Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 11 Αυγ 2010 - 18:13
σε ευχαριστω παρα πολυ και την επομενη ανατροπη δεν θα την περιμενετε..σορρυ τωρα αν αργω λιγο να βαζω συνεχεια γιατι ετοιμαζω πυρετωδως και το καινουργιο φανφικ που θα ανεβει στο μπλογκ μου 1 σεπτεμβριου..παντως μεχρι τις 21 αυγουστου θα βαλω τον επιλογο στο palazzo dei priori..γυρω στα 15 κεφαλαια το υπολογιζω..ευχαριστω και παλι..
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:24
Μολις ανεβασα το 13 κεφαλαιο στο φανφικ palazzo dei priori..ειναι λυπητερο κεφαλαιο με πολυ δραση και μια ανατροπη..ελπιζω να το απολαυσετε και σας θυμιζω η ιστορια θα εχει happy end...http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/ θα ημουν ευγνομων ενα αφηνατε ενα σχολιο...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:29
Ααααααα.... Είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο! Τόσες πολλές ερωτήσεις!Αχ δεν αντέχω...Θέλω συνέχεια! Είναι υπέροχοοοοο!!!Για μια ακόμα φορά ο τρόπος γραφής σου ήταν πάρα πολύ καλός και χωρίς κενά.Μπραβο σου!!! Το λάτρεψα! Τρώω τα νύχια μου από την αγωνία!
Υποκλίνομαι!
Φιλάκια!
-Χριστίνα.
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:33
Σε ευχαριστω παρα πολυ χριστινακι..
πραγματικα σου αρεσε τοσο πολυ;;; για την ανατροπη που η μπελλα πεθανε στο τελος τι λες; το αφησες ασχολιαστω οποτε μαλλον δεν χαρηκες και πολυ με αυτη την τροπη αλλα υπενθιμιζω θα εχει happy end...
ευχαριστω παρα πολυ....
PS: μην τρως τα νυχια θα τα χαλασεις..
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:37
twilightFOREVER έγραψε:
Σε ευχαριστω παρα πολυ χριστινακι..
πραγματικα σου αρεσε τοσο πολυ;;; για την ανατροπη που η μπελλα πεθανε στο τελος τι λες; το αφησες ασχολιαστω οποτε μαλλον δεν χαρηκες και πολυ με αυτη την τροπη αλλα υπενθιμιζω θα εχει happy end...
ευχαριστω παρα πολυ....
PS: μην τρως τα νυχια θα τα χαλασεις..
Ναι βρε!Μου άρεσε ΤΟΣΟ πολύ!!! Βασικά η ανατροπή μου άρεσε! Μας κρατάει σε αγωνία και είμαι σίγουρη πως δεν θα μας αφήσεις έτσι παραπονεμένους!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:40
σε ευχαριστω παρα πολυ.......
κοιτα εδω της ρουφηξε το αιμα αλλα θα μου πεις χαζος ειμαι να την σκωτωσω τωρα που ο εντουαρντ γυρισε και ειναι ζωντανος;
στο επομενο κεφαλαιο θα κανει την εμφανιση του οσο για την μπελλα θα δουμε...
ο τζεικομπ ναι ειναι ζωντανος σκεφτηκα μην τον σκωτωσω γιατι μετα...θα δειτε παρακατω παντως κουτσα στραβα πλησιαζουμε στον επιλογο ( 15 κεφαλαια θα βγει...) οποτε ετοιμαζω και το καινουργιο φανφικ....
ευχαριστω πολυ παντως...
και χριστινα εχεις δικιο δεν θα σας αφησω παραπονεμενους....ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ και παλι...
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 15:43
Απλα ΤΕΛΕΙΟ....Αψογο....ειδικα οι τελευταιες πρωτασεις ηταν πολυ συγκινιτικες!!!! Αλλα αναρωτιεμαι πως μπορει ν εχει happy απο την στιγμη που πεθαινει η πρωταγονιστρια....???? Τελος παντων.......Και παλι μπραβο!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 16:00
Παναγια μου βρικολάκιασα. Η σκηνή της επίθεσης της Βικτόριας ήταν μαγευτική λες και την έβλεπες μπροστά σου σαν να την έχεις ζήσει. Γρήγορα Γεράσιμε να ειδωθούν τα παιδιά τώρα σε αυτό τον κόσμο στον άλλο κάνε ότι θες δεν με νοιάζει αρκει να τα βρουν.
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 12 Αυγ 2010 - 19:56
γερασιμε μπραβο,συγκλονιστηκο και αντρεπτικο κεφαλαιο!! πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!! λοιπον ελπιζω να μην χασουμε την μπελλα! γιατι δεν θα αντεξω θα τη παθω τη συγκοπη! αυτα απο εμενα καλη συνεχεια!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 15:19
μολις ανεβασα το 14ο κεφαλαιο που ειναι και το πρωτευλετεο....εχουμε επιτελους την μεγαλη επανασυνδεση που ολοι ζητατε....αρκετα συγκινητικο κεφαλαιο και ξεκαθαριζουν ολα αναλυετε γιατι τα εκαναν ολα αυτα οι βολτουρι κλπ....ελπιζω να το απολαυσετε.... http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 15:24
μολις ανεβασα το 14ο κεφαλαιο που ειναι και το πρωτευλετεο....εχουμε επιτελους την μεγαλη επανασυνδεση που ολοι ζητατε....αρκετα συγκινητικο κεφαλαιο και ξεκαθαριζουν ολα αναλυετε γιατι τα εκαναν ολα αυτα οι βολτουρι κλπ....ελπιζω να το απολαυσετε....μπορειτε να το βρειτε και στο blog μου :http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/ Σχολια για το blog μπορειτε να κανετε εδώ:https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006-75.htm#201245 Σας θυμιζω τωρα που εχουμε φτασει στον επιλογο σχεδον αυτου του φανφικ ότι μπορειτε να βρειτε και τις άλλες δημιουργιες μου μονο στο blog..το επομενο φανφικ θα ανεβει μια σεπτεμβριου….
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:00
Τελειο,τελειο ΤΕΛΕΙΟ!!! Λατρευω τις επανασυνδεσεις (καλα το ειπα? ) κτλ.Ανεβασε γρηγορα το επομενο κεφαλαιο, θελω να μαθω ποια ειναι η εκλειψη-εε...εκπληξη!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:15
σε ευχαριστω παρα πολυ αθηνουλα...θα την ανεβασω οσο πιο γρηγορα μπορω....
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:17
Aπλα φανταστικο.Δεν εχω λογια να το περιγραψω!!!!!!!!Και τωρα θα σου κανω το μεγαλυτερο κοπλιμεντο που εχω κανει στην ζωη μου!!!!!!! Ειναι εξισου καλο με την Νεα σεληνη!!!!!!!!!!!!! Συνχαριτιρια!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:20
ποπο σαντρα τωρα τι να πω αυτο ειναι το μεγαλυτερο κοπλιμεντο που εχω δεχτει....αληθεια το πιστευεις αυτο....δηλαδη σε ευχαριστω απο την καρδια μου με συγκινησες..... :
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:25
Ναι το πιστευω στα αληθεια !!!!Και περιμενω με ανυπομονησια την καινουργια ιστορια που βγαινη τον Σεπτεμβρη!!