Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 2 Ιουν 2015 - 13:31
Εφταιγε ναι..η ταιναι δεν ηταν αθλια οπως τα ομορφα πλασματα ας πουμε. Απλα ειχε και αλλαγες σε σχεση με το βιβλιο απο οτι θυμαμαι.Εχει και πολυ καιρο που την ειδα...ισως αμα ειχε γινει σειρα να ηταν καλυτερα.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τετ 3 Ιουν 2015 - 15:13
γουστα ειναι αυτα...πλεον ουτε οι ταινιες του twilight με συγκινουν ιδιαιτερα...τα βιβλια παντα θα τα αγαπω ομως.Το VA για μενα ειναι ισως η καλυτερη σειρα με βρικολακες...τα βιβλια ακομη και τωρα τα διαβαζω ανετα.
Rose Hathaway Twilight Human
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 01/06/2015
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τετ 3 Ιουν 2015 - 15:22
Δεν μήλισα για το βιβλία του Twilight αυτά είναι υπέροχα όπως και το VA, απλά λέω πως και η δύο ταινίες δεν ήταν καλές. Συγνόμη που δεν έγεινα σαφής
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τετ 3 Ιουν 2015 - 18:09
Δεν πειραζει...και συμφωνω...ετσι κι αλλιως στο τελος το βιβλιο ειναι που μενει πιο εντονα.Δεκαδες βιβλια που διαβασα γιναν ταινιες...ειτε μου αρεσαν ειτε οχι το βιβλιο παντα μενει πιο βαθια.
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 5 Ιουν 2015 - 9:04
Δεν ξέρω κατά πόσο χάλια μπορεί να ήταν η ταινία του Twilight αν σκεφτεί κανείς ότι εξαιτίας της πολλές από εμάς γνωρίσαμε την saga. Μια αναδρομή στα παλιά ποστ αυτού του φόρουμ θα μας επιβεβαιώσει ότι έκαψε πολλές καρδιές. Φυσικά βέβαια,τώρα που έφυγε το πρώτο πάθος και τα βλέπουμε όλα πιο αποστασιοποιημενα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι καμία ταινία για οσκαρ αλλά πάντα μας δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση. Εννοείται βέβαια οτι τα βιβλία είναι πάντα πολύ πιο πάνω.
Οσον αφορά το vampire academy η ταινία ήταν όσο και να προσπαθώ να βρω έναν πιο ομαλό χαρακτηρισμό.. χάλια. Προσωπικά με απογοήτευσε τελείως. Αυτό που είδα ήταν ενα πράγμα ανάμεσα σε παρωδία και ανάλαφρη εφηβική-παιδική σειρά. Καμία σχέση με τα βιβλία. Τα βιβλία πας είχαν συναρπάσει! Θυμάμαι άπειρες συζητησεις μεταξύ μας για το τι θα γίνει παρακάτω κτλ.
Παντως όλα είναι θέμα γουστου..
Rose Hathaway θα σου πρότεινα δεν ξέρω αν τα έχεις διαβάσει..αλλά αν όχι να τα πιάσεις με την πρώτη ευκαιρία. Αν σου άρεσε η ταινία αυτά θα σε ξετρελάνουν!
Rose Hathaway Twilight Human
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Registration date : 01/06/2015
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 5 Ιουν 2015 - 15:13
Πρότα δίαβασα το βιβλίο του VA όπως και του Twilight, για αυτό μηλάω έχω γνόμη απο όλες της απόψης. Απλά στο Twilight η ταινία δεν μου έδωσε την έθειση του βιβλίου. Επείσης όταν ανακάληψα το βιβλίο του Twilight είχε βγή είδη η τρίτη ταινία και εγώ έμαθα πώς βγήκε σε ταινία στην πρεμέρια της τέταρτης. Πρέπει να είμε λίγο χαζί, έστι; Αφού όλη η παρέα μου πρώτα έμαθε την ταινία και μετά το βιβλίο. Στο VA είχα διαβάση έως το τρίτη βιβλίο όταν βγήκε η ταινία, απλά δεν την θεώρησα και χάλια αν και χρηάζετε επειγόντος καλήτερυ σκηνοθεσία.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 5 Ιουν 2015 - 20:57
ΕΡΗ έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο χάλια μπορεί να ήταν η ταινία του Twilight αν σκεφτεί κανείς ότι εξαιτίας της πολλές από εμάς γνωρίσαμε την saga. Μια αναδρομή στα παλιά ποστ αυτού του φόρουμ θα μας επιβεβαιώσει ότι έκαψε πολλές καρδιές. Φυσικά βέβαια,τώρα που έφυγε το πρώτο πάθος και τα βλέπουμε όλα πιο αποστασιοποιημενα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι καμία ταινία για οσκαρ αλλά πάντα μας δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση. Εννοείται βέβαια οτι τα βιβλία είναι πάντα πολύ πιο πάνω.
της ταινιες δεν μπορω να τις ξαναδω Βασω πλεον....τουλαχιστον οχι ολοκληρες...μονο την πρωτη...
τα βιβλια ειναι confort reading μου...οταν εισαι down και θες μια αγκαλια ανοιγεις τα βιβλια λυκοφως συνηθως το πρωτο γιατι αυτο για μενα ειναι το καλυτερο και το αγαπημενο μου!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009