Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

twilightFOREVER's blog

Πήγαινε κάτω 
+36
marina forever
xrysanthi
annia
ROBELINA
Stella Sunlight
mR.Geo
el.vampire
i love edward 2
LadyTaniaXd
despina aek
dimitra_80
peby
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Emy+Robert
Zafrina
LaDy_SoVeReigN
pegulini
athina
sandra21
$ofi@ + Edward
mpellanti21
LITSA0089
evaki
Ms Cullen
Bella07
Jane Volturi
ed<3
Nemesis Of Bellin
ntinaki
di1996
twilightsagaddicted
Lizzy Cullen
Mrs.Christina
izzy cullen
Niki Patt
twilightFOREVER
40 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 15:43

σε ευχαριστω παρα πολυ μπελουλα πραγματικα και εσυ ησουν απο την αρχη και με στηριξες...σε ευχαριστω....

τωρα θα ανεβασω και στις μια σεπτμβριου την καινουργια μου ιστορια.... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 691711
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 16:09

Λοιπον.δεν την ειχα διαβασει ολη την ιστορια.Τωρα την τελειωσα.Εχουμε και λεμε....

Απλα τελεια!!!!
Στεναχωρηθηκα εκει που υποτιθεται πεθανε ο Εντουαρντ...μου αρεσε η εναλλαγη των σκηνικων..ολη η ιστορια ειχε μια αισθηση εξωπραγματικη,χανεσαι μεσα της.Ειδικα εκει που περιγραφεις το δρομο για την μεγαλη αιθουσα που βρισκονται οι βολτουρι ειναι καταπληκτικος.Γραφεις πολυ ωραια!!!
Ακου εκει να τον εχει φυλακισμενο...μην τον αρχισω τωρα..Θα μου αρεσε αν ειχες βαλει πιο πολυ τη μαχη αλλα δεν πειραζει.Εκει που η Βικτωρια ειναι με τη Μπελλα και της πινει το αιμα νομιζα πως θα πεθαινε αλλα δεν υπηρχε περιπτωση μετα απο τοσα που ειχε τραβηξει και ενω ο ΕΝτουαρντ ειναι ζωντανος να πεθαινε.
Κριμα για τον Τζεικ,αλλα νομιζω καταβαθος το ηξερε.
Πολυ ωραιο το τελος!!!

Εμμμ..αυτα...και παλι μπραβο!!! huggie huggie huggie
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 17:03

συμφωνω με ολους εκπληκτικο το τελος Sad cry
huggie
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010 - 22:17

και εμεις θα ειμαστε εδω για να τη διαβασουμε
γερασιμε χαρα μας να σε στηριζουμε
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010 - 13:17

λοιπον χθες το διαβασα ολο απο το 1ο μεχρι το τελευταιο κεφαλαιο...ηταν μια καταπληκτικη ιστορια...ερχινα το κλαμα καθε φορα που η μπελλα σκεφτοταν τον εντουαρντ..στο τελος χαρηκα παρα πολυ που ηταν ζωντανος και ειναι και παλι μαζι...γενικα η ιστορια με εξεπληξε ευχαριστα..δεν ειχε την εξελιξη που θα νομιζα οτι θα ειχε και χαρηκα γι αυτο..
μπραβο γερασιμε.!!συγχαρητηρια...περιμενω πως και πως την επομενη ιστορια σου..!ηδη διαβασα την περιληψη και ειναι πολυ ενδιαφερουσα...επιτελους μια ματια στην ιστορια της αλις..
mpellanti21
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
mpellanti21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : forks
Αριθμός μηνυμάτων : 471
Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 22 Αυγ 2010 - 1:37

γερασιμε μπραβο και για τα δυο κεφαλαια υπεροχα ηταν και το τελος με καλυψε απιστευτα!!
τελειωσε ευχαριστα!!!
οσον αφορα για την επομενη ιστορια απο πρωτης ματιας ειναι καλη και ενδιαφερουσα!

καλη συνεχεια! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 6512
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΚυρ 22 Αυγ 2010 - 12:37

Τέλειο Τέλειο Τέλειο.
Υπέροχο τέλος.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να διαβάσω κι άλλο δικό σου φανφικ Γεράσιμε Smile .
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 30 Αυγ 2010 - 11:56

zafrina μου μαρινακι μου μπελουλιτσα μου και twilightsagaadicted...τι να πω σας υπερευχαριστω και ξεκινω μια μια ξεχωριστα....

zafrina μου τι να πω τα λογια σου ειναι φοβερα ελπιζω πραγματικα να σου αρεσε η ιστορια μου...εγω προσοπικα την λατρεψα αν και δεν ειχε πολυ εντι ελπιζω στο τελος να μην χανετε μεσα στο φανφικ....ο τζεικομπ πραγματι καταβαθος το ηξερε απλα δεν μπορουσε να το πιστεψει... η μπελλα δεν θα μπορουσε ποτε να πεθαινε ενα κεφαλαιο μετα την επιστροφη του εντουαρντ....σε ευχαριστω και παλι....

μαρινακι μου τι να πω σε ευχαριστω ξανα ξανα με στηριξες ολο το διαστημα που εγραφα το φανφικ οποτε ενα μονο ευχαριστω δεν ειναι αρκετο....σε ευχαριστω ξανα και ξανα και ξανα....

μπελουλα μου ελπιζω και η καινουργια μου ιστορια να σου αρεσει το ιδιο και ακομα περισσοτερο..προσοπικα εμενα μου αρεσει περισοτερο...λιγη υπομονη ομως την τεταρτη ( 1 σεπτεμβριου ) θα βαλω τον προλογο και το πρωτο κεφαλιο και ευχομαι να σου αρεσει....

και last but not least...twilightsagaaddicted σε ευχαριστω πραγματικα πολυ η εξελιξη που μαλλον περιμενες ηταν μια μπελλα χωρις εντουαρντ ειτε μονη ειτε με τον μαικ (μπιαξ) ειτε με τον τζεικομπ...στο τελος ομως βρεθηκε με τον εντουαρντ...ισως μια μερα μετα απο αρκετο καιρο γραψω μια συνεχεια με μια εκδικισγ των βολτουρι ισως θα δουμε ομως γιατι προςτο παρων ασχολουμε το επομενο φανφικ και ελπιζω να σου αρεσει..στην περιληψη ακουγετε λιγο βαρυ και δραμαατικο ειναι ο,ως παρα πολυ ρομαντικο και με αρκετα (απο ενα σημειο και μετα ειδικα) λεμονια....ελπιζω να σας αρεσει η καινουργια μου ιστορια....

για αλλη μια φορα σας ευχαριστω ολες και συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας....
kiss huggie twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 34442 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 691711
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 30 Αυγ 2010 - 12:03

συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας γιατι ελειπα...σας ευχαριστω και τους δυο χαιρομαι που το τελος σας καλυψε και λιτσακι μου επειδη θελεις να δεις και επομενο φανφικ μου σου λεω αν δεν το ξερεις ηδη οτι μια σεπτμβριου θα ανεβασω πραγματι ενα καινουργιο και ρομαντικο φανφικ...η περιληψη -----> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html
ελπιζω να σου αρεσει η περιληψη ακουγετε λιγο βαρια και δραματικα αλλα καμια σχεση ειναι πολυ ρομαντικο φανφικ...
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΔευ 30 Αυγ 2010 - 12:33

twilightFOREVER έγραψε:
συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας γιατι ελειπα...σας ευχαριστω και τους δυο χαιρομαι που το τελος σας καλυψε και λιτσακι μου επειδη θελεις να δεις και επομενο φανφικ μου σου λεω αν δεν το ξερεις ηδη οτι μια σεπτμβριου θα ανεβασω πραγματι ενα καινουργιο και ρομαντικο φανφικ...η περιληψη -----> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html
ελπιζω να σου αρεσει η περιληψη ακουγετε λιγο βαρια και δραματικα αλλα καμια σχεση ειναι πολυ ρομαντικο φανφικ...
Ναι το είδα μετά.
Λατρεύω τα ρομαντικά.
Παράκληση:Μην λιώσω από το πρώτο κεφάλαιο!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 11:21

μην στεναχωριεσε λιτσακι απο το πρωτο δεν θα λιωσεις κατσε να μπει στο θεμα να μεγαλωσει και λιγο στο πρωτο η αλις θα ειναι ακομα 6 χρονων...παντως σε σχεση με το palazzo dei priori ου υστερουσε σε λεμονια επειδη ο εντουαρντ ελειπε αυτο θα εχει μπολικα....
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 11:27

twilightFOREVER έγραψε:
μην στεναχωριεσε λιτσακι απο το πρωτο δεν θα λιωσεις κατσε να μπει στο θεμα να μεγαλωσει και λιγο στο πρωτο η αλις θα ειναι ακομα 6 χρονων...παντως σε σχεση με το palazzo dei priori ου υστερουσε σε λεμονια επειδη ο εντουαρντ ελειπε αυτο θα εχει μπολικα....
Με την Άλις και τον Τζάσπερ ή την Μπέλλα και τον Έντουαρντ ακόμη δεν το έχω καταλάβει σε ποιον αναφέρεται ακριβώς αλλά νομίζω πως όταν το διαβάσω θα το καταλάβω.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 11:37

λοιπον κατσε να σου το εξηγησω ειναι η ζωη της αλις ουσιαστικα συμφωνα με το τι πιστευω εγω πως εγινε...περιγραφει ολοι την ζωη της απο 6 χρονων μετα παραλειπει καπια χρονια μεχρι που γινετε 19 και φτανει μεχρι εκει που γνωριζει τον τζασπερ και τους καλλεν η ιστορια διαδρματιζετε στην περιοδο 1906 μεχρι και 1920 περιπου..αρα ειναι εποχης..ολη η ιστορια ειναι απο την πλευρα της αλις εκτος απο τον προλογο....ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998
LITSA0089
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 11:47

twilightFOREVER έγραψε:
λοιπον κατσε να σου το εξηγησω ειναι η ζωη της αλις ουσιαστικα συμφωνα με το τι πιστευω εγω πως εγινε...περιγραφει ολοι την ζωη της απο 6 χρονων μετα παραλειπει καπια χρονια μεχρι που γινετε 19 και φτανει μεχρι εκει που γνωριζει τον τζασπερ και τους καλλεν η ιστορια διαδρματιζετε στην περιοδο 1906 μεχρι και 1920 περιπου..αρα ειναι εποχης..ολη η ιστορια ειναι απο την πλευρα της αλις εκτος απο τον προλογο....ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998
Σε ευχαριστώ πολύ lol! lol! lol!
Θα με περνάς για τελείως χαζή.
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 23:18

Στοχευοντας Τα Αστερια

οπως σας υποσχεθηκα σημερα 1 σεπτεμβριου ανεβασα στο blog μου την ολοκαινουργια ιστορια μου στοχευοντας τα αστερια. εχω ανεβασει τον προλογο καθως και το πρωτο κεφαλαιο και ελπιζω να σας αρεσουν..σας παρακαλω σχολιαστε τα γιατι η γνωμη σας μετραει και αν δεν εχει αρκετη απυχηση να μην το συνεχισω...εσεις εξαλου εισται αυτοι που μου δωσατε την ιδεα και για το καινουργιο φανφικ με την στηριξη που μου δειξατε για το προηγουμενο...εμενα προσοπικα μου αρεσει ακομα περισσοτερο απο το πρωτο...να σας θυμισω οτι θα το βαζω μονο στο blog μου για αυτο αν θελετε παρακολουθηστε με ετσι ωστε ωταν ενα καινουργιο κεφαλαιο ανεβενει να το ξερετε....θελω την γνωμη σας θα βαλω συντομα και συνεχεια...

θα το βρειτε τον προλογο εδω:http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

και το πρωτο κεφαλαιο εδω : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/09/blog-post_01.html

η γνωμη σας βοηθαει για αυτο πειτε την...( σχολια μπορειτε να κανετε σε αυτο το τοπικ...)

επισης εκανα και αλλαγες στο blog (hope you like it...) και διορθασα τα λαθη στα κειμενα επισης εχω ηδη φτιαξει οπως μπορειτε να δειτε τα πρωτα τρια στο palazzo dei priori χωρις λαθη και συνεχιζω η καινουργια ιστορια ειναι ετσι για αυτο αργει λιγο να ανεβει γινετε πιο προσεχτικη επιμελεια...

σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας... huggie kiss twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 194931 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 194931 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 174341 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 174341 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 691689 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 691689 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 44754 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 932365
LaDy_SoVeReigN
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1666
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠεμ 2 Σεπ 2010 - 17:42

Ειιιι, που είναι η καινούρια ιστορια?????

Σαν δεν ντρέπεσαι. Δεν την έχεις ανεβάσει ακόμα, και είναι κι όλας 2 σεπτεμβρίου. Άργησες τουλάχιστον 1 μέρα Cool
https://www.youtube.com/watch?v=NJiPTkExVUg
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 11:32

οχι καλε μην με βριζεις την εχω βαλει και αναρωτιομουν κιολας γιατι κανεις δεν μου εχει κανει σχολιο...λοιπον την εχω ανεβασει στο blog μου και το εχω πει και στο τοπικ του blog....την λενε στοχευοντας τα αστερια οριστε το λινκ..και σορρυ μαλλον δεν θα το ειπα να το καταλαβετε εγω φτεω.... Embarassed twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 587595 οριστε εδω μπορεις να βρεις πληροφοριες για την ιστορια επισης λεει που θα την βρεις και εκει μπορεις να κανεις και σχολια..:https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006.htm?highlight=twilightforever+blog
(πηγενε στην σελιδα εξι τελευτεο ποστ)
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 11:35

παιδια δεν βλεπω καθολου αναταποκριση στο καινουργιο φανφικ και μου στελνετε πολλα μυνηματα που το εχω βαλει κλπ..συγνωμη μαλλον δεν το ξεκαθαρισα και δεν το καταλαβατε....το εχω βαλει μονο στο blog μου και μπορειτε να την σχολιασετε σε αυτο το τοπικ ...θα την βριτε στο blog μου και θα σας ενημερωνω οποτε ανεβαζω καινουργιο κεφαλαιο για να μπορειτε να το διαβασετε και κανετε σχολια σε αυτο το τοπικ..ελπιζω να ξεκαθαρισα λιγο τα πραγματα και οριστε και το λινκ του blog μου :http://www.twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:28

Γεράσιμε, η καινούρια σου ιστορία μ'αρέσει πάρα πολυ!!!Smile boogie twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 388681 Γενικά πάντα με εκπλήσεις...Wink Οι ιδέες σου είναι πρωτότυπες και σπάνιες!!!Συγχαριτήρια!! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 201917 Τώρα, πιο αναλυτικά:

Μ'αρέσει ΑΠΕΙΡΑ ο τρόπος γραφής σου. Προσεγμένος, συνεχόμενος, αλάνθαστος! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 879660 Και γενικά σε βυθίζει μέσα στην ιστορία! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 932365

Επίσης, μ'αρέσει που επέλεξες να ασχοληθείς με τον 20ο αιώνα!Wink Για ένα αγόρι-συγγραφέα, είναι μια πολύ δύσκολη εποχή! Έχεις δώσει αρκετά προσοχή στο ντύσιμο της Άλις και το χτένισμα και πιστεύω πως οι περιγραφές αυτές, σε βοηθάνε πάρα πολύ στο να γίνεσαι κάθε φορά καλύτερος! huggie

Το μόνο "αρνητικό" που θα πω είναι: Να προσέχεις λίγο το μέγεθος των παραγράφων σου! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 730856

Συγχαριτήρια και μπράβο σου!!! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 474941 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 201917 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 474941 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 201917 Είσαι ο αγαπημένος μου συγγραφέας από αγόρια! Και φυσικά γενικά, λατρεύω τις ιστορίες σου!!! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 98735 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 616544

Φιλιά πολλά! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998

-Χριστίνα
http://www.christianemarie.blogspot.com/
LaDy_SoVeReigN
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:35

Εσύ φταις καλά που το κατάλαβες Cool Razz

Πλάκα κάνω. Έφυγα για διάβασμα!!!!!!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:37

χαχα....boogie giggle οκ καλο διαβασμα........(και αληθεια εγω φτεω... lol! ) kiss huggie twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 194931 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 34442
LaDy_SoVeReigN
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:41

Διάβασα την καινούρεια στόρυ σου, και

Ενα έχω να πω.

Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΗ!!!!

Τελεια είναιιιι μόλις τελείωσα το διάβασμα lol!

Είναι φανταστικιά. Βάλε συνέχεια όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:47

χριστινακι μου καλη μου χριστινουλα τι να πω με συγκινεις.... huggie

εισαι απλα φοβερη σε λατρευω για τα καλα τα λογια θα ακολουθησω την συμβουλη σου...ενοεις οτι της κανω υπερβολικα μεγαλες ή το αντιθετο;

μεγαλες μπορει να της κανω γιατι γενικα ειμαι και πολυλογας οποτε παρασυρομαι....

σε ευχαριστω ομως παρα πολυ και εσυ που εισαι και γενικα και εισαι πιο κοντα στα ρουχα οσο νανε μετραει πολυ η γνωμη σου.... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 34442

επισης ειναι πραγματι δυσκολο γενικα να αποδωσεις μια αλλη επεοχη και σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ που πιστευεις οτι την απεδωσα σωστα.... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 577643 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 616544

τελος ενα μονο ευχαριστω θα ηταν πολυ λιγο που με θεωρεις τον αγαπημενο σου συγγραφεα απο αγορια ειδικα τωρα που τα φανφικ ειναι σε εξαρση και υπαρχουν πολλα αγορια συγγραφεις στο φοορυμ και στο fanfiction.net twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 691711

εισαι απλα φοβερη αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω και θα αξιποιησω στο υποσχομαι την συμβουλη σου γιατι και τα δικα σου φανφικ ειναι φοβερα και η γνωμη καπιου που λατερυω το γραψιμο του μετραει.....

και μετα σε ευχαριστω και εσενα πραγματικα παρα πολυ lady_sovereign ( το ονομα σου σορρυ μου το εχεις ξαναπει αλλα....)
πραγματικα σε ευχαριστω χερομαι τοσο που σου αρεσε και επισης χερομαι που με στηριζεις.... huggie huggie kiss twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:52

ΠολυλογάWink twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 403120

Εννοώ πως μερικές φορές, οι παράγραφοι είναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΙ! giggle huggie Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου! Wink Και στο κάτω κάτω, μπορείς να γράψεις όλα αυτά που θέλεις αλλά να τα χωρίσεις σε μικρότερες παραγράφους!!!Wink Δεν μπορώ να σου "σταματήσω" τη φαντασία... Razz ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!Smile
http://www.christianemarie.blogspot.com/
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 12:56

το καταλαβα οτι αυτο θα ενοουσες ναι πραγματι πολλες δηλαδη παρα πολλες φορες παρασυρομαι και κανομαι τεραστιες παραγραφους....θα το λαβω υποψη μου σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη χριστινακι.... huggie ( και σου βαζω και το αγαπημενο μου emoticon -----> twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 906998 ) τελος παντων θα της κανω πιο μικρες εχεις δικιο σε ευχαριστω και χερομαι οταν τα σχολια σε ενα φανφικ ειναι ειλικρινα γιατι καπιοι ενω δεν τους αρεσει κατι δεν το λενε.....οποτε και παλι σε ευχαριστω γιατι εξαλου και τα σχολια για αυτο δεν ειναι; twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 13 174341

twilightFOREVER's blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: