Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Stella's blog. - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 27 Απρ 2011 - 0:47

Στέλλα μου, μόλις διάβασα το The Forbidden Love και μου άρεσε πολύ πολύ πολύ!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 6512 Το στόρι είναι πάρα πολύ ωραίο και με ενθουσίασε!! Stella's blog. - Σελίδα 28 603117 Γράφεις πολύ καλά και οι περιγραφές είναι πολύ καλές!! Stella's blog. - Σελίδα 28 879660
Μόνο που θα ήταν καλό να προσέχεις λίγο τους τόνους και τα ορθογραφικά λάθη σου, γιατί είναι κρίμα να χαλάει η παρουσία ενός τόσου ωραίου κειμένου Smile ¶λλωστε, εάν το κάνεις αυτό, και για μας τους αναγνώστες το διάβασμα θα είναι πιο εύκολο και ευχάριστο Wink
Μπράβο σου!! Stella's blog. - Σελίδα 28 474941 Stella's blog. - Σελίδα 28 201917 Πότε να περιμένω συνέχεια από αυτή την ιστορία; Stella's blog. - Σελίδα 28 876749
Θα διαβάσω και τις υπόλοιπες ιστορίες σου και θα σου πω εντυπώσεις
Stella's blog. - Σελίδα 28 34442

-Χριστίνα. Stella's blog. - Σελίδα 28 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.christianemarie.blogspot.com/
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 27 Απρ 2011 - 11:36

χαρηακα παρα πολυ οταν ο εντι παρατησε την μπρεντα,καιροσ ηταν!!!! lol! η καημενη η μπελλα τραβηξε πολλα,οπω και ο εντουαρτ.η απωλεια της μπελλας του στοιχησε πολλα...πηγε να χασει τον ευτο του. Stella's blog. - Σελίδα 28 271609 και ευτυχως τον εσωσε η Μπελα. Stella's blog. - Σελίδα 28 194931 αυτην την μπρεντα δεν την ειχα για τοσο σκυλα,στην αρχη φαινοταν καλη κοπελα,αληθινη φιλη,αλλα εδειξε ποια πραγματικα ειναι. Stella's blog. - Σελίδα 28 872396
ανυπομονω για την συνεχεια love is forever Stella's blog. - Σελίδα 28 6512 μπραβο σου στελιτσα!!!συνεχισε ετσι!!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 474941
http://robestenslife.blogspot.com/
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 27 Απρ 2011 - 23:31

Χριστινα μου.huggie

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και με χαροποιοι ιδαιτερα οτι διαβασες μια απο τις ιστοριες μου θελω να ξερεις οτι ειναι πολυ σημαντηκο το σχολιο που αφησες και το ξερω οτι μερηκα ορθογραφηκα λαθη προσπαθω να το ελλατωσω.Stella's blog. - Σελίδα 28 876749

Δεν ξερω ποτε θα τελειωσω The Forbidden Love οπως και τις υπολοιπες ιστοριες για τον λογο οτι θελω να τελειωσω το Love is Forever και επειτα θα συνεχησω με την υπολοιπες ιστοριες μου. Smile

Peby μου σε ευχαριστω πολυ.huggie Η Μπελλα τραβηξε πολλα απο την Μπρεντα και τον Ρομπερτ αλλα τελικα καταλαβε ποια αγαπαει πιο πολυ.Η Μπρεντα παντα το επαιζε φιλη στην Μπελλα θα μαθεται στα επομενα κεφαλαια τον λογο που προδοσε η Μπρεντα την Μπελλα.Θα ειναι ακομα πιο αποκαλυπτα.

Το επομενο κεφαλαιο ειναι ετοιμο στο μπλοκ μου.Περημενω τα σχολια σας.Φιλλια Πολλα. Stella's blog. - Σελίδα 28 906998

---->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/13.html

http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 27 Απρ 2011 - 23:54

τελειο το νεο κεφαλαιο...η αληθεια ειναι οτι περιμενα να αντιδρασει ετσι αλλα τη συνεχεια δε την περιμενα...

θελω να δω πως θα αντιδρασει ο πατερας της..
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 28 Απρ 2011 - 1:11

Λοιπόν, αύριο πρωί-πρωί(με την δροσούλα Razz ) θα διαβάσω και τις υπόλοιπες ιστορίες σου!!! huggie Stella's blog. - Σελίδα 28 6512
Όσο για το θέμα με τα ορθογραφικά λάθη, χρησιμοποίησε εάν έχεις το word ή το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου του Microsoft Office(σίγουρα θα έχεις ένα από τα δύο στον υπολογιστή σου) και ενεργοποίησε το πρόγραμμα αυτόματης διόρθωσης λέξεων. Έτσι, όταν γράφεις, θα σου υπογραμμίζει με κόκκινο το λάθος σου και θα είναι πιό έυκολη η δουλειά σου!! Wink Stella's blog. - Σελίδα 28 932365 Αν πάλι δεν σε βολεύει αυτό, ζήτησε από κάποια που ενδιαφέρεται να γίνει η beta σου, δηλαδή θα της στέλνεις το κείμενο πρωτού το αναρτήσεις στο μπλογκ σου, θα στο διορθώνει και θα στο επιστρέφει χωρίς λάθη.
Ελπίζω να βοήθησα!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 34442 Μην ανησυχείς, κι εγώ είχα τέτοια προβλήματα στην αρχή. Stella's blog. - Σελίδα 28 876749 Είναι ώσπου να το συνηθίσεις Wink
Σπόιλερ:
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 28 Απρ 2011 - 1:33

Στελίτσα και εγώ την αντίδραση του Καρλάιλ περιμένω....
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 28 Απρ 2011 - 1:55

απίστευτη συνέχεια Stella's blog. - Σελίδα 28 474941 Stella's blog. - Σελίδα 28 474941 Stella's blog. - Σελίδα 28 474941
χαίρομαι που Μπ μπαίνει δυναμικά αλλά ο Καρλάηλ θα είναι όλα τα λεφτά
έχει να πέσει ξύλοοοοο την βλέπω την δουλεία
περιμένω με αγωνία την συνέχεια

Σπόιλερ:
Stella's blog. - Σελίδα 28 206202 Stella's blog. - Σελίδα 28 206202 Stella's blog. - Σελίδα 28 206202
εδώ με έλιωσες
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 28 Απρ 2011 - 15:50

Τα χειλη του κινηθηκαν χωρις να βγαλει την βελουδινη φωνη του σχηματιζοντς την λεξη."Σε αγαπω"Αυτο ηταν που αναζητουσα για να κρατησω την ζωη μεσα μου την αγαπη του που παλευα μεχρι το τελος.

ολα τα υπολοιπα ηταν απλα το περιτυλιγμα αυτο ηταν ολη η ουσια !!!!!!!!!!! η συνχεια ηταν θεικη στελλιτσα μου , τα λογια ειναι περιττα . ο εντουαρτ αντεδρασε καπως στην αρχη αλλα η αγαπη του εινα τοσο μεγαλη που θα την βοηθησει ,και η μπελλα ειναι αρκετα δυναμικη να δω τι θα κανει ο καρλαιλ !!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 0:27

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για τα σχολιας σας.

Μου δινεται μεγαλη χαρα που σας αρεσε το κεφαλαιο ειδηκα προσεξα στην τελευταια προταση που ψιθυριζει την λεξη σε αγαπω και η Μπελλα παιρνει δυναμη απο αυτο καταλαβαινει οτι δεν θα το περασει μονη της ολη αυτο.

Ο Ρομπερτ στο επομενο κεφαλαιο θα ειναι πολυ επιθετικος με τον Καρλαιλ.Θα ειναι αρκετα αποκαλυπτο το κεφαλαιο γεματο μισος και εντασεις.Δεν θα αποκαλυψω τιποτα μεχρι στιγμης αλλα εχω αρχησει να γραφω το κεφλαιο την παρασκευη η το σαββατο θα ειναι ετοιμο.

Χριστινα μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου σχετικα με τα ορθογραφηκα λαθη μου.Επισης εχουμε το ιδιο ζωδιο...οπως μου ειπες να σου πω οτι ο αιγοκερος τεριαζει απολυτα με ταυρο δεν ξερω αν σου θυμηζει κατι αυτο.... boogie giggle

Χρυσανθη μου στο επομενο κεφαλαιο θα δεις πολυ ξυλο αναμεσα στον Καρλαιλ και τον Ρομπερτ πηστευω θα τον λατρεψεις τον Ρομπερτ. Stella's blog. - Σελίδα 28 174341

Ελινα μου ο Ρομπερτ στην αρχη το πηρε καπως στραβα γιατι ηταν ξαφνηκο για εκεινον ειναι μολις εικοσιεναν χρωνον.Απο νωρης στα βασανα. giggle Θα δεις στο επομενο κεφαλαιο τι θα συνβει.

Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι ετοιμο αλα αυριο θα το βαλω στο μπλοκ και αυτη την φορα χωρις ορθογραφηκα λαθη. Stella's blog. - Σελίδα 28 413121
Επισης γραφω το επομενο κεφαλαιο απο το Dark Heart το ειχα αφησει στην ακρη αλλα τωρα εχω σκοπο να το συνεχησω. Smile

Θελω σας ευχαριστησω πολυ για την στιρηξη σας που μου δινεται.Ελπηζω την παρασκευη να να βαλω το 14 κεφαλαιο του Love is Forever αν οχι το σαββατο.

Πολλα Φιλλια και παλι σας ευχαριστω. Stella's blog. - Σελίδα 28 34442 Stella's blog. - Σελίδα 28 906998
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 1:36

Παράθεση :
Χρυσανθη μου στο επομενο κεφαλαιο θα δεις πολυ ξυλο αναμεσα στον Καρλαιλ και τον Ρομπερτ πηστευω θα τον λατρεψεις τον Ρομπερτ.
ωωω είμαι σίγουρη γι αυτό Stella's blog. - Σελίδα 28 500229 Stella's blog. - Σελίδα 28 500229 Stella's blog. - Σελίδα 28 500229
Stella's blog. - Σελίδα 28 403120 Stella's blog. - Σελίδα 28 403120 Stella's blog. - Σελίδα 28 403120
περιμένω πως και πως... είναι απο τις πρώτες ιστορίες που διάβασα μέσα απο τα φανφινκ απο το φόρουμ μας και πάντα με καθηλώνει η συνέχεια του Stella's blog. - Σελίδα 28 34442 Stella's blog. - Σελίδα 28 98735 Stella's blog. - Σελίδα 28 34442
Stella's blog. - Σελίδα 28 388681 Stella's blog. - Σελίδα 28 388681 Stella's blog. - Σελίδα 28 388681
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 10:28

Αυτή τη στιγμή είμαι κάπως έτσι---> faint Stella's blog. - Σελίδα 28 480860 Γιατί μόλις διάβασα τον πρόλογο και το 1ο κεφάλαιο του Μy Last Breath! Smile Είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!! Stella's blog. - Σελίδα 28 98735 Stella's blog. - Σελίδα 28 616544 Λάτρεψα το μυστήριο που περικλύει την "άγνωστη" γυναίκα, τον Έντουαρντ που θέλει να κάνει ό,τι γουστάρει αλλά το κάλεσμα για εκείνη δεν μπορεί να το αγνοήσει, τις περιγραφές σου, τα πάντα!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 31995 Stella's blog. - Σελίδα 28 879660
Περιμένω να τον βασανίσει λίγο τον Έντουαρντ εκείνη!!! Wink Stella's blog. - Σελίδα 28 500229 Stella's blog. - Σελίδα 28 932365 Ο καημένος(λέμε τώραRazz) ο Έντουαρντ χάνει την Γη κάτω από τα πόδια του!!! giggle

Αυτά είναι κοπελάρα μου, συνέχισε έτσι!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 6512 Stella's blog. - Σελίδα 28 150320 Συγχαριτήρια!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 879660
Πότε περιμένουμε συνέχεια; Stella's blog. - Σελίδα 28 432569

Μπράβο σου!! Stella's blog. - Σελίδα 28 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 21:28

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το κεφαλαιο. huggie

Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε το κεφαλαιο οσο για το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever το κεφαλαιο θα εχει πολλες εντασεις αναμεσα στην Μπελλα και στον Καρλαιλ επισης και στον Ρομπερτ.

----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/2-k.html

Το επομενο κεφαλαιο απο το My Last Breath ειναι στο μπλοκ περιμενω τα σχολια σας και τις εντυπωσεις σας. Smile
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 21:55

τι γινετε εδω βρε στελλα μου???? Stella's blog. - Σελίδα 28 837848 πρωτα απ'ολα μου αρεσε παρα πολυ η συνεχεια σου!!!τι μυστηρια ειναι αυτη η Μπελα???δεν εχω καταλαβει ακομα τον ρολο της.Μηπως θελει να παρει εκδικηση???το λεμονι ηταν καταπληκτικο,πολυ παθος ,αισθησιασμος και ενταση.τον καημενο τον εντι οτι θελει τον κανει.πως εχει μπλεξει ετσι αυτοσ???εδω ομως που τα λεμε λυπαμαι την τανια,επειδι ο εντι την απαταει δεν την αγαπαει καθολου και επισης την παντρευτηκε μονο και μονο για τα λεφτα της,κριμα Sad
χαρηκα που μας εβαλεσ γρηγορα την συνεχεια!!!συγχαρητηρια!!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 474941

φιλακια,
δεσποινα
http://robestenslife.blogspot.com/
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 29 Απρ 2011 - 21:59

θα συμφωνησω,τι γινετε εδω???????
βλεπω τον εντουαρτ να χανει τα αυγα και τα πασχαλια...
τον ξερει απο παλια?????????????
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 10:53

Αγαπες μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το 2 κεφαλαιο του My Last Breath.

Peby μου huggie πρωτον σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια πραγματικα χαιρομαι που βλεπω ανταποκριση σε αυτη την ιστορια.Εχεις πολλες αποριες σχετηκα με την μυστηρια Ελενα.Επειδη δεν θελω να αποκαλυψω τιποτα σχετικα με τα επομενα κεφαλαια.Stella's blog. - Σελίδα 28 876749

Η Ελενα ειναι μια κοπελα που εχει πολλα να δωσει σαν ανθρωπος στον Εντουαρντ,ο Εντουαρντ ηταν παντα ο γυναικας που εκανε οτι ηθελε δεν του καιγοτανε καρφι για την γυναικα του την παντρευφτηκε μονο και μονο απο την πολυτελεια που θα εχει και τα λεφτα της.Smile
Η Ελενα ειναι ο αγαπημενος μου χαραχτηρας την λατρευω για την πονηρια της αλλα στην συνεχεια θα δειτε πολλα που δεν τα περημενατε απο εκεινη. Wink

Σιγα σιγα στα επομενα κεφαλαια θα δειτε νεους χαραχτηρες αλλα και την σχεση μεταξυ της Ελενας και του Εντουαρντ πως θα εξεληθει.

Δεσποινα μου ο Εντουαρντ δεν χανει μονο τα αυγα και τα πασχαλια giggle αλλα εναι χαμενος στον δικο του κοσμο απο την στιγμη που ερωτευεται παρανομα την Ελεναevil_laugh .Στην ερωτηση σου αν την γνωρηζει απο παλια;Οχι δεν την γνωρηζει η Ελενα ειναι πολυ μικροτερη απο τον Εντουαρντ. Wink

Θα δεις σιγα σιγα στα επομενα κεφαλαια τι θελει απο εκεινον.Πραγματικα.Smile

Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την τεταρτη στο μπλοκ μου oσο για το Love is Forever θα μπει το απογευματακη το επομενο κεφαλαιο.Θα δειτε πολλες εντασεις στο κεφαλαιο αυτο.

Σας ευχαριστω και παλι αγαπες μου για τα σχολια σας.Stella's blog. - Σελίδα 28 34442 Stella's blog. - Σελίδα 28 174341
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 10:58

Στέλλα μου, τρέχω να διαβάσω το καινούριο κεφάλαιο από το My Last Breath!!! Stella's blog. - Σελίδα 28 6512
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:24

Το διάβασα! Smile Θα κάνω τα σχόλιά μου λοιπόν...

Αυτή η ιστορία είναι φλογερή, γεμάτη πάθος και ερωτικό παιχνίδι. Λατρεύω αυτόν τον Έντουαρντ που θέλει την Ελένα όσο καμία άλλη, που δεν νοιάζεται για την γυναίκα του, που γενικότερα δίνεται και αφήνεται στα χέρια της Ελένα. Mε συναρπάζει ο τρόπος που διαμορφώνεις μια ατμόσφαιρα ερωτική και σέξυ, χωρίς η σκηνή να γίνεται πρόστυχη ή αντίθετα ελλειπής.
Επίσης, μ'αρέσει αφάνταστα η κτητική και παιχνιδιάρικη πλευρά του Έντουαρντ. huggie Όμως θέλω η Ελένα να τον ταλαιπωρήσει και να του δείξει πως αυτή έχει το πάνω χέρι Wink Γιατί ουσιαστικά, για μένα, οι άντρες δεν είναι τίποτα χωρίς εμάς τις γυναίκες. Stella's blog. - Σελίδα 28 30231
Γενικότερα, οι περιγραφές σου είναι πάρα πολύ καλές και το λεξικόγιό σου πλούσιο. Stella's blog. - Σελίδα 28 879660 Απλά πρόσεχε σε μερικά σημεία να μην επαναλαμβάνεις τις ίδιες λέξεις και εκφράσεις.
Μπράβο σου και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σου. Stella's blog. - Σελίδα 28 474941 Stella's blog. - Σελίδα 28 201917
Αν επιτρέπεται, πότε θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο από το My Last Breath; Stella's blog. - Σελίδα 28 616544

Φιλάκια. Stella's blog. - Σελίδα 28 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:34

στελλιτσα μου το διαβασα και εκστασιαστικα !!!! τι λεμονι ηταν αυτο? εκπληκτικο δεν εχω λογια , συγχαρητηρια και ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο εχει αρκετο μυστηριο και τοσο παθος!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:44

Χριστινακι μου.Stella's blog. - Σελίδα 28 34442

Θελω να σε ευχαριστησω πανω απο ολα για την στηριξη σου που μου δινεις και τα σχολια σου που μου αφηνεις για τις ιστοριες μου kiss .Με χαροποιει παρα πολυ που σου αρεσε η λεμοναδα στο κεφαλαιο,θα υπαρξουν πολλες λεμοναδες αναμεσα στον Εντουαρντ και την Ελενα. Wink

Η Ελενα ειναι ενας χαραχτηρας που εχει πολλα στοιχεια απο το χαραχτηρας της Κατερινε και της Ελενας απο την σειρα Vampire Diaries την σειρα που λατρευω πολυ.Τα συνδιασα ολα αυτα τα στοιχεια και μου βγηκε ενα καλο αποτελεσμα στο χαραχτηρα που ηθελα να πλαθω στο μυαλο μου Smile .Ο Εντουαρντ εχει πολλα να δει και να περημενει απο την Ελεναevil_laugh αυτη ειναι μονο η αρχη που διαβαζεις στα επομενα κεφαλαια θα ξεδιπλωθει σιγα σιγα ολο το μυστηριο γυρω απο την Ελενα.

Επισης ο Εντουαρντ επεσε στα δυχτια της Ελενας που του επιφυλασσει πολλα την εχει δαγκωσει γερα την λαμαρινα με την Ελενα και οχι μονο στα επομενα κεφαλαια θα δεις τι αλλο μπορει να κανει ο Εντουαρντ για την Ελενα.

Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την τεραρτη. huggie

Χριστινα μου και παλι σε ευχαρηστω πολυ για το σχολια που αφηνειςkiss .Περημενω με πολυ ανυπομονησια και το δικο σου επομενο κεφαλαιο απο το Dillema.boogie boogie

Φιλλια Πολλα. Stella's blog. - Σελίδα 28 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:50

Ελινα μου.kiss

Σε ευχαριστω πολυ χαιρομαι πολυ που σου αρεσει το κεφαλαιο και η λεμοναδα ακομα δεν εχεις δει τιποτα απο τον Εντουαρντ και την Ελενα.Twisted Evil Wink
Ειναι η αρχη μονο αυτο που διαβαζεις στα επομενα κεφαλαια θα ειναι ακομα πιο πολυ παθιασμενος ο Εντουαρντ με την Ελενα. evil_laugh

Δεν θα αποκαλυψω τιποτα μεχρι στιγμης ολα θα ξεκαθαρησουν σιγα σιγα. Stella's blog. - Σελίδα 28 876749

Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ετοιμο την τεταρτη.Ελινα μου σε ευχαριστω πολυ που με στηριζεις απο την αρχη του Love is Forever Part 1 που ξεκινησα να γραφω μεχρι το τελος.Σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου. kiss kiss

ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 11:53

να μην με ευχαροστεις καθολου εχεις πραγματικο ταλεντο και λατρευω τιςιστοριες σου με χιλια!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 14:02

Νεος προλογος απο το My Last Breath.Smile

----->http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/my-last-breath.html

Περημενω τα σχολια σας για τον προλογο. Smile
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 14:23

Που ειναι ο προλογος??????????? Stella's blog. - Σελίδα 28 691775
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 14:58

μολις τον διαβασα , τελειος ο προλογος!!!
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΣαβ 30 Απρ 2011 - 15:16

Μ'αρέσει ο 2ος Πρόλογος!! Stella's blog. - Σελίδα 28 6512 Μας παρουσιάζει τους σκοπούς της Ελένας και του Έντουαρντ. Wink

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: