Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
γιατι ομως δεν το παραδεχεται???ειδικα αφου ξερει πως εχει δικιο η μπελλα???πρεπει να μαθει να συγκρατει τα νευρα του!!!! απο 'τι καταλαβα σχεδον καμια δεν θελει η μπελλα να κανει κατι με τον Γουιλ ...να σε ρωτησω κατι??θα δουμε μεσα στην ιστορια τιποτα για την σχεση που ειχε η μπελλα με τον Γουιλ???παντως μεχρι στιγμης φαινεται πως ο ρομπερτ κατι νιωθει για την μπελλα και δεν ηταν ψεματα αυτα που της ειχε πει αλλα δεν μπορω να ξερω γιατι η ιστορια σου ειναι πολυ μα πολυ μα πολυ μα πολυ μα πολυ μα πολυ μα πολυ μα πολυ.....απροβλεπτη και φυσικα υπεροχη!!! αγωνιω για τη συνεχεια και να δω τι θα γινει με Γουιλ-μπελλα και μπελλα-ρομπερτ....εννοειται!!!μακια..
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Σας ευχαρηστω ολες που σας αρεσε το νεο κεφαλαιο μου...χαιρομαι πραγματικα οσο για τον Γουιλ και Μπελλα δεν θα απαντησω αν θα ειναι μαζι η οχι ...θα το δειτε στο σημερικο κεφαλαιο ....που θα μπει δε λιγες ωρες....
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
μενω οτι τον εβλεπε σαν φυλακα αγγελο της! ελπιζω να μην καταληξει με τον Γουιλ προς τα εκει το παει το πραγμα αν θελει ας κανει λιγο τον Μεισεν να ζηλεψει αλλα ως εκει!ελπιζω να μην το προχωρισει με τον Γουιλ ....
για να δω τι μας ετοιμαζεις παρακατω!τι σκεφτηκε το πονηρο μυαλουδακι σου
η συνεχεια για ποτε προβλεπετε Στελλα μου;(αν δεν κανω λαθος )
για αλλη μια φορα διεπρεψες... Φοβερο....
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
πολυ ωραιο...δεν ειχε καθολου ρομπερτ αλλα ηταν εξαισιο!!!!μπραβο σου!!!!ααχχχχ....ελπιζω να μην συνεχισει με τν Γουιλ γιατι δεν παλευεται....θα συμφωνησω αλλη μια φορα με την μαρινα οτι δηλαδη ασ κανει τον ρομπερτ να ζηλεψει...ΠΟΛΥ αλλα μεχρι εκει....δεν θα αντεξω να ειναι μαζι με τον Γουιλ!!!τεσπα καλη συνεχεια με ο,τι κανεις αυτον τον καιρο....ανυπομονω!!!!!...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
καλα με εχεις αφησει αφωνη με αυτα που διαβαζω , αντε περιμενω με ανυπομονησια την αποκαλυψη οσο για τον γουιλ καλος ειναι αλλα μην τα ξαναφτιαξει μαζι του
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Σας ευχαρηστω ολες που υποστιηζεται την ιστορια μου .....Το ξερω οτι σας δινει στα νευρα οτι η Μπελλα ειναι μαζι με τον Γουιλ αλλα σκεφτηται λιγο το τι ειχε περασει.....θα δειτε παρακατω αν η Μπελλα θα καταληξη με τον Γουιλ η με τον Μεσιεν.
Το επομενο κεφαλαιο θα μπει το βραδυ...!!!
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
καταλαβαινω τι εχει περασει και ο γουιλ ειναι πολυ καλος αλλα μου αρεσει ο μεσιεν μπορει να ειναι καπως ο χαραχτηρας του αλλα μου αρεσει τρελα και σε παρακλω κανε κατι για μαια τρελη θαυμαστρια της ιστοριας σου. Θα περιμεω με ανυπονυσια το βραδυ
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
ααχ σημερα αρχισα να την διαβαζω!!! ειναι τελεια τελεια τελεια τελεια!!!! αλλα θέλω να σε ρωτησω κατι....βλεπω στα σχολια σου που αναφερεται οτι η μπελλα ειναι με το γουιλ,οτι η μπελλα εχει περασει καποια πραγματα και ερωτω εγω το ταπεινο χαμομηλακι....γιατι μου εμφανίζει μεχρι το 6το κεφάλαιο;;;.....δεν αναφέρεται κάτι τετοιο μεχρι εκει που μου εμφανίζει..για να σου δώσω να καταλαβεις ειμαι σε σημειο που μαλλον το προηγούμενο βραδυ η μπελλα με τον μεσιεν -φικι φικι το φυστικι-...και δεν καταλαβα πως απο το δειπνο καταλήξανε στο σπίτι του μεσιεν...περιμενω να μου απαντησεις γιατι ειμαι σε αναμμενα καρβουνα! κοντευω να σκασω απο την περιέργεια μου...μήπως μου κάνει μαμουνιες το φορουμ και μου κόβει κομμάτια και κεφαλαια????
Τα επομενα κεφαλαια ειναι στο μπλοκ μου εκει θα τα βαζω απο εδω και περα για να μην επυβαρινω το φορουμ..οσο για το πως κατεληξε στο σπιτι του Μεσιεν πολυ απλως η Αλις θα τις ελεγε το λογο για τα ψεματα που τις ελεγε και το τι εκρυβε και η Μπελλα ειναι πολυ δεμενη με την Αλις δεν θα μπορουσε να την βλεπει σε αυτη την κατασταση.Η Μπελλα νομηζει οτι ευθηνεται ο Μεσιεν για ολο τον πονο που ειχε η Αλις και η Μπελλα και ετσι πηρε την αποφαση πανω στα νευρα της να παει να του ζητησει απαντησεις.Θα το λεει στο κεφαλαιο 6 οπου ειχε την συνεχεια και ειναι καπως !!!Εκει εχει την συνεχεια....
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τρεχω στο μπλοκ σου!!!!! απαπαπα! υπάρχει συνέχεια και εγώ καθομαι;;; ααα για σκοτωμα είμαιιιι!!!! ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Αλλα λογο διαβασματος θα την γραψω αυριο σημερα εγραψα ενα κομματι απο την συνεχεια αλλα θελω την βαλω ολοκληρωμενη αυριο.... για αυτο αν εχαιτε υπομονη αυριο.....σας το υποσχομαι
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010