| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 23:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 23:07 | |
| μολις ανεβασα το εβδομο κεφαλαιο στο φανφικ palazzo dei priori σας παρακαλω διαβαστε το και καντε και τον κοπο να το σχολιασετε στο blog επισης αν σας αρεσε καντε και παρακολουθηση του blog ερχονατι και νεα φανφικ απο τον αλλο μηνα..το blog θα το βρειτε εδω: http://www.twilightforeverfanfic.blogspot.com/ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 23:10 | |
| Παω αμεσως να διαβασω την συνεχεια και αυριο το πρωι θα βαλω σχολιο |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 11 Ιουλ 2010 - 23:13 | |
| οκ εμιλυ με την υσηχια σου.. | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 0:19 | |
| Και πότε η συνέχεια?Έχω πολύ αγωνία .Γιατί όλοι κοίταξαν την Μπέλλα? Επειδή είμαι κολλημένη -συγγνώμη που ξαναρωτάω- ο Έντουαρτ πέθανε σίγουρα σίγουρα? | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 1:16 | |
| λοιπον διαβασα το καινουργιο κεφαλαιο,ιναι πολυ καλο οφειλω να ομολογησω,μου αρεσει παρα πολυ...αλλα μου προκαλει τοσο θλιψη,καθε φορα που το διαβαζω κλαιω,δεν μπορω να φανταστω μια ιστορια χωρις εντουαρντ.....
για να μην πολυλογω μου δινεις την εικονα οτι θα κανεις κατι ανατρεπτικο,απρο οσμενο,που δεν θα περιμενουμε!!! παντως ,μπραβο σου για την προσπαθεια που κανεις!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 10:37 | |
| ευχαριστω παρα πολυ παιδια πραγματικα σας ευχαριστω για τα καλα λογια κοιταχτε δεν μπορω να πω γιατι ειναι σαν να σας αποκαλυπτω την συνεχεια περιμενετε και θα δειτε...τι να πω τωρα....απλα συνεχεια θα εχουμε παρα πολυ συντομα γιατι οσο πλησιαζουμε στα κεφαλαια 10,11,12,13 που ειναι τα αγαπημενα μου τα εχω ηδη γραψει και ειναι φοβερα η ιστορια γινετε πολυ ενδιαφερουσα ειδιδκα αυτα τα 4 κεφαλαια μου εφυγε η ψυχη να τα γραψω...αλλα πετυχαν πιστευω ειδικα το 12 θα το λατρευψετε πιστεψτε και το 13 οχι τοσο....καλα θα δειτε τωρα μην τα πολυλογω...μονο να σας πω τελευτεο οτι αρχικα υπολογιζα το κεφαλαιο 8 να το περιγραφει η τζειν αλλα η τζειν θα περιγραφει τελικα το 10 και το 11....ευχαριστωομως για τα καλα λογια... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 10:39 | |
| Γεράσιμε και το καινούριο είναι εξίσου καταληκτικό!Περιμένω με αγωνία το επόμενο...... - Σπόιλερ:
μια απορία ομως......στην υπογραφή σου η Μπέλλα δεν έπρεπε να το λέει αυτό? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 10:41 | |
| ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα λογια... - Σπόιλερ:
κοιτα οχι οτι ειμαι και σιγουρος αλλα απο την μεταφραση των πλατυπους η μπελλα καταλαβα οτι το λεει δεν ξερω αμα ειναι να το φτιαξω....
ευχαριστω παντως... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:19 | |
| ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! Σορρυ που δεν εβαλα σχολιο πιο πριν μα τωρα το τελειωσα. Ποτε θα εχουμε συνεχεια;;; Δεν θελω να σε πιεσω η κατι τετοιο μα ελπιζω να εχουμε και αλλο κεφαλαιο γρηγορα |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:25 | |
| σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ εμιλυ πραγματιικα τωρα που εχω πωρωθει εντελως ετσι που παει η ιστορια δηλαδη δεν ξερω με την υποθεση και ανοιπομονω να παμε στα κεφαλαια 10,11,12,13 γραφω οσο πιο γρηγορα μπορω μπορει και αυριο ακομα και σημερα...και ετοιμαζω και νεο φανφικ που θα το ανεβασω στο blog αλλα μαλλον απο τον αλλο μηνα.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:28 | |
| Αχχ...Ωραια!!! Θα εχουμε δηλαδη και αλλο φανφικ για να πορωθουμε!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:40 | |
| Λοιπον και τωρα που πλησιαζουμε στο αυγουστο σας ειχα υποσχθει πως θα ανεβασω αρχες αυγουστου και καινουργιο φανφικ...θα αργισει λιγο ακομα αλλα σιγα σιγα σκεφτηκα να βαλω μια μικρη περιληψη ετσι απο την αρχη της ιστοριας να παρετε μια γευση...:
Ετος 1907.Η εξαχρονη μερυ αλις μπραντον ζει με τον αλκοολικο πατερα της την μεγαλη της αδερφη και την μητερα της στο μπιλοξι του μισισιπη.Οταν αρχιζει να βλεπει διαφορα ονειρα και οταν κοιμαται αλλα και οταν ειναι ξυπνια που σχετιζονται με το μελλον και παντα βγαινουν αληθινα οι γονεις της καθως και οι κοινωτητα την περνανε για τρελη.Ο πατερας προφαζιζομενος στην γυναικα του και σε ολη την κοινοτητα οτι το παιδι επεσε απο ενα βραχο και σκωτωθηκε το κλεινει σε ενα ασυλο.Ολοι πιστευουν οτι η μικρυ μερυ ειναι νεκρη αλλα στην πραγματικοτητα ζει κλειδωμενη σε φρικιαστικα κελια μεσα στο ασυλο τρωγωντας μονο ξερο ψωμι.Τα χρονια περνανε μεσα στο ασυλο και η μικρη αλις εχει γινει πια 19.Ερωτευετε εναν υπαλληλο στο ασυλο που ειναι ομως βρυκολακας και ξαφνικα μπλεκετε σε ενα κοσμο που δεν γνωριζει.Τι θα γινει οταν ο βρυκολακας τζειμς θα την αναζητησει για να την σκωτωσει;
Απολαυστε θελω να μου πειτε αν σας αρεσει..θα αργισω να ανεβασω το πρωτο κεφαλαιο μαλλον κατατον αυγουστο το βλεπω μεχρι ομως τις 11 αυγουστου θα το εχετε..ακουγετε λιγο φρικιαστικη ιστορια και σε στυλ ολιβερ τουιστ αλλα καμια σχεση θα σας αρεσει πιστευω γιατκαι εμενα μου αρεσε σαν ιδεα να δουμε την ζωη της αλις...εχω εμνευστει απο την πραγματικη της ιστορια συμφωνα με την στεφενι μεγιερ εχω βαλει ομως κυριως δικα μου πραγματα...ελπιζω να σας αρεσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 11:43 | |
| ναι και μολις εβαλα μια περιλιψη στο τοπικ twilightFOREVER's blog..ελπιζω να σας αρεσει γιατι ακουγετε λιγο βαρυ σαν να το εχει γραψει ο βικτωρας ουγκο αλλα καμια σχεση.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 12:50 | |
| Να το γραψεις οπωσδηποτε!!! Η ιδεα ειναι καταπληκτικη!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:33 | |
| ευχαριστω εμιλυ....θα το γραψω...εχω ηδη αρχισει δηλαδη.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:35 | |
| Σου εγγυομαι πως θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το διαβασουν |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 14 Ιουλ 2010 - 23:00 | |
| Μόλις ανέβασα το όγδοο κεφάλαιο..συγγνώμη που άργησα να ανεβάσω αλλά αυτό το κεφάλαιο ήταν πολύ μεγάλο( 10 σελίδες word) και γίνονται παρά πολλά πράγματα.. έχουμε αποφοίτηση ..ξεκαθαρίζουν τα πάντα με τον Μάικ..ακόμη έχουμε εκπαίδευση και προετοιμάζετε το έδαφος για αυτά που θα ακολουθήσουν στα κεφάλαια 10,11,12,13 με το όραμα της Άλις… απολαύστε το και σας παρακαλώ σχολιάστε τo σε αύτο το τοπικ αλλα και στο τοπικ σχολια για το palazzo dei priori..ακομα καντε τον κοπο να αφησετε και ενα σχολιο στο blog..θα το βρειτε εδω: http://www.twilightforeverfanfic.blogspot.com/ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 14 Ιουλ 2010 - 23:05 | |
| σε ευχαριστω πολυ εμιλυ... Μόλις ανέβασα το όγδοο κεφάλαιο..συγγνώμη που άργησα να ανεβάσω αλλά αυτό το κεφάλαιο ήταν πολύ μεγάλο( 10 σελίδες word) και γίνονται παρά πολλά πράγματα.. έχουμε αποφοίτηση ..ξεκαθαρίζουν τα πάντα με τον Μάικ..ακόμη έχουμε εκπαίδευση και προετοιμάζετε το έδαφος για αυτά που θα ακολουθήσουν στα κεφάλαια 10,11,12,13 με το όραμα της Άλις… απολαύστε το και σας παρακαλώ σχολιάστε το…να σας θυμισω ακομα πως θα το βρειτε και εδω: http://www.twilightforeverfanfic.blogspot.com/σε αυτο το μπλογκ συντομα θα ανεβουν και νεα φανφικ..οποτε παρακολουθειστε το....σχολια για το μπλογκ μπορειτε να κανετε εδω : https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006.htm?highlight=twilightforever+s+blogη και ακομα να σχολιαστε στο ιδιο το μπλογκ...hope you like it... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 9:33 | |
| Πολύ ωραία συνέχεια.Και η καινούρια ιστορία φαίνεται ενδιαφέρον.Πότε η συνέχεια? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 10:43 | |
| Παω αμεσως να το διαβασω!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 10:56 | |
| Το διαβασα και μετα απο αυτο το κεφαλαιο τολμω να πω πως αρχισα να συμπαθω λιγακι τον Μαικ. Ο καημενος! Σκεφτηκα τι θα εκανε στην περιπτωση του ο Εντουαρντ αλλα μετα σκεφτηκα πως σιγουρα δεν θα την φιλουσε ετσι! Τεσπα... Για να μην πολυλογω το κεφαλαιο ηταν Κορυφαιο!!! Μπραβο Γερασιμε!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 12:33 | |
| Λιτσα ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα λογια και εμιλυ...τι να πω πραγματικα ...εισαι φοβερη σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...λιτσα αν ενοεις ποτε θα ανεβει η καινουργια ιστορια θα ανεβασω μαλλον ημερομηνια στο τοπικ για το blog μου...αν ενοεις καινουργιο κεφαλαιο σιγουρα μεχρι το σαββατο που θα φυγω για διακοπες θα ανεβασω το 9 μετα θα προσπαθησω καθως ειμαι στις δικοπες να ανεβαζω...ευχαριστω και παλι για τα καλα λογια...χιλια ευχαριστω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 21:28 | |
| εχω μια ''μινι'' ανακοινωση να κανω...οσο αναφορα την δευτερη ιστορια ( http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html) που προκειτε να γραψω και ακομηνδεν μου εχετε πει την γνωμη και δεν ξερω αν σας αρεσει για να την βαλω τελικα...τεσπα θα ανεβει μαλλον αν θελετε και σας αρεσει κατα τις 10 αυγουστου...πολυ ειναι ; τι να κανω δεν προλαβαινω..επισης να σας πω οτι τωρα που θα φυγω δεν ξερω αν θα ανεβασω καινουργιο κεφαλαιο τις τρεις εβδομαδες που θα λειπω θα κανω ομως τα αδυνατα δυνατα να βαλω αν δεν τα καταφερω σας υποσχομαι οτι μολις γυρισω θα βαλω δυο κεφαλαια απονωτα απο το φανφικ palazzo dei pirori και αλλο ενα απο το καινοργιο φανφικ....αυτα..θελω παντως σας παρακαλω την γνωμη για σας το καινουργιο φανφικ που θα ανεβασω μονο στο μπλογκ για να μην γεμιζω και το φορουμ..τελος σας ευχαριστω παρα πολυ για τηνυ ποστηριξη που μου εχετε δειξει με το φανφικ palazzo dei pirori και σας υποσχομαι οτι με τις ανατροπες που ακολουθουν θα σας ικανοποιοσω ολους... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 16 Ιουλ 2010 - 12:20 | |
| σημερα αρχισα να το διαβαζω και μου αρεσει πολυ | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|