φώναξε από τη σκάλα -Κατεβαίνω ψυχή μου -Είσαι πανέμορφη -Σε ευχαριστώ (κοκκίνισα) Πήγαμε προς το αυτοκίνητο.Με κόλλησε στην πόρτα και άρχισε να με φιλάει. -Θα αργήσουμε -Έχεις δίκαιο Μου άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα.Φτάσαμε στο σπίτι της Ρόζαλι και του Εμετ. -Γεια σας -Μπέλλα στις ομορφιές σου -Η αδελφούλα σου Ρόζαλι Ο Έμετ ψιθυριστά στον Έντουαρτ (βέβαια το άκουσα και εγώ και η Ρόζαλι) μάλλον δεν θα ήθελες να ήσουν εδώ απόψε αλλά στην κρεβατοκάμαρα Ο Έντουαρτ γρύλισε. Σηζητούσαμε αρκετή ώρα και καταλήξαμε. Φτάσαμε σπίτι.Ο Έντουαρτ με πήρε στα χέρια του και πηδήξαμε από την μπαλκονόπορτα.Με ακούμπησε απαλά στο κρεβάτι. Το επόμενο πρωί άρχησε το σχέδιο. Ο Έμετ πήρε τηλέφωνο και προσκάλεσε την Άλις να βγουν.Το ίδιο και η Ρόζαλι με τον Τζάσπερ. -Μπέλλα ο Έμετ με κάλεσε να βγούμε -Μπράβο λοιπόν τι σκέφτεσαι? -Θυμάσαι ένα φόρεμα που σου έδειξα ππριν κανά μήνα στα μαγαζιά ε αυτό θέλω. -Οκ. -Πάμε? Δεν μπορούσα να της αρνηθώ αν και πονούσα αρκετά Η Άλις ήταν έτοιμη. Ο Έμετ η Άλις η Ρόζαλι και ο Τζάσπερ συναντήθηκαν σε μια παραλία.Ο Έντουαρτ έπεζε πιάνο και η Εσμέ τραγουδούσε.Εγώ και ο Κάρλαι χαζεύαμε τους συζύγους μας.Η Άλις έδωσε ένα χαστούκι στον Τζάσπερ και έτρεξε να φύγει.Ο Τζάσπερ έτρεξε πίσω τους.Η Ρόζαλι με πήρε από το χέρι και τρέχαμε .Μας πρόλαβαν ο Έμετ και ο Έντουαρτ που μας είπαν να πάμε καλύτερα πίσω.Υπήρχε όμως ένα μικρό πρόβλημα. -Έντουαρτ? -Τι είναι μωρό μου? -Πονάω και μάλλον σπάσαν τα νερά -Σπίτι? -Τι λες ρε Έμετ,είπε η Ρόζαλι,η Μπέλλα γεννάει Ο Έντουαρτ με πήρε αγκαλιά και με πήγε προς το αυτοκίνητο…
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Πεμ 24 Ιουν 2010 - 20:09 | |
| Πονούσα και περιμέναμε πάρα πολύ. Ήταν όλοι εκεί έξω και εγώ μαζί με τον Έντουαρτ μέσα στο χειρουργείο. Μου κρατούσε το χέρι. Του έσφιξα το χέρι. -ΑΑΑΑΑΑ Ακούστηκε ένα κλάμα. Το χαμόγελο του Έντουαρτ. Είδα το μωρό μας στην αγκαλιά του μπαμπά του. Μου το έδωσε στην αγκαλιά μου. Κοιταχτήκαμε Φιληθήκαμε -Σ αγαπάω μωρό μου -Και γω πάρα πολύ -Και σένα σ αγαπάμε,λέει και το χαϊδεύει Με βάλαν σε κανονικό δωμάτιο. Μόλις μπήκα είδα τον Έντουαρτ και τη Ρενέ Ο Έντουαρτ μου φίλησε το μέτωπο -Πονάς κοριτσάκι μου? -Λιγάκι αλλά θα περάσει -Θες να τους πω να σου φέρουν κάτι? -Η αλήθεια είναι ότι πεινάω λίγο -Πάω να τους ζητήσω να σου φέρουν κάτι να φας Με φιλάει Ενώ πάει προς την πόρτα -Έντουαρτ? -Ναι -Σ αγαπώ -Και γω πολύ -Μαμά Την αγκάλιασα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα.Ο Έντουαρτ ήρθε με ένα δίσκο. Με τάιζε ενώ προσπαθούσα να του μιλήσω -Και πως θα το ονομάσετε? -Κάρλι Έκανε ένα μορφασμό. -Προτιμά το Τσάρλι? -Καλά δεν είπα τίποτα βρε μάτια μου Πήγα κάτι να πω αλλά ο Έντουαρτ με μπούκωσε και μου έδωσε το αγαπημένο μου στραβό του χαμόγελο. Μου φέραν το μωρό μας.Το τάισα το κοίμησα και μετά μου το πήραν. -Τελίωσε το επισκεπτήριο -Έντουαρτ -Ναι ψυχή μου θα μείνω Φύγαν όλοι πριν μας χαιρετήσουν(με φίλησε και η Ρόζαλι) αλλά κάτι μου έλειπε.Η Άλις , η νόνα του παιδιού μας, που ήταν? Ο Έντουαρτ άρχισε να με φιλάει και αποκοιμήθηκα στην αγκαλιά του.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon Παρ 25 Ιουν 2010 - 22:11 | |
| Ξημέρωσε. -Καλημέρα,με φίλησε -Καλημλερα -Θες να σου φέρω κάτι -Λίγο χυμό -Πάω -Και την κόρη μας -Θα σου τη φέρουν και αυτή σε λίγο Καθόμουν και διάβαζα το περιοδικό μου μέχρι που άνοιξε η πόρτα. -Τζέικομπ -Γεια σου Μπέλλα Είχε πιει -Ήρθα να σε συγχαρώ για το παιδί Με αγκαλιάζει και με φιλάει στο στόμα.Αηδία!Συνέχισε μανιασμένα και του έριξα ένα χαστούκι.Πήγε να με βιάσει. -Όχι,Σταμάτα,Έντουαρτ βοήθεια
Ξύπνησα απότομα.Είδα τον Έντουαρτ να κοιτάει από το παράθυρο.Περίμενε. Είχαμε χωρίσει με τον Έντουαρτ αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγπώ και δεν θα πάψω ποτέ. Άνοιξα το παράθυρο. -Μπέλλα μου πως είσαι? -Πως με βλέπεις? -Χάλια -Και συ δεν πας πίσω -Έλα δω(με πήρε στα πόδια του και καθίσαμε στο κρεβάτι ,πήρε τη κουβέρτα και με τύλιξε) Σ αγαπάω.Όλα αυτά τα έκανα για να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή αλλά με κιριεύει η ζήλια πεθαίνω μακριά σου.Θα με συγχωρέσεις ποτέ? Τι ήταν αυτά που άκουγα? -Και γω σ αγαπάω καρδιά μου. Δεν πρόλαβα να πω κάτι άλλο.Τα χείλη κολλημένα πάνω στα δικά μου να φιλιόμαστε. -Ντύσου -Ορίστε? -Πάμε στο λιβάδι μας έλα Ντύθηκα γρήγορα.Με βοήθησε και εκείνος.Με πήρε στην αγκαλιά του και φύγαμε. Ήμασταν στο ξέφωτο .Μέσα στο αυτοκίνητο του. -Δεν θα βγούμε έξω?τον ρώτησα δειλά -Θες? -Θέλω να κάνω κάτι άλλο -Και γιατί δεν το κάνεις -Φοβάμαι την αντίδρασή σου -Κάντο και βλέπουμε Άρχισα να τον φιλάω συνέχεια. Το σώμα μου βρέθηκε πάνω στο δικό του Ενώ φιλιόμασταν: -Μου λειψες,μου λειψες πάρα πολύ -Και μένα σε χρειάζομαι -Και γω μην ξαναφύγεις -Ποτέ ποτέ μωρό μου Άρχισε να μου φιλάει το λαιμό.
Καληνύχτα!! | |
|
| |
| Εναλλακτικές σκηνές της ταινίας New Moon | |
|