Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 30 Ιουν 2010 - 18:25
ε συγνωμη εισαι σε λαθος τοπικ η φοτογραφια μαρινακι μου ηταν για το επομενο φανφικ που γραφω..πηγαινε καλυτερα στο τοπικ twilightFOREVER's blog.... αλλα με το δευτερη εκδοχη δηλαδη η αλις να ειναι νεογεννητη το πετυχες...ναι ειναι νεογεννητη....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:22, 1 φορά
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 12:21
σε ευχαριστω παρα πολυ λιτσα (?) σε περιπτωση που δεν με ξερεις με λενε γερασιμο..χαρηκα...πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σχολια και χαιρομαι που σου αρεσε..ναι και εγω δεν θα ηθελα να παιθανει ο εντουαρντ γιατι ειμαι και αλλα μην βιαζεσε να κρινεις.... παντως..
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:55
twilightFOREVER έγραψε:
σε ευχαριστω παρα πολυ λιτσα (?) σε περιπτωση που δεν με ξερεις με λενε γερασιμο..χαρηκα...πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σχολια και χαιρομαι που σου αρεσε..ναι και εγω δεν θα ηθελα να παιθανει ο εντουαρντ γιατι ειμαι και αλλα μην βιαζεσε να κρινεις.... παντως..
Ναι Λίτσα με λένε.Χάρηκα.Μου αρέσει που μου δίνεις ελπίδες εύχομαι οι ελπίδες αυτές να βγουν αληθινές στα δύο κεφάλαια που θα διαβάσω αύριο.αλά να περάσεις το Σάββατο στην Έκλειψη,Γεράσιμε!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 14:02
ευχαριστω πολυ λιτσα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω καλα...καλ δεν θα τα δεις και απο τα δυο επομενα κεφαλαια..αλλα σιγουρα τα δυο επομενα ειναι αισιοδοξα...και εγω χαρηκα...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 15:23
twilightFOREVER έγραψε:
ευχαριστω πολυ λιτσα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω καλα...καλ δεν θα τα δεις και απο τα δυο επομενα κεφαλαια..αλλα σιγουρα τα δυο επομενα ειναι αισιοδοξα...και εγω χαρηκα...
Ωραία Περιμένω.
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 2 Ιουλ 2010 - 16:36
μολις ανεβασα δυο ολοκαινουργια κεφαλαι για το φανφικ palazzo dei priori σας παρακαλω καντε τον κοπο να τα σχολιασετε κιολας στο blog ακομ αθα σας παρακαλουσα να κανετε παρακολουθηση/follow του blog μου αν σας αρεσει αυτο το φανφικ καθως κια να θελετε διαβασετε και αλλα φανφικ μου που συντομα θα ανεβουν..
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:15
Mμμμμμ τι να σου πω????? Το αγαπημενο μου κομματι απο τα δυο κεφαλαια ηταν η συνηδητοποιηση της Μπέλλας. Εκεινος ο μονολογος. Μου αρεσε και η σκηνη τζεικ μαικ και αλις στα ψωνια αλλα εκει που η Μπέλλα λεει τι συμβαινει και τα λεει ολα μαζι ειναι το αγαπημενο μου. Δειχνει την...τρελα
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 2 Ιουλ 2010 - 23:24
ευχαριστω πολυ μαρινα και εγω για αυτο τον εβαλα αυτον τον μονολογο χαρηκα που σου αρεσε φοβηθηκα μην ειναι κουραστικος..σε ευχαριστω πραγματικα παλι..τωρα θα αργισω λιγο να βαλω καινουργιο κεφαλαιο γιατι θα λειπω για μια βδομαδα..και αφου δεν ακουω αρνητικα σχολια για το φιλι τζεικ-μπελλα να υποθεσω πως σου αρεσε;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 10:09
Είναι πάρα πολύ καλό Γεράσιμε!Αλλά μερικά σημεία δεν κολλάνε!Αυτή η Μπέλλα έχει φιλήσει όλο το Φορκς! Αυτό όμως μάλλον οφείλεται στο ότι είσαι αγόρι και γράφεις από την οπτική κοριτσιού(άλλωστε πολλοί μεγάλοι συγγραφείς δυσκολεύονται να γράψουν από την οπτική του αντίθετου φύλου!) Σαν περιγραφή είναι τέλειο!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 19:03
σε ευχαριστω παρα πολυ και ναι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψω απο την οπτικη κοριτσιου ειναι δυσκολο αλλα ολα αυτα τα φιλια κυριως θελουν να δειξουν ποσο ευαλωτη ειναι τωρα η μπελλα μετα τον θανατο του εντουαρντ και ψαχνει στηριξη και τρυφεροτητα απο παντου..επισης ο μαικ και ο τζεικ το εκμεταλευοντε αυτο και η μπελλα ετσι μονη που νιωθει δεν μπορει και ενδειδει μετα θα τα μετανιωσει ολα αυτα και θα νιωσει ασχημα δεν θελω σε καμοια περιπτωση να φανει ευκολη και ακομα δεν εφυγε ο ενας ηρθε ο αλλος αλλα ειναι δυσκολο ακομα κια μενα να το καταφερω αυτο αλλα και για σας που δεν ξερετε τι θα ακολουθησει στην πλοκη να το κατανοησετε αργοτερα που η πλοκη θα αλλαξει και θα υπαρξουν ανατροπες θα καταλαβετε την μπελλα καλυτερα αυτο ομως που προσπαθω να πετυχω ειναι αυτο που ειχε και η εκλειψη δηλαδη η μπελλα ηταν πολυ σπαστικια φιλουσε τον τζεικ φιλουσε τον εντουαρντ κλπ αλλα στο τελος την καταλαβαινουμε ολοι...δηλαδη επειχειρω λιγο επιτηδες να την βγαλω σπαστικια..ευχαριστω παρα πολυ παντως...και ναι μεχρι τωρα το ευκολοτερο κεφαλαιο ηταν το πρωτο που ηταν απο οπτικη αγοριου...επισης μετα λυπης μου να σας πω οτι τελικα το κεφαλαιο οκτω δεν θα ειναι απο την οπτικη της τζειν αλλα θα ειναι απο την οπτικη της μπελλας απο την οπτικη της τζειν θα ειναι το 10 και το 11 και το 12 απο αλλο εντελως διαφορετικο χαρακτηρα ουτε μπελλα ουτε τζειν...η μπελλα θα επανελθει στο κεφαλαιο 13..αυτα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια..τωρα επομενο κεφαλαιο την δευτερα...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 21:20
Τωρα διαβασα τα κεφαλαια που εβαλες Γερασιμε και το μονο που μπορω να πω ειναι αυτο: Φανταστικα, τελεια, συναρπαστικα, λυπητερα, μαγευτικα και παμε λεγοντας Ποτε θα εχουμε συνεχεια;;;