| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:43 | |
| σε ευχαριστω παρα πολυ μπελουλα πραγματικα και εσυ ησουν απο την αρχη και με στηριξες...σε ευχαριστω.... τωρα θα ανεβασω και στις μια σεπτμβριου την καινουργια μου ιστορια.... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 16:09 | |
| Λοιπον.δεν την ειχα διαβασει ολη την ιστορια.Τωρα την τελειωσα.Εχουμε και λεμε.... Απλα τελεια!!!! Στεναχωρηθηκα εκει που υποτιθεται πεθανε ο Εντουαρντ...μου αρεσε η εναλλαγη των σκηνικων..ολη η ιστορια ειχε μια αισθηση εξωπραγματικη,χανεσαι μεσα της.Ειδικα εκει που περιγραφεις το δρομο για την μεγαλη αιθουσα που βρισκονται οι βολτουρι ειναι καταπληκτικος.Γραφεις πολυ ωραια!!! Ακου εκει να τον εχει φυλακισμενο...μην τον αρχισω τωρα..Θα μου αρεσε αν ειχες βαλει πιο πολυ τη μαχη αλλα δεν πειραζει.Εκει που η Βικτωρια ειναι με τη Μπελλα και της πινει το αιμα νομιζα πως θα πεθαινε αλλα δεν υπηρχε περιπτωση μετα απο τοσα που ειχε τραβηξει και ενω ο ΕΝτουαρντ ειναι ζωντανος να πεθαινε. Κριμα για τον Τζεικ,αλλα νομιζω καταβαθος το ηξερε. Πολυ ωραιο το τελος!!! Εμμμ..αυτα...και παλι μπραβο!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 17:03 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 22:17 | |
| και εμεις θα ειμαστε εδω για να τη διαβασουμε γερασιμε χαρα μας να σε στηριζουμε | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 21 Αυγ 2010 - 13:17 | |
| λοιπον χθες το διαβασα ολο απο το 1ο μεχρι το τελευταιο κεφαλαιο...ηταν μια καταπληκτικη ιστορια...ερχινα το κλαμα καθε φορα που η μπελλα σκεφτοταν τον εντουαρντ..στο τελος χαρηκα παρα πολυ που ηταν ζωντανος και ειναι και παλι μαζι...γενικα η ιστορια με εξεπληξε ευχαριστα..δεν ειχε την εξελιξη που θα νομιζα οτι θα ειχε και χαρηκα γι αυτο.. μπραβο γερασιμε.!!συγχαρητηρια...περιμενω πως και πως την επομενη ιστορια σου..!ηδη διαβασα την περιληψη και ειναι πολυ ενδιαφερουσα...επιτελους μια ματια στην ιστορια της αλις.. | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 22 Αυγ 2010 - 1:37 | |
| γερασιμε μπραβο και για τα δυο κεφαλαια υπεροχα ηταν και το τελος με καλυψε απιστευτα!! τελειωσε ευχαριστα!!! οσον αφορα για την επομενη ιστορια απο πρωτης ματιας ειναι καλη και ενδιαφερουσα! καλη συνεχεια! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 22 Αυγ 2010 - 12:37 | |
| Τέλειο Τέλειο Τέλειο. Υπέροχο τέλος. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να διαβάσω κι άλλο δικό σου φανφικ Γεράσιμε . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 30 Αυγ 2010 - 11:56 | |
| zafrina μου μαρινακι μου μπελουλιτσα μου και twilightsagaadicted...τι να πω σας υπερευχαριστω και ξεκινω μια μια ξεχωριστα.... zafrina μου τι να πω τα λογια σου ειναι φοβερα ελπιζω πραγματικα να σου αρεσε η ιστορια μου...εγω προσοπικα την λατρεψα αν και δεν ειχε πολυ εντι ελπιζω στο τελος να μην χανετε μεσα στο φανφικ....ο τζεικομπ πραγματι καταβαθος το ηξερε απλα δεν μπορουσε να το πιστεψει... η μπελλα δεν θα μπορουσε ποτε να πεθαινε ενα κεφαλαιο μετα την επιστροφη του εντουαρντ....σε ευχαριστω και παλι.... μαρινακι μου τι να πω σε ευχαριστω ξανα ξανα με στηριξες ολο το διαστημα που εγραφα το φανφικ οποτε ενα μονο ευχαριστω δεν ειναι αρκετο....σε ευχαριστω ξανα και ξανα και ξανα.... μπελουλα μου ελπιζω και η καινουργια μου ιστορια να σου αρεσει το ιδιο και ακομα περισσοτερο..προσοπικα εμενα μου αρεσει περισοτερο...λιγη υπομονη ομως την τεταρτη ( 1 σεπτεμβριου ) θα βαλω τον προλογο και το πρωτο κεφαλιο και ευχομαι να σου αρεσει.... και last but not least...twilightsagaaddicted σε ευχαριστω πραγματικα πολυ η εξελιξη που μαλλον περιμενες ηταν μια μπελλα χωρις εντουαρντ ειτε μονη ειτε με τον μαικ (μπιαξ) ειτε με τον τζεικομπ...στο τελος ομως βρεθηκε με τον εντουαρντ...ισως μια μερα μετα απο αρκετο καιρο γραψω μια συνεχεια με μια εκδικισγ των βολτουρι ισως θα δουμε ομως γιατι προςτο παρων ασχολουμε το επομενο φανφικ και ελπιζω να σου αρεσει..στην περιληψη ακουγετε λιγο βαρυ και δραμαατικο ειναι ο,ως παρα πολυ ρομαντικο και με αρκετα (απο ενα σημειο και μετα ειδικα) λεμονια....ελπιζω να σας αρεσει η καινουργια μου ιστορια.... για αλλη μια φορα σας ευχαριστω ολες και συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 30 Αυγ 2010 - 12:03 | |
| συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας γιατι ελειπα...σας ευχαριστω και τους δυο χαιρομαι που το τελος σας καλυψε και λιτσακι μου επειδη θελεις να δεις και επομενο φανφικ μου σου λεω αν δεν το ξερεις ηδη οτι μια σεπτμβριου θα ανεβασω πραγματι ενα καινουργιο και ρομαντικο φανφικ...η περιληψη -----> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.htmlελπιζω να σου αρεσει η περιληψη ακουγετε λιγο βαρια και δραματικα αλλα καμια σχεση ειναι πολυ ρομαντικο φανφικ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 30 Αυγ 2010 - 12:33 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- συγνωμη τωρα ειδα τα σχολια σας γιατι ελειπα...σας ευχαριστω και τους δυο χαιρομαι που το τελος σας καλυψε και λιτσακι μου επειδη θελεις να δεις και επομενο φανφικ μου σου λεω αν δεν το ξερεις ηδη οτι μια σεπτμβριου θα ανεβασω πραγματι ενα καινουργιο και ρομαντικο φανφικ...η περιληψη -----> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html
ελπιζω να σου αρεσει η περιληψη ακουγετε λιγο βαρια και δραματικα αλλα καμια σχεση ειναι πολυ ρομαντικο φανφικ... Ναι το είδα μετά. Λατρεύω τα ρομαντικά. Παράκληση:Μην λιώσω από το πρώτο κεφάλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 31 Αυγ 2010 - 11:21 | |
| μην στεναχωριεσε λιτσακι απο το πρωτο δεν θα λιωσεις κατσε να μπει στο θεμα να μεγαλωσει και λιγο στο πρωτο η αλις θα ειναι ακομα 6 χρονων...παντως σε σχεση με το palazzo dei priori ου υστερουσε σε λεμονια επειδη ο εντουαρντ ελειπε αυτο θα εχει μπολικα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 31 Αυγ 2010 - 11:27 | |
| - twilightFOREVER έγραψε:
- μην στεναχωριεσε λιτσακι απο το πρωτο δεν θα λιωσεις κατσε να μπει στο θεμα να μεγαλωσει και λιγο στο πρωτο η αλις θα ειναι ακομα 6 χρονων...παντως σε σχεση με το palazzo dei priori ου υστερουσε σε λεμονια επειδη ο εντουαρντ ελειπε αυτο θα εχει μπολικα....
Με την Άλις και τον Τζάσπερ ή την Μπέλλα και τον Έντουαρντ ακόμη δεν το έχω καταλάβει σε ποιον αναφέρεται ακριβώς αλλά νομίζω πως όταν το διαβάσω θα το καταλάβω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 31 Αυγ 2010 - 11:37 | |
| λοιπον κατσε να σου το εξηγησω ειναι η ζωη της αλις ουσιαστικα συμφωνα με το τι πιστευω εγω πως εγινε...περιγραφει ολοι την ζωη της απο 6 χρονων μετα παραλειπει καπια χρονια μεχρι που γινετε 19 και φτανει μεχρι εκει που γνωριζει τον τζασπερ και τους καλλεν η ιστορια διαδρματιζετε στην περιοδο 1906 μεχρι και 1920 περιπου..αρα ειναι εποχης..ολη η ιστορια ειναι απο την πλευρα της αλις εκτος απο τον προλογο....ελπιζω να σε βοηθησα να καταλαβεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 31 Αυγ 2010 - 11:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 1 Σεπ 2010 - 23:18 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 2 Σεπ 2010 - 17:42 | |
| Ειιιι, που είναι η καινούρια ιστορια????? Σαν δεν ντρέπεσαι. Δεν την έχεις ανεβάσει ακόμα, και είναι κι όλας 2 σεπτεμβρίου. Άργησες τουλάχιστον 1 μέρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 11:32 | |
| οχι καλε μην με βριζεις την εχω βαλει και αναρωτιομουν κιολας γιατι κανεις δεν μου εχει κανει σχολιο...λοιπον την εχω ανεβασει στο blog μου και το εχω πει και στο τοπικ του blog....την λενε στοχευοντας τα αστερια οριστε το λινκ..και σορρυ μαλλον δεν θα το ειπα να το καταλαβετε εγω φτεω.... οριστε εδω μπορεις να βρεις πληροφοριες για την ιστορια επισης λεει που θα την βρεις και εκει μπορεις να κανεις και σχολια..: https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006.htm?highlight=twilightforever+blog(πηγενε στην σελιδα εξι τελευτεο ποστ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 11:35 | |
| παιδια δεν βλεπω καθολου αναταποκριση στο καινουργιο φανφικ και μου στελνετε πολλα μυνηματα που το εχω βαλει κλπ..συγνωμη μαλλον δεν το ξεκαθαρισα και δεν το καταλαβατε....το εχω βαλει μονο στο blog μου και μπορειτε να την σχολιασετε σε αυτο το τοπικ ...θα την βριτε στο blog μου και θα σας ενημερωνω οποτε ανεβαζω καινουργιο κεφαλαιο για να μπορειτε να το διαβασετε και κανετε σχολια σε αυτο το τοπικ..ελπιζω να ξεκαθαρισα λιγο τα πραγματα και οριστε και το λινκ του blog μου : http://www.twilightforeverfanfic.blogspot.com/ | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:28 | |
| Γεράσιμε, η καινούρια σου ιστορία μ'αρέσει πάρα πολυ!!! Γενικά πάντα με εκπλήσεις... Οι ιδέες σου είναι πρωτότυπες και σπάνιες!!!Συγχαριτήρια!! Τώρα, πιο αναλυτικά: Μ'αρέσει ΑΠΕΙΡΑ ο τρόπος γραφής σου. Προσεγμένος, συνεχόμενος, αλάνθαστος! Και γενικά σε βυθίζει μέσα στην ιστορία! Επίσης, μ'αρέσει που επέλεξες να ασχοληθείς με τον 20ο αιώνα! Για ένα αγόρι-συγγραφέα, είναι μια πολύ δύσκολη εποχή! Έχεις δώσει αρκετά προσοχή στο ντύσιμο της Άλις και το χτένισμα και πιστεύω πως οι περιγραφές αυτές, σε βοηθάνε πάρα πολύ στο να γίνεσαι κάθε φορά καλύτερος! Το μόνο "αρνητικό" που θα πω είναι: Να προσέχεις λίγο το μέγεθος των παραγράφων σου! Συγχαριτήρια και μπράβο σου!!! Είσαι ο αγαπημένος μου συγγραφέας από αγόρια! Και φυσικά γενικά, λατρεύω τις ιστορίες σου!!! Φιλιά πολλά! -Χριστίνα | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:35 | |
| Εσύ φταις καλά που το κατάλαβες Πλάκα κάνω. Έφυγα για διάβασμα!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:41 | |
| Διάβασα την καινούρεια στόρυ σου, και Ενα έχω να πω. Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΗ!!!! Τελεια είναιιιι μόλις τελείωσα το διάβασμα Είναι φανταστικιά. Βάλε συνέχεια όσο πιο γρήγορα μπορείς!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:47 | |
| χριστινακι μου καλη μου χριστινουλα τι να πω με συγκινεις.... εισαι απλα φοβερη σε λατρευω για τα καλα τα λογια θα ακολουθησω την συμβουλη σου...ενοεις οτι της κανω υπερβολικα μεγαλες ή το αντιθετο; μεγαλες μπορει να της κανω γιατι γενικα ειμαι και πολυλογας οποτε παρασυρομαι.... σε ευχαριστω ομως παρα πολυ και εσυ που εισαι και γενικα και εισαι πιο κοντα στα ρουχα οσο νανε μετραει πολυ η γνωμη σου.... επισης ειναι πραγματι δυσκολο γενικα να αποδωσεις μια αλλη επεοχη και σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ που πιστευεις οτι την απεδωσα σωστα.... τελος ενα μονο ευχαριστω θα ηταν πολυ λιγο που με θεωρεις τον αγαπημενο σου συγγραφεα απο αγορια ειδικα τωρα που τα φανφικ ειναι σε εξαρση και υπαρχουν πολλα αγορια συγγραφεις στο φοορυμ και στο fanfiction.net εισαι απλα φοβερη αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω και θα αξιποιησω στο υποσχομαι την συμβουλη σου γιατι και τα δικα σου φανφικ ειναι φοβερα και η γνωμη καπιου που λατερυω το γραψιμο του μετραει..... _______________________________________________________________________ και μετα σε ευχαριστω και εσενα πραγματικα παρα πολυ lady_sovereign ( το ονομα σου σορρυ μου το εχεις ξαναπει αλλα....) πραγματικα σε ευχαριστω χερομαι τοσο που σου αρεσε και επισης χερομαι που με στηριζεις.... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:52 | |
| Πολυλογά Εννοώ πως μερικές φορές, οι παράγραφοι είναι ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΙ! Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου! Και στο κάτω κάτω, μπορείς να γράψεις όλα αυτά που θέλεις αλλά να τα χωρίσεις σε μικρότερες παραγράφους!!! Δεν μπορώ να σου "σταματήσω" τη φαντασία... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Σεπ 2010 - 12:56 | |
| το καταλαβα οτι αυτο θα ενοουσες ναι πραγματι πολλες δηλαδη παρα πολλες φορες παρασυρομαι και κανομαι τεραστιες παραγραφους....θα το λαβω υποψη μου σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη χριστινακι.... ( και σου βαζω και το αγαπημενο μου emoticon -----> ) τελος παντων θα της κανω πιο μικρες εχεις δικιο σε ευχαριστω και χερομαι οταν τα σχολια σε ενα φανφικ ειναι ειλικρινα γιατι καπιοι ενω δεν τους αρεσει κατι δεν το λενε.....οποτε και παλι σε ευχαριστω γιατι εξαλου και τα σχολια για αυτο δεν ειναι; | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|