Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εγώ σου προτείνω να κοιτάξεις τον δικό σου υπολογιστή... μην βιαστείς να φτιάξεις καινούργιο μπλογκ πάντως αν τα χρειαστείς έχω κρατήσεις όλα τα κεφάλαια του My Last Breath και του Love is Forever Part 1
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πώ για το καινούργιο μπλόκ μου .Δεν έχω ολοκληρώσει το μπλόκ μου έχω να βάλω τα κεφάλαια απο τις ιστορίες μου.Οι ιστορίες μου που θα βάλω θα είναι...My Last Breath(ο τίτλος σύντομα θα αλλάξει),Love is Forever Part 1,2,Dark Heart. Για τις άλλες θα αργήσω να τις ολοκληρώσω αποφάσισα με ποιές θα ασχοληθώ λυπάμαι που μερικοί που ήθελαν συνέχεια αλλά δεν έχω την έμπνευση να ασχοληθώ τώρα.
Στελλίτσα μου πολύ όμορφο το μπλοκ σου και έκανες πολύ καλά που ξεκαθάρισες τις ιστορίες σου... και εγώ το σκέφτομαι αλλά θέλει χρόνο και εγώ δεν τον έχω μόνο αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση... είναι καλό έστω και λίγο αχνό να βάλεις ένα χρώμα εκεί που είναι τα γράμματα γιατί είναι πολύ δύσκολο έτσι όπως είναι τώρα να διαβάσουμε τις ιστορίες θα περιμένουμε με αγωνία τις συνέχειες
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Έχω πολύ καιρό να βάλω κεφάλαιο απο όλες τις ιστορίες μου αλλα λόγο εξετάσεων δεν προλάβαινα.Πρώτον έχω ήδη ολοκληρώσει τα επόμενα κεφάλαια απο το Fall Baby Fall(My Last Breath) θα αρχίζω να βάζω δύο φορές την εβδομάδα τα κεφάλαια.Θα είναι πολύ αποκαληπτυκά.
To Love is Forever Part 2 το δεν έχω ολοκληρώσει το κεφάλαιο αλλά σύντομα θα το βάλω στο μπλόκ μου μέχρι στιγμής έχω γράψει 4 σελίδες.Το γράφω σιγά σιγά για τον λογό επειδή το κεφάλαιο θα είναι απο την πλευρά του Ρόμπερτ θέλω να δώσω βάση στα αισθήματα του για τον νέο γεγονός και για την διαμάχη του με το παρελθόν και το μέλλον του.
Επίσης είμαι ακόμα στην αρχή μια νέας δικίας μου ιστορίας με δικούς μου χαρακτήρες και υπόθεση.Έχω σημειώσει κάποια ονόματα απο τους χαρακτήρες μου.Θα ήθελα αν θέλετε και εσείς να με στηρίξετε στην νέα μου ιστορία δέχομαι οποιοδήποτε σχόλιο είτε αρνητικό είτε θετικό θα με βοηθάει να διορθώνω τα λάθη.
Δεν θα αφήσω όμως τις άλλες ιστορίες μου που γράφω θα συνεχήσω να γράφω.
Σύντομα θα βάλω ένα κομμάτι που έχω γράψει για περίληψη για την νέα μου ιστορία.Αύριο θα έχετε και το επόμενο κεφάλαιο απο το Fall Baby Fall.
Φιλάκια Πολλά και περιμένω τα σχόλια σας για την αρχή μιας δικίας μου ιστορίας.
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Με χαρά σας ανακοινώνω την νέα μου ιστορία έχω γράψει ένα συγγραφικό σημείωμα και έχω βάλει την περίληψη την ιστορίας μου. Επειδή τα ονόματα δεν θα έχω βάλει στο μπλόκ μου θα σας τα γράψω εδώ.Θα ήθελα την γνώμη σας για τα ονόματα των χαρακτήρων μου.
Στελλίτσα μου άλλη μια ενδιαφέρουσα ιστορία απο τα χεράκια σου περιμένω με αγωνία να διαβάσω τα πρώτα κεφάλαια για να μάθω περισσότερα για τους ήρωες σου... τα ονόματα πολύ καλά... όπως και ο τίτλος
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δίνεται και την στήριξη που έχω απο εσάς.
Σας έχω την περίληψη και τα γενικά χαρακτηριστηκά των απο τους ήρωες πώς τους φαντάζομαι. .Θα ήθελα κάθε σχόλιο για του ήρρωες μου τι δεν σας αρέσει για το διορθώσω. Ορίστε το λικν.-->http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2011/06/sacrifice-of-life_15.html
Περιμένω τα σχόλια σας και της εντυπώσεις απο τους ήρωες μου.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Στέλλα μου, μόλις διάβασα την περίληψη της νέας σου ιστορίας! Αχ μου άρεσε πάρα πολύ! Ιδιαίτερα, λάτρεψα το γεγονός ότι έγραψες για κάποια γενικά χαρακτηριστικά των χαρακτήρων σου! Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να "χτίσεις" δικούς σου χαρακτήρες, να τους δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος, όμως φαίνεται ολοκάθαρα πως δούλεψες πολύ σε αυτό το κομμάτι. Ο τίτλος είναι υπέροχος και το θέμα της ιστορίας σου πολύ ενδιαφέρον, που είμαι σίγουρη πως θα μας συναρπάσει και στη συνέχεια! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μένα! Ανυπομονώ να διαβάσω το 1ο κεφάλαιο!
Μια ερωτησούλα μόνο. Το "Fall Baby Fall" είναι το "My last breath", έτσι δεν είναι Στέλλα μου; Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο και από αυτό το fanfic σου!
Πράγματι ήταν αρκετά δύσκολο να δημιουργήσω δικούς μου δούλεψα αρκετά να κάνω κάτι δικό μου έναν δικό μου κόσμο απο υπερφυσικά πλάσματα.Οι χαρακτήρες είναι πλασμένοι απο έμενα όπως και τα ονόματα που έψαχνα μανιωδός να βρώ τα αυτά που ταιριάζουν στους χαρακτήρες. Το πρώτο κεφάλαιο λόγο προβλημάτων που μου έχουν συνβει υπολογίζω να είναι έτοιμο την άλλη δευτέρα.
Όσο για το Fall Baby Fall έχω αλλάξει το τίτλο λόγο ότι δεν μου ταιριάζε στην υπόθεση.Έχω ήδη έτοιμο και το 4ο κεφάλαιο και το 5ο κεφάλαιο προσπαθώ να τα γράφω κομμάτι κομμάτι γιατί δεν προλαβαίνω.
Σε ευχαριστώ και πάλι Έμυ μου.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Λατρεύω το μυστήριο και όπως φαίνεται αυτή η ιστορία έχει αρκετό! Η Λορέιν είναι μια πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο της και δημοφιλής επίσης. Η ζωή της τουλάχιστον μέχρι τώρα, κυλά με κανονικούς ρυθμούς. Η άφιξη του νέου αγοριού της προκάλεσε αναστάτωση όμως... Γιατί άραγε; Αυτό που με προβλημάτισε ήταν και το κρεμαστό που της έδωσε η μητέρα της. Τι να είναι; Κρύβεται κάποιο μυστικό; Κάτι από το παρελθόν; Και γιατί το "άγνωστο αγόρι" κάρφωσε το βλέμμα του σ' αυτό και χαμογέλασε; Πολλές ερωτήσεις, που θα απαντηθούν πιστεύω στη συνέχεια.
Εκπληκτικό κεφάλαιο Στέλλα μου! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Περιμένω με πολλή αγωνία τη συνέχεια!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
εκπληκτικό λατρεύω το μυστήριο και νιώθω ότι αυτή η ιστορία θα με καθηλώσει είναι φυσικά νωρίς για να καταλάβουμε τι γίνεται αλλά υπόσχεται πολλά μπράβο Στελλίτσα μου περιμένω με αγωνία την συνέχεια
Σε ευχαριστώ πολύ Έμυ μου. .Η ιστορία έχει αρκετό μυστήριο όπως και το παρελθόν της Λορέιν έχει μεγάλη σχέση με το παρελθόν του Ντέρεκ.Ο κρύσταλος ή αλλιώς διαμαντένιο δάκρυ έχει σχέση με την Λορέιν οι γονείς της της το έδωσαν για πολλούς λόγους που δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω.Όλα θα λυθούν στην πορεία τα κεφάλαια που είναι συνολικά υπολογίζω 23.
Θα έχει σε μερικά κεφάλαια και μια αναδρομή στο παρελθόν του Ντέρεκ και της Λορείν. Το μυστήριο θα λυθεί προς το τέλος τις ιστορίας.
Σε ευχαριστώ και πάλι Έμυ μου για το σχόλιο σου το δεύτερο κεφάλαιο θα μπεί την τετάρτη ελπίζω να σας αρέσει θα έχει πολύ την παρουσία του Ντέρεκ.
Φιλάκια Πολλά.
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009