Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Σας ευχαρηστω πολυ ολες........ ed<3 εχεις δικιο για την Μπελλα αλλα εκεινη την στηγμη μου βγηκε ετσι να το γραψω...Η συνεχεια μπορει να μπει σημερα δν ειναι σιγουρο αν δεν μπει θα ειναι ετοιμη την τεταρτη...
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
θα του πει οτι τον αγαπαει;τωρα και αν θελω συνεχεια
κολλησα
Σπόιλερ:
Εχω καταλαβει οτι εχει γινει καποιο ατυχημα παλια με καποια κοπελα. Μηπως ο Ρομπερτ τα ειχε με καμια που αγαπουσε και πεθανε;αυτη που ηταν στη φωτο;και απο τοτε δεν θελει καμια και συμπεριφερεται ετσι;Μαλλον λεω βλακιτσες,\.Ελπιζω να μην αποκαλυπτω τιποτα
Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Αν σου πω θα το μαθεις παντωσ σε αυτο στο κεφαλαιο η Αλις θα μηλισει με την Μπελλα για τον λογο οτι τις ελεγε ψεματα .....ειχαν συνβει πολλα στο παρελθον θα απο τα μαθαιτε σε 12 κεφαλαιο απο την μερια του Ρομπερτ.
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 26 Σεπ 2010 - 18:58
αχ ειναι πολυ τελειο ΚΕΛΛΥ μου συνεχισε ετσι!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Αν σου πω θα το μαθεις παντωσ σε αυτο στο κεφαλαιο η Αλις θα μηλισει με την Μπελλα για τον λογο οτι τις ελεγε ψεματα .....ειχαν συνβει πολλα στο παρελθον θα απο τα μαθαιτε σε 12 κεφαλαιο απο την μερια του Ρομπερτ.
ωραια τοτε θα μου λυθουν οι αποριες!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
axxxx....στελλα μου η συνεχεια υπεροχη,καταπληκτικη!!!!ο ρομπερτ τελειος....ειναι μεσα στο κολπο του να πληγωσει την μπελλα αυτα που κανει??εννοω πως της λεει οτι ειναι διαφορετικη απο την αλις και δεν τν α3ιζει μονο και μονο για να την πληγωσει μετα??παντως το 6 και το 7 κεφαλαιο μου αρεσαν παρα μα παρα πολυυυυυυ...ηταν υπεροχα.....μπραβο σου!!!
aggelikoulaa Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : thesaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 25/11/2009
ειναι τελειοο δεν εχω λογια εχο ξετρελαθει!!μπραβο σου εισαι καταπλικτικη!!περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!και σε ευχαριστω πολυ γιατι με την ιστορια σου με εκανεςσ να ασχολουμαι και με κατι θετικοο!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
ηταν οντως λιγο μικρη αλλα ελεγε πολλα,παρα πολλα!!!σε αυτο το κομματι μιλαμε αφιερωσες...ηταν τελειο...ο ρομπερτ τολμησε και σηκωσε το χερι του?!!!απαπαπαπα... πωπω..επαθα πλακα ηταν υπεροχηη συνεχεια...μπραβο στελλα μου!εισαι φοβερη και εχεις πολυ ταλεντο!! για το μονο που ελπιζω ειναι να μην γινει τιποτα τωρα αναμεσα στον Γουιλ και την Μπελλα.για να σου δωσω νακαταλαβεις ποσοσ πολυ μου αρεσεε η ιστορια σου ΟΛΗ αρκει να σου πω οτι απο την αρχη της μεχρι και το τελος της την εχω διαβασει ηδη 3 φορες....πιο παλια ειχες ρωτησει για αγαπημενο σημειο...μπορω να σου πω με καθε ειλικρινεια οτι ακομα δεν μπορω εγω τουλαχιστον να ξεχωρισω καποιο γιατι ολα ηταν υπεροχα!!βεβαια στα κεφαλαια 6,7 μου αρεσει πολυ ο ρομπερτ και ολα αυτα που λεει στην μπελλα!!!! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α ιστορια,ολα φοβερα χωρις καμια προτιμηση προς το παρον....θα πω στο τελος της ιστοριας τι μου αρεσε περισσοτερο!!!φιλακια πολλααααα...και σορρυ για την πολυλογια!!!
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Το διαβασα και εγω και ηταν τελειο η ιστορια σου μου αρεσει καθα φορα ακομα πιο πολυ,σε παρακαλω να μη κανει κατι η Μπελλα με τον Γουιλ γιατι δεν θα το αντεξω.
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Το εκανα επανω στα νευρα του ηξερε οτι ειχε δικιο και δεν το παραδεχεται και ετσι ξεσπασε με αυτο τον τροπο..οσο για το Γουιλ θα δειτε στα επομενα κεφαλαια...
πωπω τελειο κεφαλαιο.!!!!τ χαστουκι θεικο.!πολυ μ αρεσε...ενταξει το παρατραβηξαν και οι 2μ τ λογια τους...και κορυφαιο εκει που εκλαιγε και χτυπουσε την πορτα..αντε να δουμε τι θα γινει και μ τν γουιλ...πωπ τι γινεται...μπραβο στελλα.!!!!!θεικο.!ανυπομονω για την συνεχεια.!