| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 19 Ιουλ 2011 - 16:04 | |
| Ερμίονη μου τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Δεν χορταίνω να διαβάζω το σχόλιο σου!! Νομίζω το κεφάλαιο βγήκε τόσο καλό γιατί η ψυχολογική μου κατάσταση είναι τέλεια. Μου βγήκε αβίαστα και απολάμβανα να το γράφω. Thanx again!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 23 Ιουλ 2011 - 21:39 | |
| Έκπληξη!! Την Δευτέρα κλείνω δύο χρόνια στο forum!! Είχα στο μυαλό μου ένα καλοκαιρινό one shot (αυτοτελη ιστορία) και σκέφτηκα ότι το να το βάλω όταν θα κλείσω δύο χρόνια στο forum μας ήταν η καλύτερη ίδεα. Επομένως στο blog μου σας περιμένει το πρώτο μέρος της καλοκαίρινης αυτοτελής ιστορίας sound of the waves. ---> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2011/07/sound-of-waves.htmlAυτή η ιστορία αφίερωνεται σε όλους τους φίλους που έκανα μέσω διαδικτύου τα τελευταία δύο χρόνια εντός και εκτος του forum. Γιώτα, Αλεξία, Ερμιόνη(Emy + Robert), Έμιλυ( Emily The Strange), Γιώργο(mR.Geo), Σάντρα(Sandra21), Mαρίνα (Lizzy Cullen),Mπέλλα(izzy cullen), Mαρίνα (Ed<3) -και πολλοι ακόμη που ξεχνω- αυτό είναι για σας. Αρχικα η ιστορία θα ήταν ένα μέρος αλλά απολάμβανα τόσο να την γράφω που κατέλειξε τεράστια. Βάζω σήμερα το πρώτο μέρος γιατί απο την Δεύτερα θα λείπω σε διακοπες για 10 μερες και δεν θα είμαι εδω. Ελπίζω να την απολαυσετε όσο απολάμβανα και εγώ να την γράφω. Ανυπομονώ να γυρίσω και να διαβάσω τα σχόλια σας. Το δεύτερο και τελευταιο μέρος θα ανέβει στις 12 Αυγούστου. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 12:06 | |
| μολις διαβασα το υπεροχο κεφαλαιο σου .. εξαιρετικη δουλεια .. με πηγες κατευθειαν στην παραλια .. ο εντουαρτ πολυ παραξενα φερεται .. και η μπελλα ειναι καπως καχυποπτη ή μου φαινεται ..? για αλλη μια φορα με τις περιγραφες σου με εκανες να ταξιδεψω .. μπραβο μπραβο... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 12:40 | |
| Λοιπον Γερασιμε Εκανες καταπληκτικη δουλεια...Η ιστορια σου με ταξιδεψε σε ομορφα μερη με παραλιες να περναω ξενοιαστα με την παρεα μου Τα καταφερες να μας δωσεις κατι ξεχωριστω για το καυτο φετινο μας καλοκαιρακι Η Μπέλλα επιτελους απαγκιστρωθηκε απο τους γονεις της και θελει να περασει το καλοκαιρι της μαζι με την φιλη της... Ομως απο την στιγμη που συνανταει τον Εντουαρντ κατι αλλαζει η συναισθηματικη της κατασταση δεν ειναι ιδαιτερα σταθερη και ολο εχει μια καχυποψια για ολους και για ολα... Κατα την γνωμη μου σε ολα μεσα εχει πεσει με την καχυποψια αυτη ... Εμενα τωρα κατι μου λεει οτι ο Μαξ ρωταγε σκοπημα γιατι ο Εντουαρντ αρχισε να της μιλαει ενω ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα φιλικος μαζι της... Δεν πιστευω να τρεφει αισθηματα γι αυτη Ο Εντουαρντ τωρα νομιζω οτι την εχει δαγκωσει καπως την λαμαρινα ολοκληρο βραχιολι της εφτιαξε μονος του! Περιμενω με αγωνια τι θα γινει στο σπιτι των Καλεν και πως θα εξελιχθουν τα πραγματα!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 15:44 | |
| Μπραβο Γερασιμε η καινουρια σου ιστορια ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι οι περιγραφες σου ειναι τοσο ακριβεις με μετεφερες στην θαλασσα. Η συμπεριφορα του Εντουαρντ αλλαξε λιγο αποτομα πιστευω οτι οι αποριες μας θα λυθουν στο επομενο κεφαλαιο ανυπομονω να το διαβασω οπως και τη συνεχεια του στοχευοντας τα αστερια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Αυγ 2011 - 18:39 | |
| Eυχαριστώ παρα πολύ Ελίνα, Μαρίνα μου και Ελένη!!! Χαίρομαι απίστευτα που σας άρεσε γιατί διασκέδασα και εγώ πολύ με αυτήντην ιστορία... Ευχαριστώ για τα σχόλια Μαρίνα νομίζω περιεγραψες τέλεια την ιστορία. Μην ανυσυχείς ο Μαξ δεν τρέφει αισθήματα για αυτήν.. όλη αυτήν την εβδομάδα είχα πολλά τρεξίματα και τώρα πρόλαβα να διαβάσω τα σχόλια σας. Μου φτιάξατε την διάθεση!! Ελένη μην ανυσυχεις το στοχεύοντας τα αστερια θα ολοκληρωθει κάποια στιγμή και η συνέχεια δεν αργει πολύ Κανονικά σήμερα θα έβαζα το δεύτερο και τελευταιο μέρος της ιστορίας, αλλα επειδη αντιμετωπίζω κάτι μικρα προβληματάκια με το word (με κυριότερο ότι δεν ανοιγει το word )και επειδή αύριο το πρωι θα φύγω για διακοπες και έχω να ετοιμάσω βαλίτσες κλπ δεν έχω χρόνο να ασχολήθω με αυτό, επομένως το δεύτερο μέρος θα μπει μόλις επίστρεψω στις 7 Σεπτεμβρίου. Συγγνώμη για την καθύστερηση Ξανα ευχαριστώ για τα σχόλια και μέχρι να επίστρεψω καλο καλοκαίρι!!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 29 Αυγ 2011 - 17:35 | |
| Πρώτα απ' όλα, πρέπει να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη που άργησα τόσο πολύ να διαβάσω τη νέα ιστορία. Αν και αισθητά αργά, ήρθα να επανορθώσω, καθώς δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς περίπτωση να τη χάσω. Sound of the Waves, μία άκρως καλοκαιρινή ιστορία και τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ο Αύγουστος τελειώνει ένα μικρό κύμα θλίψης με έχει τυλίξει. Μακάρι το καλοκαίρι να κρατούσε για πάντα... Το 1ο μέρος μου κράτησε απίστευτη συντροφιά, αφού ένιωθα σα να άκουγα η ίδια τα κύματα που πάφλαζαν στις ακτές της παραλίας και έσκαγαν στα πόδια του Έντουαρντ (όχι που δεν θα σχολίαζα ). Θα έλεγα πως σε γενικές γραμμές κυριαρχεί μια μυστικότητα, ένα μυστήριο από την πλευρά του Έντουαρντ, το οποίο δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει η ηρωίδα, η Μπέλα. Το πιο παράξενο είναι πως και ο Μαξ παρατήρησε αυτή την αλλαγή στην συμπεριφορά του. Από εκεί που δε μιλούσαν καθόλου, τώρα της έφτιαξε μόνος του ένα κολιέ με κοχύλια που ο ίδιος ψάρεψε! Τι να συβαίνει άραγε; Η Μπέλα είναι μπερδεμένη, όμως προσπαθεί να το αποβάλλει αυτό. Προσπαθεί να σκέφτεται πως πρόκειται απλά για μια παρεξήγηση ούτως ώστε να πάψουν να τριβελίζουν το μυαλό της διάφορες θεωρίες που πιστεύω ότι μόνο κακό θα της κάνουν, αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Λέγοντας "κακό", εννοώ πως δεν θα απολαύσει τις διακοπές της και δεν θα έχει καλή διάθεση. Ο Έντουαρντ από την άλλη είναι φιλικός, γλυκός και όπως φαίνεται επιθυμεί να την προσεγγίσει. Θα δούμε όμως παρακάτω τι τρέχει και πού οφείλεται αυτή η αλλαγη στο χαρακτήρα του. Γεράσιμε, ξέρεις πόσο σε υποστηρίζω και πόσο πολύ μου αρέσει η δουλειά σου. Αυτό ήταν ακόμη ένα δείγμα του ταλέντου που έχεις και οφείλεις να εκμεταλλευτείς. Συγχαρητήρια για πολλοστή, ανυπομονώ για το 2ο μέρος της ιστορίας σου! Ελπίζω να πέρασες τέλεια στις διακοπές σου και κλείνοντας να σ' ευχαριστήσω πολύ πολύ για την αφιέρωση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 6 Οκτ 2011 - 23:04 | |
| Eρμιόνη καταρχας συγγνωμη που δεν έχω απαντήσει τόσο καιρό στο σχόλιο σου. Δεν είχα υπολογίστη και έχω και κάποια προσωπικά θέματα με απότελεσμα να λείπω.. Τώρα όμως που μπήκαν όλα σε μια σειρά θα επιστρέψω. Το δεύτερο μέρος μέχρι και την μέση της άλλης εβδομάδας θα μπει.Ευτυχώς το είχα στείλει σε κάποιον με mail και σώθηκε...Περιμένω απάντηση από την beta μου και θα το βάλω Κατα δεύτερον σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ για το σχόλιο σου. Μου έφτιαξε την διάθεση!!! Πολύ χορταστικό και φοβερή ανάλυση της ιστορίας...Σε λατρεύω... Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τα θετικά λόγια!!! Η αφιέρωση είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Αυτή η ιστορία είναι για να πω ευχαριστω... Τι συμβαίνει κλπ θα αναλυθεί στο δεύτερο μέρος το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει και ένα εξτρα λεμονάτο λεμόνι να φέρει λίγο καλοκαιρίνη δροσιά... Στις διακοπές μου πέρασα τέλεια και ελπίζω και εσύ το ίδιο!!! Σε ευχαριστώ ξανά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:35 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 10:40 | |
| πολυ ωραιο , ανυπομονω για το κεφαλαιο! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 11:27 | |
| Περιμενουμε με ανυπομονησια Γερασιμε Απο το teaser φανηκε οτι θα μας ταξιδεψεις αλλη μια φορα στον υπεροχο κοσμο των πρωταγωνιστων σου!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Ιαν 2012 - 22:43 | |
| Όποιος ενδιαφέρεται μόλις έκανα ένα νέο ποστ στο οποίο μιλάω λίγο για το ΄11, γιατί εξαφανίστηκα και πως σκοπεύω να συνεχίσω με τις ιστορίες μου. http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2012/01/2011.htmlΤο λέω και στο πόστ αλλά θέλω να το επαναλάβω και εδώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους άφησαν και ένα μικρό σχόλιο, για τις ιστορίες μου, σε όλους όσους διάβασαν και μία λέξη από αυτές. Ευχαριστώ. Ελπίζω να υπάρχουν ακόμη κάποιοι που θα διαβάζουν τις ιστορίες μου. | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|