Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

twilightFOREVER's blog

Πήγαινε κάτω 
+36
marina forever
xrysanthi
annia
ROBELINA
Stella Sunlight
mR.Geo
el.vampire
i love edward 2
LadyTaniaXd
despina aek
dimitra_80
peby
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Emy+Robert
Zafrina
LaDy_SoVeReigN
pegulini
athina
sandra21
$ofi@ + Edward
mpellanti21
LITSA0089
evaki
Ms Cullen
Bella07
Jane Volturi
ed<3
Nemesis Of Bellin
ntinaki
di1996
twilightsagaddicted
Lizzy Cullen
Mrs.Christina
izzy cullen
Niki Patt
twilightFOREVER
40 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 19 Σεπ 2010 - 23:35

οκι μαρινουλα μου με την υσηχια σου...... huggie twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 23:01

EΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ !!!

Χθες το βραδυ σαν ανακοινωσα για μια μικρη ιστορια που θα ανεβαζα στο blog μου τελη του μηνα... η ιστορια θα εχει τιτλο η βενετια στο φεγγαροφωτο και τελικα θα μπει νωριτερα ..το πρωτο μερος της ιστοριας θα ενταχθει στο επετειακο περιοδικο του φορουμ μας και παραλληλα εκεινη την μερα θα ανεβει ολη στο blog μου..αν αυτα δεν ειναι ευχαριστω νεα τοτε τι ειναι;

ps. ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη την Mrs Alice και την White Queen huggie huggie twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 906998
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 22 Σεπ 2010 - 20:57

παιδια δεν βλεπω σχεδον καθολου ανταποκριση στο στοχευοντας τα αστερια με αποτελεσμα εχω αρχισει να πιστευω οτι αυτη η ιστορια δεν σας αρεσει....ενω το πρωτο κεφαλαιο ειχε πολυ μεγαλη ανταποκριση το δευτερο εκτος απο την σαντρα δεν ειχε καθολου....

τελος παντων να σας θυμισω οτι αυτην την εβδομαδα δεν θα ανεβει το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια γιατι μαζι με το περιοδικο του φορουμ θα μπει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως....(το πρωτο μκερος θα μπει στο περιοδικο και ολοκληρη στο blog μου...) αυτα... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 906998
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 25 Σεπ 2010 - 18:57

Βρε τι λες???? Ειμαι 100% σιγουρη οτι ιστορια σου θα ειναι φανταστικη!!!! Απλώς δεν μας πετυχαινεις σε καλη περιοδο.....
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 11:43

αχ μαρινακι μου τι καλη που εισαι..... huggie θελω να βγω απο την οθονη και να ερθω να σε αγκαλιασω μαλλον εχεις δικιο αν κρινω και απο εμενα που δεν προλαβενω να κανω τιποτα.....επαθα και θλαση σε ενα ραχιαιο στην σπονδηλικη στηλη και δεν μπορω να κουνηθω αλλα ευτυχως μενω σπιτι και εχω χρονο να γραφω ..καθε εμποδιο για καλο που λενε....αλλα τωρα ασχολουμε αποκλειστικα με την μινι ιστορια η βενετια στο σεληνοφως το πρωτο μερος της οποιας θα μπει στο περιοδικο του φορουμ μας και την ιδια μερα θα μπει ολοκληρη στο blog μου...δουλευω πυρετωδως να την τελειωσω....οποτε για οσους περιμενουν το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια θα ανεβει την αλλη εβδομαδα.....

μαρινα μου σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη με εκανες και χαμογελασα...... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 16:37

twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 603117

Σου υποσχομαι οτι μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο θα την εχω διαβασει!!!!

Γλυκιε μου (α, να γινουμε αδερφακια???), τι επαθες???
εισαι καλα??? περαστικούλια και μην μου κουραζεσε!!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 17:19

σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου.... huggie

ναι επαθα ριξη-θλαση σε ενα ραχιαιο στην σπονδυλικη στηλη και δεν κανει να κινουμε πολυ να στεοκμαι να ορθιος τιποτα..εχω κανει το νοσοκομειο απο την παρασκευη δευτερο σπιτι μου..πριν μια ωρα εκει ημουν παλι να δει ο γιατρος πως πηγαινω...ας τα τουλαχιστον οπως ηρθε θα εχω λιγο χρονο να κατσω και να ξεκουραστω... tongue
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 17:20

χαχα τυχερος στην ατυχια σου βλέπω. Παντως προσεχε το. δεν θελουμε να μας παθεις τιποτα.....

twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 17:23

ναι...σε ευχαριστω πολυ θα το προσεχω.... huggie kiss twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 34442 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 577643
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 18:02

Περαστικα σου γερασιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 98735 twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 22:21

Αδερφουλη τελειωσα το παλάτσο ντέι πριόρι και νομιζω οτι βρηκα την ειδικοτητα σου!!! μαχες!!! εχεις ταλέντο!!!!
Επίσης μου αρεσε πολύ το κεφαλαιο διαφυγης του Εντουαρντ απο την Βολτέρα αν και πιστευω οτι αν το ηθελαν πραγματικα οι βολτουρι δεν θα δραπετευε. Π.χ. θα μπορουσε να τον ειχε κανει αναισθητο ο Αλεκ.....αλλά και πάλι μου αρεσε πολύ!!!!

Συνεχιζω με την καινουρια σου ιστορια και θα σου πω εντυπώσεις!!!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 26 Σεπ 2010 - 23:26

Sorry για το διπλό ποστ αλλα διαβασα και την ιστορια της Αλις!!! Μην τολμήσεις να την παρατησεις!!! Ακους?? 'κουω να λες!! Αρχιζεις να γραφεις καλυτερα (πρωτον), δευτερον εχεις επιλέξει ωραιο θεμα (για αλλη μια φορα) και τριτον ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Φυσικά η υγεια και το σχολειο προεχει αλλα μην την παρατησεις. Πραγματικα πιστευω οτι αξιζει πολλά αυτη η ιστορια!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 27 Σεπ 2010 - 16:59

σε ευχαριστω πολυ σαντρα μου...

και μαρινακι μου αρχιζω αναλυτικα γιατι θα βγει το ποστ τεραστιο οσο δηλαδη ειναι και το ευχαριστω μου..σου απαντησα στα σχολια που εκανες στο blog μου αλλα στα λεω και απο εδω γιατι ενα ευχαριστω δεν φτανει..καταρχας σε ευχαριστω πολυ χαιορμαι που σου αρεσε η καταληξη της ιστοριας και ενα ακομα τεραστιο ευχαριστω που με στηριξες απο την αρχη ...

η καινουργια ιστορια μου χαιρομαι που σου αρεσε και δεν προκειτε να την σταματησω απλα επειδη αυτην την εβδομαδα θα ανεβει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως συνεχεια θα εχουμε την επομενη εβδομαδα...σε ευχαριστω και παλι μακια πολλα πολλα...

Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 27 Σεπ 2010 - 17:28

Ε ναι, φυσικα. Δεν θελουμε κατευθειαν την συνεχεια. Εχεις και δουλειες και συ οπως ολοι μας.
Ποτε βγαινει το περιοδικο και κατα συνεπεια και η ιστορια σου????

α και δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω σε καποιον που λεει την αληθεια. Και πιστεψε με, δεν λεω ποτε, μα ποτε, κατι που δεν το πιστευω πραγματικα.

Αυτα......
dimitra_80
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 9
Registration date : 09/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 27 Σεπ 2010 - 17:41

και εμενα μου αρεσε πολυ το blog σου...αν θελεις ελατε και εσεις εδω εχω γινει μελος και μου αρεσει παρα πολυ

http://thegreeksenergy.phpup.gr/
http://www.thegreeksenergy.com/forum
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 28 Σεπ 2010 - 13:54

σε ευχαριστω και παλι αδερφουλα και συμφωνω μαζι σου γιατι να πεις κατι να δεν το πιστευεις;

δημητρα σε ευχαριστω και εσενα πολυ πολυ αν σου αρεσει οτοσο μορεις να το παρακολουθησεις.... huggie
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010 - 19:17

Ε φυσικα και αυτο θα κανουμε!!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010 - 20:40

και αυτο κανω μαρινα μου....

να σας πω ακομα για να μην μπερδευτειτε οτι σε αυτο το τοπικ συγχωνευτηκαν και τα σχολια απο το palazzo dei priori για την καλυτερη λειτουργια του φοορυμ μας..ενα μεγαλο μεγαλο μπραβο στις διαχειριστριες μοντ και σε ολους οσους διατελουν στην καλη λειτουργια του φοορυμ μας....

ακομα να σας θυμησω οτι την αλλη εβδομαδα κατα πασα πιθανοτητα θα κυκλοφορησει το περιοδικο του φορουμ μας και μαζι η μινι ιστορια μου βενετια στο σεληνοφως....δουλευω πυρετοδως πανω σε αυτην λοιπον αρα αυτην την εβδομαδα δεν εχει συνεχεια στο στοχευοντας ατα αστερια θα επαναρθωσω ομως την αλλη....
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 1 Οκτ 2010 - 22:12

Εχω ευχαριστα νεα...την τελευτεα εβδομαδα ξεκλεβα χρονο για να τελειωπιοισηω την ιστορια η βενετια στο σεληνοφως που το πρωτο κομματι αυτης θα ανεβει στο περιοδικο του φορουμ μας και η υπολοιπη στο blog μου την ιδια μερα...

αυτο που με αποσχολουσε ιδιετερα ηταν το λαχταριστο λεμονι που εχει στο τελος..εξελιζετε μεσα σε γονδολα αλλα και σε διαφορα αλλα μερη... δεν εχετε ξαναδιβασει λεμονι μου οποτε ηταν πολυ δυσκολη εμπειρια για μενα μου πηρε απηρο χρονο αλλα το αποατελεσμα οχι απλως με ικανοιποιησε με κατεπληξε..ελπιζω το ιδιο να συμβει και με εσας...

ετσι ξεκινησα να γραφω και το τριτο κεφαλαιο του στοχευοντας στα αστερια αρα : συνοψιζοντας την αλλαη εβδομαδα δεν θα εχουμε μονο την μινι στορια η βενετια στο σεληνοφως αλλα και ενα ολοκαινουργιο χορταστικο κεφαλαιο στοχευοντας στα αστερια...

hope you like it! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 1 Οκτ 2010 - 23:51

Αδερφουλη μου, ποσο χαρουμενη με κανεις!!!! Ποτε θα βγουν ολα αυτα??? Για να ξερω να ξεκλεψω και γω λιγο χρονο να διαβασω τα δημιουργηματα σου!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 12:14

Αδελφουλα μου μαρινακι μου... huggie

χαιρομαι που σε εκανα χαρουμενη..η μινι ιστορια θα βγει την μερα που θα βγει και το περιοδικο του φοορυμ μας γιατι σε αυτο το τευχος θα μπει ενα κομματι της και ολοκληρη θα μπει και την ιδια μερα στο blog μου..καπου μες στην εβδομαδα θα γινει αυτο και το τριτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια την τεταρτη το πολυ πεμπτη θα ανεβει... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΣαβ 2 Οκτ 2010 - 17:21

twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 4947 Ανυπομονω!!!!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 12:58

Μαρινουλα μου ελπιζω πραγματικα να σου αρεσουν και κυριως η μινι ιστορια η βενετια στο σεληνοφως δεν ξερω πως θα σας φανει γιατι εχει λιγο περιεργη υποθεση... twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 691689

Σπόιλερ:
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 13:02

Ανυπομονω να βγει το περιοδικο και η τελεια ιστορια σου Γερασιμε -ειμαι σιγουρη για αυτο-!!!! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 4947
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Οκτ 2010 - 13:22

Emily The Strange έγραψε:
Ανυπομονω να βγει το περιοδικο και η τελεια ιστορια σου Γερασιμε -ειμαι σιγουρη για αυτο-!!!! twilightforever s blog - twilightFOREVER's blog - Σελίδα 16 4947

Συμφωνω απολυτα!!! Καλα να περνας αγαπουλι!!!

twilightFOREVER's blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: