Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 4 Δεκ 2010 - 14:12
Αυτες τις μερες πρεπει να ομολογησω πως το μυαλο μου ηταν αλλου, σε αλλα θεματα τα οποια και ξεχαστηκαν οσο διαβαζα την καινουργια σου ιστορια Οπως συνηθως εμεινα κολλημενη στον υπολογιστη! Η γραφη σου κυλησε τοσο ευχαριστα και η πλοκη της ιστοριας σαν νερακι! Δεν καταλαβα καν ποτε περασε η ωρα... Η εποχη που διαλεξες ειναι μια απο τις αγαπημενες μου, καθως και η χρονολογια... Γενικα λατρευω τα παντα σε αυτην την ιστορια, οπως και σε ολες εξαλλου... Περιμενω με αγωνια συνεχεια
Υ.Γ Ελπιζω να εχουμε και teaser, γιατι πραγματικα ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 6 Δεκ 2010 - 23:12
μολις διαβασα την καινουργια ιστορια κυκλαμινο στο χιονι και ηταν καταπληκτικη στεναχωρηθηκα πολυ με τον εντουαρντ αλλα επισης τον ειδα και πολυ αποφασισμενο κατι το οποιο με χαροποιησε ιδιαιτερα φυσικα δεν εχω λογια να περιγραψω τον τροπο γραφης σου γιατι αλλη μια φορα ηταν καθυλωτικος οι περιγραφες τα συναισθηματα η αναδρομη στο παρελθον που φωτησε τα γεγονοτα καλυτερα ηταν εντυπωσιακα πραγματικα συγχαρητηρια οσο για τον τιτλο μαγεψες
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 7 Δεκ 2010 - 22:08
Ειχα πολυ λιγο χρονο και δεν ειχα μπει καθολου στο φορουμ οποτε χιλια συγνωμη που δεν απαντησα στα σχολια σας...
Ας τα παρω απο την αρχη.. ελινα(?) σε ευχαριστω παρα πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η ιστορια μου πιστευω οτι και το στοχευοντας τα αστερια θα σου αρεσει εξισου...να πω γιατι καμια φορα δεν το ξεκαθαριζω καλα η ιστορια κυκλαμινα στο χιονι θα ειναι oneshot...δηλαδη μινι ιστορια...
εμιλυ ενταξει ξερεις πως δεν μπορω να πω πολλα για τα σχολια σου ξερεις οτι μου φτιαχνουν την διαθεση και τα διαβαζω παντα με πολυ προσοχη γιατι λατρευω τον δικο σου τροπο γραφης οποτε μια παρατηρηση με βοηθαει σιγουρα παρα πολυ... Αυριο θα βαλω και sneek peak μαλλον μαζι με μια ακομη εκπληξη στο τελος του ποστ αυτα ομως... σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ και παλι...
μαρακι χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε το πρωτο μερος πραγματικα...να μην κρυψω πως εχω λιγο ανχος για αυτην την ιστορια καθως θα εξελιχθει περιεργα η υποθεση και απροβλεπτα και επειδη ειναι oneshot ειναι δυσκολο τα χωρεσω ολα και να μην μεινει αυτοτελης...πραγματι ο εντουαρντ ειναι αποφασισμενος ετσι ωστε η μητερα του σε καμια περιπτωση να ακολουθησει την ιδια μοιρα με τον πατερα του..το νεο προσωπο που μπηκε στο τελος του πρωτου μερους η ιουλιετα θα περιπλεξει απιστευτα τα πραγματα... χαιρομαι επισης ιδιετερα που σου αρεσαν οι αναδρομες μιας και ειναι πολυ δυσκολο κομματι σε μια ιστορια...
Και κλεινοντας το τεραστιο ποστ αυριο σας περιμενει μια εκπληξη στις εννια ακριβως το βραδυ...ενα ποστ που θελω καιρο να το κανω σχετικα με την ολοκαινουργια ιστορια μου sapphire moon...ακομα απο σημερα στην υπογραφη μου θα υπαρχει μια αντιστροφη μετρηση μεχρι την ημερομηνια που θα μπει ο προλογος και θα αρχισω να βαζω την νεα ιστορια..καθε μερα και με αλλη φοτο απο την υποθεση..η σημερινη δεν ειναι τοσο καθοριστικη αλλα ειναι η πρωτη ακομα...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Δεκ 2010 - 15:36
Ανυπομονω για την εκπληξη!!!! Εχω τις υποψιες μου για το τι μπορει να ειναι...
Υ.Γ Η υπογραφη σου ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!!! Με κανει να εχω ολο και πιο πολυ αγωνια για την καινουργια σου ιστορια Οπως ειπα και πριν ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Δεκ 2010 - 18:39
Γεράσιμε, συγγνώμη που δεν διάβασα νωρίτερα το "Κυκλάμινα στο Χιόνι"...!!! Είναι...ΥΠΕΡΟΧΟ...!!! Αχ...η σκηνή του Έντουαρντ επάνω στο άλογο είναι... ...μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ή...!!! Η ιστορία αυτή, γενικότερα, έχει ένα πολύ πολύ ιδιαίτερο θέμα! Η πλοκή της είναι πρωτότυπη! H ισπανική γρίπη και ο θάνατος του πατέρα του Έντουαρντ..., η αρρώστια της μητέρας του! Αχ πόσο τον λυπήθηκα! Είναι πραγματικά Φ*Ο*Β*Ε*Ρ*Η!!! Μπράβο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Αλλά και για το...Saphire Moon...!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:31
Eυχαριστω πολυ πολυ εμιλυ και ερμιονη...χαιρομαι που σου αρεσε η ιστορια ερμιονη μου..απο το δευτερο μερος πιστευω θα σας ενθουσιασει...
Εχει την δικια της γλυκα σαν ιστορια και νομιζω αποδεικνυει οτι και η μικρες ιστοριες εχουν την δικη τους ομορφια....
Σημερα σας ειχα υποσχεθει μια μικρη εκπληξη που επρεπε να ειχε γινει απο καιρο αλλα τελικα γινετε σημερα...
Μεχρι τωρα δεν εχετε ουτε ενα στοιχειο σχετικα με την υποθεση του νεου φανφικ μου sapphire moon...αυτο το ποστ ειρθε λιγο να φωτισει το τοπιο σε ενα φανφικ που ειναι απο τα αγαπημενα μου και οτι καλυτερο εχω γραψει μεχρις στιγμης κατα την γνωμη μου...
Πριν αρχισω να υπενθυμισω οτι στην υπογραφη μου μεχρι και την ημερα που θα αρχισει να μπαινει το φανφικ (24 δεκεμεβριου) θα υπαρχει μια διαφορετικη εικονα απο την υποθεση με αντιστροφη μετρηση...
Λοιπον αρχικα να διευκρινισω απο την αρχη πως δεν ακολουθει περιλιψη..πιστευω οτι θα χαλασω το ενφιαφερον με μια περιλιψη που αποκαλυπτει πολλα..θα δωσω ομως πολλες φωτογραφιες και μικρες πληροφοριες τοσο που θα σας δωσουν μια ιδεα και θας σας βαλουν μες στο κλιμα του φανφικ χωρις να χαλασουν το ενδιαφερον...
30 χρονια μετα την χαραυγη...
Ενας χρονος απο οταν η ρενεσμι εφυγε...
«Τα χέρια του τυλίχτηκαν γύρω μου...»
Μπέλλα
«Η ψυχή μου ούρλιαζε από πόνο...»
Τζέικομπ
Αυτα ειναι ολα που μπορω να πω ακομα..ελπιζω να σας μοιωσα λιγο την αγωνια και να μην την αυξησα...καθε μερα θα περνετε και μια μικρη γευση μεσα απο την υπογραφη μου...
ΥΓ. σε λιγο ισως να βαλω ενα sneak peek του κυκλαμινα στο χιονι θα δουμε ομως αν θα ειμαι σπιτι θα βαλω γιατι μπορει να φυγω σε λιγο...αν δεν βαλω θα ανεβει κανονικα την παρασκευη μην ανησηχειτε..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:37, 1 φορά
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:37
Την αλήθεια??? Πιο πολύ αυξήθηκε η αγωνία μου!!!!! Μόλις διάβασα το "30 χρόνια μετά τη Χαραυγή"....έμεινα έτσι... Συγκλονίστηκα!!! Πω πω Γεράσιμε αγωνιούμε!!! 15 μέρες!!! 15 μέρες!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:48
Συμφωνω με την Ερμιονη!!!! 30 χρονια μετα απο την Χαραυγη Καταπληκτικο θεμα!!!!! Μοναδικο!!!! Ειμαι εκατο τοις εκατο σιγουρη πως θα το λατρεψω Για να μην πολυλογω Περιμενω την καινουργια ιστορια σου με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αγωνια απο αυτη που ειχα πριν Για αλλη μια φορα θα μας αφησεις αναυδους, ειμαι βεβαιη για αυτο
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 21:26
Παιδια πραγματικα νομιζω οτι η δικη μου ανυπομονησια μεταδιδετε ψηφιακα σε εσας...
Ανοιπομονω και εγω τοσο πολυ που χθες που ξεκινησα να γραφω λιγο την χριστουγεννιατικη βρεθηκα να αναλυω σε ενα τετραδιο την υποθεση του sapphire moon και πως θα λυσω καποια προβληματα στην πλοκη...
Δυστυχως ομως δεν μπορω να την βαλω νωριτερα γιατι αυτον τον καιρο εχω τοσα πολλα τρεξιματα..
Ασχολουμαι με την χριστουγεννιατικη ιστορια με το sapphire moon καποιες αλλες ιδεες ...
Μεχρι την κυκλοφορια του ομως σας κραταω ζεστους με το one shot κυκλαμινα στο χιονι...(αυριο το βραδυ το δευτερο μερος...)
PS.Χρονια πολλα αννουλα... α και μου θυμισες να παρω τηλεφωνο ενα προσωπο που αγαπω πολυ να του πω χρονια πολλα...ειναι και εκεινη κολλημενη με την saga και αυτη φτεει που κολησα και εγω πριν σχεδον τρια χρονια τον ιανουαριο του 2008..τι μου θυμιζει μια γιορτη.. PS2.Ξεφυγα παλι...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 22:01
Ανυπομονω για το δευτερο μερος!!!!! Μετα απο μια ολοκληρη βδομαδα αγωνιας ειμαι σιγουρη πως θα ειμαι κατενθουσιασμενη οταν θα το δημοσιευσεις στο blog σου Καλο... Γραψιμο Και μην μας ανχωνεσε καθολου
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 0:07
Kαταρχας να ζητησω ενα τεραστιο συγγνωμη που το δευτερο μερος αργησε τοσο ενω ηταν πανετοιμο μεσα στον υπολογιστη μου...
Πριν αρχισετε λοιπον να λιθοβολητε να απολογηθω...Την παρασκευη το μεσημερι που πηγα να το αναρτησω και το εκανα cut/paste απο το φλασακι στην επιφανεια εργασιας παω να το ανοιξω και κανει ενα τσαφ ο υπολογιστης και σβηνει..βρε χρυσο μου βρε καλο μου δεν ανοιγε με τιποτα...
το περνω αρων αρων τον παω σε εναν ειδικο μου κανει την αλλη εβδομαδα....ε να ειμαι εγω απο την παρασκευη το μεσημερι σε μια κατασταση τετοια να μην ξερω αν εχασα ολο το κεφαλαιο και πρεπει να το ξαναγραψω να μην ξερω τι επαθε ο υπολογιστης και να μην μπορω και αν μπω και στο φορουμ..εκανα προσπαθειες να μπω απο το κινητο αλλα για καποιο λογο δεν γινοταν ποστ...
σημερα λοιπον το μεσημερι με περνουν τηλεφωνο να περασω να τον παρω..με το που γυρναω απο τα αγγλικα με πηγενει ο πατερας μου με το αυτοκινητο τον περνουμε γυρναω σπιτι τον αφηνω οπως ειναι και παω κολυμβητηριο..γυρισα και αφου παλευα οκτω χρονια να τον συνδεσω τα καταφερα..ανοιγει και με κομμενη την ανασα βλεπω οτι το εγραφο μου δεν ειχε χαθει αλλα υπηρχε στην επιφανεια εργασιας...
τελικα κατι ειχε παθει ενα τσιπ ξερω γω κατι μεσα στην μητρικη και δεν εφερνε σημα στην οθονη..ουτε που καταλαβα μια βλακεια ειχε τελος παντων και ταλεπορηθηκα μερες σας αφησα στα κρυα του λουτρου και πνιγομαι να δω ολα τα νεα...
ΥΓ.1. εμεινε πισω και η αντιστροφη μετρηση τρεχω να την διωρθωσω εννεα μερες εμειναν... ΥΓ.2. το τριτο και τελευτεο μερος ιεναι ετοιμο το εχω βαλει σε 50 φλασακια σε περιπτωση που γιενει τιποτε να τρεξω σε καποιον φιλο καπου και να το βαλω την παρασκευη... Συγνωμη και παλι....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 19:35
Φανταστικο κεφαλαιο, Γερασιμε!!!! Πραγματικα εχω ξεμεινει οπως συνηθως απο λογια Καταρχας ο τροπος που γραφεις ειναι... μαγευτικος Φανταστικος... Ανεπαναληπτος Οπως ειπα και πριν το λεξιλογιο μου χανεται οταν διαβαζω τις ιστοριες σου Και επειδη εχω παρει φορα και δεν θελω να λεω τα ιδια και τα ιδια... Δεν νομιζω πως χρειαζεται να επαναλαβω αυτα που εχω πει προηγουμενως Ξερεις ηδη την γνωμη μου για τις ιστοριες σου
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 22:29
Aχ Γεράσιμε θα συμφωνήσω με την Έμιλυ σε όλα!!!^^^^^ Ήταν ένα ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό κεφάλαιο...καθηλωτικό!!! Και...χορταστικό!!!!!!!! Διάβαζα και πλησίασα όλο και πιο πολύ την οθόνη από τον ενθουσιασμό και την αγωνία!!! Εκστασιάστηκα πραγματικά!!! Συγχαρητήρια!!! Ήταν απίθανο!!! Κάθε εικόνα περιβαλλόταν από τόσα πολλά συναισθήματα...! Όσο για την εικόνα του Έντουαρντ...πάνω στο άλογο... (αχ...να με πεθάνεις θέλεις Γεράσιμε! ) Χαχαχα!!! Οι περιγραφές ήταν μοναδικές...απίθανες!!! Για τον τρόπο γραφής σου δεν θα πω τιποτα...γιατί συνέχεια επαναλαμβάνομαι και γίνομαι σίγουρα κουραστική.. Είναι...ασύλληπτη!!! Μπράβο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια, γιατί μας το άφησες σε πολύ κρίσιμο σημείο!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 22:57
Λοιπον να αρχισω με ενα τεραστιο ευχαριστω και να πω μου φτιαξατε ακομα περισσοτερο την διαθεση...(ηταν που ηταν χαρουμενη μετα το καταπληκτικο 19,5 που εβγαλα μεσο ορο με αποτελειωσατε αντε να κοιμηθω απο την υπερενταση...) ας πιασω αναλυτικα τα σχολια σας...
Εμιλυ μου ενταξει, οπως και εσυ γνωριζεις οτι ξερω πως απλα αγαπας οτι γραφω ετσι και εσυ γνωριζεις οτι αγαπω τα σχολια σου γιατι οταν τα κανει ενα ατομο που εκτιμω αποκτουν αλλη αξια...το ευχαριστω ειναι λιγο και δεν ξερω πραγματικα καθε φορα πως να σου ανταπωδωσω τα φοβερα σχολια σου...αναγκαστικα θα αρκεστω σε ενα ευχαριστω γιατι και το δικο μου λεξιλογιο χανετε οταν διαβαζω τα σχολια σου .. ευχαριστω...
Ερμιονη ( μα καλα τωρα παρατηρησα οτι ολοι εχουν τελεια και σπανια ονοματα εκτος απο εμενα Εμιλυ,Ερμιονη....) θα πω επισης ενα γιγαντιεο ευχαριστω..πραγματικα καθισ απριν λιγο να ασχοληθω λιγο με την χριστουγεννιατικη ιστορια αλλα δεν ειχα ιδιετρεη εμπνευση οποτε το αφησα μετα ομως απο αυτα τα σχολια πως να μην εχω εμπνευση μετα; Ερμιονη με επιασες...την εικονα του εντουαρντ πανω στο αλογο οπως και αυτην που βγαζει το κολημενο πανω στους κοιλιακους του απο το χιονι μεσοφορι τις εβαλα για να σας σκωτωσω...(πλακιζω φυσικα ) ευχαριστω λοιπον και παλι...απλα σας λατρευω....
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:11
Χαχαχα!!! Επίτηδες το κάνεις...έτσι??? Να με αποτελειώσεις θέλεις!!! Πω πω...συγχαρητήρια με τον άριστο βαθμό που έβγαλες Γεράσιμε!!! Συγχαρητήρια!!! Όλες οι επιτυχίες μαζεμένες!!! Μπράβο!!! Εμείς έχουμε τετράμηνα κι έτσι έχω καιρό για βαθμούς!!! Μπράβο σου και πάλι!!!
9 μέρες για το sapphire moon...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 13:26
Συνχαρητηρια για τους αριστους βαθμους σου, Γερασιμε Ξερω πως νιωθει καποιος οταν ανακαλυπτει πως ολη του η προσπαθεια και οι θυσιες του εφεραν αποτελεσματα -εγω εβγαλα 19,4 οποτε σε καταλαβαινω απολυτα - Με τη σκηνη πανω στο αλογο δικιο εχει η Ερμιονη.... Μας εκανες να... Δεν νομιζω πως υπαρχει καποια λεξη που να περιγραφει αυτο που ενιωσα οταν διαβασα την συγκεκριμμενη σκηνη Η κατασταση παντως περιγραφεται με ευκολια... Κολλημενη στην οθονη του υπολογιστη με το στομα ορθανοιχτο καθως φανταζομουν με λεπτομερειες την εικονα του Εντουαρντ... Η γραφη σου ειναι αυτη που με εκανε να τα φανταστω ολα μεσα στο μυαλο μου... Αχχχ... Περιμενω συνεχεια με ΜΕΓΑΛΗ αγωνια
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 15:30
Ερμιονη και εμιλυ και παλι ευχαριστω...πολυ πολυ και για τους βαθμους και για τα σχολια σας...εμιλυ να σου πω επισης συχαρητηρια εισαι και σε μεγαλυτερη ταξη απο εμενα ειναι και πρωτο τριμηνο που οσο νανε κρατανε οποτε πολλα συχαρητηρια...
Σημερα το βραδυ θα βαλω το τριτο και τελευταιο μερος τωρα δυστυχως πρεπει να βγω εχω αγγλικα το βραδυ που θα γυρισω απο ολα αυτα αγγλικα κολυμβητηριο γερμανικα κλπ θα το βαλω....
8 μερες μεχρι το sapphire moon.... Καθε μερα με την φωτογραφια θα δειχνω και ενα πιο λεπτομερες κομματι της υποθεσης...Σημερα εντουαρντ και μπελλα η μπελλα μαλιστα με χρυσαφενια ματια...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 15:37
8 μερες!!!! Ανυπομονω!!!! Η φωτογραφια ειναι απλα υπεροχη
Υ.Γ Ευχαριστω για τα συνχαρητηρια
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 15:41
Ευχαριστω πολυ πολυ εμιλυ και κατι τελευτεο πριν φυγω (παρατεταρτο εχω μαθημα και ειμαι ακομα εδω... )
Η χριστουγεννιατικη ιστορια μου θα εχει το τον τιτλο Christmas Gold Dust...
Θα ανεβει στις 25 δεκεμβριου μαζι με το περιοδικο του φορουμ..κατα πασα πιθανοτητα το πρωτο κομματι της θα ειναι και στο τευχος...για τυχον αλλαγη θα σας πω...
Προς το παρον απολαυστε το πρωτο μουσικο θεμα απο μια απο τις πιο ζωντανες σκηνες του φανφικ..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 15:45
Υπεροχος τιτλος!!!!! Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι μαγευτικη οπως καθε ιστορια σου
Σπόιλερ:
Την εχεις ετοιμη;;;
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 17 Δεκ 2010 - 22:18
μολις διαβασα το καινουργιο κεφαλαιο Γερασιμε και ηταν τελειο δεν εχω λογια μπραβο και παλι μπραβο συμφωνω και εγω απολυτα πως η σκηνη πανω στο αλογο μου εκοψε την ανασα ηταν θεικη δεν εχω λογια γενικα ολο το κεφαλαιο ηταν φοβερο οπως παντα αλλωστε δεν υπαρχει κατι που να εχεις γραψει και να μην ειναι απλα αρτιο αψεγαδιαστο εχεις κανει φοβερη δουλεια......οση ωρα διαβαζα το κεφαλαιο απορουσα με τον τιτλο(ο οποιος μου ειχε εξαψει το ενδιαφερον περιττο να το πω)...οταν στο τελος με την σκηνη εκει καταλαβα πως ολη την βαρυτητα την ειχε αυτη η σκηνη καθως ο Εντουαρντ ξεκαθαρισε τα συναισθηματα του για την Ιουλιετα.....χαρηκα για να ειμαι ειλικρινης ειναι πολυ περιεργη σαν χαρακτηρας και δεν μου αποπνεει εμπιστοσυνη....οσον αφορα τους βαθμους σου συγχαρητηρια αυτο και μονο δειχνει ποσο επιμελης και συνεπης εισαι και στις ιστοριες σου αλλα και στις υποχρεωσεις σου μπραβο....περιμενουμε με αγωνια την καινουργια ιστορια και φυσικα κεφαλαιακι απο αυτη που ειναι φοβερη
Συγγνωμη που το βαζω τοσο αργα ειχαμε βγει και τωρα γυρισαμε...ευχαριστω γι ατα σχολια σας θα παντησω αυριο ομως γιατι τωρα κοιμαμαι πανω στο πληκτρολογιο..ελπιζω να σας αρεσει το τριτο μερος...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 18 Δεκ 2010 - 10:19
Το εχω ξαναπει πως ειμαι παρα πολυ ευαισθητη σε οτι εχει να κανει με συναισθηματα ηρωων καποιας ιστοριας η ακομη και με τον θανατο τους στο τελος, αλλα η κατασταση μου αυτη τη στιγμη δεν μπορει να περιγραφτει. Τα συναιαθηματα μεταφεροταν απο την οθονη σε εμενα μεσω των λεξεων. Η λυπη, η αγωνια του Εντουαρντ, το μπερδεμα των συναισθηματων του, ολα... Λυπηθηκα παρα πολυ που πεθανε η εστω εγινε βρικολακας... Εγω ακομη και σε αυτη τη περιπτωση νιωθω εντονη την απολια μεσα μου... Λες και πεθανε καποιος γνωστος μου, καποιος που αγαπουσα... Πραγματικα μετα απο αυτο δεν εχω λογια... Για την γραφη, το λεξιλογιο, την συνταξη και τα λοιπα... Αυτα ειναι ηδη γνωστα σε καθε αναγνωστη της ιστοριας σου... Και μονο που καταφερνεις να μεταφερεις τις σκεψεις, τις ανησυχιες των ηρωων, τα συναισθηματα τους -δεν θελω να επαναλαμβανω συνεχεια αυτην την λεξη αλλα ειναι πλεον αναποφευκτο μιας και το μεγαλυτερο μερος των ιστοριων εχει να κανει με αυτην- στους αναγνωστες ειναι εργο ενος συγγραφεα Ευχομαι καποια στιγμη -αμα θελεις φυσικα- να μπορω να διαβαζω τα εργα σου οχι σε ηλεκτρονικη μορφη αλλα σαν βιβλιο μπροστα στα χερια μου... Ποιος ξερει μπορει να ειμαστε και συναδελφοι στο μελλον...
Σπόιλερ:
Εγω απο οτι φαινεται συγγραφεας θα γινω... Τιποτα δεν μου δεινει περισσοτερη χαρα απο το γραψιμο