Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εμεινα στελλιτσα μου πραγματικα μετο στομα ανοιχτο , οσο προχωραει η ιστορια γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα και πιο αγωνιωδης !ανυπομονω για την συνεχεια επειγωντως
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
σε παρακαλω φερτο γρηγορα καθε λιγο και λιγακι μπαινω για να δω αν υπαρχει συνεχεια ...... γραφει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
ηταν τελεια η συνεχεια!!!!μπραβο σου!!!!!!!καλα πως μπορεσε να το κανει υτο η μπρεντα???μηπως ειναι κανενα κολπο για να πονεσει ο εντι την μπελλα??
Μμμ μαλλον αλλα και αυτη δεν ντρεπεται να πληγωνει την Μπελλα με αυτον τον τροπο; Στελλα μου για αλλη μια φορα το κεφαλαιο ηταν καταπληκτικο δεν εχω λογια!!! Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τη συνεχεια απο το dark heart.Λοιπον,χωρις νσ θελω σε πιεζω ποτε περιπου να περιμουμε καινουργιο και απο ις 2 ιστοριες σου;;;
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Στελλίτσα μου διάβασα και το Love is Forever Part 2-Lost Promise και το Dark Heart. και έχω να σου δώσω πολλά πολλά συγχαρητήρια η γραφή σου έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και όσο πάει γίνεται πολύ καλύτερη για το Dark Heart. ιδίως έχω μείνει άφωνη είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο το ρούφηξα σε χρόνο ντετε ο Έντουαρτ όλα τα λεφτά αλλά και η Μπέλα δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε ανυπομονώ για την συνέχεια του σαν τρελή
μια πρόταση για το κεφάλαιο Κόκκινα Τριαντάφυλλα
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Κοριτσια σας ευχαρηστω πολυ μου δινετε πολυ μεγαλη χαρα που σας αρεσουν τα καινουργια κεφαλαια η συνεχεια απο το Love is Forever Part 2-Lost Promise θα μπει την παρασκευη.Οσο για το Dark Heart το επομενο κεφαλαιο ειναι σχεδον τελειωμενο θα το βαλω σημερα στο μπλοκ μου. Χρυσανθη μου η προταση σου για αυτο το τραγουδι ειναι απλα τελειο τεριαζει απολυτα με το κεφαλαιο Κοκκινα τριανταφυλλα.Σε ευχαρηστω πολυ .Η συνεχεια θα ετοιμη σε λιγες ωρες.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
περιμένω με μεγάλη αγωνία όσο για το τραγούδι έτυχε την ώρα που το διάβαζα να παίζει και κόλλησε τόσο πολύ με την σκηνή που έπεσε η Μπέλα στο πάτωμα και άρχισε το όνειρο της που τρελάθηκα με συνεπήρε τόσο πολύ που ένιωσα σαν να το ζούσα η ίδια και δεν άντεξα να μην σου το πω
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
μπράβο βρε Στελίτσα για άλλη μια φορά έγραψες αλλά σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά αλλά ξαναδιάβασε το και διόρθωσε λίγο τα λάθει που έχεις κάνει γιατί υπήρχαν πολλές στιγμές που έχανα το νόημα. όταν το ανεβάζεις πριν το δώσεις σε μας διάβασε το απο το μπλογκ αυτό βοηθάει να δεις τις λέξεις που παραλείπεις ή που της έχεις γράψεις λάθος
όσο για το τραγούδι που έβαλες τι να πω όλα τα λεφτά
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
θεικο ανεπαναληπτο , ηταν τοσο ομορφο και μαγευτικο αλλα μου προκαλεσε και μια αγωνια για την συνεχεια οσο για το οτι αρχιζει να νιωθει συναισθηματα αυτο με κανει χαρουμενη
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
και ναι επιτελους.!!η μπελλα αποδεχτηκε τις αναμνησεις της οτι δηλ ηταν αυτη η ιζαμπελλα.!!!!αχ τ καλα και αρχιζει να νιωθει για τον εντουαρντ πραγματα.!!τελειο στελλα μ.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Κοριτσια σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολιας σας χαιρομαι πολυ που σας αρεσε η συνεχεια.Αποφασησα να γραψω μια καινουργια ιστορια μολις εβαλα τον προλογο απο την καινουργια ιστορια μου.Θα ηθελα την γνωμη σας για αυτην την ιστορια.Ελπηζω να σας αρεσει.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Στέλλα μου, έχω χάσει πολλά επεισόδια από το "love is forever" και σίγουρα θα επανορθώσω!!! Είναι μία εκπληκτική ιστορία με πάρα πάρα πάρα πολύ αγωνία!!! Διάβασα τον πρόλογο της νεας σου ιστορίας! Οι εικόνες και οι περιγραφές...ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ! Μπράβο...μου άρεσε τρελά! Η Μπέλα...(μάλλον) βρικόλακας...και μετά από 50 χρόνια ξαναείδε κάποιον...(τον Έντουαρντ?)... Περιμένω με αγωνία το πρώτο κεφάλαιο!!! Μπραβο!!!
xrysanthi The Volturi
ΩΧ τι προλογος ηταν αυτος που διαβασα ανατριχιασα ολοκληρη,τωρα με εχει πισει μια τρελη αγωνια για αυτην την ιστορια,μην αργησεις να βαλεις το 1ο καφαλαιο σε παρακαλω πολυ.
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Στελλα η καινουρια σου ιστορια ειναι φανταστικη! Ο τιτλος πετυχημενος ''the black moon''!!! και αυτο το λιγο που μας εβαλες με εκανε να καταλαβω οτι θα κολλησουμε με μια ακομη ιστορια σου... Πιστευω να δουμε συντομα την συνεχεια.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Αγαπες μου σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολιας σας εμεινα αφωνη που σας αρεσε η νεα μου ιστορια πιστευα οτι δεν θα εκανε μεγαλη εντυπωση...Το πρωτο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την παρασκευη εχω ηδη ξεκινησει να γραφω την αρχη οσο για το Love is Forever Part2-Lost Promise και το Dark Heart θα βαλω το σαββατο τις συνεχειες.
Την τεταρτη βαλω μια γευση απο την νεα μου.Αυτα μεχρι στιγμης. φιλακια....
xrysanthi The Volturi