Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 20 Σεπ 2010 - 23:01
EΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ !!!
Χθες το βραδυ σαν ανακοινωσα για μια μικρη ιστορια που θα ανεβαζα στο blog μου τελη του μηνα... η ιστορια θα εχει τιτλο η βενετια στο φεγγαροφωτο και τελικα θα μπει νωριτερα ..το πρωτο μερος της ιστοριας θα ενταχθει στο επετειακο περιοδικο του φορουμ μας και παραλληλα εκεινη την μερα θα ανεβει ολη στο blog μου..αν αυτα δεν ειναι ευχαριστω νεα τοτε τι ειναι;
ps. ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη την Mrs Alice και την White Queen
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 22 Σεπ 2010 - 20:57
παιδια δεν βλεπω σχεδον καθολου ανταποκριση στο στοχευοντας τα αστερια με αποτελεσμα εχω αρχισει να πιστευω οτι αυτη η ιστορια δεν σας αρεσει....ενω το πρωτο κεφαλαιο ειχε πολυ μεγαλη ανταποκριση το δευτερο εκτος απο την σαντρα δεν ειχε καθολου....
τελος παντων να σας θυμισω οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα ανεβει το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια γιατι μαζι με το περιοδικο του φορουμ θα μπει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως....(το πρωτο μκερος θα μπει στο περιοδικο και ολοκληρη στο blog μου...) αυτα...
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:43
αχ μαρινακι μου τι καλη που εισαι..... θελω να βγω απο την οθονη και να ερθω να σε αγκαλιασω μαλλον εχεις δικιο αν κρινω και απο εμενα που δεν προλαβενω να κανω τιποτα.....επαθα και θλαση σε ενα ραχιαιο στην σπονδηλικη στηλη και δεν μπορω να κουνηθω αλλα ευτυχως μενω σπιτι και εχω χρονο να γραφω ..καθε εμποδιο για καλο που λενε....αλλα τωρα ασχολουμε αποκλειστικα με την μινι ιστορια η βενετια στο σεληνοφως το πρωτο μερος της οποιας θα μπει στο περιοδικο του φορουμ μας και την ιδια μερα θα μπει ολοκληρη στο blog μου...δουλευω πυρετωδως να την τελειωσω....οποτε για οσους περιμενουν το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια θα ανεβει την αλλη εβδομαδα.....
μαρινα μου σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη με εκανες και χαμογελασα......
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 26 Σεπ 2010 - 17:19
σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου....
ναι επαθα ριξη-θλαση σε ενα ραχιαιο στην σπονδυλικη στηλη και δεν κανει να κινουμε πολυ να στεοκμαι να ορθιος τιποτα..εχω κανει το νοσοκομειο απο την παρασκευη δευτερο σπιτι μου..πριν μια ωρα εκει ημουν παλι να δει ο γιατρος πως πηγαινω...ας τα τουλαχιστον οπως ηρθε θα εχω λιγο χρονο να κατσω και να ξεκουραστω...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 26 Σεπ 2010 - 22:21
Αδερφουλη τελειωσα το παλάτσο ντέι πριόρι και νομιζω οτι βρηκα την ειδικοτητα σου!!! μαχες!!! εχεις ταλέντο!!!! Επίσης μου αρεσε πολύ το κεφαλαιο διαφυγης του Εντουαρντ απο την Βολτέρα αν και πιστευω οτι αν το ηθελαν πραγματικα οι βολτουρι δεν θα δραπετευε. Π.χ. θα μπορουσε να τον ειχε κανει αναισθητο ο Αλεκ.....αλλά και πάλι μου αρεσε πολύ!!!!
Συνεχιζω με την καινουρια σου ιστορια και θα σου πω εντυπώσεις!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 26 Σεπ 2010 - 23:26
Sorry για το διπλό ποστ αλλα διαβασα και την ιστορια της Αλις!!! Μην τολμήσεις να την παρατησεις!!! Ακους?? 'κουω να λες!! Αρχιζεις να γραφεις καλυτερα (πρωτον), δευτερον εχεις επιλέξει ωραιο θεμα (για αλλη μια φορα) και τριτον ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!
Φυσικά η υγεια και το σχολειο προεχει αλλα μην την παρατησεις. Πραγματικα πιστευω οτι αξιζει πολλά αυτη η ιστορια!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 27 Σεπ 2010 - 16:59
σε ευχαριστω πολυ σαντρα μου...
και μαρινακι μου αρχιζω αναλυτικα γιατι θα βγει το ποστ τεραστιο οσο δηλαδη ειναι και το ευχαριστω μου..σου απαντησα στα σχολια που εκανες στο blog μου αλλα στα λεω και απο εδω γιατι ενα ευχαριστω δεν φτανει..καταρχας σε ευχαριστω πολυ χαιορμαι που σου αρεσε η καταληξη της ιστοριας και ενα ακομα τεραστιο ευχαριστω που με στηριξες απο την αρχη ...
η καινουργια ιστορια μου χαιρομαι που σου αρεσε και δεν προκειτε να την σταματησω απλα επειδη αυτην την εβδομαδα θα ανεβει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως συνεχεια θα εχουμε την επομενη εβδομαδα...σε ευχαριστω και παλι μακια πολλα πολλα...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 27 Σεπ 2010 - 17:28
Ε ναι, φυσικα. Δεν θελουμε κατευθειαν την συνεχεια. Εχεις και δουλειες και συ οπως ολοι μας. Ποτε βγαινει το περιοδικο και κατα συνεπεια και η ιστορια σου????
α και δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω σε καποιον που λεει την αληθεια. Και πιστεψε με, δεν λεω ποτε, μα ποτε, κατι που δεν το πιστευω πραγματικα.
Αυτα......
dimitra_80 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 09/07/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 27 Σεπ 2010 - 17:41
και εμενα μου αρεσε πολυ το blog σου...αν θελεις ελατε και εσεις εδω εχω γινει μελος και μου αρεσει παρα πολυ
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 29 Σεπ 2010 - 20:40
και αυτο κανω μαρινα μου....
να σας πω ακομα για να μην μπερδευτειτε οτι σε αυτο το τοπικ συγχωνευτηκαν και τα σχολια απο το palazzo dei priori για την καλυτερη λειτουργια του φοορυμ μας..ενα μεγαλο μεγαλο μπραβο στις διαχειριστριες μοντ και σε ολους οσους διατελουν στην καλη λειτουργια του φοορυμ μας....
ακομα να σας θυμησω οτι την αλλη εβδομαδα κατα πασα πιθανοτητα θα κυκλοφορησει το περιοδικο του φορουμ μας και μαζι η μινι ιστορια μου βενετια στο σεληνοφως....δουλευω πυρετοδως πανω σε αυτην λοιπον αρα αυτην την εβδομαδα δεν εχει συνεχεια στο στοχευοντας ατα αστερια θα επαναρθωσω ομως την αλλη....
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 1 Οκτ 2010 - 22:12
Εχω ευχαριστα νεα...την τελευτεα εβδομαδα ξεκλεβα χρονο για να τελειωπιοισηω την ιστορια η βενετια στο σεληνοφως που το πρωτο κομματι αυτης θα ανεβει στο περιοδικο του φορουμ μας και η υπολοιπη στο blog μου την ιδια μερα...
αυτο που με αποσχολουσε ιδιετερα ηταν το λαχταριστο λεμονι που εχει στο τελος..εξελιζετε μεσα σε γονδολα αλλα και σε διαφορα αλλα μερη... δεν εχετε ξαναδιβασει λεμονι μου οποτε ηταν πολυ δυσκολη εμπειρια για μενα μου πηρε απηρο χρονο αλλα το αποατελεσμα οχι απλως με ικανοιποιησε με κατεπληξε..ελπιζω το ιδιο να συμβει και με εσας...
ετσι ξεκινησα να γραφω και το τριτο κεφαλαιο του στοχευοντας στα αστερια αρα : συνοψιζοντας την αλλαη εβδομαδα δεν θα εχουμε μονο την μινι στορια η βενετια στο σεληνοφως αλλα και ενα ολοκαινουργιο χορταστικο κεφαλαιο στοχευοντας στα αστερια...
hope you like it!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 2 Οκτ 2010 - 12:14
Αδελφουλα μου μαρινακι μου...
χαιρομαι που σε εκανα χαρουμενη..η μινι ιστορια θα βγει την μερα που θα βγει και το περιοδικο του φοορυμ μας γιατι σε αυτο το τευχος θα μπει ενα κομματι της και ολοκληρη θα μπει και την ιδια μερα στο blog μου..καπου μες στην εβδομαδα θα γινει αυτο και το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια την τεταρτη το πολυ πεμπτη θα ανεβει...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 3 Οκτ 2010 - 12:58
Μαρινουλα μου ελπιζω πραγματικα να σου αρεσουν και κυριως η μινι ιστορια η βενετια στο σεληνοφως δεν ξερω πως θα σας φανει γιατι εχει λιγο περιεργη υποθεση...
Σπόιλερ:
βγαινω ομως γιατι εχουμε εδω επισκεψεις ....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 3 Οκτ 2010 - 13:02
Ανυπομονω να βγει το περιοδικο και η τελεια ιστορια σου Γερασιμε -ειμαι σιγουρη για αυτο-!!!!