| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 27 Απρ 2011 - 0:47 | |
| Στέλλα μου, μόλις διάβασα το The Forbidden Love και μου άρεσε πολύ πολύ πολύ!!! Το στόρι είναι πάρα πολύ ωραίο και με ενθουσίασε!! Γράφεις πολύ καλά και οι περιγραφές είναι πολύ καλές!! Μόνο που θα ήταν καλό να προσέχεις λίγο τους τόνους και τα ορθογραφικά λάθη σου, γιατί είναι κρίμα να χαλάει η παρουσία ενός τόσου ωραίου κειμένου ¶λλωστε, εάν το κάνεις αυτό, και για μας τους αναγνώστες το διάβασμα θα είναι πιο εύκολο και ευχάριστο Μπράβο σου!! Πότε να περιμένω συνέχεια από αυτή την ιστορία; Θα διαβάσω και τις υπόλοιπες ιστορίες σου και θα σου πω εντυπώσεις -Χριστίνα. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 27 Απρ 2011 - 11:36 | |
| χαρηακα παρα πολυ οταν ο εντι παρατησε την μπρεντα,καιροσ ηταν!!!! η καημενη η μπελλα τραβηξε πολλα,οπω και ο εντουαρτ.η απωλεια της μπελλας του στοιχησε πολλα...πηγε να χασει τον ευτο του. και ευτυχως τον εσωσε η Μπελα. αυτην την μπρεντα δεν την ειχα για τοσο σκυλα,στην αρχη φαινοταν καλη κοπελα,αληθινη φιλη,αλλα εδειξε ποια πραγματικα ειναι. ανυπομονω για την συνεχεια love is forever μπραβο σου στελιτσα!!!συνεχισε ετσι!!!! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 27 Απρ 2011 - 23:31 | |
| Χριστινα μου. Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και με χαροποιοι ιδαιτερα οτι διαβασες μια απο τις ιστοριες μου θελω να ξερεις οτι ειναι πολυ σημαντηκο το σχολιο που αφησες και το ξερω οτι μερηκα ορθογραφηκα λαθη προσπαθω να το ελλατωσω. Δεν ξερω ποτε θα τελειωσω The Forbidden Love οπως και τις υπολοιπες ιστοριες για τον λογο οτι θελω να τελειωσω το Love is Forever και επειτα θα συνεχησω με την υπολοιπες ιστοριες μου. Peby μου σε ευχαριστω πολυ. Η Μπελλα τραβηξε πολλα απο την Μπρεντα και τον Ρομπερτ αλλα τελικα καταλαβε ποια αγαπαει πιο πολυ.Η Μπρεντα παντα το επαιζε φιλη στην Μπελλα θα μαθεται στα επομενα κεφαλαια τον λογο που προδοσε η Μπρεντα την Μπελλα.Θα ειναι ακομα πιο αποκαλυπτα. Το επομενο κεφαλαιο ειναι ετοιμο στο μπλοκ μου.Περημενω τα σχολια σας.Φιλλια Πολλα. ---->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/13.html | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 27 Απρ 2011 - 23:54 | |
| τελειο το νεο κεφαλαιο...η αληθεια ειναι οτι περιμενα να αντιδρασει ετσι αλλα τη συνεχεια δε την περιμενα...
θελω να δω πως θα αντιδρασει ο πατερας της.. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Πεμ 28 Απρ 2011 - 1:11 | |
| Λοιπόν, αύριο πρωί-πρωί(με την δροσούλα ) θα διαβάσω και τις υπόλοιπες ιστορίες σου!!! Όσο για το θέμα με τα ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποίησε εάν έχεις το word ή το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου του Microsoft Office(σίγουρα θα έχεις ένα από τα δύο στον υπολογιστή σου) και ενεργοποίησε το πρόγραμμα αυτόματης διόρθωσης λέξεων. Έτσι, όταν γράφεις, θα σου υπογραμμίζει με κόκκινο το λάθος σου και θα είναι πιό έυκολη η δουλειά σου!! Αν πάλι δεν σε βολεύει αυτό, ζήτησε από κάποια που ενδιαφέρεται να γίνει η beta σου, δηλαδή θα της στέλνεις το κείμενο πρωτού το αναρτήσεις στο μπλογκ σου, θα στο διορθώνει και θα στο επιστρέφει χωρίς λάθη. Ελπίζω να βοήθησα!!! Μην ανησυχείς, κι εγώ είχα τέτοια προβλήματα στην αρχή. Είναι ώσπου να το συνηθίσεις - Σπόιλερ:
Υ.Γ: Πρόσεξα πως έχουμε το ίδιο ζώδιο!!! Είσαι το μόνο άτομο στο φόρουμ που έχω δει(έχω γνωρίσει στο φόρουμ) με το ίδιο ζώδιο με μένα..
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Πεμ 28 Απρ 2011 - 1:33 | |
| Στελίτσα και εγώ την αντίδραση του Καρλάιλ περιμένω.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Πεμ 28 Απρ 2011 - 1:55 | |
| απίστευτη συνέχεια χαίρομαι που Μπ μπαίνει δυναμικά αλλά ο Καρλάηλ θα είναι όλα τα λεφτά έχει να πέσει ξύλοοοοο την βλέπω την δουλεία περιμένω με αγωνία την συνέχεια - Σπόιλερ:
Τα χειλη του κινηθηκαν χωρις να βγαλει την βελουδινη φωνη του σχηματιζοντς την λεξη."Σε αγαπω"Αυτο ηταν που αναζητουσα για να κρατησω την ζωη μεσα μου την αγαπη του που παλευα μεχρι το τελος εδώ με έλιωσες | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Πεμ 28 Απρ 2011 - 15:50 | |
| Τα χειλη του κινηθηκαν χωρις να βγαλει την βελουδινη φωνη του σχηματιζοντς την λεξη."Σε αγαπω"Αυτο ηταν που αναζητουσα για να κρατησω την ζωη μεσα μου την αγαπη του που παλευα μεχρι το τελος.
ολα τα υπολοιπα ηταν απλα το περιτυλιγμα αυτο ηταν ολη η ουσια !!!!!!!!!!! η συνχεια ηταν θεικη στελλιτσα μου , τα λογια ειναι περιττα . ο εντουαρτ αντεδρασε καπως στην αρχη αλλα η αγαπη του εινα τοσο μεγαλη που θα την βοηθησει ,και η μπελλα ειναι αρκετα δυναμικη να δω τι θα κανει ο καρλαιλ !! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 0:27 | |
| Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για τα σχολιας σας. Μου δινεται μεγαλη χαρα που σας αρεσε το κεφαλαιο ειδηκα προσεξα στην τελευταια προταση που ψιθυριζει την λεξη σε αγαπω και η Μπελλα παιρνει δυναμη απο αυτο καταλαβαινει οτι δεν θα το περασει μονη της ολη αυτο. Ο Ρομπερτ στο επομενο κεφαλαιο θα ειναι πολυ επιθετικος με τον Καρλαιλ.Θα ειναι αρκετα αποκαλυπτο το κεφαλαιο γεματο μισος και εντασεις.Δεν θα αποκαλυψω τιποτα μεχρι στιγμης αλλα εχω αρχησει να γραφω το κεφλαιο την παρασκευη η το σαββατο θα ειναι ετοιμο. Χριστινα μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου σχετικα με τα ορθογραφηκα λαθη μου.Επισης εχουμε το ιδιο ζωδιο...οπως μου ειπες να σου πω οτι ο αιγοκερος τεριαζει απολυτα με ταυρο δεν ξερω αν σου θυμηζει κατι αυτο.... Χρυσανθη μου στο επομενο κεφαλαιο θα δεις πολυ ξυλο αναμεσα στον Καρλαιλ και τον Ρομπερτ πηστευω θα τον λατρεψεις τον Ρομπερτ. Ελινα μου ο Ρομπερτ στην αρχη το πηρε καπως στραβα γιατι ηταν ξαφνηκο για εκεινον ειναι μολις εικοσιεναν χρωνον.Απο νωρης στα βασανα. Θα δεις στο επομενο κεφαλαιο τι θα συνβει. Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι ετοιμο αλα αυριο θα το βαλω στο μπλοκ και αυτη την φορα χωρις ορθογραφηκα λαθη. Επισης γραφω το επομενο κεφαλαιο απο το Dark Heart το ειχα αφησει στην ακρη αλλα τωρα εχω σκοπο να το συνεχησω. Θελω σας ευχαριστησω πολυ για την στιρηξη σας που μου δινεται.Ελπηζω την παρασκευη να να βαλω το 14 κεφαλαιο του Love is Forever αν οχι το σαββατο. Πολλα Φιλλια και παλι σας ευχαριστω. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 1:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 10:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 21:28 | |
| Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το κεφαλαιο. Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε το κεφαλαιο οσο για το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever το κεφαλαιο θα εχει πολλες εντασεις αναμεσα στην Μπελλα και στον Καρλαιλ επισης και στον Ρομπερτ. ----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/2-k.html Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι στο μπλοκ περιμενω τα σχολια σας και τις εντυπωσεις σας. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 21:55 | |
| τι γινετε εδω βρε στελλα μου???? πρωτα απ'ολα μου αρεσε παρα πολυ η συνεχεια σου!!!τι μυστηρια ειναι αυτη η Μπελα???δεν εχω καταλαβει ακομα τον ρολο της.Μηπως θελει να παρει εκδικηση???το λεμονι ηταν καταπληκτικο,πολυ παθος ,αισθησιασμος και ενταση.τον καημενο τον εντι οτι θελει τον κανει.πως εχει μπλεξει ετσι αυτοσ???εδω ομως που τα λεμε λυπαμαι την τανια,επειδι ο εντι την απαταει δεν την αγαπαει καθολου και επισης την παντρευτηκε μονο και μονο για τα λεφτα της,κριμα χαρηκα που μας εβαλεσ γρηγορα την συνεχεια!!!συγχαρητηρια!!!! φιλακια, δεσποινα | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 29 Απρ 2011 - 21:59 | |
| θα συμφωνησω,τι γινετε εδω??????? βλεπω τον εντουαρτ να χανει τα αυγα και τα πασχαλια... τον ξερει απο παλια????????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 10:53 | |
| Αγαπες μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το 2 κεφαλαιο του My Last Breath. Peby μου πρωτον σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια πραγματικα χαιρομαι που βλεπω ανταποκριση σε αυτη την ιστορια.Εχεις πολλες αποριες σχετηκα με την μυστηρια Ελενα.Επειδη δεν θελω να αποκαλυψω τιποτα σχετικα με τα επομενα κεφαλαια. Η Ελενα ειναι μια κοπελα που εχει πολλα να δωσει σαν ανθρωπος στον Εντουαρντ,ο Εντουαρντ ηταν παντα ο γυναικας που εκανε οτι ηθελε δεν του καιγοτανε καρφι για την γυναικα του την παντρευφτηκε μονο και μονο απο την πολυτελεια που θα εχει και τα λεφτα της. Η Ελενα ειναι ο αγαπημενος μου χαραχτηρας την λατρευω για την πονηρια της αλλα στην συνεχεια θα δειτε πολλα που δεν τα περημενατε απο εκεινη. Σιγα σιγα στα επομενα κεφαλαια θα δειτε νεους χαραχτηρες αλλα και την σχεση μεταξυ της Ελενας και του Εντουαρντ πως θα εξεληθει. Δεσποινα μου ο Εντουαρντ δεν χανει μονο τα αυγα και τα πασχαλια αλλα εναι χαμενος στον δικο του κοσμο απο την στιγμη που ερωτευεται παρανομα την Ελενα .Στην ερωτηση σου αν την γνωρηζει απο παλια;Οχι δεν την γνωρηζει η Ελενα ειναι πολυ μικροτερη απο τον Εντουαρντ. Θα δεις σιγα σιγα στα επομενα κεφαλαια τι θελει απο εκεινον.Πραγματικα. Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την τεταρτη στο μπλοκ μου oσο για το Love is Forever θα μπει το απογευματακη το επομενο κεφαλαιο.Θα δειτε πολλες εντασεις στο κεφαλαιο αυτο. Σας ευχαριστω και παλι αγαπες μου για τα σχολια σας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 10:58 | |
| Στέλλα μου, τρέχω να διαβάσω το καινούριο κεφάλαιο από το My Last Breath!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 11:24 | |
| Το διάβασα! Θα κάνω τα σχόλιά μου λοιπόν... Αυτή η ιστορία είναι φλογερή, γεμάτη πάθος και ερωτικό παιχνίδι. Λατρεύω αυτόν τον Έντουαρντ που θέλει την Ελένα όσο καμία άλλη, που δεν νοιάζεται για την γυναίκα του, που γενικότερα δίνεται και αφήνεται στα χέρια της Ελένα. Mε συναρπάζει ο τρόπος που διαμορφώνεις μια ατμόσφαιρα ερωτική και σέξυ, χωρίς η σκηνή να γίνεται πρόστυχη ή αντίθετα ελλειπής. Επίσης, μ'αρέσει αφάνταστα η κτητική και παιχνιδιάρικη πλευρά του Έντουαρντ. Όμως θέλω η Ελένα να τον ταλαιπωρήσει και να του δείξει πως αυτή έχει το πάνω χέρι Γιατί ουσιαστικά, για μένα, οι άντρες δεν είναι τίποτα χωρίς εμάς τις γυναίκες. Γενικότερα, οι περιγραφές σου είναι πάρα πολύ καλές και το λεξικόγιό σου πλούσιο. Απλά πρόσεχε σε μερικά σημεία να μην επαναλαμβάνεις τις ίδιες λέξεις και εκφράσεις. Μπράβο σου και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σου. Αν επιτρέπεται, πότε θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο από το My Last Breath; Φιλάκια. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 11:34 | |
| στελλιτσα μου το διαβασα και εκστασιαστικα !!!! τι λεμονι ηταν αυτο? εκπληκτικο δεν εχω λογια , συγχαρητηρια και ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο εχει αρκετο μυστηριο και τοσο παθος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 11:44 | |
| Χριστινακι μου. Θελω να σε ευχαριστησω πανω απο ολα για την στηριξη σου που μου δινεις και τα σχολια σου που μου αφηνεις για τις ιστοριες μου .Με χαροποιει παρα πολυ που σου αρεσε η λεμοναδα στο κεφαλαιο,θα υπαρξουν πολλες λεμοναδες αναμεσα στον Εντουαρντ και την Ελενα. Η Ελενα ειναι ενας χαραχτηρας που εχει πολλα στοιχεια απο το χαραχτηρας της Κατερινε και της Ελενας απο την σειρα Vampire Diaries την σειρα που λατρευω πολυ.Τα συνδιασα ολα αυτα τα στοιχεια και μου βγηκε ενα καλο αποτελεσμα στο χαραχτηρα που ηθελα να πλαθω στο μυαλο μου .Ο Εντουαρντ εχει πολλα να δει και να περημενει απο την Ελενα αυτη ειναι μονο η αρχη που διαβαζεις στα επομενα κεφαλαια θα ξεδιπλωθει σιγα σιγα ολο το μυστηριο γυρω απο την Ελενα. Επισης ο Εντουαρντ επεσε στα δυχτια της Ελενας που του επιφυλασσει πολλα την εχει δαγκωσει γερα την λαμαρινα με την Ελενα και οχι μονο στα επομενα κεφαλαια θα δεις τι αλλο μπορει να κανει ο Εντουαρντ για την Ελενα. Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την τεραρτη. Χριστινα μου και παλι σε ευχαρηστω πολυ για το σχολια που αφηνεις .Περημενω με πολυ ανυπομονησια και το δικο σου επομενο κεφαλαιο απο το Dillema. Φιλλια Πολλα. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 11:53 | |
| να μην με ευχαροστεις καθολου εχεις πραγματικο ταλεντο και λατρευω τιςιστοριες σου με χιλια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 14:02 | |
| Νεος προλογος απο το My Last Breath. ----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html Περημενω τα σχολια σας για τον προλογο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 14:23 | |
| Που ειναι ο προλογος??????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 14:58 | |
| μολις τον διαβασα , τελειος ο προλογος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 30 Απρ 2011 - 15:16 | |
| Μ'αρέσει ο 2ος Πρόλογος!! Μας παρουσιάζει τους σκοπούς της Ελένας και του Έντουαρντ. | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|