Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 29 Απρ 2014 - 21:30
Και ναι εκατσα και την ειδα...εχουμε και λεμε...
Σπόιλερ:
Δεν μπορω να πω οτι δεν ξεκινησα προκατηλειμενη αρνητικα αλλα αποφασισα να ειμαι οσο αντικειμενικη γινεται!Αρχιζει λοιπον η ταινια και δε μπορω να πω αρχισε δυνατα. Τα πριγκιπισσες βασιλισες πρίγκιπες μετα απο ενα καλο γελιο στην αρχη το συνηθισα και το προσπερασα. Και σκαει μυτη ο νταγκλαρας που υποψιαζομαι τον εφεραν κατευθειαν απο τα ΜΑΤ aka ο Ντιμιτρι που ελπιζω στο βιβλιο να ειναι καλυτερος γιατι στην ταινια δε μου εκανε κουκου και γιατι στο διαολο επρεπε να φοραει αυτη την ΑΠΑΙΣΙΑ γκαμπαρντινα που φουσκωνε παντα απο τον αερα και τον εκανε να φαινεται τετραπλασιος απ'οσο ειναι;ΓΙΑΤΙ;!Τεσπα και αφου τα εχω ξεπερασει ολα αυτα μου πεταει "vampires don't sparkle either"...θες να σε μισησω ταινια ε;πεστο ειλικρινα...
Προχωρωντας δεν μπορω να πω ηταν αρκετα καλο ηταν και ο γκομενος της ξανθιας καλο κομματι -το μονο eye candy που αξιζε σε αυτη την ταινια αν με ρωτατε-οποτε παιρνουσε ευχαριστα η ωρα...και επρεπε να κανει εκει το σχολιο για twilight fanfiction λες και δεν ειναι τα ιδια σκατα με το λυκοφως η ταινια...σιγα μη γυριζετε και το Πρασινο Μιλι βουρλα οποτε
*Deep Breath* τεσπα, ο κακος ηταν αναμενομενα ο αρρωστος παππουλης παρολο που δεν ειχα και την κορη να'ναι μπλεγμενη!Οι κακοι νικανε κλασσικα μετα απο πολλα μπουνιδια και πανε τον κακο στο πιο αφυλακτο υπογειο ever και δε θα μιλησω καν για τη γελοιοτητα του σοβα που με κλωτσια εφαγε κατακουτελα ο παππουλης...
Εν κατακλειδι αρκετα καλη ταινια θα εβλεπα και δευτερη αν υπηρχε συνεχεια αλλα δεν τρελαθηκα και -για σενα και τον Γερασιμο αδερφη-μπορει at some very very distant point να διαβασω και τα βιβλια!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 29 Απρ 2014 - 21:34
Ελινακι μου εισαι σουπερ γελασα πολυ με τα σχολια σου απο οτι καταλαβα δεν εχεις διαβασει τα βιβλια το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι τα βιβλια οπως παντα ειναι πολυ καλυτερα αλλα κ η ταινια εμενα μου αρεσε αν κ φοβομουν οτι θα φαω φρικη οσο για τον ντιμιτρι
Σπόιλερ:
εμενα δεν με χαλασε τιποτα πανω του
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 29 Απρ 2014 - 21:43
Αμα καταλαβα καλα ηταν το πουλι που χε φερει η Λισα πισω απο τους ψοφιους.... ακυρο ηταν.... τα βιβλια ειναι επος μπροστα στην ταινια αδερφη... και πιστεψε με ο Ντιμιτρι ειναι πολυ πιο τελειος εκει μεσα...τον ερωτευεσαι θελοντας και μη.... γτ για μενα στην ταινια δεν δοθηκε η αναλογη προσοχη στην σχεση του με την Ροουζ... τωρα για την καμπαρντινα εχει ενα δικιο...την προτιμουσα στο βιβλιο....
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Academy: The Movie Τρι 29 Απρ 2014 - 21:53
the sis has spoken!
Σπόιλερ:
btw ποσο πιωμενο και μαστουρα επρεπε να ηταν αυτο το κορακι για να κανει τετοιο ζντουπ πανω στο αγαλαμ ειλικρινα; και οι μαχες; ενταξει ξερουμε οτι ειναι χορογραφημενες και δεν παιζουν μποξ στα γυρισματα αλλα μερικες ουτε καν φαινονταν αληθοφανεις ρε παιδια...
γκκρρ...οσο με αφηνεται τοσο θα βρισκω και αλλα...απο το fanfiction σχολιο και μετα
ενταξει να μας κραζουν σειρες οπως πχ το Supernatural που ειναι οντως γαματες γιατι ας το παραδεχτουμε ουτε η Μειερ θα παρει Νομπελ λογοτεχνιας ουτε ο Παττινσον Οσκαρ αλλα οχι να την ακουμε και απο fandom τα ιδια σκατα με εμας!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011