Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Παρ 14 Φεβ 2014 - 16:24
Κοριτσια εγω μπορει να σας απογοητευσω λιγο! Προσωπικα για μενα η ταινια ηταν μετρια.Ειχα σε ολη την διαρκεια της ενα συνεχομενο ανχος. Γινοντουσαν ολα πολυ γρηγορα και πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι τα στριμωξαν ολα ετσι μεσα σε μιαμιση ωρα, ενω μπορουσαν να την κανουν λιγο πιο μεγαλη και να ηταν πολυ καλητερη. Ειχε αρκετα στοιχεια του βιβλιου και αρκετα που εγιναν πολυ διαφορετικα.
Ας πω βεβαια και τα καλα της ! Ο Ντιμιτρι ηταν ΘΕΟΣ !!!!! Οταν δε σε μια σκηνη την Ροουζ την ειπε Ροζα.... εκει ελιωσα Και αυτο που μου αρεσε ηταν το κωμικο στοιχειο που εδωσαν στην ταινια και αυτο πιστευω πως την ανεβασε !.
Ευχομαι να πατε ολοι να την δειτε και να στηριξουμε ολοι την προσπαθεια που εγινε! Ελπιζω να σας αρεσει περισσοτερο απο οτι εμενα ....
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 1:43
Tην Τετάρτη που μας έρχεται πρώτα ο Θεός.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 10:10
Καλημέρα!
Το είδα κι εγώ χτες βράδυ!
Κατ' αρχάς θέλω να το ξαναδώ τουλάχιστον μία φορά ακόμα! Μου άρεσε, μου άρεσε αρκετά και κυρίως το καστ γιατί πιστεύω ότι τους πάνε πάρα πολύ οι ρόλοι. Ακόμα και η Λίζα που δεν μας είχε ενθουσιάσει στην αρχή, τη βρήκα πολύ καλή.
Το μόνο που με χάλασε ήταν ο γρήγορος ρυθμός της ταινίας. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη; Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το βλέπω να γίνεται αυτό, είναι συνηθισμένο από βιβλίο σε ταινία να βιάζονται αλλά εδώ κατά τη γνώμη μου παράγινε. Ακόμα κι εγώ που είχα διαβάσει τα βιβλία σε κάποια σημεία χάθηκα...
Κατά τα άλλα όμως είναι μία διασκεδαστική, νεανική, ανάλαφρη ταινία η οποία κατά τη γνώμη μου θα ήταν τέλεια αν είχε ένα τέταρτο χρόνο ακόμα.
Σας προτείνω να τη δείτε πάντως, αξίζει για πολλούς λόγους!
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 13:52
Βρε Dalia στείλε μου με πμ σε παρακαλώ τη φωτογραφία προφίλ σου
Και συμφωνώ με τη Μαρία παραπάνω, το επιπλέον τεταρτάκι της το ήθελε η ταινία... Κατά προτίμηση μόνο σκηνές Ντιμίτρι
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 14:01
μέτρια από εμένα.Στα αρνητικά είναι ο γρήγορος ρυθμός της και το κακό γενικά μοντάζ φαίνονταν πολύ έντονα στα μάτια μου ότι έκοψαν πολλές σκηνές και δεν το έκαναν καλά και η ηθοποιός που κάνει τη Lissa που από ένα σημείο και μετά με ενοχλούσε έντονα η φωνή της.Αυτό το θέμα μέχρι χθες το είχα μόνο με τη Miley Cyrus που κάθε φορά που την ακούω θέλω να κλείσω τα αυτιά μου προτιμώ να την μεταγλωτίζουν παρά να την ακούω να μιλά από χτες στη λίστα δυστυχώς προστέθηκε και η ηθοποιός που κάνει τη Lissa .Από ένα σημείο και μετά στις σκηνές της στριφογύριζα και δεν μπορούσα να τις παρακολουθήσω αυτό βέβαια είναι καθαρά δικό μου θέμα δεν φταίει η ηθοποιός η υποκριτική της δεν ήταν άσχημη εγώ είχα το πρόβλημα. Στα θετικά θα βάλω την Zoey τον Danila και τη χημεία τους τον Dominic και το ότι η ταινία ήταν πολύ καλύτερη απ'ότι έδειχναν τα τρέιλερ.Πήγα με πολλές επιφυλάξεις και τελικά την έπιασε τη βάση για μένα.Δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο στις ταινίες βασικά.Το παιχνίδι το έχασαν στη διαφημιστική της προώθηση.Τη χαντάκωσαν την ταινία και δεν το άξιζε.Το ότι στην Αμερική κάνει αυτά τα απογοητευτικά νούμερα στο box office οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό.Στο διεθνές box office δεν ξέρω πως τα πάει ελπίζω πάντως να τα πηγαίνει καλύτερα από το αμερικάνικο διαφορετικά θα δημιουργηθεί θέμα με τις συνέχειες..
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 16:50
Ηπαν πως αν θα υπαρξει συνεχεια θα ξερουμε αυτες τις μερες... ακομη δεν την ειδα αλλα πηγε η αδερφη μου και χωρις να εχει διαβασει τα βιβλια ειπε πως ειναι απαισια.
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 18:01
evi έγραψε:
Ηπαν πως αν θα υπαρξει συνεχεια θα ξερουμε αυτες τις μερες... ακομη δεν την ειδα αλλα πηγε η αδερφη μου και χωρις να εχει διαβασει τα βιβλια ειπε πως ειναι απαισια.
σαν τα υπεροχα πλασματα?
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Κυρ 16 Φεβ 2014 - 19:18
Συγκεκριμενα η αδερφη μου δεν εχει δε τα πλασματα αλλα δεν νομιζω πια να ναι χαλια σε τετοιο σημειο... αν δεν την δω η ιδια δεν μπορω να κρινω στο κατω κατω....εμενα μπορει να μου αρεσει πολυ.
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 17 Φεβ 2014 - 17:30
magica έγραψε:
Βρε Dalia στείλε μου με πμ σε παρακαλώ τη φωτογραφία προφίλ σου
Και συμφωνώ με τη Μαρία παραπάνω, το επιπλέον τεταρτάκι της το ήθελε η ταινία... Κατά προτίμηση μόνο σκηνές Ντιμίτρι
^Magica αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στην εικόνα προφίλ μου κι πατήσεις άνοιγμα σελ. θα σου βγάλει κανονικά την εικόνα, αντιγράφεις το λινκ της κι το κάνεις ότι θες.
Εγώ Εύη δεν περιμένω να δω κανά αριστούργημα, αλλά πιστεύω πως η ταινία θα είναι καλή. Είπαμε κανένα φιλμ δεν ακουλουθεί πιστά ένα βιβλίο. Δεν έχει συμβεί ποτέ δεν θα γίνει ούτε τώρα.
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Δευ 17 Φεβ 2014 - 19:17
Βασικα εδω ειχα τις επιφυλαξεις μου ηδη απο το τρειλερ....θελω να ναι πιστο στο βιβλιο εννοειται αλλα πανω απο ολα θελω το δυναμικο ροουζ και ντιμιτρι να ειναι ατοφιο....ολα τα αλλα τα αντεχω.
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Πεμ 20 Φεβ 2014 - 13:09
Ας μην τα ξαναλέμε πάλι για τον Ρώσο, για μένα ήταν ο Απόλυτος Θεός και κατάλληλος για τον ρόλο και τολμώ να πω πως τον τήρησε επάξια. Τλχστν εγώ όταν διάβαζα τα βιβλία αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου. Τα λόγια είναι επίσης περιττά για την Ρόουζ, Το κορίτσι απλώς τα έσπαγε. Η Λίσσα απλώς δεν... Ήταν απλώς σαν να έβλεπες μια κοπελίτσα που προσπαθούσε σκληρά αλλά και πάλι δεν της έβγαινε τίποτα. Τον Κρίστιαν απλώς τον αγάπησα απ'την πρώτη στιγμή που τον είδα στην οθόνη, δεν ξέρω το συμπάθησα πολύ αυτό το παιδί. Η Νάταλι "για λύπηση" (με γελοιοποίησαν όσο δεν έπαιρνε ) Βίκτορ = ΟΚ Κιρόβα, απλώς λάτρεψα την γκαρνταρόμπα αυτής της γυναίκας Σόνια, αυτήν θέλω να την δω στις επόμενες ταινίες ως badass με τις κόκκινες ματάρες της, θα είναι το κάτι άλλο. Ένα τεράστιο μείον που είχε αυτή η ταινία ήταν ότι έτρεχε η ροή με υπερβολικά καταιγιστικούς ρυθμούς, τα γεγονότα περνούσαν από μπροστά σου τόσο γρήγορα που σε κάποια στιγμή μπερδευόσουν. Όπως ανέφερα για να μην κατηγοριοποιήσω την βαθμολογία μου, βάζω ένα 8.9/10 (για όλες τις φορές επίσης που η Ρόζα προσπάθησε να την φέρει στον Ντιμκα, παρά μονάχα στο τέλος όπου κι της βγήκε. ) *Θα την κατεβάσω εννοείται , όταν θα βγει σε καλή ανάλυση, πρώτα ο ¶γ. Βλαντιμίρ κι ο Θεός φυσικά
evi The Volturi