Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 13 Σεπ 2010 - 16:54
αχ εμιλυ πραγματικα σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ...ελειπες και το εχασες απλα στο επομενο κεφαλαιο καλυτερα να κανεις σχολιο στο τοπικ twilightFOREVER'sblog (με μια αναζητηση θα το βρεις...) γιατι εισαι λιγο αλλα δεν με πειραζει καθυολου πως να με πειραξει αλλωστε με τοσο καλα σχολια;;;
ευχαριστω και εσενα ξανα ερμιονη μου σχολιο κατα το βραδακυ θα σου βαλω και θα το κανω πολυ πολυ σπεσιαλ..ακομη δεν εχω διαβασει οτι εχεις βαλει μεχρι τωρα..οποτε πρωτα θα τα διβασω ολα και μετα,.....ευχαριστω και παλι ομως παρα πολυ....
ΥΓ:εμιλυ μου αδημονω για την συνεχεια στο με γευση αρμυρας...
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 15 Σεπ 2010 - 21:10
λοιπον παιδια και οι μερες περνουν και το δευτερο κεφαλαιο δεν ειναι ακομα ετοιμο...καθε κεφαλαιο για να γραφτει (οσοι γραφουν φανφικ ξερουν ) θελει πολυ χρονο και στην συγκεκριμενη ιστορια ερευνα...εγω αυτο τον χρονο που να τον βρω αφου ειναι πρωτη εβδομαδα σχολειων και η προηγουμενη ηταν πρωτη φροντηστηριων..οποτε οπως καταλαβενετε πνιγομαι..εντωμεταξυ εχω την διαδρομη σπιτι μοναστηρακι λες και ειναι διπλα..τρεχω συνεχως για δουλειες ( οι γονεις μου δηλαδη κανουν δουλεειες εγω καθομαι...) και δεν εχω προλαβει .... αισιως λοιπον την παρασκευη θα μπει το δευτερο κεφαλαιο.... ακομα να πω οτι το blog μου πλεον εχει μια ψηφοφορια για το πιο φανφικ ειναι το αγαπημενο σας...πηγεντε λοιπον να ψηφησετε.... αυτα..συγγνωμη και παλι παιδια αλλα οπως προειπα πνιγομαι....
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Σεπ 2010 - 20:42
Μην σε απασχολει καθολου!!!Θα περιμενα και μηνες για ενα κεφαλαιο σαν αυτα που γραφεις εσυ!!!!Οποτε παρε το χρονο σου!Ειμαι σιγουρη οτι θα βγει τελειο!!!Τωρα για την ψηφοφορια με σκοτωνεις!!!!!!!!!!!Πως μπορω να επιλεξω αναμεσα σε αυτα τα 2 ???????Και τα 2 τα λατρευω!!!!!!!!!!Οποτε συνχωρεσε με αλλα εγω δεν θα ψηφισω!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Σεπ 2010 - 20:49
Μην ανησυχεις Γερασιμε καθολου Εμεις θα ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε οσο καιρο και να σου παρει... Εξαλλου τα ιδια περναμε και εμεις -η τουλαχιστον περασαμε ολοι μας- καποια στιγμη... Μην ανυσηχεις και μην εισαι ανχωμενος Εμεις οπως ειπα και πιο πανω θα περιμενουμε
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 12:01
λοιπον σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια και τελικα ειναι επισημο σημερα το μεσημερι θα το ανεβασω.....(επιτελους το ξερω ) απλα ηταν οι δυο πιο δυσκολες εβδομαδες ξεκινουσαν φροντηστηρια σχολεια κλπ και δεν ειχα χρονο απο εδω και μπρος που νταξει συνηθισα θα βαζω πολυ πιο συχνα....μην ανυσυχεις σαντρα μου...καπιες φορες ουτε εγω μπορω να διαλεξω σε πολλα πραγματα στην ζωη....σας ευχαριστω και παλι για την κατανοηση...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 15:43
επιτελους μολις ανεβασα το δευτερο κεφαλαιο με τιτλο δακρυα....δακρυβρεχτος τιτλος...χιλια συγγνωμη και παλι που αργησα τοσο πολυ να το βαλω..μπορειτε να το απολαυσετε (θελω να πιστευω οτι θα το κανετε ) εδω :http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html
λοιπον ειναι ενα αρκετα χορταστικο κεφαλαιο γυρω στις 2016 λεξεις...σας παρακαλω αφηστε ενα σχολιο με βοηθουν πολυ να συνεχισω....
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 18 Σεπ 2010 - 20:08
Μου εχει πεσει το σαγονι!!!!!!!! Καταρχας χιλια ευχαριστω για το οτι αφιερωσες το κεφαλαιο σε εμενα(αλλα και στην χριστινα)!!!Με το που το ειδα αρχισα να κανω παρτι!!!!!
Δεν εχω και πολλα να πω!!Απλα ειναι ΘΕΙΚΗ!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 11:11
σαντρα μου πραγματικα τιποτα..στο αφιερωσα γιατι με στηριζεις πολυ...οσο για τα καλα λογια τι να πω σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ....εισαι φοβερη...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:20
Εκπληξη !!!
Λοιπον καταρχας να πω πριν προχωρησω με την εκπληξη οτι το τριτο κεφαλαιο στο φανφικ στοχευοντας τα αστερια θα ανεβει αναλογα την ανταποκριση (που μεχρι τωρα δεν ειναι μεγαλη εκτος απο την σαντρα ) η την τριτη η την τεταρτη...αυτο θα εξαρτηθει ξαναλεω απο την ανταποκριση...
και προχωραω με μεγαλη μου χαρα στην εκπληξη....λοιπον θα ανεβει στα τελη του μηνα αρχες οκτωβρη ( η ακριβης ημερομηνια θα ανaκοινωθει συντομα) μια μικρη ιστορια και λεγοντας μικρη ενοω δεν ειναι κεφαλαια ενα δυο τρια αλλα μια ιστορια με αρχη μεση και τελος μεχρι τωρα εχω γραψει 10 σελιδες word και συνεχιζω....θα βγει καπου στις 20 μαλλον...
υποθεση ; ενα σας λεω η ιστορια διαδραματιζετε στην βενετια του 1950 με ηρωες την ροζαλι τον εμμετ τον καρλαιλ την εσμε την αλις τον τζασπερ και τον εντουαρντ φυσικα...μου ηρθε η ιδεα εντελως ξαφνικα οταν κοιτουσα τις φοτογραφιες απο το ταξιδι που εκανα στην βενετια το πασχα και αφου εριξα μια ματια σε ενα βιβλιο που διαβαζει η μητερα μου αυτην την εποχη με θεμα την βενετια του '50...η ιστορια θα ειναι λεμονατη καθηλωτικη και με πανεμορφες σκηνες...
θα ανεβει ανεξαρτητα απο το στοχευοντας τα αστερια που συνεχιζει κανονικα την ροη του ..απλα μια βδομαδα στα τελη σεπτεμβρη αρχες οκτωβρη δεν θα ανεβει κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια αλα αυτη η μικρη ιστορια.... μετα απο αυτο το στοχευοντας τα αστερια θα συνεχισει με το επομενο κεφαλαιο.... και επαναλαμβανω δεν βλεπω ιδιετερη ανταποκριση στο στοχευοντας τα αστερια και ανυσηχω... αυτα...ελπιζω η εκπληξη να σας χαροποιησε...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:24
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:26
σε ευχαριστω πολυ σαντρα μου συντομα θα ανεβασω και μινι περιληψη....
α και οσο για το λενοματη ενα σου λεω εχει λεμονι σε γονδολα.....δηλαδη αυτο το συγκκριμενο δεν ειναι λεμονι λεμονι αλλα κατι παρομοιο.....
ειναι παντως τελεια...δηλαδη θα σκεφτομουν σοβαρα να την κανω και αυτη μεγαλη ιστορια αλλα δηστυχως δεν βγαινει....για μικρη ξεκινησε μικρη και θα γινει....
αλλα ειναι τελεια....(δηλαδη εγω αυτο πιστευω )
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:29
Μεσα σε γοβδολα????????? Ελεος!!!!!!!!!Αυτο ειναι σιγουρα κατι που δεν εχω ξαναδιαβασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:31
ναι..ειναι πολυυυυυ....θα το δεις παντως αυτο ειδικα ειναια πο τις πιο ωρεες σκηνες σε αυτο το φανφικ αλλα δεν ελω περισσοτερα γιατι μεχρι τελη σεπτεμβρη εχουμε δεκα μερες ακομα +
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:34
Τελεια....!!!!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:37
το ευχομαι και ευχομαι να σας αρεσει κιολας γιατι εγω λατρευω την βενετια και λατρευω και την παλια εποχη ( αν με επερνε θα το εβαζα πιο παλια αλλα δεν γινετε θα δειτε γιατι ) αλλα τελος παντων εσας δεν ηξερα αν σας αρεσει το ολο πραγμα ειναι ενα ρικσο..αλλα νομιζω θα τα καταφερω...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 22:40
Σε εμενα μιλας!!!!!!!!Τρελενομαι για την παλια εποχη!!!!!!!Και εννοειτε λατρευω την Ιταλια....!!!!!!!Αφου το καλοκαιρι θα παω!!!!!!!!!
αμα θες και τα λινκ απο οτι εχεις χασει στο palazzo dei priori πες μου...
και πριν απο δεκ αλεπτα ανκοινωσα οτι τελη του μηνα θαανεβασω μια μικρη ιστορια λοιπες πληροφοριες πηγενε μια σελιδα πισω σε αυτο το τοπικ (κατω κατω ) αυτα..
δεν επιραζει που εχασες μωρε πραγματα καταλαβαινω με τον τουρισμο ουτε μεσα δεν σε πετυχενα....
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 19 Σεπ 2010 - 23:16
Γεράσιμε.....!!! Σε νιωθω τοσο κοντινο μου φιλο που μου ερχεται να σε πω αγαπάκι ή αγαπούλα αλλα δεν θελω να παρεξηγηθω.
Επιασα και δουλεια για 15 μερες σχεδον, ειχα κανει και την νυχτα μερα.....ακαμα δεν εχω συνηθισει τα ωραρια.
Τεσπα.......χαιρομαι πολύ που την τελειωσες την ιστορια. Μονο δωσε μου λινκ του επομενου κεφαλαιου για να αρχισω. νομιζω ειχα διαβασει εως και το 10 ή 12. Καπου που ειχαν παει η Αλις και η Μπέλλα σε ενα εμπορικο αν δεν κανω λαθος.....