Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ολα ανω κατω τα κανει αυτος ο ναθρωπος γιατι ειπε κατι τετοιο , καλα καθε φορα που το διαωβαζω με κανεις να μενω με το στομα ανοιχτο , τελειο περιμενω με ανυπομονυσια την συνεχεια
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
πωπω χαος εγινε παλι..πολυ νευριασα εμ την αλις που δν την πιστεψε και ανα ρωτιεμαι γτ τ εκανε αυτο ο ρομπερτ...θα θελα να δω και τη δικη του σκεψη.!!ανυπομονω για τηνσ υενχεια.!μπραβο στελλα.!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
ΕΜΕΙΝΑ......η συνεχεια ηταν .....no comments...i have nothing to say..i actually can't find anything to say!!! καλα τι γινεται εκει;;;;γιατι το εκανε αυτο ο ρομπερτ??προσπαθω να καταλαβω τι νιωθει ο ρομπερτ για την μπελλα αλλα οπως ειναι λογικο δεν μπορω...αναρωτιεμαι ποιος θα μιλησει πρωτα σε ποιον τωρα!!!η μπελλα στον ρομπερτ ή ο ρομπερτ στην μπελλα???τεσπα θα πρεπει να περιμενω την συνεχεια για να μαθω τι θα γινει...ελπιζω να μην αργησει γιατι θα πεθανω απο την αγωνια μου!!!!
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
πλακα κανω , τι να πω απο το τιτλο μεχρι και την τελευταια τελεια ολα ηταν υπεροχα, μιλαμε για μια πραγματικη αλλαγη ρολων ο ενας γινεται καλυτερος η αλλη τους μισει τρελα. θεικο , θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να πω περιμενω με αγωνια την συνεχεια!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
εχω μεινει αναυδη καλα ο Μεισεν φιλησε την Αλις μεσα στο ιδιο το σπιτι του Τζασπερ και μετα στην βιβλιοθηκη; γιατι η Αλις αν δεν θελει τον Τζασπερ δεχτηκε να τον αρραβωνιστει; δεν καταλαβαινω τιποτα Ο Μεισεν δεν ξερει τι θελει μια την Μπελλα μια την Αλις θα σκασω μεχρι το επομενο κεφαλαιο!θα ειναι συντομα; αυτη η ιστορια με εχει τρελανει τι εγινε γαμωτο με την Αλις παλια γιατι πετρωσε η καρδια του και εγινε τοσο σκληρος θελω να καταλαβω την συμπεριφορα του και δυσκολευομαι!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Ειναι περιπλοκο να σας πω θα τα δειτε στα επομενα κεφαλαια οπου θα διαβασεται ειχε πολλου λογους η Μπελλα να μισει τον Μεσιεν αυτο θα διαβασατε στο σημερινο κεφαλαιο...Στα επομενα δειτε πολλα αυτα εχω να πω δεν θελω να αποκαλυψω τιποτα θελω οταν το διαβαζεται να το μαθαιτε και οχι απο εμενα
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
η αλις με τον ρομπερτ???τι δουλεια εχουν μαζι??με εχεις καραμπερδεψει!!!εδω που τα λεμε ο ρομπερτ εχει πολυ θρασος...μετα απο ολα οσα εχουν γινει παει και της μιλάει??αλλα το σταματησες και εσυ σε τετοιο σημειο;;...παει με σκοτωσες..παντως το φιλι μεταξυ αλις-ρομπερτ δεν το περιμενα με τιποτα...και να πεις οτι ηταν και ενα;;;παρολα αυτα χαρηκα που ειπε οτι η αλις δεν γεμιζει τον ρομπερτ οταν τον φιλαει οπως τον γεμιζε η μπελλα!!και οτι ειναι απλα η παρηγορια της ενω η μπελλα του παραδινοταν ολοκληρωτικα!!!!αχχχ...στελλα μου ηταν φανταστικο!!!σε παρακαλω,σε ικετευω βαλε αυριο συνεχεια γιατι δεν με βλεπω καλα!!! μπραβο μπραβο και παλι μπραβο κουκλα μου!!!!!!!
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
καλησπέρα δεν έχω διαβάσει ακόμα την ιστορία σου αλλά όταν προσπάθησα στο πρώτο κεφάλαιο μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστηκα σύμβολα υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαβάσω?
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Tο διαβασα και εγω και επαθα την πλακα μου με αυτα που ειπε η Αλις για την Μπελλα αλλα και με το φιλι,αλλα εχω την εντυπωση οτι το φιλι στο σχολειο το εδωσε ο Ρομπερτ μονο απο αντιδραση.
και εγω αυτο νομιζω Bella07 πιστευω οτι πηγε και φιλησε την αλις απο αντιδραση που ειδε την μπελλα να φιλιεται με τον γουιλ...ομως η αλις τι δουλεια ειχε εκει??? ανυπομονω να δω τι θα πουνε τωρα ο ενας στον αλλο!!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
αχ πολυ ωραιο κεφαλαιο.!!!πραγματικα εχω μπερδευτει με τα συναισθηματα ολων εκει μεσα...ο ρομπερτ μια την μπελλα μια την αλις καλα αυτη η αλις...δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο αλλα μου τηνε χει σπασει τοσο πολυ...βεβαια δεν ξερω τι εχει γινει αλλα..μπρ...ο καημενος ο τζαζ...τεσπα.!μπραβο στελλα μ,!!ανυπομονω για την συνεχεια.!!!
Bella07 Eclipse Bitten
Εχω την εντυπωση οτι η Αλις ζηλευει το ενδιαφερον που δειχνει ο Ρομπερτ για τη Μπελλα,αλλιως τι τι νοιαζει το τι εκανε μαζι του η Μπελλα και τις μιλησε με αυτο τον τροπο.
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
ναι ομως και απο την αλις δεν ειναι σωστο αυτο αν ειναι ετσι οπως τα λες γιατι και αυτη ανακοινωσε μπροστα στον ρομπερτ τους αρραβωνες της με τον τζασπερ...παντως θα σκασω μεχρι να μαθω τι γινεται με αλις-ρομπερτ!!εχω καραμπερδευτει!!μου φαινεται ομως οτι ο ρομπερτ κατι εχει αρχισει να νιωθει για την μπελλα!!! αχχχ...δεν μπορω να κρατηθω μεχρι να μπει η συνεχεια καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!!ελπιζω να βαλει σημερα!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 4 Οκτ 2010 - 19:59
Ειναι υπεροχο!!! Αλλα δεν καταλαβα η Μπελλα και ο Εντουαρτ κανανε ερωτα???
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Λοιπον κοριτσια διαβασα το σχολια σας....εχαιτε μπερδευτει πολυ με την Αλις-Ρομπερτ -Μπελλα...ειναι περιπλοκο το θεμα και γενικος ολη υποθεση απο το Love is Forever αλλα σιγα σιγα ολα θα αποκαλυθμουν πηρα την αποφαση πως αν τα βαλω ολες τις αποκαλυψεις σε ενα κεφαλαιο θα ειναι σαν να τελειωνει στο 12 κεφαλαιο.....τελικα θα τα βαλω σιγα σιγα απο το 17 κεφαλαιο κα μετα γιατι ολα τα κεφαλαια ειναι 21......... sisaki ο Ρομπερτ με την Μπελλα δεν κανανε ερωτα πηγαν να κανουν αλλα η Μπελλα τελειυται στιγμη καταλαβε τι ζητουσε ο Ρομπερτ απο αυτην
Bella07 Eclipse Bitten
Ερωτηση ποτε θα ανεβασεις το επομενο κεφαλαιο ? Και δωσε μας μια μικρη ιδεα για το τι γινεται αναμεσα τσον Ρομπερτ και την Αλις γιατι θα σκασουμε απο αγωνια.