Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Stella's blog. - Σελίδα 29 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 18:58

πολύ μυστήριο αυτή η Έλενα μου αρέσει τρελά
βασάνισε τον αλύπητα Stella's blog. - Σελίδα 29 500229 Stella's blog. - Σελίδα 29 500229 Stella's blog. - Σελίδα 29 500229
μπράβο Στελλίτσα μου για άλλη μια φορά μας καθήλωσες
εκπληκτική αρχή για μια πολλά υποσχόμενα ιστορία
περιμένω με μεγάλη αγωνία την συνέχεια
Stella's blog. - Σελίδα 29 174341 Stella's blog. - Σελίδα 29 174341 Stella's blog. - Σελίδα 29 174341
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 2 Μάης 2011 - 20:41

Στέλλα μου, έχω μείνει λιγάκι πίσω με τις ιστορίες σου... Stella's blog. - Σελίδα 29 876749 Embarassed Stella's blog. - Σελίδα 29 80711
Διάβαζα το Love is Forever (1), όμως από ένα διάστημα και μετά χάθηκα λίγο.

Μόλις διάβασα το "The black moon"! Καλά, το ότι γράφεις καθηλωτικά κι εκπληκτικά είναι γεγονός Stella's blog. - Σελίδα 29 480860 Stella's blog. - Σελίδα 29 201917 Stella's blog. - Σελίδα 29 868134 Stella's blog. - Σελίδα 29 474941 , όμως η φαντασία σου δίνει ρέστα! Stella's blog. - Σελίδα 29 31995 Stella's blog. - Σελίδα 29 31995 Stella's blog. - Σελίδα 29 31995
Οι ρόλοι κάπως αντιστράφηκαν, έτσι δεν είναι? Η Μπέλα είναι βρικόλακας που πίνει αίμα ζώων και μέχρι τώρα τουλάχιστον, οχι ο Έντουαρντ. Έγινε μια μικρή αναφορά του Έντουαρντ, που αν κατάλαβα καλά εκείνος είναι θνητός? Rolling Eyes Περιμένω με πολλή αγωνία τη συνέχεια!!!!!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 465227
Όσον αφορά το "Love is forever" τι σημαίνει ακριβώς το 1 και το 2? Είναι η ίδια ιστορία, αλλά χωρισμένη σε δύο μέρη ή δύο διαφορετικές? Γιατί το 1 το έχω διαβάσει σχεδόν όλο. Smile Smile Επίσης, το "The Forbidden Love" θα το συνεχίσεις? Είναι υπέροχη ιστορία...διάβαζα τη συνέχεια ανελλειπώς.
Συγγνώμη με τις ερωτήσεις μου Στέλλα μου, αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι. Stella's blog. - Σελίδα 29 876749
Και πάλι συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 465227 Stella's blog. - Σελίδα 29 465227 Stella's blog. - Σελίδα 29 465227
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 18:01

Γεια σας κοριτσια μου.

Λυπαμαι που δεν εβαλα το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever αλλα συνβαινει κατι με τον υπολογιστη μου και δεν ανοιγε.Θα αργησω να βαλω το κεφαλαιο. cry Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι γραμμενο στο λαπτοτ μου και μολις τωρα εβαλα το κεφαλαιο.

----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/05/3.html

Περημενω τα σχολια σας με αγωνια.

Εmy μου στο Τhe black moon η Μπελλα ειναι βρικολακας αλλα και ο Εντουαρντ αυτος της αλλαξε χωρις την θεληση της.Το Love is Forever 1 και 2 ειναι χωρησμενο σε δυο μεροι το πρωτο περηγραφη την γνωρημια της Μπελλας με τον Εντουαρντ αλλα κυριωτερα τα αισθηματα της για εκεινον και το παρελθον του.Το δευτερο μερος ειναι η συνεχεια.

Οσο για το The Forbidden Love το εχω αφησει στην ακρη για πολυ καιρο γιατι θελω να ασχοληθω με το Love is Forever και το Μy Last Breath.Stella's blog. - Σελίδα 29 616544

Το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever πηστευω θα ειναι στο μπλοκ μου την τριτη τελος το επομενο κεφαλαιο απο το Μy Last Breath θα ειναι ετοιμο την Πεμπτη.

Περημενω τα σχολια σας για το κεφαλαιο.

Φιλλια Πολλα. Stella's blog. - Σελίδα 29 906998
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 18:43

Στέλλα μου, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα κατάλαβα! Wink
Μόλις διάβασα όλο το "My last breath"! Stella's blog. - Σελίδα 29 480860 Τι γυναίκα είναι αυτή η Έλενα? Έχω χάσει πάσα ιδέα! Θέλει λέει, τα λεφτά του αλλά παράλληλα, τα αισθήματά του δεν θα τα αφήσει να πάνε χαμένα. Stella's blog. - Σελίδα 29 691775 Πολύ σατανική είναι... Από τη μία τον λυπάμαι τον Έντουαρντ που παίζεται ένα "άσχημο" παιχνίδι πίσω από την πλάτη του, αλλά από την άλλη, κι αυτός είναι πολύ...ζωηρός. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που απροκάλυπτα μπροστά σε όλη την εταιρεία φέρθηκε κάπως αισθησιακά στην Έλενα, ενώ είναι παντρεμένος. Την Τάνια δεν την υπολογίζει καθόλου και πρέπει να πω ότι στην αρχή που την έστησε (1ο κεφάλαιο), τη λυπήθηκα πολύ. Όσον αφορά τώρα το τέλος του 3ου κεφάλαιου, είμαι περίεργη να δω ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Υπάρχει μια πιθανότητα να ήταν η Τάνια, αλλά δεν τον έχω για άνθρωπο που θα άφηνε την Έλενα για να πάει στη γυναίκα του. giggle
Μπράβο σου Στέλλα μου!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 201917 Stella's blog. - Σελίδα 29 201917 Stella's blog. - Σελίδα 29 201917 Καταπληκτική ιστορία!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 474941 Stella's blog. - Σελίδα 29 474941 Stella's blog. - Σελίδα 29 474941 Γράφεις πάρα πάρα πολύ ωραία!!!!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 388681 Stella's blog. - Σελίδα 29 388681 Stella's blog. - Σελίδα 29 388681 Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!! Stella's blog. - Σελίδα 29 34442 Stella's blog. - Σελίδα 29 616544
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 20:05

καλα εγω τωρα τι να πω !!!!!!!! ειναι πολυ ? πως γινεται να εκφραστω σωστα με αυτην ?? πω πω τον θελει και για τα λεφτα του, θελει να του τα φαε ολα ακομα και την εταιρεια!! αλλα κα συναισθηματα θελει να τον κατακτησει!!!!!!!!!! πω πω!! καλα τι της εκανε ?? τελεια η συνεχεια!!!!!!!!
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 20:07

Στελλα μου αν καταλαβα καλα απο το κεφαλαιο η ελενα θελει να φαει την εταιρια του εντουαρτ??????????????
οσο για το λεμονι δεν εχω λογια,απλα εκπληκτικο....
μπραβο αγαπη...
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΔευ 9 Μάης 2011 - 15:39

Αγαπες μου σας ευχαρηστω πολυ για τα καλα σας λογια. huggie

Απο τι διαβασατε στο κεφαλαιο η Ελενα εχει πολλους σκοπους για τον Εντουαρντ αλλα μην την κρινεται απο τις προθεσεις της,θα αλλαξουν πολλα στην πορεια αυτη η ιστορια εχει πολλες λεμοναδες και πολλα απροοπτα....Twisted Evil
Και πραγματι θελει να παρει την εταιρεια του Εντουαρντ.Εχετε πολλα να δειτε και περημενετε απο την Ελενα ειναι ενας χαραχτηρας που λατρευω βασανιζει το Εντουαρντ μεχρι το τελος....
evil_laugh

Τα κεφαλαια θα ειναι πανω απο 25 εχετε να δειτε πολλα,επισης θα ενφανηστουν νεα προσωπα στην συνεχεια...μπορειτε να διαβασετε τον δευτερο προλογο....

----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html

Σας ευχαρηστω πολυ για την στηριξη που μου δινεται...για την νεα μου ιστορια.... huggie Stella's blog. - Σελίδα 29 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μάης 2011 - 15:59

Στέλλα μου, πού είναι ο δεύτερος πρόλογος? Δεν τον εμφανίζει... Neutral
Μήπως οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα που προέκυψε με τον blogger?
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μάης 2011 - 16:15

Γεια σας κοριτσια μου.huggie

Πρωτον λογο περιοδου εξετασεων θα αργησω να βαλω την συνεχεια απο το My Last Breath την εχω ετοιμη αλλα το προβλημα απο το blogger δεν μου επητρεπει να την βαλω δεν μπορω να μπω στην αρχικη σελιδα μου... cry Stella's blog. - Σελίδα 29 872396

Αυτο το προβλημα δεν ξερω για ποσο θα διαρκησει αν δεν τελειωσουν συντομα με το προβλημα που παρουσιαστηκε η συνεχεια δεν θα μπει μεχρι να λυθει το προβλημα. cry

Εμυ μου ενφανηζει κανονικα το προλογο ο καινουργιος προλογος ειναι ο δευτερος με τον αριθμο δυο...
Οριστε και το λικν---->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html
huggie .

Οταν θα λυθει ο προβλημα τοτε θα βαλω την συνεχεια.Τελος να πω καλη επιτυχια σε οσους γραφουν εξετασεις χωρις αγχος και με καλο διαβασμα ολο γινονται.... Wink

Φιλακια Πολλα. Stella's blog. - Σελίδα 29 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 16:59

Γεία σας κορίτσια μου.huggie

Λυπάμαι πολύ που δεν έχω βάλει συνέχεια και απο τις δύο ιστορίες μου αλλά λόγο εξετάσεων και διαβάσματος δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθώ. Sad
Σήμερα που θα έβαζα την συνέχεια αλλά αντιμετόπησα ένα πρόβλημα δεν μπορώ να μπώ στο μπλόκ μου πληκτρολογώ τον κωδικό αλλα με βγάζει έξω απο το μπλόκ μου.Stella's blog. - Σελίδα 29 592681

Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς μπαίνετε κανονικά στο μπλόκ μου δείχνει τα κεφάλαια...; Neutral
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 18:54

τι ιδιο εχω παθει και εγω στελλιτσα μου δεν μπορω να μπω στο blogμου
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 19:45

Ελίνα μου άσε σήμερα που πήγα να μπώ στο μπλόκ μου δεν μπορούσα το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό πήρα καινούργιο υπολογιστή γιατί ο άλλος τα έφτυσε και σήμερα θα αποθήκευα τις ιστορίες μου φοβάμαι μήπως θα χαθούν όλα και αυτό με στεναχωρεί πολύ..... cry cry

Το θέμα είναι να σωθούν τα κεφάλαια....τίποτα άλλο εσύ μπορείς να δείς αν το μπλόκ μου ενφανήζει την ιστορίες......; Stella's blog. - Σελίδα 29 551700
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 19:49

εγω δεν μπορω να μπω σε κανενα blog δυστηχως κυκλοφορει ενας νεος ιος που καταστρεφει τα blog
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 19:53

Έμενα τώρα με βάζει μέσα αλλά με πετάει έξω....Stella's blog. - Σελίδα 29 872396

Δηλαδή διαγράφει όλες την αναρτήσεις; Shocked
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 19:55

η κολλητη μου μπορουσεε να μπει και ετσι μου αποθηκευεσε ολες τις ιστοριες!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 19:58

Αχχχ....boogie πάλι καλά να σε ρωτήσω η κολλητή σου έχει λογαριασμό στο blogger;Γιατί είπα και στην δική μου αλλά δεν ξέρουμε αν χρειάζετε να έχεις λογαριασμό....
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:00

οχι δεν εχει αλλα θα πρεπει να της δωσεις το ονομα και τον κωδικο λουγαριασμασου σου για να δει αν μπορει να μπει
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:01

εμένα μου εμφανίζει όλες τις ιστορίες σου
δεν χρειάζεται να έχεις μπλοκ για να σου τις εμφανίζει
απλά ο ιός απο ότι καταλαβαίνω επηρέασε τον υπολογιστή σας
γιατί εγώ μπορώ και βλέπω όλα τα μπλοκ και μπαίνω στο δικό μου κανονικά Stella's blog. - Σελίδα 29 80711
αν έχετε αντιβαριους κάντε ένα σκαν Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:02

ρωτησα γιατι την επαθα απο ιο και μου ειπε ο τεχνικος οτι δεν τον εντοπιζει ο anti virus
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:04

δεν ξέρω βρε κορίτσια είναι λίγο κουλό εμείς πως μπορούμε και μπαίνουμε στο μπλοκ σας και μάλιστα βλέπουμε όλες σας τις αναρτήσεις κανονικά Stella's blog. - Σελίδα 29 271609
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:05

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Ελίνα μου θα το δοκιμάσωStella's blog. - Σελίδα 29 34442 ...μαζι με την κολλητή μου... να δούμε αν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα κεφάλαια.... Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:06

τι αν σου πω βρε χρυσανθη μου δεν ξερω εχουν προσβληθει πολλα pc απο αυτον το ιο !!
τιποτα στελλιτσα μου !!καλη επιτυχια
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 20:07

xrysanthi έγραψε:
δεν ξέρω βρε κορίτσια είναι λίγο κουλό εμείς πως μπορούμε και μπαίνουμε στο μπλοκ σας και μάλιστα βλέπουμε όλες σας τις αναρτήσεις κανονικά Stella's blog. - Σελίδα 29 271609

Πλάκα κάνεις Χρασάνθη μου μπορείς να δείς κανονικά τα κεφάλαια μου απο το μπλόκ μου... Shocked;

Δεν ξέρω τι να πώ χθές ήταν μια χαρά και σήμερα δεν μπορούσα να μπώ.... Evil or Very Mad

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου δεν με ενδιαφέρει το μπλόκ μου αλλα τα κεφάλαια τόσο κόπο έχω κάνει θέλω να ξεσπάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα..... Rolling Eyes Crying or Very sad
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 22:20

δεν τα έχεις κρατημένα στο πισι σου???
αν θες μπορώ να σου κρατήσω μερικά σε word ήδη σου έχω κρατήσει το
My Last Breath
αν θες να σου κρατήσω κι άλλα πες μου Wink
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 29 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μάης 2011 - 23:22

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.... Stella's blog. - Σελίδα 29 34442

Πήρα άλλον υπολογιστή και σήμερα θα το αποθήκευα στον υπολογιστή....Μπήκα απο τον υπολογιστή της κολλητής μου και μου τα έδειχνε όλα τα έχω όλα σε ένα φλασάκι.Πάλι καλά που δεν έσβησαν τα κεφάλαια..... boogie

Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου τώρα το πιθανόν είναι η να κάνω καινούργιο μπλόκ η θα περιμένω να λυθεί το πρόβλημα.. Neutral

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 29 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: