Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 13:06
καλυτερο απο εκεινο το πραγμα που ειχαμε δει στην αρχη
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 14:10
Δεν μ'αρέσει που διαφημίζουν τόσο το κωμικό στοιχείο της ταινίας και καθόλου τη σχέση των δύο βασικών χαρακτήρων.Ο Ντιμίτρι δεν εμφανίζεται σχεδόν καθόλου ούτε μιλά.Πιο πολύ βλέπουμε τα ερωτικά της Λίσσα και τη φιλία της με τη Ρόουζ παρά τον Ντιμίτρι.Κάποιος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία θα σκεφτεί ότι πρόκειται για κωμωδία με βρικόλακες σε ένα σχολείο! Εντάξει καταλαβαίνω τη στρατηγική αυτή για να μην αρχίσουν να το συγκρίνουν με το Λυκόφως για να δείξουν ότι είναι κάτι άλλο αλλά απ'την άλλη δεν ξέρω αν αυτή η στρατηγική θα τους βγει τελικά.Στις 14 Φεβρουαρίου που βγαίνει στο εξωτερικό κυρίως εκείνη την εβδομάδα ο κόσμος προτιμά τις ρομαντικές ταινίες εδώ ο έρωτας δεν διαφημίζεται καθόλου και δεν ξέρω αν οι μη αναγνώστες θα θελήσουν να δουν μια κωμωδία με βρικόλακες-που δεν είναι αλλά έτσι διαφημίζεται μέχρι τώρα..τί χρώματα είναι αυτά??? άθλια!!- εκείνη τη χρονική περίοδο.Και γενικά δεν ξέρω δεν τρελάθηκα ούτε με αυτό το τρέιλερ.
Οι κυνόδοντες μου φαίνονται πολύ ψεύτικοι και το ίδιο και όταν πάνε να δαγκώσουν.Ειλικρινά αν δεν ήξερα ότι πρόκειται για τη μεταφορά των συγκεκριμένων βιβλίων δεν νομίζω να έδινα λεφτά για να το δω στον κινηματογράφο.Θα περίμενα το διαδίκτυο ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κατεβάζεις παράνομα ταινίες και αυτά απ'την άλλη όταν δεν με ενθουσιάζουν τα τρέιλερ και η διαφημιστική προώθηση μιας ταινίας λεφτά δεν δίνω ειδικά αυτή την εποχή.Λυπάμαι.
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 17:19
Το πρωτο βιβλιο δεν ειναι σκοτεινο μονο στο τελος κι γενικα στο πρωτο μιλαει για το σχολειο κι για τους ερωτες τους ,τις δολοπλοκιες τους κι τετοια. Κι το κωμικο στοιχειο ειναι η αττακες της Ροους που ετσι ακριβως ειναι κι στο βιβλιο.Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα απο το τρειλερ αλλα οχι οτι δεν μ'αρεσε κιολας. Ισως κανουν καλα που προωθουν το κωμικο στοιχειο μπορει να προσελκυσουν πιο πολυ κοινο απο το να ηταν πιο ρομαντικο-κιτς(κυριως αυτους που δεν εχουν διαβασει το βιβλιο). Στο Warm Bodies το τραιλερ κι αυτο κωμικο ηταν παρολο που η ταινια ηταν ψιλο θριλερ κι πηρε καλες κριτικες κι πηγε καλα στο box office αντιθετα το beautiful creatures ειχε γαματο τραιλερ αλλα ηταν μια πατατα τελικα.Τεσπα θα περιμενω να δω την ταινια για να κρινω πρωτα κι ελπιζω να ειναι καλη γιατι θα ηθελα πολυ να δω τα επομενα βιβλια, που ειναι πιο ωραια να βγουν σε ταινιες...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 17:23
Δεν μπορω να πω πως εχω υψηλες προσδοκιες για την ταινια....μονο αυτο το οτι θα χει πλακα να το δεις.Δεν μου βγαζει τπτ απο το συναισθημα των βιβλιων οπως εκανε ας πουμε το trailer του divergent. Συμφωνω πως για την σχεση Ροουζ- Ντιμιτρι δεν δειχνουν τπτ...και σχεδον η μιση υποθεση βασιζεται εκει...η αλλη μιση στην φιλια της με την Λιζα...αλλα και παλι πιο πολυ τα χαμουρεματα της με τον Κριστιαν βλεπουμε παρα το μεταξυ τους... απλα ηταν καλυτερο απο το πρωτο τρειλερ...οι κινοδοντες μου θυμιζουν true blood...ξενερα απευθειας.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 17:32
Δεν ξερω αμα εχω υψηλες προσδοκιες αλλα ευχομαι να παει καλα η ταινια για να δω τα αλλα βιβλια να γινονται ταινιες οσο για τους κυνοδοντες δεν εδωσα τοσο πολυ σημασια...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 22 Νοε 2013 - 17:35
Mακαρι να παει καλα ναι... ειναι απιο τις πιο αγαπημενες μου σειρες...την κουβαλαω μεσα μου πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να απογοητευτω...ευχομαι πραγματικα να ειναι καλη και να παει καλα...Οσο να ναι το θεμα βρικολακες το εχουν εξαντλησει τα τελευταια χρονια οποτε θα πρεπει οντως να ξεχωρισει για να κανει αισθηση.