Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 19:01
Καινούρια ιστορία ακούω...με...ΤΕΛΕΙΟ τίτλο...!!! Sapphire Moon...!!! Αν δεν σκεφτείς καλύτερο...κράτησε αυτόν!!! Είναι πάρα πολύ καλός!!! Καινούριο fanfic λοιπόν... Το περιμένω πώς και πώς!!! Όσο για την ψηφοφορία....μου αρέσουν και οι δύο επιλογές, αλλά θα προτιμούσα ίσως λίγο περισσότερο την δεύτερη...(δηλ.το Νο5)!!! Μου αρέσουν πολύ η εικόνα και τα χρώματά της!!! Αναμένουμε κεφάλαιο από την ιστορία...την Παρασκευή!!!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 19:33
Σε ευχαριστω πολυ ερμιονη μου οκ μετραω την ψηφο σου (σαν τον big brother ακουστηκα?)..
Μαλλον αυτον τον τιτλο θα κρατησω γιατι αντιπροσωπευει και την ιστορια..sapphire moon δηλαδη ζαφειρενια σεληνη = μπλε σεληνη...(κανε μια αναζητηση με την λεξη μπλε σεληνη στην βικιπαιδεια και θα καταλαβεις τι ενοω...)
Το εκτο κεφαλαιο θα το ανεβασω σιγουρα την παρασκευη το υποσχομαι...και γραφω και την μινι ιστορια που εχει πολυ πολυ πολυ και το τονισα πολυ εντουαρντ
Με εχει πιασει ιστρος...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 19:48
Είναι τέλειος ο τίτλος...υπέροχος, καταπληκτικός!!! Τι καλά που μάλλον αυτόν θα κρατήσεις!!! Θα το ψάξω...! Κάτι εικόνες που είδα είναι μαγευτικές! Η μίνι ιστορία θα έχει τόοοοσο πολύ Έντουαρντ??? Από τώρα δηλαδή τα υπογλώσσια!!! Τι μας περιμένει πάλι..... !!!!!!!!!!!!!!! Πω πω....περιμένω με αγωνία να τη διαβάσω!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 19:51
Τελειος τιτλος Ανυπομονω, Γερασιμε Ειμαι εκατο τοις εκατο σιγουρη πως θα το λατρεψω!!!
Υ.Γ Σε παρακαλω κρατησε αυτον τον τιτλο
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 20:29
Οκ εμιλυ οποτε μεχρι τωρα ειμαστε ισσοπαλια...
Ειμαι σε καλο δρομο με την ιστορια μαλλον θα χωριζετε σε δυο η τρια μερη θα δουμε προς το παρων την γραφω σαν ενα μερος και μαλλον μετα θα την χωρισω..εχω γραψει ηδη δεκα σελιδες περιπου ισως μεσα στην αλλη εβδομαδα να χωρισω οτι ηδη εχω και να βαλω το πρωτο κομματι...
Απλα θα προτιμουσα να την ολοκληρωνα πρωτα και μετα λιγο λιγο να την βαλω...γιατι δεν θα προλαβω και με το ΣΤΑ και με την μινι ιστορια και με την καινουργια ιστορια και με την διωρθωση του Palazzo dei priori και με την εμφανιση του μπλογκ...
Θα την βαλω παντως οσο πιο γρηγορα μπορω....
Σε ευχαριστω αλλη μια φορα γαι την υποστηριξη...
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 19 Νοε 2010 - 22:40
To blog μου εχει νεα εμφανιση...μετα απο την δικη σας ψηφοφορια αναδειχτηκαν δυο αποτελεσματα και βγηκαν ισσοπαλια...οποτε επελεξα το ενα απο τα δυο αυτο που δεν ειχε καφε για να αλλαξει για λιγο το χρωμα του blog και να μην κινηθει παλι σε τονους του πορτοκαλι και του καφε...
Νομιζω η νεα εμφανιση τεριαζει τοσο με το νεο φανφικ με οριστικο τιτλο sapphire moon οσο και με το στοχευοντας τα αστερια...(ακομα μενουν καποιες αλλαγες να γινουν απλα αντιμετωπιω ενα προβλημα με την συνδεση στο internet και δεν μπορουν ακομα να πραγματοποιηθουν)
Το εκτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια ειναι σχεδον ετοιμο απλα σηνηδητοποιησα οτι κατι λειπει και επειδη ειναι το τελευτεο κεφαλαιο εμ την αλις εξι ετων (απο το επομενο θα γινει δεκαννεα) θελω να ειναι 100% τελειο...
Στο λιγοστο χρονο που εχω αναμεσα στο διαβασμα για τα διαγωνισματα και ειναι πολλα αυτον τον καιρο ασχολουμε με το νεο φανφικ καθως και την μινι ιστορια που γραφω οποτε ακομη το εκτο κεφαλαιο δεν ειναι ολοκληρο..συντομα ομως θα ανεβει..απλα θελω με την παρασκευη να εχω ετοιμη την μινι ιστορια γιατι σας περιμενει μια μινι εκπληξη που μου ηρθε στο μυαλο...καπου εκει θα ποσταρω και ενα ποστ που εχω ετοιμασει σχετικα με την καινουργια ιστορια (sapphire moon)
Ευχαριστω και παλι οσους με στηριζουν...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 19 Νοε 2010 - 22:58
Η νεα εμφανιση του μπλογκ σου ειναι υπεροχη Ελπιζω να εχουμε συντομα το πρωτο κεφαλαιο της ιστοριας σου, οπως επισης και το επομενο κεφαλαιο ΣΣΑ Περιμενω με αγωνια
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 19 Νοε 2010 - 23:03
Σε ευχαριστω πολυ πολυ εμιλυ ...
Ξεχασα να αναφερω οτι αλλαξα και το ονομα του blog σε sapphire moon που ειναι και ο τιτλος του νεου φανφικ(προτειματε αυτον το τιτλο η τον προηγουμενο ...η ημηρομηνια που θα αρχισει να ανεβενει το καινουργιο φανφικ ειναι μερος της εκπληξης...
επισης να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη αν δεν καταφερω αυτην την εβδομαδα να βαλω το εκτο κεφαλαιο παροτι ειναι μονο μια ωρα το πολυ δουλεια...θελω να τελειωσω ολη την μινι ιστορια και ο χρονος που εχω ειναι λιγοστος...ευχαριστω για την κατανοηση..
Εμιλυ σε ευχαριστω και παλι χαιρομαι που σου αρεσει η εμφανιση του blog μου...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 19 Νοε 2010 - 23:59
Ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε πάαααρα πολύυυυυυ η καινούρια εμφάνιση του blog σου Γεράσιμε!!!!! Αυτην την επιλογή είχα ψηφίσει κι όλας!!!! Πολύ ωραία εικόνα!!!!!!!!!! Όσο για την ιστορία σου, φυσικά και μη ζητάς συγγνώμη αν δεν προλάβεις να βάλεις κεφάλαιο!!!!!! Οι υποχρεώσεις τόσο του σχολείου όσο και των άλλων δραστηριοτήτων μας, μας πηγαίνουν λιγάκι πίσω και είναι φυσικό!!!!!!!!!! Ανυπομονούμε για την καινούρια ιστορία που έχει πολύ πολύ πολύ ΠΟΛΥ-το τονίζω- Έντουαρντ!!!! -όπως το υποσχέθηκες -
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 21 Νοε 2010 - 22:26
Γερασιμε η νεα εμφανιση ειναι εκπληκτικη πραγματικα με ενθουσιασε ειναι τελεια οσο για το κεφαλαιο μν ανησυχεις καταλαβαίνουμε απολυτα πως εχεις και αλλες υποχρεωσεις και φυσικα περιμενουμε με αγωνια την καινουργια ιστορια με πολυ πολυ εντουαρντ
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 24 Νοε 2010 - 21:37
Ευχαριστω πολυ πολυ ερμιονη και μαρια...
Χαιρομαι που σας αρεσε η εμφανιση του blog μου...σε λιγες μερες θα αλλαξουν κια καποια αλλα πραγματα πχ καθε κεφαλαιο θα εχιε πλεον την δικη του αντιπροσωπευτικη εικονα απλα εχω καποια προβληματα με την συνδεση και δεν γινετε ακομη...
Α εχω και ενα ευχαριστω νεο επειδη το περιοδικο του φορουμ θα βγει τα χριστουγεννα και δεν μπορει να αργησει τοσο η βενετια στο σεληνοφως θα την αποσυρω κατα 90% απο το τευχος και θα την βαλω μεσα στην εβδομαδα...ελπιζω η ιστορια μετα απο τοσο πολυ αναμονη να σας αρεσει και να μην απογοητευτειτε..ευχομαι να ταξιδεψετε στην βενετια και να απολαυσετε το πρωτο μου λεμονι...
Εντωμεταξυ ξεκινησα και την χριστουγεννιατικη ιστορια που ισως αυτη να μπει στο τευχος και προχωραω πολυ καλα με την νεα μινι ιστορια που εχει πολυ πολυ εντουαρντ ετσι την παρασκευη (μακαρι ) να εχουμε το πρωτο μερος...
Να σας πω επισης οτι σκεφτηκα ενα μικρο τρικ σχετικα με αυτην την μινι ιστορια και την νεα ιστορια μου sapphire moon...θα δειτε ομως...
Ευχαριστω και παλι ολους οσους με στηριζουν και διαβαζουν τις ιστοριες μου...τι θα εκανα χωρις εσας;
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 19:37
Ανυπομονω για την καινουργια ιστορια και μονο ο τιτλος ειναι μαγευτικος!!! Περιμενω οπως παντα με την ιδια -και περισσοτερη- αγωνια
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 19:50
ΘΕ'Ι'ΚΟ!!! φοβερο εγεινε το blog!!! περιμενουμε με ανηπομονισια το επόμενο φάνφικ!!!!!!!!! και κην μας αγχωνεσε, με το πάσο σου, άλλοστε, το καλό πράγμα αργεί!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 26 Νοε 2010 - 21:35
Eυχαριστω πολυ πολυ εμιλυ και δημητρα...
Λοιπον τελικα απεσυρα απο το περιοδικο την ιστορια η βενετια στο σεληνοφως γιατι αθα εβγαινε κυριολεκτικα του χρονου...
Επειδη δεν ηθελα να την αργησω αλλο την εχω ετοιμη εδω και 3 μηνες και οσο αργω και προχωραω στις ιστοριες μου αλλαζει η γραφη μου εξελισετε και ισως αυτη να σας φανει διαφορετικη...
Παροτι εχει περασει πολυς καιρος απο οταν την εγραψα μπορω να ακομα οταν την διαβαζω να νιωσω το ιδιο που ενιωθα καθως την εγραφα...
σιγουρα εχει αλλαγες στην γραφη απο οτι εχετε συνηθισει αλλα πιστευω κανει ακομη αυτο για το οποιο φτιαχτηκε ενα μαγικο ταξιδι στην βενετια με αποκορυφωμα ενα λεμονι ( το πρωτο μου για την ακριβεια...)
Ελπιζω να αξιζε η αναμονη..πειτε μου την γνωμη σας θα ηθελα πολυ να την ακουσω μιας και εχει και το πρωτο μου λεμονι...
Τελος να σας πω πως τελικα δεν θα βαλω σημερα το πρωτο μερος την νεας μινι ιστοριας που θα εχει πολυ πολυ εντουαρντ αλλα την αλλη εβδομαδα...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 26 Νοε 2010 - 22:22
Γεράσιμε...ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!! ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! ΘΕΪΚΗ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Η κατάστασή μου είναι... <<<έτσι ακριβώς!!! Το ότι μπορώ και γράφω τώρα...είναι ανεξήγητο!!! Πω πω...για τι να πω πρώτα?? Για το θέμα...? -σούπερ!- Για τις εικόνες...? -σούπερ ουάου!- Για τις περιγραφές...? -σούπερ...σούπερ ουάου!- Τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν...τόσο μα τόσο έντονα...και δυνατά! Τα νιώθεις εσύ ο ίδιος! Σα να βρίσκεσαι εσύ κάπου εκεί και παρακολουθείς από μιαν άκρη! Τη γνώμη μου την ξέρεις πολύ καλά για σένα!!! Συγχαρητήρια!!! Ίσως είναι λίγο...όμως δεν βρίσκω άλλο τρόπο για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου διαβάζοντας κάθε φορά κάτι από σένα!!! Η ιστορία είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!!! Είναι τ-έ-λ-ε-ι-α!!!! Μπράβο!!!! Όσο για το ότι επέλεξες τη Ρόζαλι και τον Έμμετ...πολύ έξυπνο και ιδιαίτερο!!! Έβαλες τον καλύτερό σου εαυτό!!!
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 26 Νοε 2010 - 23:05
να το ξαναπω? θα το ξαναπώ: θε'ι'κό , φοβερό καταπληκτικό! πραγματικά, δεν νομίζω πως η γραφή σου υστερεί σε κάτι, αντιθέτως!! (αν και δεν είμαι η κατάληλη για να το κρείνω) μπράβο σου και πάλι!!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 17:34
γερασιμε μολις διαβσα την καινουργια σου ιστορια και ειναι εκπληκτικη απιθανη ενα αριστουργημα καταρχην να ξεκινησω απο τον τιτλο ο οποιος ειναι φοβερος γιατι σε παρακινει να το διαβασεις. το θεμα φαινεται παρα πολυ ωραια και μονο που επελεξες να γινει ο γαμος στην Ιταλια ηταν μαγικο γιατι μας μετεφερες με τον μοναδικο τροπο γραφης σου σε εκεινο το μερος λες και παρακολουθουσαμε και εμεις απο κοντα τον γαμο. οι περιγραφες σου ηταν απιστευτες οχι μονο για την βενετια αλλα και για τα ρουχα της οικογενειας και τις προετοιμασιες του γαμου όλα ηταν τοσο ζωντανα και παραστατικα. ο ψυχισμος της Ροζαλι ξετυλίγεται πολυ σωστα οσο προχωρανε οι ωρες για να φτασει στο αποκορυφωμα στην σκηνη με το λεμονι την οποια την περιεγραψες περιφημα φαινεται οτι αγαπαει αληθινα τον εμμετ μπραβο ήταν μια καταπληκτική αρχη που πληρει ολες τις προδιαγραφες για να γινει μια υπεροχη και μοναδικη ιστορια μπραβο
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 29 Νοε 2010 - 14:49
Δεν εχω αφησει πιστευω ξανα σχολια στο τοπικ για τον μπλοκ σου ντροπη μουΔιαβασα την καινουργια σου ιστορια και εχω μεινη αφωνη οι περηγραφες σου συγκλονηστικες περηγραφες ακριβως αυτο που εβλεπε η Ροζαλι.Ο τροπος γραφης σου ειναι μοναδικος και με κανει να θελω να το ξαναδιαβασω και αυτο κανω.Οσο για τον τιτλο ηταν μαναδικος απιστευτος ξετρελαθηκα που τον ειδα δεν εχω να πω τιποτα αλλο οι ιστοριες σου το λενε απο μονα τους....
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 30 Νοε 2010 - 0:40
Ευχαριστω πολυ πλλυ μαρακι και κελλυ....χαιρομαι πολυ που σας αρεσε....
Απλα να διευκρηνησω κατι που οσως να μην ειπα σωστα και δεν καταλαβατε η ιστορια δεν θα εχει συνεχεια ειναι one shot δηλαδη μια πολυ μινι ιστορια...
Ακομα αυτη η νεα μινι ιστορια που ετοιμαζω ειναι σχεδον ετοιμη...θα χωριζετε σε τρια μερη εκ των οποιων το πρωτο θα μπει αυτην την παρασκευη 3 δεκεμβριου το δευτερο κομματι παρασκευη 10 δεκεμβριου και η ιστορια θα ολοκληρωθει παρασκευη 17 δεκεμβριου με το τριτο μερος... Να σας πω ακομη το τρικ που σκεφτηκα σχετικα με την νεα ιστορια...η μινι αυτη ιστορια με τον πολυ εντουαρντ (ακομη δεν εχε τιτλο) θα λειτουργησει ως αντιστροφη μετρηση για την νεα ιστορια μου (νεο φανφικ ) sapphire moon ...επομενως ο προλογος του sapphιre moon και ισως και το πρωτο κεφαλαιο μαζι του θα ανεβουν την τεταρτη 22 δεκεβριου...
Ενδοιαμεσα δυστυχως δεν θα εχουμε νεο κεφαλαιο στοχευοντας τα αστερια γιατι δουλευω την χριστουγεννιατικη μινι ιστορια τωρα....θα επανελθω δρυμητηρος λιγο μετα τις γιορτες και θα το τρεχω παραλληλα με το sapphire moon...
Εως τοτε μην το ξεχασω, αυτο ειναι το μουσικο θεμα για το πρωτο μερος της μινι ιστοριας με τον πολυ πολυ εντουαρντ...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 3 Δεκ 2010 - 23:28
Οπως σας ειχα υποσχεθει σημερα παρασκευη ανεβασα το πρωτο μερος της νεας μινι ιστοριας με τιτλο τελικα κυκλαμινα στο χιονι... το επομενο μερος ειναι ετοιμο και θα ανεβει την επομενη παρασκευη 10 δεκεμβρη...το τριτο και τελευτεο μερος παρασκευη 17 δεκεμβρη οπου θα ολοκληρωθει και η ιστορια...οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου αυτο θα λειτουργησει ως αντιστροφη μετρηση για το νεο φανφικ μου sapphire moon...
ελπιζω να σας αρεσει θα ηθελα να ακουσω τις εντυπωσεις σας...να σας πω μονο πως η ιστορια απο το δευτερο μερος και μετα περιπλεκετε και γινετε αρκετα παραξενη...ηδη πειρατε μια γευση απο το τι ενοω γενικα απο ολο το πρωτο μερος αλλα κυριως το τελευτεο μερος του...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 4 Δεκ 2010 - 12:11
λοιπον εχω διαβασει το Palazzo dei priori και μου άρεσε παρα πολύ και μολις σημερα διαβασα την καινουρια σου ιστορια και μονο απο τον τίτλο με μαγεψες ήταν πολύ ιδιατερο μου αρεσε πολύ!και θα προσπαθησω να βρω χρονο να διαβασω και την αλλη σου ιστορια στοχευοντας τα αστερια !