| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 18:58 | |
| πολύ μυστήριο αυτή η Έλενα μου αρέσει τρελά βασάνισε τον αλύπητα μπράβο Στελλίτσα μου για άλλη μια φορά μας καθήλωσες εκπληκτική αρχή για μια πολλά υποσχόμενα ιστορία περιμένω με μεγάλη αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 2 Μάης 2011 - 20:41 | |
| Στέλλα μου, έχω μείνει λιγάκι πίσω με τις ιστορίες σου... Διάβαζα το Love is Forever (1), όμως από ένα διάστημα και μετά χάθηκα λίγο. Μόλις διάβασα το "The black moon"! Καλά, το ότι γράφεις καθηλωτικά κι εκπληκτικά είναι γεγονός , όμως η φαντασία σου δίνει ρέστα! Οι ρόλοι κάπως αντιστράφηκαν, έτσι δεν είναι? Η Μπέλα είναι βρικόλακας που πίνει αίμα ζώων και μέχρι τώρα τουλάχιστον, οχι ο Έντουαρντ. Έγινε μια μικρή αναφορά του Έντουαρντ, που αν κατάλαβα καλά εκείνος είναι θνητός? Περιμένω με πολλή αγωνία τη συνέχεια!!!!!!! Όσον αφορά το "Love is forever" τι σημαίνει ακριβώς το 1 και το 2? Είναι η ίδια ιστορία, αλλά χωρισμένη σε δύο μέρη ή δύο διαφορετικές? Γιατί το 1 το έχω διαβάσει σχεδόν όλο. Επίσης, το "The Forbidden Love" θα το συνεχίσεις? Είναι υπέροχη ιστορία...διάβαζα τη συνέχεια ανελλειπώς. Συγγνώμη με τις ερωτήσεις μου Στέλλα μου, αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι. Και πάλι συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 8 Μάης 2011 - 18:01 | |
| Γεια σας κοριτσια μου. Λυπαμαι που δεν εβαλα το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever αλλα συνβαινει κατι με τον υπολογιστη μου και δεν ανοιγε.Θα αργησω να βαλω το κεφαλαιο. Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι γραμμενο στο λαπτοτ μου και μολις τωρα εβαλα το κεφαλαιο. ----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/05/3.html Περημενω τα σχολια σας με αγωνια. Εmy μου στο Τhe black moon η Μπελλα ειναι βρικολακας αλλα και ο Εντουαρντ αυτος της αλλαξε χωρις την θεληση της.Το Love is Forever 1 και 2 ειναι χωρησμενο σε δυο μεροι το πρωτο περηγραφη την γνωρημια της Μπελλας με τον Εντουαρντ αλλα κυριωτερα τα αισθηματα της για εκεινον και το παρελθον του.Το δευτερο μερος ειναι η συνεχεια. Οσο για το The Forbidden Love το εχω αφησει στην ακρη για πολυ καιρο γιατι θελω να ασχοληθω με το Love is Forever και το Μy Last Breath. Το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever πηστευω θα ειναι στο μπλοκ μου την τριτη τελος το επομενο κεφαλαιο απο το Μy Last Breath θα ειναι ετοιμο την Πεμπτη. Περημενω τα σχολια σας για το κεφαλαιο. Φιλλια Πολλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 8 Μάης 2011 - 18:43 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 8 Μάης 2011 - 20:05 | |
| καλα εγω τωρα τι να πω !!!!!!!! ειναι πολυ ? πως γινεται να εκφραστω σωστα με αυτην ?? πω πω τον θελει και για τα λεφτα του, θελει να του τα φαε ολα ακομα και την εταιρεια!! αλλα κα συναισθηματα θελει να τον κατακτησει!!!!!!!!!! πω πω!! καλα τι της εκανε ?? τελεια η συνεχεια!!!!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 8 Μάης 2011 - 20:07 | |
| Στελλα μου αν καταλαβα καλα απο το κεφαλαιο η ελενα θελει να φαει την εταιρια του εντουαρτ?????????????? οσο για το λεμονι δεν εχω λογια,απλα εκπληκτικο.... μπραβο αγαπη...
| |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 9 Μάης 2011 - 15:39 | |
| Αγαπες μου σας ευχαρηστω πολυ για τα καλα σας λογια. Απο τι διαβασατε στο κεφαλαιο η Ελενα εχει πολλους σκοπους για τον Εντουαρντ αλλα μην την κρινεται απο τις προθεσεις της,θα αλλαξουν πολλα στην πορεια αυτη η ιστορια εχει πολλες λεμοναδες και πολλα απροοπτα.... Και πραγματι θελει να παρει την εταιρεια του Εντουαρντ.Εχετε πολλα να δειτε και περημενετε απο την Ελενα ειναι ενας χαραχτηρας που λατρευω βασανιζει το Εντουαρντ μεχρι το τελος.... Τα κεφαλαια θα ειναι πανω απο 25 εχετε να δειτε πολλα,επισης θα ενφανηστουν νεα προσωπα στην συνεχεια...μπορειτε να διαβασετε τον δευτερο προλογο.... ----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html Σας ευχαρηστω πολυ για την στηριξη που μου δινεται...για την νεα μου ιστορια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 13 Μάης 2011 - 15:59 | |
| Στέλλα μου, πού είναι ο δεύτερος πρόλογος? Δεν τον εμφανίζει... Μήπως οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα που προέκυψε με τον blogger? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 13 Μάης 2011 - 16:15 | |
| Γεια σας κοριτσια μου. Πρωτον λογο περιοδου εξετασεων θα αργησω να βαλω την συνεχεια απο το My Last Breath την εχω ετοιμη αλλα το προβλημα απο το blogger δεν μου επητρεπει να την βαλω δεν μπορω να μπω στην αρχικη σελιδα μου... Αυτο το προβλημα δεν ξερω για ποσο θα διαρκησει αν δεν τελειωσουν συντομα με το προβλημα που παρουσιαστηκε η συνεχεια δεν θα μπει μεχρι να λυθει το προβλημα. Εμυ μου ενφανηζει κανονικα το προλογο ο καινουργιος προλογος ειναι ο δευτερος με τον αριθμο δυο... Οριστε και το λικν---->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html . Οταν θα λυθει ο προβλημα τοτε θα βαλω την συνεχεια.Τελος να πω καλη επιτυχια σε οσους γραφουν εξετασεις χωρις αγχος και με καλο διαβασμα ολο γινονται.... Φιλακια Πολλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 16:59 | |
| Γεία σας κορίτσια μου. Λυπάμαι πολύ που δεν έχω βάλει συνέχεια και απο τις δύο ιστορίες μου αλλά λόγο εξετάσεων και διαβάσματος δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθώ. Σήμερα που θα έβαζα την συνέχεια αλλά αντιμετόπησα ένα πρόβλημα δεν μπορώ να μπώ στο μπλόκ μου πληκτρολογώ τον κωδικό αλλα με βγάζει έξω απο το μπλόκ μου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς μπαίνετε κανονικά στο μπλόκ μου δείχνει τα κεφάλαια...; | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 18:54 | |
| τι ιδιο εχω παθει και εγω στελλιτσα μου δεν μπορω να μπω στο blogμου | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 19:49 | |
| εγω δεν μπορω να μπω σε κανενα blog δυστηχως κυκλοφορει ενας νεος ιος που καταστρεφει τα blog | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 19:53 | |
| Έμενα τώρα με βάζει μέσα αλλά με πετάει έξω.... Δηλαδή διαγράφει όλες την αναρτήσεις; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 19:55 | |
| η κολλητη μου μπορουσεε να μπει και ετσι μου αποθηκευεσε ολες τις ιστοριες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 19:58 | |
| Αχχχ.... πάλι καλά να σε ρωτήσω η κολλητή σου έχει λογαριασμό στο blogger;Γιατί είπα και στην δική μου αλλά δεν ξέρουμε αν χρειάζετε να έχεις λογαριασμό.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:00 | |
| οχι δεν εχει αλλα θα πρεπει να της δωσεις το ονομα και τον κωδικο λουγαριασμασου σου για να δει αν μπορει να μπει | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:01 | |
| εμένα μου εμφανίζει όλες τις ιστορίες σου δεν χρειάζεται να έχεις μπλοκ για να σου τις εμφανίζει απλά ο ιός απο ότι καταλαβαίνω επηρέασε τον υπολογιστή σας γιατί εγώ μπορώ και βλέπω όλα τα μπλοκ και μπαίνω στο δικό μου κανονικά αν έχετε αντιβαριους κάντε ένα σκαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:02 | |
| ρωτησα γιατι την επαθα απο ιο και μου ειπε ο τεχνικος οτι δεν τον εντοπιζει ο anti virus | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:04 | |
| δεν ξέρω βρε κορίτσια είναι λίγο κουλό εμείς πως μπορούμε και μπαίνουμε στο μπλοκ σας και μάλιστα βλέπουμε όλες σας τις αναρτήσεις κανονικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:05 | |
| Σε ευχαριστώ για την βοήθεια Ελίνα μου θα το δοκιμάσω ...μαζι με την κολλητή μου... να δούμε αν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα κεφάλαια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:06 | |
| τι αν σου πω βρε χρυσανθη μου δεν ξερω εχουν προσβληθει πολλα pc απο αυτον το ιο !! τιποτα στελλιτσα μου !!καλη επιτυχια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 20:07 | |
| - xrysanthi έγραψε:
- δεν ξέρω βρε κορίτσια είναι λίγο κουλό εμείς πως μπορούμε και μπαίνουμε στο μπλοκ σας και μάλιστα βλέπουμε όλες σας τις αναρτήσεις κανονικά
Πλάκα κάνεις Χρασάνθη μου μπορείς να δείς κανονικά τα κεφάλαια μου απο το μπλόκ μου... ; Δεν ξέρω τι να πώ χθές ήταν μια χαρά και σήμερα δεν μπορούσα να μπώ.... Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου δεν με ενδιαφέρει το μπλόκ μου αλλα τα κεφάλαια τόσο κόπο έχω κάνει θέλω να ξεσπάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 22:20 | |
| δεν τα έχεις κρατημένα στο πισι σου??? αν θες μπορώ να σου κρατήσω μερικά σε word ήδη σου έχω κρατήσει το My Last Breath αν θες να σου κρατήσω κι άλλα πες μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 27 Μάης 2011 - 23:22 | |
| Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.... Πήρα άλλον υπολογιστή και σήμερα θα το αποθήκευα στον υπολογιστή....Μπήκα απο τον υπολογιστή της κολλητής μου και μου τα έδειχνε όλα τα έχω όλα σε ένα φλασάκι.Πάλι καλά που δεν έσβησαν τα κεφάλαια..... Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου τώρα το πιθανόν είναι η να κάνω καινούργιο μπλόκ η θα περιμένω να λυθεί το πρόβλημα.. | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|