Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:19
να μαι κι εγω.! λοιπον γερασιμε αυτες τις μερες διαβασα ολο απανωτα το palazzo dei priori και εχω να πω οτι μου αρεσε πολυ..!ηταν τοσο πολυ συγκινητικο...(εκλαψα πολλες φορες)οι περιγραφες,οι σκεψεις της μπελλας για τον εντουαρντ..τα παντα.ηταν πολυ ωραια!και φυσικα το φιναλε ακομη καλυτερο.!μπραβο πολυ ωραια δουλεια... τωρα διαβαζω και την 2η ιστορια και ομολογω οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα...το παρελθον της αλις..!οταν διαβαζω την ιστιορια ειναι σαν να βρισκομαι εκει και ακολουθω τους χαρακτηρες και βλεπω απο κοντα τα γεγονοτα και αυτο ειναι εκπληκτικο μπραβο.!ο ττροπος που περιγραφεις τα οραματα της αλις ειναι πολυ εντονος και ζωντανος..!!ανυπομονω να δω τη συνεχεια.!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:26
φενια μου σε ευχαριστω παρα πολυ..να αρχισω αρχικα για το palazzo dei priori χερομαι που σου αρεσε γιατι ειναι η πρωτη ιστορια μου καταλαβενεις πρωτη φορα γραφω κατι τετιο και ηταν δυσκολο για μενα οποτε καθε θετικο σχολιο μου φτιαχνει την μερα....σε ευχαριστω
και για την καινουργια μου ιστορια παιδια χερομαι που σας αρεσει γιατι ειχω αφιερωσει πολυ χρονο για αυτην διαβασα βιβλια για την εποχη εψαξα να βρω ενα ασυλο που να τεριαζει σε αυτο που ειχα στο μυαλο μου...( το ασυλο hebrew ειναι υπαρκτο και ειχε κλεισει πραγματι γιατι οι συνθηκες μετα τον θανατο του hebrew ηταν χαλια...επισης λειτουργουσε ακριβως την περιοδο που ηθελα και εκλεισε μετα οποτε ηταν το καταλληλο...) μετα διαβασα χιλιαδες πραγματα για το μπρουκλιν την νεα υορκη και το μπιλοξι εκεινη την εποχη ετσι ωστε να τα αποδωσω σωστα...ακομα και η εκλησσια του αγιου μιχαηλ ειναι υπαρκτη και λειτουργει μεχρι και σημερα...να μην μακρυγορω επειδη αφιερωσα τοσο χρονο σε αυτη την ιστορια χερομαι που σας αρεσει και σε υπερευχαριστω και εσενα φενια μου...θα βαλω συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορω...
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 13:37
χιχι καλο χριστινακι...
σε ευχαριστω και παλι φενια μου...και πραγματι με ενδιαφερει πολυ γιατι λατρευω και την γραφη και τα φανφικ με βοηθουν να την βελτιωσω κιολας....
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 14:56
Λοιπον...............Ειναι κατι παραπανω απο τελειο!!!!!!!!!!!!!!!Ο τροπος που γραφεις ειναι μαγευτικος!!!!Ηλικρινα πιστευω οτι καποτε θα γραψεις ενα βιβλιο(μπορει και παραπανω) που θα ειναι εξισου καλο με το twilight (η και καλυτερο......)(συγγνωμη ,δεν θελω να προσβαλω κανεναν.Ειναι η μοναχα η γνωμη μου!!)Λιγοι απο εδω μεσα μπορουν να γραψουν τοσο καλα οσο εσυ...(εγω δεν μπορω αλλα δεν πειραζει!!!!)Εχεις μεγαλο ταλεντο αυτο ειναι σιγουρο..........αυτα απο εμενα!!!
Φιλακια!!!
Sandra!!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:42
λοιπον θα σας ευχαριστησω ξεχωριστα...
σαντρα μου καλη μου..τι να πω με συγκινεις και ειναι ονειρο μου καπια στιγμη να γραψω κατι...
τα λογια σου ειναι πολυ συγκινιτικα και πραγματικα μου φτιαχνουν την μερα...
θα σου πω ενα τεραστιο ευχαριστω απο καρδιας ειλικρινα εισαι φοβερη....τι αλλο να πω για να σε ευχαριστησω δεν ξερω γιατι και παλι θα ειναι λιγο μπροστα στα τοσο καλα σου λογια...
και προχωραω με εσενα μπελουλιτσα μου καλη μου....εισαι και εσυ φοβερη με στηριξες παρα πολυ απο την αρχη στο palazzo dei priori και το κανεις και τωρα ξανα και ξανα...
ενα ευχαριστω ειναι λιγο για το τοσο καλα σας λογια που με ωθουν να γραψω την συνεχεια... χερομαι τοσο μα τοσο πολυ που πιστευεις πραγματικα οτι εχω ταλεντο και αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο να το ακους να στο λενε οι αλλοι και ειναι τοσο μα τοσο συγκινητικο....αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω και στις δυο αλλα και σε ολουw παιδια που διαβαζετε τα φανφικ μου και με στηριζετε.....
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 15:58
Δεν χρειαζετε να λες ευχαριστω!!!Και εγω στα λεω μεσα απο την καρδια μου!!ααααααα και οταν γινεις ο ποιο επιτυχημενος και διασημος συγγραφεας της εποχης σου μην μας ξεχασεις!!!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 18:25
εισαι πολυ καλη σαντρα μου..το ευχομαι....
τελος παντων το καινουργιο κεφαλαιο θα αργησει λιγακι χιλια συγγνωμη παιδια αλλα εχει πολλα πραγματα τωρα που πρεπει να γινουν...κανω καπιες ερευνες για την εποχη και εχω και καπια αλλα προβληματα οποτε μαλλον θα ανεβει κατα την δευτερα...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 7 Σεπ 2010 - 22:59
Γεράσιμε...επειδή δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή...Διάβασα τη μισή ιστορία σου από το Palazzo dei Priori... Το άλλο μισό Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α αύριοοοοο!!!!!!!!!! Λοιπόοον.....δεν ξέρω τί να πω!!!! Έχω μείνει άφωνη!!! Πόσο χρονών έχουμε πει ότι είσαι??????? Πραγματικά δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφεις ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το θέμα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Η γραφή σου....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΪΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι περιγραφές σου είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλο είναι wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Τί ντομάτες λες ότι θα πετάξουμε παιδί μου?????????????????????? Χωρίς υπερβολές......Γεννημένος Συγγραφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Σεπ 2010 - 22:21
αχ ερμιονη μου χιλια ευχαριστω..
εεε ειμαι δεκατεσσερα παιζει μεγαλο ρολο..τι να πω με εκανες να καταχαρω...εισαι φοβερη μου ειπες τελεια λογια....σε ευχαριστω...
δεν μου ειπες ομως το οτι πεθανε πρωτο κεφαλαιο ο εντουαρντ πως σου φανηκε που εχεις φτασει τωρα αν εχεις φτασει στο δωδεκα μαλλον για αυτο δεν το σχολιασες αν οχι τι εχεις να πεις;;;
τελος παντων σε ευχαριστω ξανα πολυ πολυ πολυ......
αν σου αρεσε τοσο πολυ η ιστορια ριξε μια ματια στο τοπικ twilightFOREVER'sblog που εχω βαλει και το δευτερο φανφικ μου εχω ανεβασει τον προλογο και το πρτο κεφαλαιο και τωρα θα βαλω και το δευτερο με το ζορι προλαβενω να γραφω με τα φροντηστηριαστο μετρο εγραψα το μισο για να καταλαβεις.....
τςπ ευχαριστω και παλι και συγγνωμη που ακομα δεν εχω προλαβει να διβασω την ιστορια σου...εχω τοσο λιγο χρονο που ουτε με την δικη μου δεν μπορω να ασχοληθω....
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Σεπ 2010 - 11:26
Γεράσιμέ μου...το διάβασα ΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Την προηγούμενη φορά δεν είχα φτάσει έως το 12...αλλά είχα ρίξει μια κρυφή ματιά παρακάτω... Σήμερα το διάβασα ξανά από την αρχή ως το τέλος... Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, ούτε να γίνομαι κουραστική αλλά...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑΑΑΑ!!!! Το στόρι είναι ΕΞΑΙΣΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!! Η γραφή σου...τί να πω??? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Οι περιγραφές σου είναι πραγματικά μαγευτικές!!!! Καθώς διάβαζα ένιωθα ότι εγώ η ίδια βρισκόμουν σε αυτούς τους χώρους.... Σα να έβλεπα ταινία!!!! Τόση λεπτομέρεια και ΣΑΦΩΣ τόοοοοοοση φαντασία!!!!! Τέλεια η ιδέα σου να πεις ότι ο Έντουαρντ πέθανε στην αρχή!!!! Φαντάζομαι πως όταν θα το έγραφες...ΟΛΟΙ θα ανυπομονούσαν για τη συνέχεια!!!!!! Γεράσιμε πραγματικά....αυτό που διάβασα πιστεύω ότι είναι αριστούργημαααα!!!!! -χωρίς ίχνος υπερβολής- ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
-Επίσης...το ότι δεν πρόλαβες να διαβάσεις την δική μου ιστορία...σε διαβεβαιώ ότι δεν χάνεις και τίποτα!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα με το θέμα των μαθημάτων...και ΜΟΝΟ όποτε μπορείς και θέλεις να διαβάσεις καμιά χαζομαρούλα...διάβασε την ιστορία μου-
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:49
αχ ερμιονη μου πως να μην σε ευχαριστησω με τα τοσο καλα σου λογια εισαι απλα φοβερη και σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ πολυ για τα τοσο καλα σου λογια...
χερομαι τοσο πολυ που σου αρεσε...
και πιστεψε απο τον τιτλο και μονο η ιστορια σου φενετε πολυ ενδιαφερουσα και τωρα το σαββατοκυριακο που επιτελους θα βρω λιγο χρονο θα την ξεζουμισω..καμια ιστορια δεν ειναι χαζομαρα γιατι σε ολες οι συγγραφεις εχουν βαλει ολο τους το ταλεντο....
τελος παντως σε ευχαριστω και παλλι πολυ πολυ πολυ....
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:07
παιδια θελω να ζητησω χιλια συγγνωμη που το δευτερο κεφαλαιο εχει αρησει τοσο πολυ γιατι ξερω οτι καπιοι το περιμενετε...απλα αυτην την εβδομαδα εχω πιεστει πολυ γιατι αρχισαν τα φροντηστηρια και επειδη οι γονεις μου θελουν να βγαλουν κατι χαρτια και με παρατανε (λεμε τωρα) στις καφετερειες στο μοναστηρακι και πανε στα συμβολαιογραφεια...φανταστειτε λοιπον εμενα με ενα λαπτοπ μεσα στο μετρο να γραφω το δευτερο κεφαλαιο...ακομα να το τελειωσω αλλα ελπιζω σημερα το βραδυ να το βαλω....τα μαθηματα πρωτα που λενε...σορρυ και παλι...
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Σεπ 2010 - 18:47
απλα εχω ανχωθει λιγο γιατι εχω παρααργησει να βαλω....ναι μαλλον πλακα θα ειχα να προσπαθω εγω στριμωγμενος μες στα σκοταδια σχεδον με το λαπτοπ να γραψω....ασε που εχασα και δυο φορες την ισορροπια μου...απλα μαλλον δεν ξερω εμνευστηκα απο την ακροπολη αυτο το κεφαλαιο εχει βγει τελειο μεχρι στιγμης...τωρα το τελειωνω και σημερα το βραδυ αυριο το πρωι αναλογα θα το βαλω....
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 10 Σεπ 2010 - 16:47
Τίποτα τίποτα τίποτα!!!!!!! Λάτρεψα πραγματικά αυτήν την ιστορία καθώς και τα παρακάτω... Ο θάνατος είναι γαλήνιος. Η ζωή ειδικά όταν είσαι αθάνατος είναι δύσκολη άσχημη. Ειδικά όταν το άλλο σου μισό δεν είναι πια στην γη .Την αιωνιότητα χωρίς την Μπέλλα δεν θα την άντεχα .Τώρα τουλάχιστον θα είμαι ήρεμος… και... Ο θάνατος είναι σκληρός. Εκτος αν μονο με αυτόν μπορείς να δεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να πεθάνω. Αν και ξέρω ότι πολλοί ίσως στεναχωρηθούν μονο με αυτόν τον τρόπο θα πήγαινα στον παράδεισο και θα ξαναέβλεπα τον Έντουαρντ. Ήταν σαν ήδη να ήμουν μαζί του. Σαν να έβλεπα τα όμορφα ματια του. Τα μαλλιά του. Το όμορφο δέρμα του. Ο θάνατος είναι γλυκός αν με αυτόν τον τροπο θα ησουν ευτιχισμενος. Τί να πω??? Στ'αλήθεια συγκινήθηκα με αυτές τις λίγες γραμμές!!!! Έγραψες...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 15:31
αχ πραγματικα σου αρεσαν; σε ευχαριστω ξανα α και να μην το ξεχασω ξεκινησα την ιστορια θα σου πω περισσοτερα κατα το βραδακι....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 15:37
Τωρα διαβασα το πρωτο κεφαλαιο της καινουργιας σου ιστοριας και ομολογω πως κολλησα για τα καλα Ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο, που ειμαι σιγουρη πως θα ειναι τελειο οπως και το πρωτο Σε παρακαλω μην αργησεις πολυ να βαλεις συνεχεια